League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem rakd be még kétszer, kurva vicces lesz akkor is

SzirmosSzisza
Nem akarlak megbántani, de minden idiótának ilyen felfogása van mint neked és mennek veletek Westre 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szerencsére a te írásaidat viszont mindenki epekedve várja nap mint nap
gtfo bro

Gubberx
omg akkor inkább maradok csendben 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Vigyázz, mert mindjárt tele spammeli a topicot Athene-s videókkal. 😄

Grr1234

Gubberx
ja bocs 😄 tapasztaltam már milyen az 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
nem 300, csak 150-200<#idiota>

...

Gubberx
Te mirõl beszélsz? jobb az US 300-as pingel ahol egy skill-t nem tudsz normálisan elsütni? grat..... értelmes vagy te is látom. Csicska meg maximum te vagy az ilyen értelmes benyögéseiddel. <#integet2>

jazzy
<#eljen>
Nyiss külön LOL topicot ahol elbeszélgethetsz magaddal esetleg Czdano-val, mert itt nem sok ember kíváncsi a faszságaidra.

lolSL
alapvetõen csicska aki EU serveren játszik, nem is érdemel szót ez a kettéosztás

ronihun
te ennyire lenézed azt a régiót ahol laksz? attól h egy szerveren leszel a top teamekkel attól még nem fogsz tanulni, nem jutsz közelebb hozzájuk, és a 2000+ hoz se , mert mint mondtam rengeteg barom lesz ott is, szoval ne hidd hogy az lesz az NB1, de mindegy ha ugy gondolod ott kánaán lesz és hozzá képest a kelet egy fos lesz akkor hajrá

...

Czdano
Remélem east szerveren csak az ismeretlen nyelvezetû, retardáltak fognak betalálni és akkor megérted mire gondoltam.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Gubberx
csak a szokásos.....

ronihun
na ez mekkora baromság volt, te jó ég...
hogy lehet így általánosítani? szerinted attól h románia az eastbe tartozik pl attól már szar román premadekkel kerülsz össze? meg honnan tudod h a westen jobb lesz a színvonal? attól h ot játszanak majd talán a pro teamek attól még a legalja is ott lesz, szerintem meg pont az lesz h a sok ember a nagy szinvonal meg "tanulás" érdekében átmegy a westre, meg rajtuk kivül még százezer noob, aztán ott marad az east ahonnan eltünik a lámák nagy része és lehet majd élvezni a játékot.

fogalmam sincs h lesz, de annyira nem is érdekel, ronesz ha ezt te meg értelmes hsz-nek tartod akkor grat.

...

Czdano
Ennek szívbõl örülök 😄D

ui.:Megint offline a szerver. Most üzemelik már a nyugatit/keletit vagy ez csak a szokásos?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Grr1234

te vagy az egyetlen ember a topikban, akinek vannak értelmes hozzászólásai rajtam kívül.

Tudom, csak ugy "viccbõl" írtam be...De alapvetõen szerintem életkorból ered a probléma a nem premadeknél...
Különc
Könnyen kijátszható

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Miért lenne nyugaton magasabb? Butaság... Én életkorra bontanám a szervereket. 0-10, 10-16, 17-végtelen... csak, hogy meg legyen a 3as bontás. Úgyis a sok óvodás miatt van a que...
BEAST
Karbantartanak, majd déltõl vagy egytõl lesz server megint, ha jól tudom.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Grr1234
Csak nekem unavailable?

BEAST
Nézd meg a forumot, tele van olyan postokkal, hogy "West = Fnatic, SK, AAA, nuf said."
Ha szerinted nem azért írják mert azt hiszik, még ha csak tudat alatt is, hogy ha egy oldalon lesznek velük attól õk is jobbak lesznek, akkor nem tudom miért.
Persze és akkor jegyezzük meg azt is, hogy eddig a játékok nagy részében fogalmad sem volt, hogy ki honnan játszik... de biztos minden EU Eastes játékos hihetetlen szar lesz, hisz a magasabb színvonal csak EU Westen elképzelhetõ.
Nyugaton lehet, hogy eleinte magasabb lesz a "színvonal", de a login queue is. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Czdano
"akkor a sok fanboy és kisebb csapat is követni fogja õket, mert azt hiszik ettõl õk is jobb játékosoknak tûnnek majd. " Ez akkor ökörség már bocsánat. Attól hogy hogy szerveren vagy valakivel, nem tûnsz jobb játékosnak mások szemében, de tény hogy magasabb színvonalú közegben játszol. Ez olyan mint a fociban az NB1 meg az NB2. Én se azért fogok átmenni, mert akkor itt dicsekedhetek hogy "na én nyugaton vagyok akkor már pro vagyok", hanem azért mert más a színvonal és a társaság + tanulok is, nem csak kiégek a 4-es román premadeken, amikbõl 2-õt minimum ledob a játék a tanyanet miatt.

BEAST
Az a baj, hogy az emberek nagy része 1 bitesként reagál az egészre. Rögtön olyan lehetséges problémák miatt pánikol ami még meg sem történt.
Azért mert 2-3 svéd beírta, hogy márpedig õk átmennek még nem feltétlenül jelenti, hogy a skandináv országok 90%-a azonnal transferel. Valóban valószínû, de volt olyan is aki azt írta inkább marad az irl barátaival egy oldalon, mint hogy újabb sorban állós oldalra költözzön.

Viszont nézzük mi történhet az EU LOL társasággal a kettéosztás után.

- Ha tényleg nagyrészt nyugatra költöznek a már amúgy is nyugati többséggel rendelkezõ pro csapatok, akkor a sok fanboy és kisebb csapat is követni fogja õket, mert azt hiszik ettõl õk is jobb játékosoknak tûnnek majd. (pedig nem lesznek azok).

- Az EU versenyek megduplázódnak, a nyereményeik is ugyan akkorák lesznek. Tehát lesz egy nagy tömeges, kemény ellenfelekkel bíró oldal és egy még nem teljesen felkészült, könnyebb oldal.
Azt nem mondhatjuk, hogy az EU West játékosok jobbak, mint az EU East játékosai. Már miért lennének azok? Eleinte csupán annyi elõnyük lesz, hogy már vannak híres nagy csapataik.
Mi tesszük a nyugati oldalt népszerûbbé és mi húzzuk le a keleti oldalt és nem a Riot. Pedig lehet nem kellene.

- A szponzorált csapatok már nem csupán a játék szeretetéért játszanak, inkább az üzletrõl szól. Ha a keleti oldalon noname csapatok kezdik el nyerni a versenyeket akik vagy rosszabbak vagy nem, mint a nyugati társaik. Akkor két dolog történhet. Vagy indítanak a nyugati csapatok keleti játékosokból álló második csapatot, vagy új szponzorált csapatok jelennek meg. Az ide oda ugrálás nem mûködhet, mert a versenyek egy idõben lesznek.

Lehet, hogy nem így történnek majd a dolgok, de az is lehet, hogy igen.

SzirmosSzisza
Sandy Richard = felhúzta magát Rumblelel ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Akkor ennek lesz értelme, ha nordic átmegy egy az egyben, akkor a kelet fele is átmegy és még szarabb lesz mint volt😄
Fec papa
Ez így erõsen fail szagú, na mind1, hagyom ezt a képlinkeléses dolgot. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa

Tessék adok kölcsön mert látom nincs kéznél. <#idiota>

1. elõre megmondtam, hogy õk is úgy fognak reagálni
2. olyan barátnõje van, amiért te fél karodat odaadnád kb

fec papa meg facepalm

Fec papa
Õ üzemelteti a 4chant is szerintem. Nem tudom láttad e hogy milyen nyilatkozatai voltak dreamhacken. 😄

ronihun
elég gáz ránk nézve amit mondanak a forumon, nordic nem akar easthez tartozni, a svédek,dánok,finnek mondják h akkor inkább mennek westhez mint h egy rakás ilyen országgal legyenek akik nem beszélnek angolul...

más: NA szerveren érdekes a solo que ladder
1.bigfatlp - 2509 (ez nagyon durva h eljutott 2.5k fölé)
2.unR Probelter - 2484
3.Sandy Richard - 2480 (bigfat egyik smurf-e)
13.Richard Tracy - 2326 (másik smurf)

vagyis mindhárom summonerje benne van a top 15be ráadásul mind 2300+ és az egyik az elsõ helyen van 2500+os ratinggel, ennek nincs élete<#wilting>

...

Fpocok
Olvastam ebben a topikban egy nagyon vicces kommentet is, nem tudom, hogy viccnek szánta, vagy simán buta.
Azt írta kb, hogy tök jó lesz, az egyik szerveren ott lesznek a skandinávok, a másikon meg a franciák és az oroszok 😄 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen, valaki ki is vesézte itt anno hogy nem hardveres hanem szoftveres korlátai vannak a lolnak, ez csak idõnyerés riot részérõl
újra kéne írniuk az egészet az lenne a legtisztább, csak hát õk inkább a könnyebb/jövedelmezõbb utat választják

Fpocok
"i think many people still dont realize that riot isn't in fact solving the server issue - they are just avoiding it. by doing this, they pretty much admit, that the server is unfixable and not able to handle such a big player load. meaning: if lol keeps growing and a fair amount of players transfer from east to west, riot will have to deal with the exact same problem in the near future."

Na ez a komment foglalja legegyszerûbben össze, mi a gond ezzel.

olyankor x ki a sort és úrja belépni lemegy 5-20 perc közé
RedDevilsza
hajnali fél 2, gondolom belépek lenyomom a first win of the day bonusom valami coop vs ai meccsen. Erre 1h 48min-es sor van 😄

BEAST
Jah csak a szokásos soon. Azt írták, hogy az eu oszlatás elõtt egy héttel mindenkit értesítenek levélben hogy hova fog kerülni.

most léptem be, 3 perces queue volt
amúgy erre a server splitre vonatkozóan csak én nem láttam dátumot, vagy ez megint a szokásos riot féle soon dolog lesz?

Most nem lehet belépni?

Amúgy nézem a LoL Merch store-t. Nekem tetszenek, jópofák. Van már valakinek onnan cucca? 😄

Czdano
Pontos dátum van már hogy mikor mehet a játék? :>

Fpocok
A legjobb, hogy olyan gyorsan moderálják az EU fórumot, hogy nem is jeleniti meg a topikot, ha csinálsz a témáról. Ilyenkor bezzeg vannak moderátorok ott.

Fpocok
Kijavították Lettországot, de Montengero-t nem 😄

Ezt a riotos eu térkép alakulást printscreenelni kelett volna az elejétol kezdve, mert mar minimum 3 szor valtozott, aztan fasza kis forum postot lehetett volna belole csinalni hogy a tektonikus lemezmozgasok hogy felgyorsultak a riotnak koszonhetoen
Fpocok
*szeretik

Fpocok
Hülye amcsik. Még egy kibaszott térképet sem tudnak leolvasni... vagy csak szeretek a "keresd a hibát" játékot.

ronihun
majd akkor h lefog halni a szerver amikor mindenki transferel nagyjából egy idõben

...

ronihun
"You can find the free account transfer in the ‘Other’ tab in the League of Legends store."
akkor tényleg pénzért át lehet majd vinni valószínûleg, ha ennyire hangsúlyozzák h most ingyenes még

...