League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
mennyire utálom mikor végig vezetünk és egy két elbaszott teamfight után a sokkal nagyobb hátrányban lévõ csapat nyer...

...

Fabio Capello
Az a vicc, hogy vagy egy hónapja meglehetne a level 30 ha nem lennének állandóan a rohadt "szerverhibák"....

crackyS
<#zavart1><#taps>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Jah..és ölt ezzel 😄😄😄😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
<#wow3>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
server busy... csak meg ne lepõdjek.

jazzy
Jaj de fura nem mennek a szerverek
Czdano
Igen. Riot sucks

Saccard
Skacok mióta updateeltem vagy server is busy vagy legutóbb várakozási idõ után nem történt semmi nem dobott be a játékba(sorbanállás után). Veletek is ez van?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

ronihun
már megint busy ez a szar, délután kettõ van,nem is értem

...

SzirmosSzisza
Ma bug: nem frissítette az életem, egész meccs alatt 100 %on volt (persze másoknak jó volt és néztek is, hogy miért vagyok mindig elõl 10 % élettel 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem én megyek elörre be teamfighta 😉 És csak akkor, ha biztos vagyok a dologmban...de elsütsz pár jó ganket 5-6 kill elönnyel már olyan ap-d lesz, hogy darálsz. Bemész középre, lvl 6os vagy, szélen akkor általában 4-esek 1000 hp-val Q R W combo 600hp+ignite+ha nem retardáltak a társaid azok is sebeznek egy kicsit és first blood, még elflashelni sem tudnak a silence
Hali, valaki megtudná mondani melyek az akciós championok? engem nem enged be a játékba. köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

<#eljen>

Czdano
Fail? o_0
Egyébként oda a jóféle 1450-es ratingem, tegnap betalált pár nálunk jobb csapat és én is rengeteget hibáztam. Nem baj, inkább játszok és hibázok többet minthogy ne tanuljak semmi újat.

Grr1234
jarvannak ap kell meg mana meg mana regen te lóveló <#wilting>

remélem jarvannak is APt veszel, hiszen flag arról scale-el

CharrDen
Eh... Miért? Miért kell ezt pont nekem? Reggel vidáman ébredek, jó kedvem van. Leülök, nincs sor, kezdõdik a meccs, nincs lag. Remek társam van a lanen, jól játszik, ellenség is normálisan viselkedik, tök jó minden. Egyszer csak feltünik, hogy az "Ally has been slain" egész sokszor hallatszódik. Felnézek top lane-re, látom, hogy egy P...98 nevû Amumu picikét feedel (0-5-0). Ekkor rászólok, persze finoman, hogy ne feedeljen. Ekkor 13 éves módjára valamit odasír, majd afkol, majd left the game. Csodás...

crackyS
hát jah,de ha nem ölöd meg instant 3 skillbõl akkor enemy öl meg 1-bõl

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Én most le-blancon pörögtem a napokban... brutál mit sebez, ha elfeedelõdsz...szinte bárki egy combo! Sírtak is, hogy noob hero...for noob players 😄 Akivel nem bírtam vele, az nocturne a hülye spellshield és fear-je miatt.
Faszt bajlódtok a buildjével, trinity force+4x bloodthrister 😄 Alig drága build xD de legalább az ultija faszát sebez és ha nincs kemény cc az enemy-ben nem megy le a hp 😊
Fpocok
AP-AD az igazi most már, nem csak sima ad vagy sima ap. Most néztem patchet:

2011-04-25

Mystic Shot now has an additive 0.2 ability power ratio
Trueshot Barrage now scales additively with both attack damage and ability power

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Háááát nemtudom...Mindkettõbõl kap pluszt de AD-ból többet ahogy elnéztem..

Fpocok
Én úgy tudtam, hogy most az AP EZ a menõ, mert buffolták a skilljeit APval.

Czdano
Nem OP egyáltalán. Dremhacken nem használta senki. Egyébként dmg-t kell neki pakolni (BF sworddal érdemes kezdeni hogy üssenek a skilljeid valamit)

Ezrealnak mit raktok, hogy OP szerintetek? Most voltam vele, nem nagyon értem miért az.

Megkaptam az 550 RP-met! Hurrá!

Czdano
Ismét kiélte magát egy õrült rankeden, mobility bootsos annie elbukta a fixen nyert meccsünket. Hurrá.

Czdano

Czdano
Ne tankolj normal gamebe. Ennyi a titka. Max singeddel vagy rammussal amivel eltudsz fejlõdni..

tommyknockers
Engem az idegel, hogy bármelyik hõssel akivel vagyok BÉNA, SZAR vagyok, míg mások 10 killt csinálnak, nálam abból 10 assits ugyan azzal a hõssel...Felkúr. Lehet lvl 1en kell turrent alá futnom, és penta killt csinálnom vagy tudja a tököm.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Gubberx
az milyen már hogy megyünk teamfight, én vagyok ugye tank, jön 3 enemy erre mindenki elfut és hagynak meghalni... és a végén reportolnak feedelésért, utálom a retardált embereket 😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Czdano
Én bentvagyok most is..

ronihun
nektek is busy?

...

Gubberx
nekem napi 8-at enged :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Czdano
Hát ja..végülis + zsebpénznek nemrossz. Amúgy vége lehetne már a kipróbálós idõszaknak, unom az AP udyrokat :@@@@

Fabio Capello
azért napi 10 eset, teszem azt mindegyik rendben van, 10*5=50, heti hét nap 50*7=350 IP 😄

Czdano
Ez most komoly? 5 IP-t kapok egy esetért és az se 100%? 😄😄 Szóval ha bemegyek 4 feeder közé még akkor is jobban járok...nembaj, a közösségért mindent :<

Fabio Capello
5, ha a döntésed ugyanaz mint a többségi döntés.

Czdano
Idõközben megtaláltam de azért köszi. 1 esetért mennyi IP-t kapok??

trib oldalra felmész. accodal bejelentkezel és ennyi.
Tribunal

debutavagy
szerinted ha valaki nekem nem tetszõ itemeket rak, illetve full láma, majd unskilled playerként fogom reportolni?
hát kurvára nem, mert az nem jelenik meg tribunalban, ezért ha már csak egyszer is beugatott, a verbal abuse teljesen hihetõ, a sok faszláma meg úgyis punishol (az, hogy ez az elsõ pardonod és még büszke is vagy rá, mutatja, hogy teljesen megalapozott amit csinálok)
ronesz : 1 tribunal, és a sok carebear láma: 0

Czdano
Ilyen tribunalra lehet még jelentkezni? Nyári szünet van, ráérek...Ha igen akkor hol?

Fpocok
JAJJ DE HÜLYE VAGY TE!!!

Ott lehet látni, hogy verbal abuse miatt reportolta egy emberke...

Nem is értem válaszolok egy segghülyének.

gondolom te is stackeled az avarice bladet non-stop, ezért nem érted miért reportolták

Grr1234
LOL.

Fpocok
Igen, de ha megnézed akkor látod, hogy a negyedik gamera vagyok lapozva.

nonicks
többi meccsét megnézted?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

ronihun
😄D

...

Fpocok
Most nyomtam életemben elõször pardon-t 😄