League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Láttam már olyat, aki direkt levitte 600-800körülire... que dodge-al.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
#6162:Hát én általában ezekkel szoktam: WW,Ashe,Trundle,Amumu,Ezreal, de van olyan, hogy ha énis megunom õket , v pl rankedon bannolják ezeket v elveszik akkor esetleg Zilean,Vlad. Egyébként általában jungler vagyok a csapatban, ezért is van három jungler a kedvenceim közt 😊 (mondjuk Amumut tegnap vettem, de megy vele is)
#6154: :S ez fura mert Hotshot írta valakinek miközbe streamelt h Junius körül jön, v a nyáron vmikor.
Amúgy tényleg vannak olyanok akiknek 500 körül van a ratingjük? 😮
...
Vlad, Garen a 2 mainem, de ha unom õket akkor szoktam néha-néha mással is menni (most pl. Renektont vettem meg ugye...)
//illetve most mindenkinek az ugye ? 😄
Egyébként ez a Renekton nekem nagyon nem jött be. Ha tanknak csinálom lófasz dmgem van, ha dps-nek, akkor kapok egy focust és halok (bár néha tanknál is), ha meg hybridnek, annak is lófasz <#idiota>#idiota>
noob-e vagyok? ti miket vesztek neki?
És RIOT is azért nerfeli,mert az 500 elosok sírtak...
Most nem liga meccsekrõl beszélünk,ahol teljesen összeszokott csapatok vannak.
Link
Parasite Eve 2, best game EVER!
...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Map controll? Osszuk négy felé a pályát? Hogy irányítod az egészet? Elmész északra? Wardokkal látják, mozognak délre, bebogyózzák...és arra terelik a teamfightokat, ha nem követed?! Lepusholják azt az oldalt, ha követed? Akkor kiálthatod,hogy "trap", ha te pusholod északot? A 4 társ megy védeni, teemo pushol tovább...
Nem azt mondom, hogy amit írtam 100% ban minden meccsre igaz...van ahol teemo szart sem ér, de ez az erõssége és ezért "op". Ez volt a kérdés, nem? Persze költhetsz egy meccs alatt 600-800 goldot wardokra, hogy az egész dzsungelt controláld...ha elveszíti a dzsungelt, még mindig tud pusholni. Amúgy szerintem, most csak egy OP hõs van, az noc...1v1-ben nem könnyû ellene ugyanolyan feedelt szinten.

cassiopeia pedig szimplan nem fer bele a jelenlegi metaba
...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676