League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Alig látom õket. Amúgy arra jó ez a dreamhack, hogy a Riot is belássa végre hogy a championok 50%a használhatatlan egy ilyen nagyságú versenyen.

ronihun
pedig mindhárom elég gyakran használt champion

...

tommyknockers
Shusei kezd legendává avanzsálni ASASASASD

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

BEAST
Fnatic

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ki nyert fnatic vagy aaa? Lemaradtam a végérõl.
CharrDen
Érdekes hogy Malz, Jarv és Janna majdnem minden meccsen szerepel, pedig sohase használják sehol. Ritkán látok ilyen championoket, pedig nagyon is jók! Fõleg a tegnap esti Malz + WW duó.

Gubberx
Jut eszembe, tribunálból kapott vki mostanában ip-t? én pár hete kaptam 1x emailt de azóta semmi...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
lol

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Különc
1v4-be beugrott társak nélkül

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
mit csinált?

Különc
Minden Jarvan IV játékos nevében elnézést kérek azért, amit most Cyanide csinált <#wow1>

Engem sem érdekel most...amíg melóban vagyok,de legalább a hétvégén menne, amikor kicsivel több idõm van lazulni(kockulni trollok kedvéért) 😄
Grr1234
Hát azt akarhatod...

Én már pumpáltam a karimba majdnem 12ezer RP-t úgyhogy jogos ha háborgok, de nem szoktam, csak új pályát akarom már. xD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Én fizettem érte, MUuKODJ SERVER!
Most 1 perces volt a sorbanállás ~2000 emberrel.

Húha, húzd fel magad még jobban egy ingyenes játékon. Akkor lenne okod felháborodásra ha pumpálnád a pénzt a riotba rp vásárlásokon keresztül.

Másrészt nem a riot hibája, hogy elkerülte a figyelmed a német/angol/még másik nyelvû figyelmeztetõ, miszerint 90 perc és leállnak. És az oldalon is kinn volt, hogy kettõtõl nem lesznek.

Szép munka!

Különc
Ráadásul az USA-ban elég korán van még ehhez (gondolom a nézõk elég nagy százaléka onnan származik)

Nem is nézik annyian a streamet 😄 bár lehet azért mert melóznak az emberek.
nonicks
aAa csúnyán kikapott...<#nemtudom><#nemtudom>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Gubberx
Ma engem is, meg is lepõdtem 😄 nem vagyok már ehhez szokva hogy csak úgy belépjen rögtön 😄

Fabio Capello
Engem most simán beengedett 😊

nonicks
<#taps><#taps><#taps><#taps><#idiota><#idiota>milyen igaz

Stabil servert akarj, ne mapot! 😄
Grr1234
Soha.

games4ever
Huhh. Érdekes végkifejlete lett ennek a versenynek, kár hogy nem tudtam tegnap nézni, meg ma se tudom. 😞 Azért szurkolok EG-nek vagy Fnatic-nak, hogy megnyerjék, de szép volt ahogy aAa is fordított a TSM ellen, az jó meccs lehetett. Gyõzzön a jobbik. 😄

Új pálya mikor jön???

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az a para, hogy belépsz 50 perc után, játszol egyet és a meccs végén kidob cliens errorral...várhatsz ismét 50 percet!!!
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Elszóltam magam..kidobott 😄😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Engem most simán beengedett..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

miko lesznek már mûködõképesek a szerverek? ja hogy mindenki nyáriszüneten van oszt nem bírják a szerverek <#taps>

de azért cuki, belépnék és Over9000 és kiírja a fél óra várakozási idõt hogy belépjek és még az se garancia arra hogy nem dob ki játék közben <#mf1>

Anthrax
Na jól kezdõdik napok, végre egy jó hír

Én tegnap reggel 11tõl próbáltam belépni, délután 6kor sikerült egy 4v5-öt nyerni xD Fantasztikus... annyira vágyom rá, hogy, ha rányomok a parancsikonra, akkor rá 5másodpercre a play gomra is rá tudjak,valamint mind a 10 ember connected... vennék érte még RP-t is, ha így lenne. 😄
Grr1234
Én már csak a 150 IP bónuszért járok be, amíg ilyen fos.

CharrDen
Na sikerült egyet játszanom, természetesen az se európai szerveren.

Fpocok
4 napja nem játszottam... elõtte is alig. Amíg nem csinálják meg, addig nem is fogok.

Cobra.
Ne RP-t osztogassanak, hanem vegyenek még 1-2 szervergépet meg sávszélt...
Mindegy, ha 30 percen belül nem enged be a játék, akkor azt a napot (is) kiihagyom, van más is, amivel tudok játszani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

CharrDen
Ennyi? Két napon keresztül nem lehetett belépni, a szerver is hónapok óta szar, és nem csinálnak semmit? Hát ez remek. IP/XP boost meg senkinek se kell, adjanak RP-t vagy csinálják meg a szervert már...

Remélem, mert most télleg nagyon felidegesített ;{

Fabio Capello
Nem hiszem hogy bannolnak, ha látszik hogy a szerver lehalása alatt léptél ki, ráadásul ott a chatlog is hogy nem szándékos leave volt.

Na mondom este 3, bele kezdek egy játékba, egy hét után elõször,pingem 500, folyamatosan, mondom reconnectelek, és aztán megjavul, közölve csapatársaimmal, exitelek, ledob a launcher, erre a server UNAV. patchelnek.
( találják már ki mikor akarnak patchelni és egy rohadt FIX NAPOT mikor lesz várható általában azt csõ, nyomorék retard szarok esküszöm)

Szerintem én most fejeztem be ezt a szutykot.
1: 3 bannom szóval, bannolhatnak a saját elcseszett hibájukból.
2: csapatársaim így számíthatnak rám, saját magamat is leégetem.

MÉG1X hatalmas gratula a riotnak hogy összehoztak egy ekkora szart, és nem kell a szaros rpjük, se a szaros ip boostjuk dugják fel, nekem egy rendes szerver kell, amin bírok játszani egy minimum 40 perces játékot.

I enjoy your retreat offered by the server sucks options. OUT !

Fec papa
Persze. Nem olyan nehéz mint amilyennek látszik, csak oda kell ifgyelni meg ismerkedj elõször custom gamebe vele. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

glyphek nélkül lehet jungelezni nunuval( vagy akármivel)?
ronihun
ezen meg nagyon jót nevettem 😄

...

ronihun
minek válasszanak tier 2, tier 3-as championoket ha tudnak tier 1est is?
pl udyr az egyik leggyengébb junglernek számít jelenleg, morganánál meg rengeteg jobb mage van

...

Ki az aki tudott játszani az elmúlt napokban és mi volt a trükkje?

Fpocok

nonicks

szerintem a te elod kimondottan magas lehet a hozzászólásodból ítélve.