League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pár napja ismerkedtem meg a játékkal minden nap játszok 1-2 "meccset"<#vigyor3>#vigyor3>.És egy olyan kérdést szeretnék feltenni hogy új hõsöket hogyan tudok szerezni? Pl: AShe az íjjászt vagy hasonlókat.
A választ elõre is köszi.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
While our login servers are encountering issues we'd like to invite you to check out this live preview of Brand, the Burning Vengeance here.
We're currently investigating the cause of issues and will keep you updated in this thread."
http://www.own3d.tv/live/8624/Riot_Games_High_Definition_Stream
Parasite Eve 2, best game EVER!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ez vajon miért van?? senkinek se jön be vagy engem tiltottak ki?o.o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A rankedet pedig mostanában kezdtem,de nem is nagyon játszok mást mostanság.
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Én skilljeit így rakom 6ig: q w q e q U ezután a w-t szintezem.
Nem kell sokat ütni, minionok között 1 q -val 60furyn vagy.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
...
Kennen runa alapja elég különlegesre sikerült, attack speed, 22% energy 10-20 között, és egy kis ap. atspeed azért mert a játék elején nagyon elõnyös és rájöttem hogy lateba is : )
És leszoktak azért is szólni hogy veszek kennenek Warmog's ot, 20 stackelt mejai mellé, mikor csak a shurikenem sebez úgy, championstol függõen, 300-400 at.
Kennenel már olyan szinten vagyok, ha midre kerülök, csak anivia tud szivatni, 0/3 kill után,már merek mejait venni, és onnantól csõvan.
Én speciel only normal gamelek, és hát 10/8 szor amiatt szopok ki Eve,Twitch, többi stealthes,vagy jungler karakter miatt, mert ward, oracle az egy olyan luxus, hogy azt te nem hiszed el...
Veszek 4 oraclet, meg már elõtte elmondtam ezerszer , hogy vegyek(persze nem vettek) aztán meg engem oltanak, hogy mért nem veszek én magam?
Ha lehetne okkal leavelni ilyenkor úgy, de úgy kilépnék, csak hát nem hiányzik a leave, másrészt meg persze az ilyen gyökerek azok akik miatt afkolni szoktam menni, mert 40. percnél 20-50-es teamfight állásnál nyomják a szöveget, hogy nyerhetünk, meg ilyenek...
Na jó ez kicsit hosszúra sikerült, csak utálom a random gyökereket, premadere meg nem tudok menni...
Na mind1 így jártam <#idiota>#idiota>
LAst whisper alap. Cipõ Mercury v Cooldownreduc.
Black cleavert , frozen malet, randuin v banshee.
Ez a main, a többi nagyon változó, mikor mire van szükség.
Spirit visaget akkor veszek ha el vagyok imbulva a 20.percre 😊