51
-
Yutani #51 Látom, sokan nagyon köpködnek a filmre. Én tegnap néztem meg, szerintem egész jó akciómozi, de tényleg hiányzik belőle az a bizonyos terminátoros hagulat, hiába van tele robottal az egész film. Volt egy jelenet az elején, ahol megvillant valami a terminátorból: amikor Johnt kergeti egy félbevágott terminátor a lezuhant helikopter körül. Na ott érezni lehetett az erőt, fürgeséget és félelemet a géptől, de utána valahogy elmúlt.
A végén, a T800 és Connor küzdelménél kicsit nevetsége volt a helyzet: minek dobálja a csávót a gép, ha úgyis az a célja, hogy kinyírja? Odamegy, aztán kettétépi. De nem, kb 15 percen keresztül dobálta és kergették egymást. Apropó, nagyon komoly volt a CGI T800 megjelenése, adott egy kis hangulatot a filmnek a végén.
Az viszont valahogy ostoba húzás volt számomra, hogy egy szívműtétet a sivatagban, egy álcaháló alatt végeznek el. Egy kis homok megy a sebbe, de sebaj, majd kidolgozza magát...
Szerintem jobb volt, mint a T3, de ez az én véleményem. Valahogy a gépek nem voltak olyan könyörtelenek, mint azt az 1-2 részből "megtanultuk". Ez meggyengítette az imidzset, de egyébként nem volt unalmas rész a filmben, jól lehetett rajta szórakozni. -
johny777 #50 Terminátor 4 - A Megrontás
Egyszerűen hihetetlen hogy a rosebbe voltak képesek ezt a sz*rt leforgatni. Most már teljesen megértem miért akadt ki Bale a forgatáson, én a helyében ott helyben lerúgtam volna mindenkit.
Ami engem k*rvára idegesített az John felesége. Ilyen egy másodrendű p*csát, mikor meglátja, hogy Marcus robot úgy bambul, mint a kisgyerek, amikor a Kinder tojásból kiveszi a meglepit.
John-t se hanyagoljuk el, egyszer kétszer biztos beverte a fejét a háborúban, nem sok értelmes szöveg hallatszik tőle:
„Kérek mindenkit le ne bombázza a Skynetet, jövőnk múlik rajta. A jövőnk múlik, hogy le ne bombázatok a Skynetet. Skynet lebombázása a jövőnket veszélyesezteti”
Kérdem én, mi a halálért? Mert ha meghal az apja akkor John megszűnik létezni? Esetleg egy „Vissza a jövőbe” feelinget akartak becsempézni? Ez olyan értelmetlen, mint a Transformesrben mi a halálnak viszik a kockát a városon keresztül, hogy elkerüljék a civilek, házak sérülését. Nem mert logikus hogy így több action lesz.
Az a bizonyos „Érzem ahogy dobog a szíved, olyan jó hallgatni” monológ, bebizonyította hogy aki megírta ezt a szar filmet nincs meg a nyolc általánosa, sőt egy kisebb szélütése is lehetett.
Ami, aztán de végérvényesen kicsapta a biztosítékot az a lopott szöveg a T2-ből.
Ezeket az istenverte aranyköpéseket minden kib***tt terminátor filmbe el kell sütni?
A film végén meg sem lepődtem, muszáj volt áldozatot hozni, hogy John élhessen, de megint felteszem a kérdést mi a megveszekedett halál náthás fa**ának? A film során semmi sem derül ki, hogy John értene is valamihez, nem is szólva hogy úgy kiabál, mint a fába szorult féreg. Miért nem tudott volna egyszerűen megdögleni, és Marcus aki erősebb, intelligensebb, (már eleve van egy computer csipp a fejében) vezette volna tovább az emberiséget? Válasz egyszerű, John-t Bale játsza és nem szabad meghagyni, halni. Különben is John itt másod hegedűs hiába próbálja leállítani a támadást le sem szarják, kutya sem hallgat rá.
Eredeti sztori szerint John nem is nagyon lett volna benne a T4-ben de úgy látszik mégis, mégis kihagyhatatlan volt.
Ezért moslék ez a film nincs szereplő, akivel azonosulni lehetne, nem lehet megérteni egyik karaktert sem. Főleg azt a nagyhajú kis fekete gyereket úgy ál végig a filmben, mint aki Kenó sorsoláson van. Csak akkor veszi, észre magát mikor rákiabál Connor hogy” takarodj má haza”.
John nagy jelenete az országúton van: John aki az országúton tevékenykedik, éppen macgyvert próbálja utánozni, a tőle 4 KM-re magányosan motorozó valami robot le se szarja. Valószínűleg foci közvetítést néz. De amikor John bekapcsolja a magnót, egyszerűen hirtelen feldühödik a robot, hát, de kérem, éppen foci meccset nézek és szól az a kurva zene. Azon nyomban megfordul és a hang forrásába veti magát. John aki hihetetlen bátorsággal és emberfeletti tudással kifeszít egy kötelet belerohan a robot és „elbotlik”. Emberek, amikor Marcusékat megtámadták ezek a redves robot motorok, olyan precíz finom mozdulatokkal, (sőt még a robot szemszögéből is látjuk) képes kikerülni a repülő autókat hogy az valami hihetetlen. Erre egy gatyamadzagban megbotlik. Ezután John alapos szemvizsgálatnak veszi alá a robotot és gyorsan ki is vájja a szemét. De hogy ezután hogy ül fel rá, és hogy képes irányítani az viszont örök rejtély maradt, ha csak nem Skynet be nem mutatja, hogy is működik ez.
T4-et robotok szemszögéből 1 percben le lehetett volna forgatni és nem kellett volna ennyi hülyeséggel fárasztani a nézőt. Végig szórták volna atommal a földet és kész.
Bár ahogy feltüntetik a filmben a robotokat, kétségem támad, hogy ha a mesterséges intelligencia ennyire vissza fejlődött, akkor az ember hol jár? Ezek a „termintárok” nem képesek eltalálni egy embert, csak saját magát tudja lábon lőni. Az atommal a beszivárgás problémáját simán meg lehetett volna oldani, de nem, próbálnak esélyt hagyni az emberiségnek.
Danny Elfman-re külön dühös vagyok, mondjuk ő sem gondolta komolyan ezt a filmet, ezért nem is foglalkozott zenéjével.
„Ez a rész az összes terminátor részt verte.” James Cameron ezen mondat láttán lenne öngyilkos. -
winnie #49 "Itt a véleményem de ez nagyon szubjektív, és aki rám hallgat az minden filmnek ad egy esélyt:"
minden vélemény szubjektív. nincs olyan, hogy "nagyon" vagy "kicsit:) viszont az, aki minden filmnek ad esélyt, halott ember.
ellenben de jó ilyen véleményeket olvasni. nem csak a szokásos "szar volt" "jó volt". -
sikishark #48 Itt a véleményem de ez nagyon szubjektív, és aki rám hallgat az minden filmnek ad egy esélyt:
Vannak rendezők, akik kevés pénzből sokat is ki tudnak hozni, és vannak, akik százmilliókból sem tudnak gazdálkodni. Döntsétek el MCG melyik táborhoz, tartozik.
Mcg nagy lehetőséget kapott, 2 órát szentelhetett annak, amit Cameron csak néhány kisebb visszaemlékezésben, snittben tudott csak bevágni a T1be és a T 2 be. Viszont ebben a két órában nincs annyi feszültség reménytelenség, mint abban a néhány jelenetben, amiben az első 2 részben bemutatják a nyomasztó kegyetlen jövőt, ahol halomra ölik az embereket. Pedig ott még nem volt technika, csak makett terminárorok voltak.
Na nem beszélve arról, hogy a címhez méltatlan az egész film, Terminátor= kegyetlen gyilkológép, ehhez képest MCG posztapokaliptikus filmjében inkább sintérminátorok voltak, akik begyűjtötik az elkószáló embereket. Hol vannak a robothadseregek, akik szakaszokba verődve koponyákon sétálva ölik az embereket????? Nem voltam igazán betojva tőlük. Míg az egyben mindig volt valami rossz érzés bennem amikor Arnoldot mutatták, nem beszélve a szadista Robert Patrik T_1000 éről…. alig vártam már hogy más jelenetre váltsanak. Persze ezek megint jól tükrözik, hogy a korhatárra is figyeltek. ( Egyébként itt adnék át egy Hűség az elődökhöz díjat Sylvester Stallonénak, a Rambó 4.ért, igen így kell ezt csinálni) Egyébként szerintem a Terminátor 5 szereplőit lehet kapni majd a Happy Meal mellé.
Emellett a történetben felelhető hatalmas logikai hibák miatt sem lehet élvezni annyira a filmet. Ezekről nem írok inkább, mert erősen spojler lenne. De az biztos, hogy néhány robbantás költségét inkább egy normális történet megalkotására kellet volna fordítani.
A baj egyébként az, hogy úgy kezdenek neki a folytatásoknak: Na ennek überelni kell az előzőt. Legyen benne sok bumm, aztán még több nagybumm és ennél is több megabumm azt kajálni fogja a nép.
Szóval szerintem előbb megvannak az akciójelenetek, mint maga a történet, az nem érdekli őket, hogy csak erőltetve tudják ráhúzni a filmre. Pedig aztán itt már nem is nyomaszthatta őket, hogy a megszokott, kötelező elemeket kellett volna lenyomatni (időutazás, találkozás a megvédeni kívánt személlyel, menekülés, valami értelmes dolog végrehajtása, a gonosz termi likvidálása)
Persze filmként nem rossz, látványos hangos, és két órán át várhatjuk ,hogy egyszercsak elkapjon minket a terminátor-feeling, de John Connorhoz hasonlóan nem ilyennek képzeltem a jövőt.
-
#47 én csak ennyit írnék erről, de ez magánvélemyény!!
TERMINATOR MEGVÁLTÁS...
Az előbb értem haza a moziból, ezt a filmet ott akartam megnézni DTS, THX, HQ etc kurva anyja...
A jegyem a legjobb helyre szólt pont középen ültem, hátulról a 3-ik sorban, tehát minden adott volt, hogy elsüljek a filmtől
Rövidre fogom: MEGVÁLTÁS volt kijönni a moziból :, ez a film annyira szar, hogy ingyen sem nézném meg mégegyszer, nemhogy 1200-ért!!!
Semmilyen terminator hangulatom nem volt, a történet eszméletlen gagyi, a színészek nulla, bár az is igaz, hogy egy akciófilmben nem sok színészi megnyilvánulás kell, de akkor is.
Az akció jelenetek dobtak valamit a filmen, de egyébként ha Carpenter 92-es T2 filmjéhez veszem az effektusokat, akkor 17 év alatt ez egyenlő a 0-val!
A hangok hangosak voltak, persze én imádom hangos mozit, de minőségben szóljon, ez mitől lenne THX DTS meg mitomén hány pont 1-es hangzás.
A térhatás viszont jó volt és néha tényleg volt benne pár jó hang, illetve érzékelni lehetett, hogy a t600-as gépfegyveréből erőből csapódnak be a golyók és a súlya is 2-3 tonna
Szóval MCG elmehet a jó kurva anyjába, meg az is aki egy ilyen kultusz filmnek a rendezési jogát egy ilyen amatőr fasznak adta!
Ha osztályoznom kellene akkor így nézne ki:
akciójelenetek: 10/6
effektusok:10/3
hangok:10/2 (ez lehet a mozi hangszóróinak a hibája is)
hangulat:10/0
összeségében: 10/3,5-öt adnék jó indulattal erre a baromságra, az a tetőpont volt, mikor schwarzi megjelent kb 22 éves fejjel, 2X akkorára kigyúrva, mint amikor mister olimpia volt , röhögött a mozi, mondjuk nem csodáltam, mert én is a fejemet fogtam a számítógépes grafika láttán...
áhhh, minden filmet elcsesznek...
Ez kemény kritika tudom, de jobbat nem érdemel... szart volt az egész na, leírhatnám a többit idióta részt is, de hátha valaki ennek ellenére be ül a moziba és reménykedik egy fasza terminátor hangulatú filmben, ami az elejétől a végéig a vászonra szegezi a szemeit, ahol én többször megnézem egy film alatt, hogy mennyi az idő, na az el van baszva!
cöhhh -
szlmcl #46 Én még életembe nem olvastam pozitív filmkritikát, hülyeség az egész, alapból olyan emberek írják akik még a betonba is belekötnek! -
boomsly #45 Én emlékszem anno a Nagy Durranás első részére valamint a folytatásra.
Akkoriban a Cinema újság volt a mérvadó számunkra és hát ott ezek a filmek alig kaptak 20%-ot. Ennek ellenére mi szénné röhögtük magunkat rajtuk!
Mindkettő meg van eredetiben, mert annyira tetszettek!!
Ennyit a kritikáról.
Majd elmálik tetszik-e az új Terminátor. -
kandeláber #44 Nekem speciel jobban bejött az Angyalok és Démonok, mint a Star Trek, hiába a százalékok. -
Alc #43 Az hogy filmkritika, az egy nagy f@szság.
Megnézett valamit 1000 ember, lehúzták a filmet. Én megnézem nekem tetszik. Megnéznek másik filmet, össze-vissza ajnározzák, számomra sz@r a film.
Én soha nem adtam a filmkritikákra, és nem is fogom. Megnézek minden bemutatót, ha tetszik megnézem a filmet is.
A Terminator sorozattal kapcsolatban, szerintem sem tudják überelni a T2-t. Az volt a legjobb rész.
Az új rész meg így látatlanban szerintem jobb lesz mint a T3 volt. -
TeDDyRuSh #42 Nem tudom észrevettétek e, de a cikk külföldi kritikákat idéz. Bezzeg Szekeres Viktorunk, az egy az egyben átvéve, már nyomná a fikát. Ez szar, meg egyebek.
Hajrá Tibi, várjuk a többi filmes cikkedet! -
pixx #41 "Pár adat az idei blockbusterek közül, Angels & Demons 38 %, X-Men Origins: Wolverine 37 %, Fast & Furious 27 %." ha kritikusok ezekre a filmekre ezt hozták ki, és a T4-re35%-ot, akkor az tényleg elgondolkodtató, mivel a felsorolt filmek, mind hozzák a kapott %-ot. Saját tapasztalat, és az itteni kommentek láttán.
Sokat úgy látszik már tényleg nem várhatunk. Mostmár felkészülök a legrosszabbra, aztán már csak jobb lehet...(hátha) -
sandor8206 #40 pl: a Star Treknél is fent vannak már a nézői szavazatok? Mert az is egy "sima" popcorn mozi még is kapott 95 %-ot?! -
krk #39 Joseph McGinty Nichol
szorri Picizöldfül -
krk #38 Joseph McGinty Nichol -
#37 most csak a kritikusok értékelései vannak fenn, míg az első 3 rész esetében a nézőké is. különben nem lenne 100% a T1, abban biztos lehetsz
Imdb-hez meg annyit, hogy azért csökken a színvonala, mert boldog-boldogtalan is regelt már és szavazgat a balf*sz ízlésével. mainstream lett, mindenki ismeri -
#36 "Ehhez a kigondoltsághoz képest a T2 egy hígfos, ami megerőszakolja, feldarabolja, lehugyozza az előzményt."
azért ennyire nem súlyos a helyzet :) tény, hogy a 2 inkább akció, mint sci-fi, ellenben követi a már elindított eseményeket. ráadásul olyan szintű időparadoxon van jelen, hogy abba jobb nem is belegondolni
sokan tényleg nincsenek tisztában azzal, hogy igenis változtak a dolgok, ezért volt a 3 végén az az extra, hogy készül a T800. a 3 egyébként teljesen hű az idővonalhoz, ráadásul nem tudhatjuk, hogy mik készültek a Cyberdine sötét bugyraiban :)
tovább megyek: a 3 sztorija az, ami igazán jól moralizál, jó kérdéseket tesz fel, továbbmutat, mint az első rész. az egy másik dolog, hogy a hányadék rendezés és a kiforratlan forgatókönyv szinte semmissé teszi ezeket a jó gondolatokat. rá kell feszülni a filmre, hogy észrevegyük ezeket, csak sajnos annyira nem jó, hogy ezt élvezettel tegyük -
tyuklepes #35 Mielőtt valaki elzavar gúglizni: Charlie angyalai 1-2 direktora -
Aldo Moro #34 A 2. részt nehéz lesz felülmúlni az tuti. Mondja már meg valaki, ki az az emmcégé??? -
#33 Olvasom a kommentjeiteket ,sokan úgy beszélnek a filmről mintha látták volna,elgondolkodtató...nyújtsa fel a kezét azaz ügyes hülyegyerek aki már látta a filmet! -
tyuklepes #32 Azok a 'kritikusok' az 1-2 idején még max a cerkát hegyezték, többségük ... Mint ahogy az itteniek is ;)
Meg hát eltelt némi idő már a 2. rész óta, jóval magasabb az ingerküszöb, telítődtek az érzékek, sokkal nehezebb jó, hatásos és maradandó filmet csinálni, mint akkor. Én szorítok, hogy valami jó kis sci-fi háborút kapjunk, valami olyan színvonalú dolgot, mint a Star Trek. Akkor én már elégedett leszek :) -
#31 "Szerinte felüdülés, hogy a széria végre szakított az unalmas "Gyere velem, ha élni akarsz" és "Visszatérek" mondatokkal és egy látványos akciófilmet kaptunk."
Kérdés, h így megmarad e a terminátor feeling.
"Elmondása szerint McG nem egy James Cameron és képtelen a drámaiságot és az akciót összehangolni"
Hát ezzel eddig is tisztában voltunk, de remélem nem válik a film kárára.
"rendező sem áll a helyzet magaslatán és a befejezése is elég furcsa"
Miután átkellett írni az eredetit nem csoda... -
FuryAlpha #30 Annyira utalom az ilyen faszkalap imdb meg a hozza hasonlo mozi buzi film kritikusokat.
Annyi hulyeseget irnak.
Nem johet be mindenkinek uaz.
Sztem a trailerek alapjan kurva jo film lesz.
Es messzirol leszarom ki v kik mit irnak hol es mikor a filmrol.
Mert a rotten ennyit adott ra,kit erdekel!!!
Ah felbaszom magam allandoan ezeken a majom embereken.
-
endrev #29 Ez a "nem tudja megszerettetni a karaktereket" és a "rossz a vágás" sajnos mintha egy saját korszakot jelentő betegség lenne a filmiparban. Mintha az amatőrök azzal próbálnának kitörni, hogy újat alkotnak, de ezt úgy teszik, hogy ellentmondanak a pszichológiának. Ergo no fantázia.
Kíváncsi leszek, hogy ettől a filmtől is elhányom-e magam éppen az említett két betegség miatt, szokásosan. -
#28 sajnos egyet kell értenem... -
#27 Már nem azért a két fillérért, de a T3 is egy fos volt... -
#26 A kritikusok képtelenek rá, hogy haladjanak a korral. Ez mindigis így volt és így is lesz. A kritikusok 99%-a istenit minden régi "nagy" filmet, és közben meg el kéne gondolkozniuk, hogy mennyire tetszene nekik, ha azt a filmet most mutatnák be először, és eddig nem is létezett volna. Ez a baj velük, hogy nem tudnak elvonatkoztatni. Vagy ha nem is akarnak elvonatkoztatni, akkor mondják azt, hogy "nekem van sok meghatározó filmélményem és azoknak a nyomába se ér ez a film most"... ha viszont ezt kimondja, akkor megintcsak ott tartunk, hogy nem való kritikusnak. -
#25 Hogy lehet egy ilyen szinten publikáló kritikusnak olyat leírnia, hogy "sem pedig a Terminator-fanoknak nem ajánlja a filmet"? Van fogalma egyáltalán, hogy mit jelent az a szó, hogy rajongó? Nem tudom elfogadni valakinek a véleményét, aki ilyen túlzó szófordulatokat használ. Ha meg úgy érzi, nem túloz, akkor menjen havat lapátolni újságírás helyett. -
sandor8206 #24 ugyanezek a kritikusok az T1 és T2-re 100% illetve 97 % adtak, szóval egy kritikus lehúzz valamit akkor hülye, de ha helyesel akkor ok? Nem érzel ellentmondást! -
Silenzio #23 A felhasználók 80%-a amerikai, te viszont nem. Meg, gondolom, érettebb is lettél. Ennyi. -
Silenzio #22 Az amcsi kritikusok nem elszálltabbak az európai igényes átlagnézőnél. Sőt még igénytelenebbek is azoknál. Az Oscar-jelölések és a kritikai siker közt meg senki nem tesz egyenlőségjelet, ezt nem tudom honnan szoptad. Ha ennyi lehúzós kritika érkezik, akkor a film vagy egy gány okádék, vagy az év legzseniálisabb filmje. Félek, az előbbi. -
#21 Az IMDB-ben már egy jó ideje csalódtam, az elején még sztem megbízható volt, de most már szinte alig jönnek be a pontozások, ami az ottani szavazatok szerint szuper, az általában már nem jön be nálam, de van, hogy alul lett egy film pontozva és mégis tettszett... az elején mondom ez nem így volt. Talán szélesebb körben szavazhatnak már? nemtom.. Ettől eltekintve alig várom a filmet, akármit mondanak a kritikusok. -
Silenzio #20 Tévedés. Az első rész üzenete az volt, hogy a jövőt nem lehet megváltoztatni. A kivágott jelenetek még rá is játszanak erre, ugyanis látható, amit a 2 csak sejtetni enged: Sarah és Reese maguk csalják a terminátort menekülés közben a gyárba, ami történetesen a Cyberdyne Systems tulajdona - maguk adják a technológiát a megalomán bürokraták kezére. Sarah nem hal meg, Reese maga válik John apjává, a terminátor pedig elősegíti a Skynet létét. Mint egy görög sorstragédia. 0:0... Ehhez a kigondoltsághoz képest a T2 egy hígfos, ami megerőszakolja, feldarabolja, lehugyozza az előzményt. Sosem tudtam szeretni, pedig lenyűgöző filmnek tartom. Csak hát James Cameron arcátlan kirándulása is egyben Disney-birodalomba az atyáskodó, mókás terminátor figurájával. Őszintén szólva meglep, hogy ekkora siker lett - az emberek csak nézik a filmeket, nem gondolkodnak. -
#19 ámen. egyetértek. -
kisolly #18 Ezek a kritikusok... Mindent lehúznak ami nem az oscar gálára készül... Biztos nem lesz olyan mint az 1 vagy a 2, de attól még nem kell leírni a filmet, mert pár "zseni" lepontozta. Ja és ezt a kivágnak belőle ezt meg azt mert beleférjen x korhatárba eléggé lerágott csont. Az x-men is 16+ os volt mint a többi rész. habár lehet azért mert én az esti vetítésre ültem be? Nem tudom. Az x-men-t is lehúzták pedig sztem a 2 után ez a legjobb csak rövid. A terminatorra is beülök mert sztem jó lesz (csak jobb lehet mint a 3,habár az sem volt 1 nagy katasztrófa ha elhatárolódunk az első 2 résztél ). -
#17 hehe, pont én is ezt mondtam magamnak, és azt is "kibírtam", sőt szórakoztam rajta :) -
Etinger #16 3. résznél nem hiszem, hogy rosszabb lesz. -
sokadikgab #15 "...hogyha terminátor film akkor mehet a korlátlan pusztítás, miközben a skynetről és valódi történetről semmi újat nem tudhatunk meg."
haat arra ott volt a sorozat. latod, ha nincs akcio mar senkit se erdekel. -
spike0007 #14 A filmet még be se mutatták nagyközönségnek, ma debütál. A kritikák többsége ezután fog kijönni. Annak idején rottenen a T3 20%-on ált a bemutató előtt.
Imdb- T4 8,4-en áll 2400 szavazattal ami nagyon jó, ez mehet felfele és lefele várjuk ki a végét. Szerintem rottenen is feljebb megy a százalék még jóval és lesznek pozitív kritikák is. Sztem a film látatlanban mondom hogy ezerszer jobb lesz mint a T3 és valahol az első és második rész között mozog. A vágás nyilván ront rajta picit de a rendezői változat biztosan még jobb lesz. -
blessyou #13 Engem csak az zavar, hogy az eredeti koncepciót sutba vágták a folytatások miatt. Hiszen az első két rész legfontosabb üzenete az volt, hogy a jövő nem biztos, semmi sincs előre elrendelve. "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed" ("No fate, but what we make for ourselves"). Főleg a második részben ott lebegett a remény, hogy talán az egész megakadályozható, Dyson hősi halált halt az ügyért. egyébként a második rész könyv változata szerint az Ítélet Napja valóban elmarad.
Ettől függetlenül megnézem a 4. filmet moziban (igaz, a 3. részt nem láttam), mondjanak akármit a kritikusok. -
ddt500 #12 Szerintem sok függ attól, hogy az ember hogy áll hozzá a filmhez. A bemutatóban eleve mond valami olyasmit a Connor, hogy ez már nem az a jövő amit Ő ismert. A T1-ben az mondja a Reese, hogy "a 600-as sorozatnak gumiból volt a bőre, de ezek az újak tiszta emberiek". Tehát akkor még úgy volt, hogy a Skynet fejlesztett ki mindent. Viszont a 2 visszaküldött T800-as adhatott ötletet a katonai fejlesztőknek e téren. Mint ahogy végül is az első Terminator processzorából lett kifejlesztve a Skynet is. Saját farkába harapó kígyó.