League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
SK WIckd is csak fütyürészik a queue képernyõt mutatva

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Azért az vicces, hogy mennyi embernek nincs jobb dolga, csak hogy ezzel a játékkal játszon😄
jazzy
Ugyanez. Gondolkoztunk már páran, hogy átmegyünk US szerverre.
Különc
Jó lenne, ha emiatt nem kellene az EU csapatoknak USA szerveren játszaniuk vagy költözniük (ha eddig nem tették)

Különc
Most jöttem ki egyrõl és "Session Closed"

jazzy
Feltételezem ismét nem megy a szerver.
Czdano
Egyébként rankeden érdemes fiddle-t választani a mi szintünkön mert ha jól használod nem nagyon tudják counterelni (én ezt tapasztaltam)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Welcome to the ELO hell 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Külön kell telepíteni az US-t is?

Fpocok
Z gomb azt hiszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommyknockers
Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne legyen a hõsön lockolva a "kamera" Tehát, hogy bárhova tudjak nézni a mapon.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Gubberx
trolololol 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jazzy
Pickeltem rankedben nidaleet közölték, hogy nem mehetek solo lanere, menjek le supportoljam ashet és ne farmoljak, ez a nidalee dolga. fölmentem, cryoltak végig, 2/6-os ashe aki first itemnek vett bansheet utána attack speedet közölte hogy francia nyomorék vagyok 😄
Különc
Infrastruktúra

tommyknockers
Mi lehet a különbség, az US, és EU szerver közt? US simán megy, EU, meg Over 9000 (bár most raktam fel nemrég)

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Nyugi majd találnak másik kifogást...
Gubberx
vége van már ennek a szar verseny mizériának? jó lenne ha végre a szerverekkel kezdenének valamit 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

mifasz van már megint?...-..-
Fabio Capello
Elsõ vagyok a sorban, egy másodperc várakozási idõ.

LASSAN TÍZ KIBASZOTT PERCE.

ronihun
fasza, akkor ma se játszok 😄

...

Fabio Capello
"The server is busy"

A jóédes***************************************************

Frosty01
hmm 😄 és én még most akarok kezdeni 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Fpocok
5 nap után gondoltam játszok egyet. Erre nem bedob amcsi szerverre? Komolyan mondom, hogy a kurva anyját az összes riotosnak, dugják fel a seggükbe a buzi játékukat meg szerverüket!!! Részemrõl ennyi volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bazz, 2009-07-15 😄 Mikori fórumot raknak ezek fel 😄
Szóval, a gép dologhoz annyit, hogy vinned kell, ha meg nem akkor bérelhetsz.

"Lesz Compo bérlés? Will you have compo rentals?
mozgo, 2009-07-15 - 13:53

Igen. Dolgozunk rajta. Hamarosan publikáljuk az elérhetõ konfigurációkat, árakat és mennyiséget!"
Semmi, megtaláltam.
De nem találok semmi infót a nevezési díjról... valaki tud errõl már valamit?
Akkor megyek 😄
Singed, ali are fun to play 😉 Bár ultija talán mumunak a legjobb.
Becupra nem kell gépet vinned.

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Szerintetek melyik a legjobb Suport/Tank Alistar,Amumu vagy Singed?
Én aszem ott leszek. 😊 A héten kiderül 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

pluhi
Meg stabil EU szerverek, sima ügy.
Na meg kéne hozzá valami fix csapat, "komoly" felkészüléssel 😄
Nekem annyi rossz élményem van, azzal, hogy vidd a saját géped lanra 😮 Anno amikor jártam, volt, hogy 5embernek elszállt valami a gépében(vga, alaplap stb) az áramingadozás miatt 😄 Bár gondolom itt figyelnek az ilyesmire.
solyomb
Milyen jó, hogy van egy oldal a közösségért, akinek a megfelelõ hozzáállása is megvan ahhoz, hogy gond nélkül lefusson az elsõ hazai LoL lan...

"tudunk róla, hogy lesz, majd ha akarnak megkeresnek minket"
jazzy
Nem bonyolult az alapja.

Választasz 1 karaktert, van 4 skilled, ölöd a minionokat, utána ölöd a herokat, ölöd a tornyokat, ennyi. A többit úgyis megérted ha a tutorialt végigjátszod. Ahhoz, hogy megtanulj játszani meg csak gyakorlás kell.
Különc
Igen, mindenki a sajátját

Frosty01
1 játékos 1 herot irányit?
lehet ha hazaérek megnézem már... néztem a streamet, igaz nem éjfélkor hanem tegnap délben, jónak tünik bár nem sokat értettem belõle elsõ nekifutásra...

practitioner of the forbidden arts of death

CharrDen
Hát mint valaki írta is ezen, akkor lenne értelme ha Riot támogatná (adna accountokat). Így, hogy mindenkinek más runája, szintje, championje van, nincs túl sok értelme.

darkmenx
CharrDen
Úristen... Új patchet olvastátok? Mostmár valóban elrontották a játékot. Olyanokat nerfelnek, amiket nem kéne, Fiddle-t BUFFOLJÁK, ward nerf stb...

jazzy
Azonnal fõbelövöm magam.
pluhi
Amúgy Nunu nerf is lesz a patchben, errõl is beszéltek.
A stealth reworkbõl kiváncsi vagyok mit hoznak ki. Lehet olyasmi lesz, mint a wow-ban, ha elõtted áll a lopakodó, jó eséllyel felfeded, (x másodpercenként y eséllyel).
RedDevilsza
Spoiler tag az ilyen kommentekre lett amugy kitalálva...

Én nekik drukkoltam... EU mindkettõ de legalább nem a franciák 😄
BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
NYERT A FNATIC!!!!!!!!
jazzy
AAAAAAACE