League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomoru hogy az ilyenek is 1500+ba lehetnek 😞
^^ Pont ez néztem énis 😄D egyébként pont elõbb miután végigflamelt mindenkit amiért 0:4:0 kikapcsolta a stream-et 😞
whitewizardtol mindig tanulok valami ujat, a mai emlekezetes momentum mikozbe rakukkantottam a streamjere, epp champ selectnel tortent, megtudtam hogy vladimirt 3-3-24 es masteryvel kell jatszani ugy hogy a +5% mana es a 3mpr/5 is kivan talentolva xDDDD
eh, kiv lennék mit sebez lvl 1-2n ryze 30 db flat mana runával😛

Fpocok
PECCS NÓT
Tetszik amit Ryzeal mûveltek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vagy türelmesen megvárod, hogy megnézze ki szurkálja hátulról.
Wanted!?
solyomb
A hátulról pofán lövést hogy valósítod meg, dumdum golyót használ a félszemû?
Lehet,hogy haszontalan,de a legfánibb is egyben, bruhahaha ulti teamfight közepére és mindenki slow motionban mozog, és a carry-t betámadod hátulról és pofánlövöd 1200-es crittel.(lategame)
Fec papa
Igy tapasztalatok alapján, 2szer voltam középen egyszer Ezreal volt velem szembe, hát õt röhögve lenyomtam, utána Karma, õ nagyon váratott magára kb 20 perc után szereztem az elsõ killt. meg egyszer mentem nunu + ezreal ellen, Kayle-al , hát ott meg inkább az volt hogy nem tudtak játszani, és konkrétan befarmoltam õket, mintha minionok lettek volna. Az a gáz ha van egy Alistar féle tank aminek kibaszott sok Hpje van + az armor sem elhanyagolhato, mert sokan nem értik meg hogy gangkelésnél nem a tankot kéne elõször leütni. Amugy meg szerintem az ultija elég jo hogy akárhová kérhetem és a cd se sok rajta, illetve ha kimaxolom a healt + van az a lövés ami + pénzt ad, akkor elég szépet sebez az is. Szerintem egész jo karakter, bár nekem Tristanával meg Nunuval is jol ment, Egyedül Ashe volt az akivel nem tudtam játszani, egyszerûen annyira papir hogy irritált már. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Az oké, de szinte minden team függõ, ha tele vagy balfaszokkal akkor se nyersz ha mindened megvan, mert a másik azt se tudja mit kell csinálni.

csak solo lanen, olyan teammel ami tudja tartani a 4v5 ot (+az ultid) early/mid game amig kifarmolod magad
Fpocok
EZAZ! Megint ingyenes Ezrael hét van! 😄

hát, szvsz egyik leghaszontalanabb karakter a játékban

Fec papa
Gangplankrõl mik a vélemények, mennyire utálják? stb.. Kipróbáltma hát elég szép statok születtek belõle. <#hehe> Fõleg ugy hogy volt normális tank is aki mögött lehetett menni.

jólvan megint frankó a szerver...

mikor rájött a riot h. szarok és még egy bot teamet se tudnak velük elverni. szerintem.. :/

http://kosadz0r.mybrute.com/

Mikor változtak a recommended buildek ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Unknow
Ez mondjuk igaz, azt nem mondta,hogy ellenfelek sincsenek a pályán. My bad...
arra akartam rámutatni, hogy attol hogy nincsenek creepek, a skillshot meg skillshot marad

Unknow
Nem ismered Avengirt a legendát? Linkelgette ide a zhonya stackelõs wineket a barátaival. Aztán közölte, hogy ott ahol õ játszik bizony nincsenek creepek, szóval õ nem szokott creepelni. Avengirrõl beszélni olyan mint a Snatchbõl Tyroneról,tudod a "nagyseggû, büdös gyökér".
wat

Unknow
Az õ szintjén nincs mit skill shotolni. Õ már közölte ugyanis,hogy ahol õ játszik, ott sajnos nincsenek creepek 😛
akkor feltetelezem eszak-amerikaban mindenkinek szar a nete, olyannyira, hogy a sajat orszagukban sincs 100 alatt a pingje.

megis mit gondolsz, csak eubol jatszanak usa srvn ? vagy csak brazilok jatszanak ott ?

ha ertened a pingnek a bonyolult jelenteset, hogy keses, akkor rajonnel h ha masnak is 160 lenne a pingje, elegge sanszos h a ketto 'osszeadodik' (idezojel mert meg egyebek is rarakodnak, mint peldaul server lag, cpu keses, barmelyik switch amin keresztul mesz, mert mondjuk egy 10-15 biztos h van, azok kozul barmelyik lagolhat akarmilyen rddos miatt, stb es ez csak a te reszed, erre jon a masike)

vegulis mit szamit az az 1/4 1/3 masodperc keses. eszrevehetetlen egy 80 eves oregasszonynak aki orul h tulelt egy koncentraciostabort.

btw, a te szinteden amugy sem tudnak skillshotolni az emberek, ergo ugy sem venned eszre.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

avengir
UPC nelkul 160 USAra 😄

Amugy nem zavaro mivel mindenki masnak is ennyi a pingje, de Aniviaval nyilvan jobban lehet aratni a 8as ms-el.

https://hotshu.wordpress.com/

Ez marha jó <#vigyor2>

Unknow
Te se próbáltál még egy skill shot karaktert se mi?
100+ ping kurvara jatszhatatlan, mindenkinek akinek a reflexe nem egy 80 eves lagerbol menekult venasszony szintjen van.

ha neked jatszhato, akkor bizony te kurvara nyomorek vagy.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

darkmenx
1/4 masodperc keses valoban mit sem szamit egy "strategiai" jatekban.

zippofcy
UPCvel simán minden szar nélkül is 190-220 a ping az USAba. Tökéletesen játszható, 250-es ping felett válik lagossá.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Fpocok
Végre egy jó tank. Remélhetõleg, ahogy eddig mindig, megjelenéskor instalock lesz valakinek 😄 Akkor legalább nem nekem kell tankolni 😄

treantról vélemények?
így skilljeire ránézve lessz még1 op tank 😊

akinek egy kicsi esze van nem fogja beírni, mert nem akarjuk, hogy 100 csicska friend listeljen meg baszogasson

pajtásai...
Nincsenek nyiregyi patásaim friends listben 😮 Na írd le a summoner nevedet, úgy is szereted ismételni magadat.
darkmenx
US-en akkor eri meg jatszani ha upc-s vagy es veszel vpn-t luxemburgba/hollandiaba akkor kb. 100ms-el meguszod. amugy magyarorszagrol 300ms a minimum.

Fpocok
Én 200-300asakról hallottam. Szerintem az meg nem jó.

Twitchet hetek óta alig láttam 😄

Fec papa
Gondolom akkor US-en játszol, nemrég kezdtem csak, pingek ott normálisak? Mert akkor ideje átmenni oda. 😊

ronihun
Heimer és Twitch mennyire van most nerfelve?

...

darkmenx
szokasos GOA fail. ha nem US-en jatszol szokj hozza, minden heten ez van.

Fec papa
Amugy mivan mostanában a szerverrel? pl egész délután nem volt meg tegnap se volt a toppon.

darkmenx
mar vartam mikor kerulnek elo a 10 eves kozhelyek, hogy monitor fejed van meg neten nagy a pofad. a poen csak az, hogy van meg aki itt emlekszik arra mikor a kis nyiregyi pajtasaiddal kuncsorogtatok buginal egy ventrilo szobaert. hozzateszem mar leirtam a summoner nevem es meg veled meg a pajtasaiddal is jatszottunk, bar gondolom most hirtelen nem lesz ismeros az mikor egy AP teemo szolozta a jungle warwickod.

Nem ervelek valakinek, akirõl semmit nem tudni, mert az internet mögött nagy a pofája. De te annyira ügyes vagy 😊 Legalább írd le a summoner neved, hogy megnézhessük te mekkora überhigh pro vagy, de gondolom erre nem kerül sor.
darkmenx
gondolom 2 hozzaszolas utan majd elerunk az 1 betus / irasjeles valaszokig, mikor mar vegkepp nem lesz semmilyen bullshit-erv a kis tarsolyodban.

u lame?
darkmenx
ez tortenik akkor mikor ostoba pubertas gyerekek probalnak trollkodni. 😞 szerintem ideje felhagynod a probalkozasokkal fpocoknak se sikerult te meg meg nala is szarabbul jatszol.

sajnos a tiéd sem 😞
Nem akarom ismételni magam 😞
darkmenx
erre majd visszaterhetunk ha mar halal nelkul sikerul megcsinalni a tutorialt. addig nyugodtan gyakoroljad a warwicket mert multkor eleg csunyat szoptal a kis pajtasaiddal

sajnos a tied sem 😞