League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Micsoda? 😮
(ne elégedjetek már meg a szarral)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
De pár meccs után rájöttem, nem éri meg...
Találkoztatok már ilyen TELJESEN MEGÖLHETETLEN mordéval? Tipikus build, warmogs, force of nature, sunfire. Lövi a 2 nexus turret és nem sérül. Nincsenek a közelben creepek se championok, hogy töltse a pajzsát. Nem is az, hogy visszaregeneli, nem sérül. 150 armorral. Én többet sebzõdök Shennel 300 armorral. Az már csak hab a tortán, hogy kb egyedül leveri az 5 fõs teamünket, mert nem sebezzük. Nem vagyunk gyökerek, van gearünk, tudunk gearelni, nem sebezzük. 3 mordéból 1 ilyen. Mind ugyanazzal a kurva itembuildel játszik, de 2 ölhetõ, 1 NEM, HALHATATLAN.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
"Some user may be experience in-game lag. We are currently workin to resolve this issue."
magyarul játszani se nagyon lehet, max lagolva, zsír
...

Mordekaiser <#hawaii>#hawaii>
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
jarvan iv 😄
,egyébként remélem hnaptól már jók lesznek a szerverek(gyanítom nem) ,mert
igazából hnaptól kezdõdik nekem a nyár, nem mintha lolozni akarnék egész nyáron, de azért lazább estéken jó lenne😊
...
...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem értem ezt a nagy sírást. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
nekem fél óras queuenál soha nem volt több, és ha egyszer bekerültem, akkor ki se dobott, szal csak nem szabad kilépni, ennyi
aki pedig gondolkodott a us serveren, az akkor gyorsan menjen oda, majd ott is lesz queue, itt meg legalább rövidebb lesz 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Akkor legalább lehessen portolni az accokat.