League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Te most mirõl beszélsz? Nézd át mire válaszoltál. Az volt a kérdés miért drága a countere Teemonak, és miért kellemetlen ellene játszani rohadtul. Az oké,hogy a LoL nem megy, de ,hogy még ez se...
low raten.
Hali, a játék hangjait, zenéit meg lehet hallgatni valahol?
darkmenx
low raten.

Azért meglátszik,hogy low raten készült... annie meg sem próbált hátrálni. De sebaj, így tovább 😊
ronihun
Milyen színvonalas játék mehet ott a sok troll közt😄

...

Én általában csak Luxxal tolom, meg néha Evelynn, de most gondolkodom egy Amumun / Sona / Jannan.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

OVER9000!

Láttam már olyat, aki direkt levitte 600-800körülire... que dodge-al.
Czdano
Ashe, ryze, trynda a leggyakrabban használt de most pl cassiopeia a kedvenc 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
#6152:Nekem nagyon tetszett !<#eljen>

#6162:Hát én általában ezekkel szoktam: WW,Ashe,Trundle,Amumu,Ezreal, de van olyan, hogy ha énis megunom õket , v pl rankedon bannolják ezeket v elveszik akkor esetleg Zilean,Vlad. Egyébként általában jungler vagyok a csapatban, ezért is van három jungler a kedvenceim közt 😊 (mondjuk Amumut tegnap vettem, de megy vele is)

#6154: :S ez fura mert Hotshot írta valakinek miközbe streamelt h Junius körül jön, v a nyáron vmikor.

Amúgy tényleg vannak olyanok akiknek 500 körül van a ratingjük? 😮

...

szucsy89
thx, nagyjából ezeket szoktam

Vlad, Garen a 2 mainem, de ha unom õket akkor szoktam néha-néha mással is menni (most pl. Renektont vettem meg ugye...)
Van valami oldal ahol kiírják meddig offline a szerver ?
//illetve most mindenkinek az ugye ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jazzy
Amúgy ti hogy vagytok vele, inkább van pár "main" karakteretek, vagy mindig mással játszotok szívesebben?
jazzy
Dorans shield, Cd reduction cipõ, Brutalizer, Spirit visage és pwn
szucsy89
Nekem is tetszett...

Egyébként ez a Renekton nekem nagyon nem jött be. Ha tanknak csinálom lófasz dmgem van, ha dps-nek, akkor kapok egy focust és halok (bár néha tanknál is), ha meg hybridnek, annak is lófasz <#idiota>

noob-e vagyok? ti miket vesztek neki?
jazzy
Nekem tetszett, grat 😊
Gondolom a 2000+ elo streameken is azért szokták bannolni teemo-t, mert olyan kevés játékuk van és nem értenek hozzá 😮 DE TE ANNYIRA JÓ VAGY!!!
És RIOT is azért nerfeli,mert az 500 elosok sírtak...

Most nem liga meccsekrõl beszélünk,ahol teljesen összeszokott csapatok vannak.
Fpocok
Ez nem egy fragmovie. Ez nem CS.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Szerintem felesleges olyat belerakni hogy 4-en vagytok 1 emberre és neked adja be a last hitet...de azért vannak benne nagyon szépek 😊

kérdésre válaszolva: igen.
5-6 év... majd akkor mikor jön az új pálya is...
Mikor lesz szerver?😞
Fpocok
Tegnap unatkoztam, ezért összedobtam egy lol videót. <#vigyor2>
Link

ronihun
Amikor vége a Season 1-nak és kezdödik a 2, akkor minden rating resetelõdik? mármint 1200rol kell indulni mindenkinek ujra? v ez h lesz?

...

Czdano
Köszi, majd szedek egyet és megpróbálom 😊

Fpocok
Igen. Ezzel én is sokat szoptam. De van megoldás. Fraps 3.2.9 és efölött már mûködik! Én pl 3.2.9el csinálom.

Czdano
A replayböl mivel veszed ki a videót? Nekem a fraps nem csinál semmit a lol-lal >.<

Fpocok
Welcome to the jungle! <#taps><#fejvakaras>

Unknow
Fárasztó elmagyarázni a dolgokat, hogy igenis mind az 5 embernek wardolnia kell, map controlt kell fenttartani és stb... Most leírhatnám, hogy hogyan kell mozognia egy csapatnak, és azt, hogy az oracle úgyis kiszedi a wardokat, tehát lehet trappelni, nem látják merre mész. Most nem várhatod el tõlem ,hogy én legyek Captain Obvious.
kid, szerintem félkézel megbaszlak ; }

Hegi90
misclick?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
Ez így mi ez így ez? A végén gyakorlatilag stunoltam Q val nem? Csak akkor miért lötte ki messzebb a gyolcsot?

BEAST
Tipikus. Gondolom könnyebb rögtön azzal takarózni, hogy x db játéka van ahelyett, hogy elmagyaráznád neki szerinted miben téved.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Unknow
Figy, nincs kedvem leírni a játéknak a mechanikáját, de a leírtak alapján van összesen 200-300 meccsed. No offense, de nem csoda,hogy így gondolkozol 😊
Fpocok
HAHA! Ritkán vagyok szerencsés... de ez most full vakon betalált <#nevetes2>

Egy ismerõsömnek patch letöltés mindig lelassul 95 %-nál és kb nem is megy tovább :/ Próbálta, hogy kikapcsolja a p2p-t de úgyse volt jó. Valami ötlet?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

"nem ér az ORACLE*,ha a bokrok szélén vannak a gombák"
Mindenre nem figyelhetsz, mindenhol nem lehetsz ott és mind az 5 enemy-t nem counterelheted... és gondolom te is tudod nagyon jól, hogy semmit nem ér a ward,ha a bokrok szélén vannak a gombák, úgy is belemész mielött meglátnád.Vagy pukkan a banshe, wow - egy gomba, maradt még 6-7.

Map controll? Osszuk négy felé a pályát? Hogy irányítod az egészet? Elmész északra? Wardokkal látják, mozognak délre, bebogyózzák...és arra terelik a teamfightokat, ha nem követed?! Lepusholják azt az oldalt, ha követed? Akkor kiálthatod,hogy "trap", ha te pusholod északot? A 4 társ megy védeni, teemo pushol tovább...
Nem azt mondom, hogy amit írtam 100% ban minden meccsre igaz...van ahol teemo szart sem ér, de ez az erõssége és ezért "op". Ez volt a kérdés, nem? Persze költhetsz egy meccs alatt 600-800 goldot wardokra, hogy az egész dzsungelt controláld...ha elveszíti a dzsungelt, még mindig tud pusholni. Amúgy szerintem, most csak egy OP hõs van, az noc...1v1-ben nem könnyû ellene ugyanolyan feedelt szinten.
Czdano
Tryndával beindultam =P

Unknow
Mert ez az egyetlen hõs ami ellen nem elég a sima ward? Továbbá az se ha egy emberen van oracle? Mert gondolom senki nem olyan idióta, hogy hagyja, hogy az ellenség teemoja map controlozzon a meccs alatt, javíts ki ha tévedek.
Teemo szerintem csak azért op, mert, ha nem kontrolálod teljesen a dzsugelt és nem dobsz minden bokorba wardot, akkor kb teljesen használhatattlan lesz számodra, valamint über pusher... pushol 1 oldalt majd a visszautat legombázza, így az enemy minionok vissza se tudnak nyomulni... (szerintem)
érdekelne h miért is kerul olyan sokba a teemot counterelni...
te meg a "use brain" ket tavol allo fogalom
cassiopeia pedig szimplan nem fer bele a jelenlegi metaba
ronihun
Amugy meg ha jo ember kezébe van tényleg bármelyik champion op-nak tünhet, szal ezért nem szeretem mikor 10 perc után mondják h adjuk fel 20-nál mert az ellenfélbe Vlad van és Vlad op... miközbe ha nem feedelik akk nem ér sokat, lategamebe meg pláne

...

daemonervosa
MINDEN GECIRE OP IMBA

qq

Trolling is a art.

ronihun
Corki is elég imba.

...

Szerintem is nagyon jó,és ha vele voltam nem vesztettem. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Unknow
Annyi volt benne az "op" amit írtak is. Aránytalanul sokkba került counterelni õt.