League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fórumozni. hova gondoltál?

". Van más is, amit lol helyett lehet csinálni"
Micsoda? 😮
Unknow
Bezzeg amikor mi szólunk be neked,hogy ezt meg azt ne csináld mert hülyeség, akkor bizony dögöljünk meg? Mióta lettél te itt prédikátor? Hadd basszák már el azzal a szabadidejüket amivel akarják.
Fabio Capello
Nem készíthet mindenki videókat szabadidejében :]

Fpocok
Semmi. Csak szörnyû nézni, ami mostanában itt folyik: Hetek óta szar a szerver, egy hete kb. JÁTSZHATATLAN... ennek ellenére páran minden áron be akarnak jutni, ha kell órákat várnak, ha kell chat nélkül játszanak egy meccset, csak hogy utána kidobja õket és egy órát várjanak... fél órán át restartolgatják a klienst, hogy hamarabb bejussanak. Mindent megtesznek a körülmények ellenére... aztán meg páran kitalálják, hogy inkább átmennek US szerverre, hogy ott mégjobban szétlaggolhassák az agyukat. Hát gratulálok nekik, õk azok, akiknek a szar is jó... adjatok már magatokra egy kicsit. Van más is, amit lol helyett lehet csinálni.
(ne elégedjetek már meg a szarral)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Most csak én vagyok nagyon hülye vagy neked ment el a maradék eszed? Mibajod van? o_0

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Ezek után ne csodálkozzatok, hogy ha egyre szarabb minõségû játékok jönnek ki... adjatok már magatokra faszom.

jazzy
?
Czdano
???

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Basszus. Adjatok már magatokra valamit... ne legyetek már igénytelenek.

Czdano
Tényleg fura, de én is tapasztaltam nem egyszer. Nature's fury, warmog, még gyakran hextechet se pakolnak neki és egyszerûen NEM DÖGLIK MEG. Vmi titkos runepage-re gyanakszok, amit mi még nem raktunk össze sehogy se :/

Fabio Capello
semmi queue, azonnal beenged, nincsenek pvp.net hibák, viszont sajnos a 180-as ping az alap... :/

Én sokat játszottam Morde-val és egyáltalán nem legyõzhetelen. Lefókuszálják és pikk-pakk annyi neki. Még akkor se volt legyõzhetelen amikor 2 hextech revolvert pakoltam rá. Fura amit írsz, mert olyan mintha vmi bug lenne.

Grr1234
Jobb a helyzet, mint EU-n? Queue volt? Latency?

Fabio Capello
Most játszottunk egy meccset US szerveren friss reggel, mindenki EU-ról jött át nálunk és az ellenfélnél is... 😄

jazzy
Nem, egyszerûen 3 szinttel magasabb voltam, mert valamiért lentre küldték solo lanezni ahol zilean + ashe voltunk és ki volt szorítva a lanerõl. Ownoltuk az egész meccset. Aztán jött és triplekill EGYEDÜL! De kb elsõ 3 killje volt, de már volt vagy 3-4 halála, se assist semmi, aztán halomra baszott minket, letankolta és szétverte creepek nélkül a turretjeinket 150 armorral meg ilyen teljesen mesebeli dolgok..
Különc
Én is erre gondoltam, hogy nem volt feedelve vagy 2-3 szinttel se magasabb? Más ötletem nincs

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
De olyan ráadásul, hogy nincs elfeedelve, az elején lealázzuk solo lanen, meg van ölve 3x, underleveled és egyszercsak respawnol megveszi az itemjét és onnantól esélyünk nincs.. szétbasz az ideg..
Grr1234
De azt hogy? Az a mindenkinekbepofázó mondja már el, mert "lóv eló" vagyok. 😞

crackyS
én is találkoztam már halhatatlan mordéval, 20 perc után surroltunk mert 5v1ben sem tudtuk mrgölni

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

EU-n van 20-30as MS-em US-em 180-200, magyarul lasthit esélytelen kb, amúgy elsõre beenged...
De pár meccs után rájöttem, nem éri meg...

jazzy
Tudom lowelo stb, ronesz el se olvasd, menj ki a szabadba és beszélgess a high elo barátaiddal. Többieknek:

Találkoztatok már ilyen TELJESEN MEGÖLHETETLEN mordéval? Tipikus build, warmogs, force of nature, sunfire. Lövi a 2 nexus turret és nem sérül. Nincsenek a közelben creepek se championok, hogy töltse a pajzsát. Nem is az, hogy visszaregeneli, nem sérül. 150 armorral. Én többet sebzõdök Shennel 300 armorral. Az már csak hab a tortán, hogy kb egyedül leveri az 5 fõs teamünket, mert nem sebezzük. Nem vagyunk gyökerek, van gearünk, tudunk gearelni, nem sebezzük. 3 mordéból 1 ilyen. Mind ugyanazzal a kurva itembuildel játszik, de 2 ölhetõ, 1 NEM, HALHATATLAN.
Czdano
Emberek US server miben másabb? Mennyivel szarabb a ping? Amíg nem jó az EU szerver lehet átkéne menni alázni ;DDD

nonicks
mármint 10-et?<#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Grr1234
Troll. Riot nem olyan jószívû, sajnos. 😞

Különc
Elírtad vagy troll vagy?

404?

Fabio Capello
aqjmnogbviosa

Anivia 😄😄😄😄😄

nonicks
amúgy az hogy lehet, hogy Vlad kb már 6hete nem volt ingyenes?(lehet sokkal régebb óta, csak innentõl számolom <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

ronihun
online, beengedett, kiváncsi vok meddig 😄
"Some user may be experience in-game lag. We are currently workin to resolve this issue."
magyarul játszani se nagyon lehet, max lagolva, zsír

...

ronihun
azt nem értem wickd meg a csapata h játszik?

...

Grr1234
cfaasasiu98opoesdiuaq

Cassiopeia 😄

jazzy
Fél órás queue után 1 percnél kidobott server busyvel, utána queue nélkül instant beengedett lol, de nincs fent 1 friendem se ez lehet vmi bug..

tommyknockers
,mlfrtdcaslkedrioserdr

Mordekaiser <#hawaii>

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
jkasrvaasn ikvb

jarvan iv 😄

,egyébként remélem hnaptól már jók lesznek a szerverek(gyanítom nem) ,mert
igazából hnaptól kezdõdik nekem a nyár, nem mintha lolozni akarnék egész nyáron, de azért lazább estéken jó lenne😊

...

jazzy
lkreer ewojhnm

Lee Sin

Nekem nyomorult könyököm van 😄😄

pluhi
Tényleg nincs hosszabb sor fél óránál, addigra hatszor kivág és jöhetsz vissza a végére.<#eplus2>
ronihun
warrwsick --- nem olyan nehéz am 😄D

...

ronihun
én meg fent voltam, aztán afk kicsit, visszajövök erre session closed, és most busy a szerver, pedig játszani akarok...

...

jazzy
Most olyat játszanak a fórumon, hogy írd le egy champion nevét a könyököddel és postold 😊
Különc
Legalább mondanák, hogy 1 napig nem lesz server vagy 2 és csinálnák meg mint ez a tingli-tangli. Tudnánk hogy nincs szerver ellenben azt is hogy esetleg nem szarják le a fejünket

Engem dobott már le, ilyen elven mint te gondolkodtam én is. Elmentem ebédelni úgy, hogy nem kapcsoltam ki. Jöttem vissza és hopp, kilépett.

BEAST
Fél órás sorban állás után azonnal ledobott a pvp.net. Majd kb 10 percnyi reconnect próba után sikerült egyet játszanunk. Ezt egy azonnali pvp.net szakadás majd késõbb egy session closed üzenet követett. Pár server is busy üzenet után újabb fél órát álltam a sorban, de nagyjából 5 percnél fogta magát és kidobott a kliens.

Nem értem ezt a nagy sírást. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tommyknockers
Ez az EU szerver katasztrófa. Szerencsére USon voltam, szerintem maradok ott. Nálam is fél órás queue volt csak. Most még.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

nem értem amúgy a nagy sírást
nekem fél óras queuenál soha nem volt több, és ha egyszer bekerültem, akkor ki se dobott, szal csak nem szabad kilépni, ennyi
aki pedig gondolkodott a us serveren, az akkor gyorsan menjen oda, majd ott is lesz queue, itt meg legalább rövidebb lesz 😊

Gubberx
Én is gondolkodtam rajta de már 40+ unlockolt champom van 2 kirakott rúna oldallal, biztos hogy még 1x újra nem kezdeném....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Grr1234
Az én accom viszonylag új, viszont kár lenne ott hagyni az emberkéket, nem hiszem, hogy az összes haver jönne utánam.

Fabio Capello
Ez szép és jó is lenne, csakhogy a championok, rúnák, meg minden stat... :/

Akkor legalább lehessen portolni az accokat.

Különc
Még jó, hogy az emberek maguk döntenek arról mit csinálnak ha "nincs jobb dolguk"