League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ugy latom a logikai osszefuggesek es a nyelvtan nem az erosseged, ennek fenyeben mar egyaltalan nem lep meg, hogy ketszer kellett evetismetelned a szakmunkaskepzoben.
edit: mondta elejét letöröltem, mert igaz volt, de nem kell elakadásjelzõ
bar ugy nezem, hogy neked nem csak logikai hianyossagaid vannak hanem meg a mondatertelmezesed is nulla, ezert megkernelek szolj anyunak, hogy fogadjon melled egy magantanart aki felkeszit az erettsegire.
Ha kiírom, hogy a world best player, akkor azonkívül, hogy grammar nazi lennél hirtelen, azt hinnéd, hogy mindenki szar a LoL-ba mert valaki kiírta ? But still, keep on 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
sion es morde igenis a legjobb tankok. 8 tauntuk van amibol 9 aoe. ennel jobb tank nincs a jatekban. raadasul 2 sec a reuse es ha 5 secen belul tolod a masodikat akkor 0 manaba kerul.
lilballz egy faszlama h olaf-al nem tud nyerni jatekokat 1900+ elon, mivel nem is lehet mert olaf egy szar es csak noobokat lehet vele megolni, ja meg erdozni elviselhetoen tud.
facebook ftw.
jobb lenne ha elolvasnad a championok leirasat lol-hungary.hu-n !
amugyis, xXxThEWhitEWizarDxXx is megmondta h mi a durva, o pedig a legjobb.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Ezt szerintem gondold át mégegyszer
Trolling is a art.
Trynda használhatatlan, rankedben legtöbbször bannolják is, de amúgy is csak jó csapatban tud hentelni (ott viszont nagyon) ha a társak bénák, az ellenfél meg együtt megy semmit se tud kezdeni ellenük.
Annienál sokkal jobb Fiddle, Ryze vagy akár Anivia, az a minden 5. attackja stun bénává teszi (last hitteled a minionoket akkor ált. nincs stunja, ha meg õrízgeted nem lesz elég pénzed)
Olaf ... meccset eldönteni õ se tud ... pár noobot meg lehet szopatni vele.
A helyedben Mordet vagy Siont unlockolnám, mindkettõ jó tank, arra meg szükség van a nyeréshez. (más kérdés hogy az én stratégiámhoz nem passzolnak 😊 )
A helyedben likeolnám Facebookon a LoLt, ingyen Tristanáért.
Könnyû vele játszani és ideális legyakni a menekülõket, társakat megmenteni, ill. az ultijával könnyû megölni a tornyot betámadókat (hátulról közelítesz és átrepíted a tornyon)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
description -> "Ranked games, mostly with the best hungarian players"
bar gondolom teged se az eszed miatt foglalkoztatnak irodavezetokent.
Trolling is a art.
Nem rég kezdtem a játékot,össze is gyûlt jó pár ezer IP-m,de nem akarom elherdálni sz*r championokre,ezért most egy kis véleményt kérek.Sion-t,Poppy-t,Tryndamere-t és talán Annie-t néztem ki magamnak az 1350-es listából,illetve 3150-esek közül Mordekaiser-t ,és Olaf-ot.Szerintetek ezek közül melyiket érdemes egy kezdõnek unlockolni ?
a 109 WIN - 80 LOST-bol nyilvanvaloan latszik nem regen kezdtek a jatekot.
A Kassadin buildel oriasi bajok nincsenek,attol fuggetlenul en magam is mas itemeket vennek neki.De legalabb nem AD! Egy masik jo tanacs, 1 screenshot alapjan ne akard megitelni a playereket.Ha 2 PRO csapat jatszik egymas ellen ott is csak 1 nyerhet.Ott is van aki meghal,ott is van aki Legendary.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Aki tud játszani az alábbiakkal és van kedve kipróbálni a stratégiám az vegyen fel ingame, Rócsild a nevem.
Chogat
Singed
Ryze
Alistar, Rammus, Lux esetleg Akali
a többiek meg vitatkozzanak itt a proságról ... meg szidják egymást vagy engem, nekem aztán tökmind1 😛
Azt hogy ez nem tower defense azért írtam be hogy noobok ne is jelentkezzenek ... aki a tornyokat püföli olyan NEM kell.
A stratégiát majd elmondom, de nem publikus nehogy lemásolják. Eddig mûködött, ketten-hárman csináltuk haverokkal de nincs idejük játszani, mikor meg van akkor inkább hõsöket próbálgatnak (nemrég kezdték még 😊 ) Meg ugye 4-5en sose voltunk meg, Singed meg KELL.
miért van az hogy nekem a játékban az árnyék laggol de a játékmenet pedig nem?
Parasite Eve 2, best game EVER!
RYZE NAGYON KÉNE !!!
"Fúúú baszki, akkor én eddig tévedésben éltem. Én mindig azt hittem, hogy a tornyok leverése a lényeg. Mindig azt csináltam, amikor volt rá lehetõségem. De hát én már csak ilyen noob vagyok, troll barátom is megmondhatja."
Fpocok: Tényleg troll vagy, ha ezt komolyan írtad! Ugyanis ez alapján te egyáltalán nem védekezel.. Stratégiailag ugyanis nagy elõnyben áll az, aki éppen védekezik a csatában. Nem kötekedés jelleggel írom, vannak nagyon problémáim annál, hogy itt kinek van nagyobb igaza. Szóval egyben bocs elõre is.
Engem érdekelne egy pár jó meccs lejátszása, de úgymond klánozásra nincs idõm. Az összes hõs közül a legnagyobb kedvencem a Fiddlesticks, de szívesen bevállalom bármelyik karaktert, amelyikre szüksége van a csapatnak. Alistar, Fiddlesticks, Ashe, Kyle és Yi van feloldva nekem, de ha esetleg megveszem a digitális csomagot, több is lesz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
a te játékfelfogásodból eredõ hülyeségeidet egyszerûen nincs is kedvem kijavítani, annyi van
ajánlom nézzél GeneralWiser youtube channelt, és tanulj azoktól, akik tudják hogyan is kell ezt a játékot játszani
DE NEM IDIÓTÁKKAL JÖTTEM VITATKOZNI HANEM CSAPATOT ÉPÍTENI !
(ez a baj a magyarokkal, pofázni meg trollkodni tudnak csak 😞 tisztelet a kivételnek 😛 )
Parasite Eve 2, best game EVER!
WHAT THE FUCK
Ha eleged van belõle hogy agyonvernek rankedben mert mindig noob csapattársakat kapsz akkor írj.
EUban, USben egyaránt van 30-as ill. tizenvalahanyas karim de EUt preferálom mert oda 35 a pingem, USbe 200.
Szint nem elsõdleges, de azért 10-es felett legyél.
Fontos:
1. Legyél tisztában a játékkal:
tudd hogy mikor hova kell menni, hogy nem a tornyok beverése a lényeg hanem a gank, hogy nem a lineban kell maradni mint egy dedós hanem line - gank - buff -
line - gank, tudd mire való a ward, hogy kb 10 kill elég (erõsebb az a csapat ahol van 5db 8 killes mint ahol van egy 25 killes meg 4 2 killes), használj stackes itemeket, stb.
2. tudj játszani a következõ championok vmelyikével, és legyenek hozzá rúnáid, vagy ha nincsenek legalább ne 0 IPd legyen mert elköltötted mindet hõsökre. (amiknek egy része tök használhatatlan úgyis)
3. Legyen sok szabadidõd 😊
Szal a hõsök akikre szükségem van:
Chogat vagy Alistar, Singed, Ryze, Lux vagy Akali.
Épített csapat lesz szal együtt ezekkel KELL játszani, persze hogy mivel szólózol az magánügy 😛
Ha érdekel írj!
...
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
hát ezt egyszerûen fáj olvasni, az olyan gyöngyszemekrõl, mint a "you'r" nem is beszélve
biztos azért nem válaszoltak, mert nem értették mit akar :<
de egyszer megkérdezte h. enged v. blokkol de azután se csinált semmit