League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
Mert te pro vagy.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Egyébként nem értem miért nem vesz neki defet mikor az egyik legkönnyebben kiszedhetõ karakter.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Megérezte a törõdést 😄😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
lololol TF mit kapott 😄

Czdano
Mert egy fostalicska amumuhoz és jarvanhoz képest.

Czdano
Ezért írtam hogy érthetõ, oracle és bukó az összesnek.

Shen-t miért nem választja senki? Sokak szerint az egyik legjobb tank+split pusher. Még banon sem láttam dreamhack-en....

ronihun
shaco szar jelenleg, akárcsak twitch, eve pedig könnyen counterelhetõ

...

Különc
Lehetséges

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

RedDevilsza
Hát akkor fogalmad sincs arról mi az hogy trollkodás.

Különc
Elsõ meccs (emlékeim szerint) ahol Teemo van, ráadásul vezet 1-0ra a TSM. SZVSZ ez trollkodás

RedDevilsza
RainMan USA rank 1 volt, amit kb only teemoval hozott össze. De biztos trollkodik igen <#wilting>

Czdano
Amúgy nem tudom feltûnt-e de rengetegszer bannolták vladot + vaynet. Jarvan is népszerû, viszont egy stealthes (eve,shaco,twitch) sincsen, ami érthetõ. Remélem a DH végén lesznek ilyen pick/ban statisztikák

ronihun
rainman az egyik legjobb teemo a világon, nem lesz vele baj, viszont ugy érzem megint outpickelték epiket, nem értem mért erõltetik doublelift supportját, jó janna, de jobban járnának ha mondjuk blitzzel v vmi más erõs champpel lenne

...

Különc
Micsoda trollkodás ez a Teemo pick. Remélem nem szívják meg

ronihun
wooow teemo rainman kemény lesz 😮

...

Czdano
És megint nunu.....

Czdano
Mint ahogy most is. De basszus ott van poppy is...az kiszedi az anyjukat is a hátuk mögül 😄

ronihun
<#taps><#nezze>

...

ronihun
nem hiszem hogy a jelenlegi meccsre gondolt, itt mivel teli voltak feedelve bárkit szétkapnak két sec alatt, de ne gondold hogy egyébként egyenlõ killekkel ez olyan simán menne

...

Fpocok
Csókolom akali bannolva volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ilyenkor nem értem, hogy miért nem választanak egy akalit? Azzal a legkönnyebb bemenni a frontvonal mögé pl corky-t kiszedni. És annak is van "AOE" lassítása 😄
Ok, hogy lassít, de kb 2 sec alatt lekapták... mit lassítasz annyi idõ alatt? 😄
Ok, kiválasztja a nunu-t, nincs semmi odabaszós cc-je, mf-et ww simán szétszedi, anélkül, hogy pl nunu, (ha tanknak szánták) bármit is tudna tenni. MF WW és JARVAN ellen? azt sem igazán értem. pikk-pakk rajta vannak és semmit nem tud vele kezdeni.
Nunu-t én sem értem, egyszerûen nem tud annyi resistet felépíteni a jungelbõl és a gold itemekbõl, amivel counterelni lehetne a szuper farmolt carry-ket. Simán lefocusálják... ami alap lenne nunun, a banshe, hogy legalább kis esélye legyen az ultit végignyomni...csak kb a 25percben tudja kihozni.
Nem igazán az a lényege Nununek hogy mekkorát sebez az ultijával. Egyrészt nagyon csúnya jungler / counter jungler, másrészt meg a lassítás a lényege, amit csinál az ultijának kasztolása közben, ha sebez is az már csak hab a tortán.

ronihun
nunu nagyon hasznos, nem azzal volt a baj, kevés hard cc-jük volt és mondjuk két ad carry felesleges volt, de remélem kövi game jobb lesz 😊

...

Czdano
Köszönöm!

Különc

nonicks
http://season-one-championship.eu.leagueoflegends.com/

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Czdano
Tegnap pont egy nunu szopatott be minket mert tanky volt és szimplán befutott közénk. Elég idegesítõ.

Btw ágrajzot tud vki linkelni? Döntõ mikor lesz? (kicsit lemaradtam sry)

BEAST
Azt nem értem, ha minden a cc skillekrõl szól ezen a szinten, akkor miért hozna bárki is nunu-t vagy miss fortune-t?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Különc
Nem értem miért erõltetik Nunut, emlékszik valaki mikor sikerült utoljára egy normális ultit nyomnia? Vagy teamfightban hasznosnak lennie?

ronihun
szegény Epiknek sokkal rosszab most a team compja 😞

...

Moyko
- Nekem soha nem volt még DC-m viszont rendszeresen kiesnek itt-ott a playerek. Ez teljesen elbassza a játékot. Meg amikor egy egy nagyobb Lv30-as 1000+ Wins-vel besunyiskodik lv10-eskhez, na az is gyönyörû.

havonta új champ helyet oldják meg a Dc-t, legyenek új Mapok, meg esetleg.. esetleg az "OVER 9000" sorban állást.

There is only one Boss!

Fpocok
A gépre fogják, hogy DC 😄 ROSSZ GÉP!!! ROSSZ GÉP!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Menj a faszomba, milyen gépeket használnak ott, hogy folyamatosan ledöglenek, az én 7 éves gépemen nem volt ennyi DC 😄
ronihun
keresd meg a championship oldalán

...

Különc
Ez már komikus

Na azért a mostani meccs nem volt semmi. 3v5-el kezdtünk, fel akarták adni a társak, mondom nehogy, 3 solo lanezzünk és valahogy kihuzzuk. Erre lvl 10 környékén becsatlakozott a lvl 1 Master Yi. Valahogy mindig belasthitelte a killeket, felfejlõdött és valami 60-16 kill arányban nyertünk. Miss fortune- 14-0-16 voltam.

Valahol replay? 😊
ronihun
GP az volt CLG v gamedde meccsen, és clg meg is nyerte vele, jungle gp volt

...

Különc
Megint Alienware fail? <#nyes>

Ledobnának pár wardot azt 1 stun az egész 😊
CharrDen
Jó igazából mindegy, dreamhacken látjuk hogy mik azok amik használhatóak. Érdekes 1 Twitchet se láttam, pedig kedvencem 😄

Fõleg így hogy az átmérõjét is nerfelték...
CharrDen
Ultija se nagyon, rengetegszer futok át rajta úgy, hogy 1szer se talál el.

jaj, nem mondod... 😄 viccbõl írtam, de a low hp build függõ...
nonicks
GP temfight használhatatlan...ultija ér valamit, meg talán a Q-ja, de a low hp miatt hamar meghal

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

GP-t, vagy sivirt akarok látni 😄