League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban is teljesen igazad van, hogy hibát okoztak, amit szegény ingyenélõk szenvedtek el, és emiatt elestek egy csomó..nem is tudom mitõl. Igazad van!
Ha rajtam múlt volna kaptál volna postán egy rohadt banánt amit tövig bekaphatsz, még jó, hogy rávilágítottál arra mennyire nincs igazam. 😄
tehát szerinted az lenne a korrekt megoldás riot részérõl, hogy a hibát amit ÕK OKOZTAK, úgy kárpótolják, hogy egy kicsi akcióval serkenteni akarnák az rp bevételüket. szerinted ki az a jóérzésû ember, akit miután átbasznak, még támogatja azokat akik ezt tették vele? fórumon is nem hiába látsz non-stop olyan topikokat, hogy eddig vettem rp-t de mivel szar a szolgáltatás nem veszek lófaszt se stb
egyszerû vagy de nagyon
2. az, aki nem vásárolt még, potenciális vásárló, csak a te okos fejedbe képzelendõ el valami ingyenélõ pöcsként, aki minden belépénél kiveri a faszát és tenyerét dörzsöli, hogy mennyire kiály mert ingyen játszik valamit amiért mások fizetnek. (mondhatnám, hogy mindenki magából indul ki ugyebár, de legalábbis könnyen belátom, hogy magyarként ezt látod nap mint nap magad körül, nem hibáztatlak)
hogy megy amúgy a szakmunkásképzõ?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerintem ez így teljesen korrekt lenne.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
B.F. Sword
Attack damage reduced to 45 from 50
Gold Cost decreased by 200
Infinity Edge
Attack Damage increased to 80 from 75
Critical Strike increased to 25% from 20%
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
██
\o/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
de énis megnyugodtam 😄
...
PHREAKAL az élen : )
...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Azért jó látni hogy a riot streamelés mellett is teljes erõbedobással dolgozik azon, hogy mûködjön az eu server...
esetleg ez lehetett volna a passzívja 😄
Ha 3150/4800 lesz, lehet beruházok rá
És köszönöm a gyors választ. 😊