League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sztrím
Parasite Eve 2, best game EVER!
Esetleg ha elolvasnád a hibaüzit amit feldob, esélyed is lenne a probléma megoldására 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
segítsetek légyszi nekem, Shaco ultiját,vagy Annie medvéjét, Leblanc passzívját hogy lehet jülön irányitani? hallottam már h Alt+jobb klikk, de nem ment.
...
a meccs végén elo pontokat kapsz/veszítesz a kimenetel illetve a résztvevõ játékosok milyenségének figyelembevételével. az elo igazából csak arra jó, hogy legyen mire verni a pöcsödet ha magas, hogy mekkora király vagy, illetve az alapján rakja össze a csapatokat, ezenfelül gyakorlati haszna igazából nincs
ezért itt általában mindent beleadnak a játékosok, normális teameket próbálnak összerakni, nincs 5 instalock ap carry
normal funolásra, trollkodásra való
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nektek nem volt olyan, hogy jobb klikkelni akartok és valamiért lerakja asztalra kicsibe a lolt és olyan, mint ha az asztalon kattintottál volna? Nagyon idegesítõ... fõleg, ha épp csata van. Eddig nem csinált ilyet, csak most az elmúlt pár hétben.
Nekem valahogy nem sikerült lejátszani a felvett anyagot, de lehet nálam van a gond, majd lehet újrarakom winfost.
Szóval valaki találkozott már vele?
Itt a link. US fórumon egész jókat írnak róla.
"Updating (lol-cb3.game) 8/83", ekkor a következõ hibaüzenet: "The launcher has experienced an error. Please restart this application.", majd a böngészõm a következõ filet szeretné megnyitni: "default-en.html", de nem sikerül. Sem explorerrel, sem firefoxal. Ötlet a megoldásra? Köszi elõre is!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
szar vagy. ezzel még nem lenne baj, de azt hiszed, hogy jó vagy. élvezd a 900 elot az imba ryze singed kombóddal
Mi a faszt képzeltek magatokról, mik vagytok ti talán szabadkõmûves zsidók mint a Stólbuci?
Akkor a politikai életben rontsátok a levegõt, ne pedig itt.
Szánalmas balfaszok.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Szeretnelek megkerni egy kicsit vegyel vissza magadbol.A stilus amit a forumon kepviselsz minosit teged.Tovabbi jo napot es kevesebb flamelest a jovoben.Nagy koszonet a forumozok neveben is."
oh boy.
legnagyobb besiras mondjuk a 2v2 (!!!!!!!!!) ladderen volt, ahol senki nem jatszik rajtatok kivul, es gondolom veritek magatokat arra, hogy igy valamelyikotok mindig nyer legalabb :/
(azt meg csak zarojelben irom, hogy interneten szegyenlem es rejtem, hogy magyar vagyok, pont az ilyen faszlamak miatt, mint te)
Az a whitewizard élõ stream arra nagyon jó, hogy az ember egy jót röhögjön, mert kb az egész ilyen puruttya vagy napiszar.hu szint...
Ezen kellene elgondolkozni, nem azon hogy omg 1 game alatt fikaztok valakit omg!
Védekezni nem véletlenül általában a tornyok körül szoktunk; támadni valóban nagyon jól lehet mikor 5 ellenfél egy irányból ostromol minket csak, DE gyakran van egy "de" szócska. Ilyenkor ugyanis te egyedül támadsz egy tornyot mely alkalommal 2 ellenfél gyorsan odaszaladhat és könnyedén hátba támadhat, ekkor pedig véged. Õk pénzt és 1 perc idõt nyernek.
Minden játék egyedi, a játékosok más minõségi csapatjátékot tanúsítanak és más stratégia alapján játszanak. Találkoztam ellenféllel, ami abszolút nem a tornyokra támadott, hanem egyenesen a hõseinket vadászta.. Nagyon színvonalas csapatmunkát mutattak. Hamar nagy elõnyre is tettek szert. Hiába villogott a társunk a minimapon, a csapat nem törõdött vele különösebben. Már most látom, hogy nincs biztos recept a gyõzelemre, nagyon sok múlik minden a taktikán.
persze gondolom ryzebot szerte-szétt baszott, azért mondod, hogy ilyen imba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ