51
-
#11 szinte biztosra veszem, hogy a kivágott jelentekkel, illetve az állítólag megváltoztatott eredeti befejezéssel jobb lenne a film. ugyanezt csinálták az x-men wolverinnel is. ami feldobta volna a filmet, azt szedték ki, hogy beleférjen a 12-es korhatárba. hülyék ezek bazmeg.
a film valószínűleg hozni fogja a bevételt, csak hát ennyi "művészet" vagy ambíció szorulhatna ezekbe az iparosokba, hogy igazán JÓ filmet is akarjanak egyben csinálni.
szomorú vagyok, bár úgyis megnézem, de ilyen kritikák és a T3 után már én sem várok olyan filmet, mint az első kettő... -
sandor8206 #10 rottentomatoes-on, eléggé lehúzták eddig. Összehasonlításképpen a többi Terminátor filmmel
Terminátor 100%
T2 97%
T3 70%
T4 35%
Pár adat az idei blockbusterek közül, Angels & Demons 38 %, X-Men Origins: Wolverine 37 %, Fast & Furious 27 %.
Szóval előjelek nem valami jók. Tudom nem a kritikusokra kell hallgatni (azért az irányt általában belövik jól) + attól még tetszhet a film, mindenkinek ízlések és pofonok. De rossz látni, hogy mi lett Cameron zseniális első két részével megteremtett univerzummal! Sajnos amit eddig olvastam kritikákat a legjobb is max. 7.5/10 értékelést adott, hát nem ezt várná az ember egy ennyire beharangozott TERMINÁTOR-filmtől+Bale+végre future apokalipszis war múvi, szóval nem egy átlagos akció-filmet, arra már ott volt a T3, amit azért sztem feldobott a zseniális film végi jelenet (atombombák) állítólag itt még azt is elcseszték ( a film végét). -
sandor8206 #9 "...A Variety írnoka például élvezte a filmet. Szerinte felüdülés, hogy a széria végre szakított az unalmas "Gyere velem, ha élni akarsz" és "Visszatérek" mondatokkal és egy látványos akciófilmet kaptunk..." Nem tudom, de az egyik előzetesben pont Reese (A. Yelchin) mondja azt Worhingtonnak/Marcusnak, hogy "Gyere velem, ha élni akarsz" akkor ezt lehet kivágták+mintha egyik kritikában olvastam volna, hogy milyen hülyén hangzik Bale szájából a "Visszatérek" szlogen. Azért remélem 1-2 kritikus úgy elemezte a filmet, hogy látta is. -
sandor8206 #8 a kritikák szerint a legjobb karakter Marcus a zombi robot+az őt megformáló Worthington hozza a legjobb színészi alakítást, na ez blama! Bale=Connor állítólag egy nulla. Eddig nem voltam kíváncsi annyira a filmre, de most már igen ,hogy mennyire cseszték el! -
#7 A T3 nekem nagyon nagy csalódás volt, és pont ezért vártam sokat a 4-től. Még mindig bizakodom, a moziban majd kiderül, hogy megérte-e. Sajnos az tény, hogy Cameron egy zseni és jelenleg nagyon kevesen képesek vele felvenni a versenyt :( [csak szegény Cameron meg nem igen termékeny. Mondjuk jó munkához idő kell, ezért is várom nagyon az AVATARt] -
#6 Mert ha jól tudom Marcus, az angyal project része, amit még az emberek csináltak a skynet megjelenése előtt (évszámot nem tudok). Marus egy elítélt volt aki a kivégzése után felajánlotta testét a projecthez. Tehát Marcus nem a skynet fejlesztése volt, és ha megnézed a T3 mat ott is úgy akarják beállítani mintha a T800 as sem a skynet mint MI fejlesztése lenne, hanem a skynetet programozók fejlesztők tették volna az asztalra. -
#5 Nem tudom pontosan megmondani, mert annyira én sem vagyok terminátor guru, hogy akkor tulajdonképpen a gépek hogyan is fejlődtek ki az eredeti Cameron történet szerint. De a történetből úgy tűnik ki, hogy gyakorlatilag a skynet elszabadulása után a mesterséges inteligencia egy saját fejlődési útra lépet, amelynek központjában természetesen az emberiség kipusztutása állt. Annyit azért biztosan elmondhatok hogy a skynetnek esze ágában sem állt az embereket lemásolni vagy hasonlítani rájuk. Ezeket az infókat vérfanoktól olvasgattam, és ha belegondolsz ez abszolúlt logikus. A kibernetikus organizmus magyarán a terminátorok azért néztek ki emberként és rendelkeztek emberi hússal, hogy könnyebben beszivároghassanak az elenállók bázisára, és nem azért mert őket már gyakorlatilag a skynet emberi vezetése megtervezte annak idején (Terminátor 3 extra), hogy tökéletes katona legyen belőlük vagy valami ilyesmi. Nem tudom miért, de ez még valahogy beleillet a történetbe, végül is egy külső bőr vagy hús borításnak nem kell akkora táplálóerő illetve ideiglenesen is elegendő volt a t800 asoknak, a harcok során ez amúgy is megsérült vagy leégett. Nade az, hogy egy robot, amit ráadásul nem is a skynet fejlesztett ki, teljesen működő emberi szervekkel legyen megáldva, agy szív, azért már egy kicsit hogyismondjam varázslatos...
A terminátor 3 éppen eléggé szembe hugyozta az első kettő részt, miért kellett ezt még tovább tetézni. Szerintem megoldható lett volna az, hogy egy emberi tudatod másoltak volna chipre, vagy valami ilyesmi, ez még mindíg nem nagyon illett volna a terminátor univerzumba, de könnyebben elfogadható lett volna. Szerintem a lényeg az, hogy a T-1 ben is sok akció volt, de valójában ez egy sci-fi, és nem kifejezetten az a rambó film, szerintem ezt a T-3 ban és a T-4 ben is kicsit félre értelmezték, és azt gondolták, hogyha terminátor film akkor mehet a korlátlan pusztítás, miközben a skynetről és valódi történetről semmi újat nem tudhatunk meg.
Persze hagy jegyezem meg, hogy ez az én véleményem, nekem bántja a szemem, de lehet vele nem egyet érteni, sőt azért az alap szintet biztosan megüti a mozi és még élvezni lehet, én egy rosszul sikerült terminátor 3 után azért többet vártam volna, maga McG is többet igért, mégpedig azt hogy visszatérnek kicsit a Cameron vonalra, és normális scifit csinálnak. -
sokadikgab #4 "zombi robotról"
mar miert ne lehetne zombi robot? a skynet is kezdte valahol a fejlesztest, nem ugrik az o fejebol se elo rogton a t800...
"sem az akciófilmek rajongóinak, sem pedig a Terminator-fanoknak nem ajánlja a filmet."
egy kritikus ezt mondja es uresen maradnak a mozik? ezt maganak se hiheti el! EN biztosan megnezem! -
#3 Szerintem egy igen csak elcsépelt terminátor 3 után talán komolyabban el kellet volna gondolkodni azon hogy csinálunk e még egy szar vagy szarabb terminátor filmet. Én bizakodó voltam még az elején mint sokan mások, aztán jött a hír marcus a zombi robotról és ez lecsapta a biztosítékot...
Ha belegondoltok a terminátor sztori lényege gyakorlatilag az első részben benne van, avval már semmi újat nem tudnak mutatni hogy John megy előre a gépek ellen, azonban én azt gondolom valami csavarral fordíthattak volna a történeten, pl Johnak sikerül megnyernie totálisan a háborút, vagy éppen hatalmasat veszítenie. Mint az már tudjuk gyakorlatilag semmi lényeges nem történik ilyen szempontból, tehát megkapjuk a szokásos csit-csat bim-bum jön hollywoodból a szokásos szar film, mert ugyebár azért néha ott is dolgozni kell.
Hát köszönjük -
tyuklepes #2 Annyira talán nem szűk, hogy ne lehessen még pár jó filmet csinálni ... szerintem.
Nálam kulcskérdés: jobb mint a Rozsomák-film? Azt (is) nagyon vártam, de közel élvezhetetlen lett ... Remélem itt nem kell kaszát fenni a jegy áráért a film után :) -
nohea #1 Már a harmadik rész is gáz volt, so nem meglepő. Szűk az univerzum, nem tudnak új karaktereket kitalálni, és ezek szerint ebben itt se lehet reménykedni. Mindenesetre, baj lenne, ha már az ILM munkáját se lehetne dícsérni... =D