League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy írtam én is, motiváció,vagy potenciális vásárlók megtartása...
jazzy
Ezt úgy hívják, hogy marketing. Nyilván belõled nem lenne jó marketinges, mert irigy vagy mint a szar, tipikus. Nem véletlen adnak 350-et, ahogy leírták már, de látom értelmezni nem tudod, pontosan semmire sem elég, ezért sokan venni fognak még mellé, több pénz, csak kis motiváció kellett, voila.
Unknow
Btw, ha az a 350 RP semmire se elég, akkor nem értem miért lenne gond ha nem kapnátok meg 😛
Unknow
Teljesed igazad van ronesz, nem gondoltam az olyanokra akik még nem képesek 2500 Ft-ot önállóan kiadni egy játékra amit szinte napi rendszerességgel játszanak, ugyan akkor nyafogni, sírni bármikor képesek.

Abban is teljesen igazad van, hogy hibát okoztak, amit szegény ingyenélõk szenvedtek el, és emiatt elestek egy csomó..nem is tudom mitõl. Igazad van!

Ha rajtam múlt volna kaptál volna postán egy rohadt banánt amit tövig bekaphatsz, még jó, hogy rávilágítottál arra mennyire nincs igazam. 😄
na várjunk
tehát szerinted az lenne a korrekt megoldás riot részérõl, hogy a hibát amit ÕK OKOZTAK, úgy kárpótolják, hogy egy kicsi akcióval serkenteni akarnák az rp bevételüket. szerinted ki az a jóérzésû ember, akit miután átbasznak, még támogatja azokat akik ezt tették vele? fórumon is nem hiába látsz non-stop olyan topikokat, hogy eddig vettem rp-t de mivel szar a szolgáltatás nem veszek lófaszt se stb
egyszerû vagy de nagyon

1. 350-et adnak, amit kb lófaszra se lehet elkölteni, csak akciós 520-as gagyi skinekre. szerinted mennyien lesznek, akik inkább rávesznek egy kevés rp-t, hogy vegyenek valami normális dolgot, és mekkora bevételkiesést jelent azok részérõl, akik tényleg soha nem akarnak rp-t venni? (segítek 0)
2. az, aki nem vásárolt még, potenciális vásárló, csak a te okos fejedbe képzelendõ el valami ingyenélõ pöcsként, aki minden belépénél kiveri a faszát és tenyerét dörzsöli, hogy mennyire kiály mert ingyen játszik valamit amiért mások fizetnek. (mondhatnám, hogy mindenki magából indul ki ugyebár, de legalábbis könnyen belátom, hogy magyarként ezt látod nap mint nap magad körül, nem hibáztatlak)
hogy megy amúgy a szakmunkásképzõ?

Fpocok
Attól, hogy nem vettünk még RP-t, ugyanolyan játékosok vagyunk, mint azok, akik vettek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Motiváció!
Unknow
Ez nem önzõség, csupán arról van szó, hogy nem értem minek kompenzálnak olyanokat akiket igazából szükségtelen. Meg miért önzõség? Én azt mondtam csapják hozzá ahhoz AMIT majd megveszel, nem azt,hogy csapják hozzá azoknak az accountjához AKIK MÁR vettek.

Szerintem ez így teljesen korrekt lenne.
Fpocok
Jajj de önzõ vagy. Irigyled, hogy végre a többiek is kapnak valamit?

Fec papa
Nemtökmind1 hogyha igyis-ugyis megkapod?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
Jobban örülnék neki ha ezt a bónuszt hozzávágnák a Riot ponthoz amit éppen vásárolsz az elkövetkezendõ 72 órában vagy ilyesmi. Nem értem minek kompenzáció annak aki egy fillért se rakott bele a dologba eddig és nem is fog.
Critplank returns! 😊
Fpocok
Release Notes v1.0.0.115
B.F. Sword

Attack damage reduced to 45 from 50
Gold Cost decreased by 200
Infinity Edge

Attack Damage increased to 80 from 75
Critical Strike increased to 25% from 20%

Érdekes, BF Sword csak 45öt ad, de Infinity Edge meg 80at :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pyotr
irnak*

██

Pyotr
jazzy
Ezt hol olvastad?
", we will be awarding all those players who have logged into our North American or European platforms in the past month 350 Riot Points"

\o/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gubberx
<#taps><#taps><#banplz>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vlad <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ronihun
jó neked nekem 2 óra <#wow1> (ma se játszok már)

...

ronihun
na Anivia meg MF érdekel ugyis 😊

...

3 értelmes, anivia, miss fortune, maoki.

nonicks
IT'S OVER NINE THOUSAND!!!!!!!!(pedig már kíváncsi vagyok az eheti ingyenes karakterekre...)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fpocok
Nekem csak 10 perc volt a várakozási idõ 😄

Fec papa
Nekem server unavailable, haveromat meg beengedte és most játszik. hát a ***** anyád.....

Sziasztok nocturenak milyen buildet ajánlotok? a rúnáim inkább defensivek és még ma lesz szerver?
Én meg reálisan rá áltam hogy 30 leave, 500 win, 480 lose match után van-e joguk bannolni : DDD
de énis megnyugodtam 😄

ronihun
köszi, közbe megtaláltam own3d-on a streamet 😊 akkor megnyugodtam, már azthittem ellopták az accountom vagy valami 😄

...

nekem is ugyanez, eddig a riot gameplayezet, és azt nézhettük.
PHREAKAL az élen : )

ronihun
ti betudtok már lépni? nekem invalid username/pw-t ír, de most értem haza, tehát nem tudom mi volt eddig.

...

Fec papa
Várok majdnem 1 órát erre kidob hogy server is busy, hát FFFFUUUUUUUUUU!!4

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

megbeszéltük ; D

Fpocok

nem tudtam, nem használom : D

Fpocok
Haxolok. Csalok. Éjjel nappal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egy bug a LOLREPLAY lejátszóval

1et nem értek, mikor ramussal vagy, és nocture után mentek, nincs flash vagyis még 150 mp respawn, te mégis benyomod, azt hogyan?

Fpocok
Nálad van a hiba.

Hegi90
Én megtudom.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kár, hogy nem lehet megnézni😊
Fpocok
Na, amíg nem megy a szerver, belinkelem még egyszer <#awink>

Mostani mainem, veigar ellen úgysincs sok esélye😊

Azért jó látni hogy a riot streamelés mellett is teljes erõbedobással dolgozik azon, hogy mûködjön az eu server...
szucsy89
Amúgy poénból berakhatták volna neki, hogy nem hat rá az ignite 😄D (vagy healeli, bár az már túl unfair lett volna...)

esetleg ez lehetett volna a passzívja 😄
Majd kiderül... a skillek tetszenek is, de úgy mozog, mint egy meggyújtott Lee (elõzõ champ) 😊
szucsy89
Szerintem amúgy is az lesz, már kinézet alapján sem lehet más mint egy kibaszott nagy OP champ, aki majd 1-2 hét múlva kap egy nagy nerfet 😄

Ha 3150/4800 lesz, lehet beruházok rá
Botok ellen 😊
szucsy89
belenéztem, eléggé ópé
Értem<#vigyor4>
És köszönöm a gyors választ. 😊