League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rákosak vagytok amúgy, hallotam havertól néztem nagyot, azt mondom majd megkérdezzem a "master in the trolls (sg lol forum)", és itt most nagyhangúskodtok .

stupid ignorant, off

ronihun
ez hihetetlen, komolyan mondom nem tudok ranked meccset nyerni, mikor kb 8at gankelek amumuval mindegyik sikeres, minimum egy kill mindböl, aztán ilyen 15-4 a csapatom és azz enemy kill aránya, eljutunk inhibitor turretig, ez kb 20 perc alatt, aztán elkezdenek meghalni a társaim, egyre többet, mert belefutnak 4v2,5v1 gankekbe és aztán megint veszekednek és nem nyugszanak le, és elbukjuk a picsába mikor olyan egyértelmû win lett volna, 3 szor haltam míg a csapattársaim átlagba 8-9szer, szánalom ez az egész így

...

Jól van a nyelvtan nem az Érõséggém : D

RedDevilsza
Ha 2 flippin ninja van akkor -1 hp mindkettõjüknek.

Grr1234
"3-om" <#wow2>

daemonervosa
trolling is a art

Trolling is a art.

de amúgy nem látok neki sok értelmét,nekem is haverom mondta.

szerinted miért kérdezem?

szerinted?

az igaz télleg hogy ha 3-om flippin ninja van egy csapatba kapunk valamit buffot?

Fabio Capello
rossz érzés így veszíteni.. :/ Én mindent megtettem... 😛

Czdano
0-7 a másodiknak -.- Nézi még vki?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Felállás alapján elsõ csapatra tippelek :>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
tf sona amumu mf vlad
vs
brand ww nunu caitlyn janna

megy itt.

phreak tényleg nagy szerver szakértõ <#rolleyes>

daemonervosa
lehet jól jártál

Trolling is a art.

Fpocok
Kár, hogy nem éltem meg Leona kijövetelét :S 3 évig BE nõi palám volt, imádom ezt a tankos játékstílust.

Parasite Eve 2, best game EVER!

daemonervosa
inkabb a kibaszott szervert fixelné meg

Trolling is a art.

Különc
Phreak Leonával játszik, akit érdekel: Leona

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
crackyS
hol nézed?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Nekem tetszik.

kisfigi
csak én látom igy vagy tényleg elég elterjedt champ Teemo lvl 10-20 közt?
3 meccs alatt tuti van egy, és ha van akkor az állandóan legendary...
ennyire jó lenne?

Destiny. The design is clearly ancient.

ronihun
ja még most vesz mellé egy leviathant is, 3 stack item <#eplus2>

...

ronihun
😄D ez a saintvicious egy hülye
egyik nap jungle twitch most meg jaxnek sword of the occult(ha ez a stackos ad item) + mejai's 😄

...

ronihun
van csapat,
de attól még solo q-ba néha probálkozom hátha kapok valami értelmes embereket, de nem nagyon megy, most meg már annyira elbaszodott a ratingem, hogy kb esélyem sincs ilyet találni

...

Akik szoktak panaszkodni amiatt, hogy sosincs jó csapat, azok miért nem próbálnak csapatot keresni/alakítani? Akár itt sg fórumon is.

Én a Looking For Group chatszobában elsõre találtam egy lvl 8-as srácot- aki elmondása szerint amcsiban játszik ott lvl30 stbstb, de most európában van és ezért itt játszik- és olyan csapatokat szokott összehozni, hogy szerintem 99%-ban (költõi túlzás) csak nyerünk. Tehát nem emlékszem vesztett meccsre vele.

szucsy89
<#worship>
Gubberx
Nem tudom ,régebben(pár hónapja) azért nem volt ilyen szinten a színvonal, de most már nem csak a riot ténykedése lett egyre szarabb hanem a retardáltak is meg háromszorozták a jelenlétüket :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
ismét ranked meccs, elsõ perctöl fogva rinyálás: we will lose, bad team, shit fuck ...
15 prc után már egymást szidja mind, hogy melyik mér szar, és semmit nem csinálnak, még lehet nyerek pill ...<#szomoru2>

...

Fpocok

szucsy89
Régebben volt itt egy link, egy olyan oldal, ami a patchek módosításait gyûjtötte össze, ilyen "iphone-szerûen" 😄 Remélem valaki érti mirõl beszélek és tud segíteni 😄
CharrDen
Na ez az... Gondolj bele, van egy gyerek akit ma punisholtam. 11 menetben leavelt ragequit miatt. És a leaverbuster nem bannolta a fenébe. Haverom pedig 1szer (!!!!!!) kidc-zik, nem tud visszalépni a 3 órás sor miatt, és azonnal kapja a bannt.

Fpocok
Az egy automata ban volt. Az a leaverbuster volt. RIOT írta valahol, hogy ilyen esetekben néha automatikusan csinálja. De nem minden esetben.

CharrDen
"Állítólag" riot átnézi a reportokat. Bár én ebben nem hiszek, ismerõsöm életében elõször kidc-zett, nem bírt visszalépni, direkt kértük az enemy csapatot hogy ne reportolja... Másnak már nem tudott belépni, kapta az 1 napos bannt, pedig 1 leave van csak.

CharrDen
Ez még a legkisebb gond. Gondolj bele: (én egész régóta tolom)nemsokkal megjelenés után megveszed twitchet, tök jó, agyonnerf. Ok, megveszem Corki, tök jó. Szétnerfelik, de még mindig jó ha van skilled. Most megint nerfelni akarják. De ez még mindig semmi, a Riot össze vissza nerfel mindent, amit nem kéne mert tök balanceos (lásd ashe, nunu, ww) és közbe dobálja ki vagy az op championoket, vagy néhány jó régi championt agyonbuffol hogy op legyen és úgy hagyja (lásd xin)

Gubberx
Engem nem érdekel ha vesztek hisz ez csak egy játék, sok vesztes meccsen is voltak vicces vagy épp jó pillanatok, de az hogy még az életben egyetlen meccsem alatt egy noob-t nem mondtam senkire engem kurva anyáznak és a végén még reportolnak is csak úgy poénból na az már baromi idegesítõ, aztán ha kifogok pár balfaszt aki automatikusan csak a punisht nyomogatja még én leszek bannolva a sok retardált meg nyugodtan trollkodik tovább...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
én meg egyszerûen csak rankedon nem tudok nyerni 😄 de nem is idegesit most , mert jo meccs volt, csak egyszerûen mig az én csapatom összevissza rohangált a másik jol játszott együtt, és a vicc h champion selectnél két leave volt és elõtte abba a teambe voltam, amelyik végül nyert, fasza

...

szucsy89
nyugi, én zsinórban 5. meccsen kaptam ki, mert mindig bekaptam egy epic noobot/feeder/leaver/afkert (de szép szó😄), megvárom haverokat inkább este mert ez így nem állapot 😄
Gubberx
Na nálam ma telt be a pohár a sok retardál idióta állat miatt, azt hiszem hanyagolom lol-t

* normálisan

150 ping fellet nem bírok már lasthitelni se ..

szucsy89
jha, 200 ping az sok... akkor várjuk a csodát továbbra is
Fpocok
200as ping az már játszhatatlan kategórában van... egy ilyen játéknál egy századmásodperc is sokat számít.

Sor valóban nincs csak épp olyan delayes, hogy élvezhetetlen a játék. Aki meg az ellenkezõjét állítja az szimplán hazudik.

tommyknockers
Soha nincs sor - én US-on játszom - bár a pingem 200 körül szokott lenni, vagy az alatt picivel.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

szucsy89
hát a faszért írod be rosszul 😛

egyébként én pont emiatt gondolkodtam, hogy átmenjek us-re, én úgy hallottam, hogy ott szinte sosincs sor... de még megvárom a szétválasztást, ha azután is ez marad a helyzet, átlécelek amcsikhoz 😄
most 50 percet várhatok ! na még 1 ilyen és unninstal : D

azért vártam + 30 percet, hogy közölje velem hogy invalid password combinate, gratulálok : D

megint + 30 perc a bejutás, de jó lesz ha ez megy még egy ideig, lesz sok rp- m, már a riot se tudja hogy nyalja be magát : (