League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos a te véleményed senkit nem érdekel 😞
darkmenx
sajnos ennek rajtad kivul senki sem orul.

Fpocok
Felraktam friss wint, így most mûködik!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
omg Nunu Bot <#vigyor2>

Fpocok
Chogath Bot: NOM NOM NOM 😄 Kétszer is már.

daemonervosa
Valószínûleg itt sok embernek nagy kihívást fognak jelenteni.

Trolling is a art.

Érdekes. Torony alá gyakran befutnak, de jónak tûnnek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Most lesz Coop vs. AI. Bemutatják új botokat.
Sztrím

Fpocok
Nincs HIBAÜZENET. Kiírja, hogy lejátsza, aztán semmi.

zippofcy
A gond tényleg nálad van, de nem a winfos az 😊
Esetleg ha elolvasnád a hibaüzit amit feldob, esélyed is lenne a probléma megoldására 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Fpocok
ALT+JOBB KLIKK

De amúgy a spell leírásában is benne van.

ronihun
*külön

...

ronihun
Sziasztok
segítsetek légyszi nekem, Shaco ultiját,vagy Annie medvéjét, Leblanc passzívját hogy lehet jülön irányitani? hallottam már h Alt+jobb klikk, de nem ment.

...

Azt elfelejtetted, hogy sokkal tobb a retardalt flamer is mint normal gameben xD
rankedbe van ban (2 kari per csapat) illetve felváltva pickelés 1-2-2-2-2-1 elosztásban
a meccs végén elo pontokat kapsz/veszítesz a kimenetel illetve a résztvevõ játékosok milyenségének figyelembevételével. az elo igazából csak arra jó, hogy legyen mire verni a pöcsödet ha magas, hogy mekkora király vagy, illetve az alapján rakja össze a csapatokat, ezenfelül gyakorlati haszna igazából nincs
ezért itt általában mindent beleadnak a játékosok, normális teameket próbálnak összerakni, nincs 5 instalock ap carry
normal funolásra, trollkodásra való

A normál és a ranked meccsek között mi a lényegi különbség? Ha egyáltalán van ilyen.
darkmenx
legalabb linkeld be a kurva anyadat

daemonervosa
http://www.own3d.tv/live/19090

Trolling is a art.

ezt a whitewizard csókát hol lehet megnézni? annyit írtatok róla hogy már érdekel😊

ToCsEk
felraktam, nyomtam egy gamet, elején kiírta hogy recording, game vége, sehol semmi

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fpocok
Na és akkor mégegyet.
Nektek nem volt olyan, hogy jobb klikkelni akartok és valamiért lerakja asztalra kicsibe a lolt és olyan, mint ha az asztalon kattintottál volna? Nagyon idegesítõ... fõleg, ha épp csata van. Eddig nem csinált ilyet, csak most az elmúlt pár hétben.

Fpocok
Valaki próbálta a LOLReplay-t? Állítólag megy, nem tökéletesen, de egyelõre megfelelõ.
Nekem valahogy nem sikerült lejátszani a felvett anyagot, de lehet nálam van a gond, majd lehet újrarakom winfost.
Szóval valaki találkozott már vele?
Itt a link. US fórumon egész jókat írnak róla.

A "default-en.html" file megnyitásakor a firefox a következõre figyelmeztet: "A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (event) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve."
Segítsetek kérlek, steamen megvettem a játékot és technikai akadályok merültek fel az elindítása elõtt. Hozzáteszem, elõzõ windowson az ingyenes verziót probléma nélkül telepítettem fel. Nos jelenleg a következõ történik:

"Updating (lol-cb3.game) 8/83", ekkor a következõ hibaüzenet: "The launcher has experienced an error. Please restart this application.", majd a böngészõm a következõ filet szeretné megnyitni: "default-en.html", de nem sikerül. Sem explorerrel, sem firefoxal. Ötlet a megoldásra? Köszi elõre is!
Gubberx
ty

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Mi a fene az az elo és hol lehet megnézni? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Akkor minek reagálsz ha szarsz ránk? 😊 Ugytunik megiscsak nagyon serti az onerzetedet. Az pedig hogy mennyire sotet vagy csak mosolyt csal itt sokak arcara ^^ keep it up bro
Fpocok
Baszki... nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok... de igazad van <#nevetes1>

figy öreg
szar vagy. ezzel még nem lenne baj, de azt hiszed, hogy jó vagy. élvezd a 900 elot az imba ryze singed kombóddal

zippofcy
Szarom le a sok felfuvalkodott majmot aki belepofázik olyasmibe amihez semmi köze.
Mi a faszt képzeltek magatokról, mik vagytok ti talán szabadkõmûves zsidók mint a Stólbuci?
Akkor a politikai életben rontsátok a levegõt, ne pedig itt.
Szánalmas balfaszok.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

+1
Ezzel*
Ezen igen gyorsan be is mutatkoztál, koszonjuk ^^
zippofcy
Anyád baszom éppen, üzensz neki vmit?

darkmenx
dosoljak a facebookot vagy, miert ide postolod az eleted?

zippofcy
Engem is elkapott az influenza, 2-3 nap szabadságot veszek ki LoLból, utána jelentkezem.

kkthybb
darkmenx
"A kommentedre valaszolva.Hiszed vagy sem az eszem miatt alkalmaznak.
Szeretnelek megkerni egy kicsit vegyel vissza magadbol.A stilus amit a forumon kepviselsz minosit teged.Tovabbi jo napot es kevesebb flamelest a jovoben.Nagy koszonet a forumozok neveben is."

oh boy.

tenyleg szerencse, meg az is szerencse, hogy onjelolt community vezerek meg 1200 elos akkor is lofaszgyurkak csinaljak ugyanezt
legnagyobb besiras mondjuk a 2v2 (!!!!!!!!!) ladderen volt, ahol senki nem jatszik rajtatok kivul, es gondolom veritek magatokat arra, hogy igy valamelyikotok mindig nyer legalabb :/

(azt meg csak zarojelben irom, hogy interneten szegyenlem es rejtem, hogy magyar vagyok, pont az ilyen faszlamak miatt, mint te)

oreal
@ronesz "ki a tököm játszik cb-n lolt, de most komolyan? lófaszgyurkák azok (ti) is " az a szerencse nem ilyen E-parasztok mint te kepviselik az orszagunk szineit.Szegenysegi bizonyitvanyod kiallitva,gratulalok mert jelesre vizsgaztal.GET a Life.

Teljesen igazad van. Egyébként nem lenne semmi bajom ezzel a whitewizard-al ha nem lenne olyan nagy arca és kibírhatatlan stílusa. Ebben a pár napban jó pár meccsébe belenéztem és egyszerúen már csak röhögni tudok a gyereken és nem is feltétlen amiatt, hogy néha totál hülyeségeket csinál játék közben, hanem az, hogy másokkal milyen stílusban beszél. Volt olyan meccs, hogy a saját magyar csapattársával kapott úgy össze vmin , hogy 20 percig csak egymást flémelték. Szinte soha nem hallgat senkire játék közben, de ezerrel flémel másokat ha nem úgy táncolnak ahogy õ furulyázik. Lol-hungary.hu-n van egy topikja ennek a wizard-nak ahol elkaptam egy olyan kommentjét, hogy õ sohasem szokott másokat elküldeni a "kurva anyjukba". Érdekes én pont az ellenkezõjét látom a meccseken, szinte minden meccsen van egy ember akit elküld a picsába, de ha nem egy embert akkor az egész csapatát miközben õ saját maga is sokat hibázik.

Az a whitewizard élõ stream arra nagyon jó, hogy az ember egy jót röhögjön, mert kb az egész ilyen puruttya vagy napiszar.hu szint...

Aki a védelmére kel annak a retardalt nyomorék whitewizardnak ajánlom figyelmébe nézzen meg 1-2 meccset h mit csinal, 0 map awarness fail itembuildek valamint csak ap herokkal tolja, ezzel semmi baj nincs persze mert azokkal a legkonyebb de meg igy is csak a failt lehet latni, persze azok akik hata mogott mindosszesen 100-200 game van ranked gamehezpedig kozuk sincs nehez lenne megmagyarazni h miert is fail, ezen emberek pedig jobb lenne ha hallgatnanak, ugyanis amennyiben erre a forumra irogatnak nyilvanvaloan magyarok, az pedig h egy ilyen istenkomplesszussal megaldott idiota ugy allitja be hogy orszagunk legjobbjaival jatszik és mindezt kozszemlere is teszi nem csak ranezve szegyen hanem sajat magunkra is...
Ezen kellene elgondolkozni, nem azon hogy omg 1 game alatt fikaztok valakit omg!
igazad van, elnézést kérek

daemonervosa
Wrong quote bro

Trolling is a art.

50 perc eseményeit akarjátok elemezni 1-1 sor írásban, mikor minden játék abszolút egyedi? Lehetetlen! Kár elismernem, hogy tényleg nem tudhatok sok játékot a hátam mögött (level 13), de elismerem, ez így van, csak ne ezért vessétek el a tapasztalataimat. Gondolj bele a következõ helyzetekbe:

Védekezni nem véletlenül általában a tornyok körül szoktunk; támadni valóban nagyon jól lehet mikor 5 ellenfél egy irányból ostromol minket csak, DE gyakran van egy "de" szócska. Ilyenkor ugyanis te egyedül támadsz egy tornyot mely alkalommal 2 ellenfél gyorsan odaszaladhat és könnyedén hátba támadhat, ekkor pedig véged. Õk pénzt és 1 perc idõt nyernek.

Minden játék egyedi, a játékosok más minõségi csapatjátékot tanúsítanak és más stratégia alapján játszanak. Találkoztam ellenféllel, ami abszolút nem a tornyokra támadott, hanem egyenesen a hõseinket vadászta.. Nagyon színvonalas csapatmunkát mutattak. Hamar nagy elõnyre is tettek szert. Hiába villogott a társunk a minimapon, a csapat nem törõdött vele különösebben. Már most látom, hogy nincs biztos recept a gyõzelemre, nagyon sok múlik minden a taktikán.
ott buktad, hogy ok TENYLEG azt hiszik magukrol, hogy ok a legjobbak, mert csinaltak vmi lama-kupat, ahol volt 3 csapat 1200 atlag eloval (mar aki lvl 30 volt egyaltalan)

ryze << fiddle <<<<<< annie <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< anivia
persze gondolom ryzebot szerte-szétt baszott, azért mondod, hogy ilyen imba

ki a tököm játszik cb-n lolt, de most komolyan? lófaszgyurkák azok (ti) is

Nyilván.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;