League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
jól értem hogy a honlapjuk meg a fórum is szétválik? <#sniffles>

...

ronihun
ez nem dupla ip hétvége, ez ip boost, a kettõ egész más😊 am pont most akartam én is berakni ezt

...

Fpocok
Dugják fel a seggükbe a boostjukat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
"Riot sometimes offers players an IP boost when there are longer downtime windows than expected. Will you be issuing a boost following the split?

Since this isn’t part of our regularly scheduled downtime, when you log into your new European platform, you will find that you have a 14 Day IP Boost waiting for you. Think of this as a housewarming gift to help you get settled into your new platform."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

te nagyon új vagy az interneteken, ha szerinted a csehek és a lengyelek normálisak
az egyedüli normálisak keleten a skandinávok, õk lennének a nagy vesztesei ennek, és épp ezért fognak inkább õk is nyugathoz csapódni, keleten meg marad a fertõ
bár ha valakinek a minél magasabb elo elérése a célja, kelettel lehet jobban jár, mivel ott könnyebb lesz

ronihun
az kamu volt, srác egy 1 éves hírt másolt be

...

Fpocok
Ráadásul baszki még normális térképet sem tudnak csinálni... roszzal val jelülve lettország.

Fpocok
AZ fasza bazmeg. Hírhez nem lehet kommentelni, sõt topikot sem lehet csinálni. Kurva anyád riot.

ronihun
szerintem, ha nem a szlovákokat, v fehéroroszokat nézed igen elég normálisnak tûnik a kelet, a másik oldalon egy rakás német lesz, francia, meg spanyol ezek közül meg elég sok idegbeteg ember van, keleten meg Svédek,Dánok,Finnek,Lengyelek normálisak szoktak lenni, ráadásul attól h nyugaton van a UK attól még nem lesz ott olyan hú de jó angol.

Egyébként nyílván a top teamek megbeszélik majd melyik részre mennek, és igen valszeg nyugat lesz ,de azon se lepõdnék meg ha végül keletre mennének, riotnak is gondolom megfordult a fejében hogy ha ezek a top playerek az egyik oldalra mennek, akkor mindenki oda megy és többlet lesz, kiváncsi leszek az egészre, nekem egyenlõre fogalmam nincs melyikre menjek

...

BEAST
Lehet meg fogsz lepõdni. Észak EU országai sok tekintetben kapcsolódnak az angol nyelvhez, a legtöbben anyanyelvi szinten beszélik. A lengyelekkel, csehekkel meg kb annyira lesz probléma angol nyelv terén, mint a németekkel, franciákkal, spanyolokkal.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Czdano
Egyébként én megvárom hogy hova megy a fnatic meg a többi TOP csapat és oda megyek én is. Nagy valószínûséggel el nyugat lesz. Nem hiányoznak nekem a jó kis román premadek. Német hablatyból még mindig többet értek, ráadásul bennük van annyi ész hogy angolul kommunikáljanak (ami egy ilyen játékban elengedhetetlen.)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
Nem lesz több MORDE ES UNO HUEHUEHUEHUEHUE 😄

amúgy megfontolnám az átmenetelt a westre, de ez nagyban fog függeni attól, hogy:

1. lesz e rá lehetõség
2. az ismerõseim többsége mit választ

az az egy biztos, hogy nagyon kevés olyan lesz, aki nyugatról át akarna menni keletre, viszont a fordítottjából nagyon sok
de riot megint kurva ügyesen megoldotta a problémát, pár hónap múlva megint beüzemelhetik a new yorki szervereket 😊

BEAST
Sajnálom, hogy a hollandokkal nem egy oldalon leszek. A legtöbb (nem magyar) LoL-os ismerõsöm lengyel, svéd vagy holland. Ha õk maradnak és normálisan mennek majd a játékok is, nem kell várni, de sor sem lesz, akkor az nekem már nagyjából elég is.

tehát akkor te azt állítod, hogy a keleti oldalon több angolul jól beszélõ, értelmes hozzáállással rendelkezõ egyén lesz, mint nyugaton?
ha nem akkor meg mit okoskodsz?

ronihun
az a baj, h tényleg a sok ember aki pronak hiszi magát átmegy nyugatra, szal ott megint többség lesz 😄

...

BEAST
Az ingyenes transfer után elérhetõ lesz a szolgáltatás RP-ért a shop-ban. :p

BEAST
Norvégok, svédek, finnek, dánok, lenygelek, csehek... tényleg arról híresek, hogy közük sincs az angol nyelvhez.

ronihun
a másik probléma az, h a két oldal különbözõ lesz nagyon, minõségileg vagy ilyesmi és akkor jön rögtön a sírás fórumon h át akarok menni Westre, East egy szar stb. biztos lesz ilyen, mondjuk ha csak pár hétig lesz transfer és az után regisztrált acc-ok már a régió szerintibe esnek, akkor lehet inkább át kéne vinni nyugati szerverre és utána regisztrálni egy újat, amin haverokkal játszok esetleg, igazából nekem ez az ötlet nem annyira tetszik, ráadásul abban sem vagyok 100%ig biztos h ez megoldja az összes problémát ami van.

...

aki angolul nem tudó nyomi szlávokkal akar játszani, az maradjon csak keleten
a prok mint én meg mennek nyugatra 😊

BEAST
Ettõl félek én is. Remélem nem kezdenek átköltözni az emberek EU Westre, mert akkor semmi sem változna.

ronihun
keleti oldal nekem elég gyengének tûnik, mármint minden top player nyugatot fogja választani, és nekem úgy tûnik hogy az jobb választás is...

...

talán majd szeptember fele már játszható is lesz a játék

ha már itt tartunk:

http://eu.leagueoflegends.com/news/temporary-queue-capacity-changes

Fpocok
Amikor ezt bevezetik, lehet majd választani, hova akarsz menni, lesz ingyen transzfer egy ideig.

Czdano
Zsír. Szívbõl örülök neki hogy a világelsõk hozzánk kerülnek. Egyedül talán még a németeket sajnálom hogy nem velünk lesznek...az ukrán román csoportosulás pedig kifejezetten nem tetszik :<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
EUból két csoportot csinálnak. Térképen lehet látni, kik hova kerülnek.

Czdano
Ez mégis mi? 2 EU szervercsoport lesz?

az hogy õ lowelo, az tény
azt hogy én troll vagyok, azt csak az önbecsülésének megõrzésének érdekében találta ki, mint a buta hülyegyerekek, akik befogják a fülüket amikor olyat hallanak amit nem akarnak hallani (bár ebbõl a sírásból amit egy büntetõpont kiváltott, nem hiszem, hogy akármennyi önbecsülése is lenne, szal késõ bánat)

Fpocok
BYE BYE FRANCIÁK! 😄

Fabio Capello
double ip hétvége lesz valamikor.

jazzy
Te egy buta troll vagy, ezen nincs kérdés.
+1

>nem ért velem egyet valaki
>akkor õ lóeló 😄😄😄😄

el ne sírd már magad mert kaptál egy figyelmeztetést egy internetes fórumon lol
amúgy tetszik a gondolatmeneted
>nem ért velem egyet valaki
>akkor õ troll

ronihun
nem is emlékszem már arra az idõre amikor simán beengedett és nem is dobott ki egy meccs után session closeddal, arra meg már pláne nem emlékszem milyen volt mikor nem volt login queue, viszont arra igen hogy mikor elsõ login queue-t megláttam, ami egyékbént 2 perces volt, mondtam h na basszameg pár honap mulva orás queue lesz itt is

...

Gubberx
fuck yeah most már unavalible 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
300 kliens indítás után végre online viszont a quene over 9000 és a time: calculating már 40 perce....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fec papa
Én nem is értékelem inkább, azt minõsíti aki kiosztotta.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Nekem a 6 év alatt sose volt pontom, most bizony megérdemeltem a kettõt mert.. miért is? A trollok csak egyet kapnak, ugye ronesz? Én kettõt. Teljesen jó.
Fabio Capello
Solomid vs. Xan

Nekérdezzétek mi ez, Riot uficsálé streamen megy 😄

Grr1234
Hát... nem sok kell, hogy írjak valami nagyon csúnyát. 😄

jazzy
Micsoda moderáció van itt nem igaz? 😄
Ha a szerver "busy" akkor újra kell indítani a klienst amíg meg nem gonolja magát 1520 alkalom után mindig jó..addig csak próbálgatni kell
jazzy
Én játszok, bementem 1 rankedbe délelõtt, 1 ember a csapatomban kifagyott, server busy, nem tudott visszajönni lost. Délután ugyanez, most 20 perce ugyanez. 3 lost ma, mindháromban az én csapatomból esett ki ember.
Fec papa
Ma egész nap BUSY a szerver nekem, azért vicces olvasni hogy egyesek meg játszanak.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fabio Capello
ne akarj rp-t venni smsbõl mert orbitális lehúzás, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor purchase RP, ott állítsd át mobile paymentre, ott válaszd ki Magyarországot (Hungary), válaszd ki a kívánt összeget, végül kövesd a megjelenõ instrukciókat, sms-ben kell megerõsítened a vásárlást.

Hali!
Valaki segítene hogyan tudok sms-el RP-t venni?
Czdano
Szeretem nagyon a lategamet mikor tényleg elõjön a tényleges tudás és muszáj a maximumot kihozni mert tudod hogy már csak az utolsó teamfight lesz 😄

Fabio Capello
Azt a rohadt milyen játékon vagyok túl, végig kiegyenlített, majd kétórás meccs, aztán egy jó teamfight+pushhal nyertünk a végén.