League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
A videót nem néztem meg, de nagyon reménykedem hogy Corkihoz nem nyúlnak hozzá...

RedDevilsza
Aha, RIOTnak fogalma sincs, bezzeg neked....

Eddigi legértelmesebb patch, kb minden pontjával egyet lehet érteni<#eljen>

Czdano
Na ja, ez szép és jó, de luxnak csak skillshotja van amit úgy kerülsz ki hatszor ahogy akarsz..Egyedül az E betûje az ami zavaró tud lenni, de az se fényebességgel repül feléd..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
nem tudom de bármikor szívesebben vagyok lanen malza/annie ellen mint egy lux ellen, nagyon jól tud harassolni, ráadásul ha elkap akkor egy kombojával lent vagy fél hpn, mivel kevés cdje van ezért meg vigyázni kell, szal õ olyan aki engem pl kibaszottul ki tud zoneolni

...

Czdano
Akkor játsszál vele, te dolgod. Igen van 2 ccje milyen cooldownal is? o_0 Hasonlítsd már össze egy malzával vagy egy annievel....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
sõt, lux az egyik mainem.

jazzy
Ti is szoktátok pickelni luxot? Én is, mind buták vagyunk 😊
SzirmosSzisza
Lux haszontalan ? Végül is csak 2 CC-je van, egy pajzsa és lehetetlen elõle menekülni az ulti miatt, de ahogy érzed.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BEAST
Luxot nem nevezném haszontalannak, de ahogy érzed. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
Bizony nerfeljék az ashe ultit, mert kurva könnyû bárkit is eltalálni 34214123421 yardról, hogy 3 secre stunoljon. Ja, hogy közelre nem stunol annyit? Az nem baj, nerf!
Én személy szerint imádom a Jarvan IV-t mióta megvettem a kedvenc hõsöm. Két gold/5-ös item tenacity-s cipõ, atma's impaler, force of nature, warmog's és megölhetetlen nagy damage. De ez a kis finomítás ráfér ez egy nagyon enyhe nerf az az 1 sec cd növekedés az nem érdekes a dragon strike nerf ennyi (-20 damage kimaxolva) jogos is. De az alistar nerf talán kicsit erõs, tényleg idegesítõ meg mondjuk ki így ebben a formában OP az AP alistar, de nem ennyire. Egyébként az ashe stun arrow 3 secre odavág azt kellene nerfelni 1 seccel minimum és a Corki ultiját is le kellene mert vicc hogy kvázi spammeli és nem fogy a manája...

Czdano
Jah és pont ezért nerfelték fiddle drainjét is, mert spirit visage + hextech revolver kb 120%-os lifestealt eredményezett. Elnyomta a feart, 2 draint és megdöglött az enemy anélkül hogy fiddle vesztett volna akár egy kevéske hp-t is

Czdano
Alistarral játszottam, és nagyon könnyû vele menni. Egy bizonyos szintig minden hõshöz kell érteni, de ha nagyot sebez könyörgöm..akkor más kifejezés nincs rá <#wow3>.

Warwick lifesteal 100% volt, spirit visage-t számold bele + a többi itemet...elég sokat ütött az. Lux meg szimplán egy haszontalan karakter, amelyet épeszû ember nem pickel, ugyanaz kb mint shaco csak AP-ben. Felesleges.

#10163 Ilyet pedig egy büdös szóval se mondtam. Más az mikor elismerem hogy jobban játszik valaki, mert az LÁTSZIK. De mikor ugyanolyan szinten, null itemmel jön egy "járvány", egy hittel lekapja a 8% hpmat + rámver 200at lvl 5-6-on az azért kicsit bosszantó tud lenni

ronihun
nem értem hogy WW Q-ját minek nerfelni, oké hogy lanewickként sokáig tudott lanen maradni, de ha sokat spammelte elfogyott a manája, meg nem az a lényeg h minél tovább tudjon vki lanen maradni? akkor ennyi erõvel pl nidalee healjét is nerfelni kéne, mikor lebassza háromnegyed hp-d és te is az övét aztán kijön cougarbol és felhealeli magát fullra...
az is nevetséges h most nerfelik, mikor hirtelen divat lett a lanewick, guardsman bob meg már egy fél éve is lanewickezett és mindenki õt oltotta h milyen faszság

...

crackyS
aki megtud engem ölni az OP, mi a meglepõ ebben?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fpocok
Vannak a bokroknak bizonyos pontjai, ahol ha épp állsz, akkor gyakorlatilag nem vagy a bokorban... miközben a bokor közepén állsz 😄 És ilyenkor látnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
a bokrok bizonyos pontjain hiába állsz benne, kilátszódtál.

Grr1234
Mi a baj velük?

Fpocok
Bokrokat meg már réges régen fixelni kellett volna. A játék egyik legfontosabb eleme...

Fpocok
Hát errõl beszélek... OP mindenki, akivel jól játszanak. Alistar nagyon healel (nem healel nagyot, mert szarrá lett már nerfelve). WW lifesteal OP.
És igen... Rumble szerintem is OP volt... DE MÁR HETEKKEL EZELÕTT NERFELNI KELLETT VOLNA... csak ugye, akkor nem sokan veszik meg.
pénz>minden más>balance

Fabio Capello
akkor sem az a megoldás, hogy alistar összes abiját nerfelik pl, vagy hogy a skillshotos ashe ultijának felhúzzák a cooldownját, és változtatnak a stunján. Ennyi erõvel Lux ultijának a CD-jét is feljebb kéne húzni, mert 4-500 AP-val egy húsz másodpercenként spammelhetõ ulti két lövésbõl kicsinál, ha egy kicsit is squishy vagy.

TF-rõl pedig nem is beszélve, épphogy az ulti lényegét veszik el, dobható az a karakter is a kukába.

Czdano
Alistar tényleg erõs lich bane rod of ages comboval. Sokat üt, healel, és maga körül is sebez a passzívjából...jarvan OP, ha kimaxolja a Q-t mid gameig akkor solo lanen iszonyat erõs. Én singeddel voltam ellene, és lvl 6ig durván 2-3x küldött haza azzal a szarjával. Rumble-t bannolták majdnem legtöbbször DH-n, és minden meccset nyertek vele mikor pickelték, ez is jelent valamit..egyedül talán a farkaskutya nem érdemli meg a nerfet, bár az is zavaró mikor 400at kiharap belõled és hozzáadja a saját kis hp barjahoz....mindezt nagyobb távolságból mint amennyire egy melee hõs elbír ütni

Fpocok
Eddig csak a videót láttam, patch note ot nem...

Ez a "nerfeljünk szarrá mindenkit, mert a noobok OPt kiáltanak" dolog nem balancolás.
Ashehez baszki egy év óta most nyúlnak elõször... hirtelen õ i OP lett.
Alistart meg össze vissza patchelik, mert állandóan sírnak miatta, fogaduk nagy részük nem is játszott vele, csak rámondják OP.
OP ez, OP az...

Czdano
Nem azért, de szerintem ez a legértelmesebb patch, viccen kívül. Alistar, jarvan, gp, rumble, ww q spellje tényleg OP. Viszont yorick meg szerintem túl sokat kap a jóból...

A rúnavásárlós, többkiválasztós rendszer tetszik, nem kell egyesével venni. A bokrok javításának már eljött az ideje..minimapen meg fog látszódni a "messzi" spellek hatósugara (ashe hawkshot, noct ulti, gondolom lux ulti is..)

Patch notes:
Itt.

Akit érdekel a videó:

jazzy
Nem tudom most megnézni, tudnál írni pár dolgot?
Fpocok
Azon én is nevettem 😄 😄

Amúgy néztétek patch previewt? RIOTnak fogalma sincs a saját játékáról... azt sem tudja, mi az a balance.

Czdano
Get in the oven 😄DDDDDD Vannak még barmok 😄😄

Fabio Capello
Megvan a tribunal mai gyöngyszeme:

jazzy
Az hát, ezelõttiben még smileyzgat, most már bekeményít, beszólogat, buta.
om nélkül meg mi lenne? 1, 2, hár, 4...hahahaha<#taps>

3-om...<#wilting>

Tényleg buta vagy...

ne legyél ilyen kemény, mert megint kapsz egy büntetõpontot aztán tele lesz a fórum a sírásoddal LOL

Különc
Mikor nekiállnak flamelni nem figyelnek a játékra, megállnak gépelni és simán leölik õket (nem egyszer volt), leszarják, szvsz egy bizonyos hátrányból lehetne nyerni, ha nem egymás baszogatásával törõdnének.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Csak egyszerûen egy buta ember vagy és szeretném ha rájönnél.
Czdano
Tribunal highlights :

Czdano
Leaving the Game/AFK
"Their team was winning by far, then Mao left and they lost it."
Kicsit durva mikor a nyertes csapat látja be, hogy kikaptak volna 5v5ben..ezt hiányolom pár emberbõl :<

nagyon durván betalálhatott vmi amit mondtam, ha még napok múlva is ilyen mad vagy 😊

ronihun
nem hiszem, de lehet hogy ugyanaz az annie volt 😄

...

jazzy
Azt nem együtt toltuk? Mert valamikor volt 1 ilyen annie nekem is 😄
ronihun
igazából nem idegesítenek különösebben ezek a dolgok, sõt legtöbbször már inkább nevetek ezeken, h néhányan mire képesek, és ma például kaptam egy jó teamet is, amibe szintén volt egy troll 😄 csak az a szerencse h a troll Annie volt és jól feedelték aztán carryzett, szal nem izgatott hogy mindenkivel ugatott meg ha nem õ kapott egy killt akkor KSezett 😄 ja és mindenkit reportolni akart, ezen csak nevettem, fõleg hogy egyértelmû win volt

...

Czdano
"mert mindenki széthuzott senki nem hallgatott senkire." - kövess egy gyökeret, és a többi is követni fog mert nem akarnak egyedül meghalni, backdoorozz, pusholj és szétválnak..

Az 5v5 teamfightos dologhoz nem tudok sok dolgot hozzáfûzni, egyedül sose menj nekik, fõleg akkor nem ha elõtte nem pingeltél, vagy õk nem pingeltek..sajnos még nem tud gondolatot olvasni senki se, attól hogy te azt a szitut látod elõnyösnek, 4 ember még gondolhat mást rajtad kívül.

A feeder teemo meg beszopta, mert akárki meglátja tribunalon tuti bannolják :>, kitartás, elõbb utóbb mindennek meglesz az eredménye.

ronihun
amikor van még rajtam kívül egy malphite a csapatban, aki nem tudom hogy tankolni akart e vagy egyáltalán tudja e mi az, de nem is lényeg, szal azt csinálta, hogy rohant és beultizott három-négy és volt olyan hogy 5 ember közé mikor vagy senki v egy ember volt ott közülünk, na most õ nem élte ezt túl, sõt ezután egyesével legyilkolták a csapatot, mert mindenki széthuzott senki nem hallgatott senkire.
másik szituácio, 5v5 teamfightra kerül a sor, ashe és anivia (enemy) a bokorban áll, a többi enemy kint velünk szarakszik, egyértelmû ha megöljük ashet/aniviat megnyerjük a teamfightot, fõleg h csapatomban veigar,malphite,katarina na mivel harcra állt beultiztam aniviát ashet az enemy felém jött, az én csapatom pedig elkezdett backelni, a másik nekiugrott, én meg közbe tankoltam mert ugye engem ütöttek, na most senkit nem öltünk meg, ugyanis a jo focus miatt valamelyikünk meghalt én kifutottam és minden társam addig már elfutott, gg

most meg 2/10 alistar és saját állítása szerint szándékosan feedelõ 1/12 teemo- hoz volt szerencsém, rankedon, és már a meccs felénél arról beszélt hogy hiába reportoljuk, õ elbaszta a játékunkat, mi meg hiába reportoljuk a riot szart se fog csinálni, gg

...

Czdano
Erre csak azt tudom mondani amit édesanyám mondott nekem annyiszor, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Tegnap egyedül fordítottam meg egy meccset backdoorozással (singed) 15-30 arányról! És igen, a 30 frag az ellenfél csapatához tartozott nem hozzánk. A sok barom mindig el akart kapni engem, hárman kergettek, nekem meg volt ghost+ulti+lassítás..Ennek eredményeképpen 2v4 szituációk léptek fel, amelyeket érvényesítettünk. Leszartam hogy haltam 11x a fail backdoorok miatt, 2 tornyot szereztem a csapatnak, ami 300x5 = 1500 gold a csapatnak, õk meg elkaptak engem 2x ami durván 2x300 gold az ellenfélnek. Ki járt jobban? MI. És így, a global aranyakból lehoztuk az amúgy esélytelennek tartott meccset.

Szóval : backdoor+2v4 szituk = morálrombolás, fõleg egy nyertesnek hitt meccsen. Nincs annál rosszabb mikor fix meccset bukik el a csapat, de lehet ellene tenni, méghozzá úgy hogy nem bízza el magát senki. És ebben a németek kiválóak, akármilyen szar focicsapat ellen mennek VB-n pl, a végsõkig hajtanak (valamelyik vb-n így lõttek 12 gólt).

Ennél többet nem tudsz tenni sajnos, megpróbálod gyengíteni az ellenfelet mentálisan, ha már megölni nem bírod õket 5v5ben. Minden szar szituból van kiút.

jazzy
" mert belefutnak 4v2,5v1 gankekbe", gondolom nem a szövegértés miatt vette neked anyuci a gépet, na menjél vissza a sarokba.
ok okozatot felcserélted, nem azért veszítenek, mert ugatnak, hanem azért ugatnak, mert vesztésre áll a game

tehát azt állítod, hogy az elején nem nagyon halt senki, amikor viszont elérkezett a game a teamfight részhez, mindig meghaltak, míg te nem
következtetés: nem vagy jó tank, mert nem tudtad megvédeni a carryket.

csak unatkoztam : d

Különc
Biztos ennek is van szakértõje vagy egy rész a pszichológia könyvekben, hogy mi történik ilyenkor, miért van széthúzás, miért kell /all-ban vagy teamsayben folyamatosan flamelni. Én az esetek 90%-ban veszítek, ha flamelés van a csapaton belül, de mintha valaki más említette volna már itt ezt.
A végkimenetele sose pozitív, meggyõzni nem tudod mert úgyis neki van igaza, ha troll akkor azért, ha béna akkor azért, jó esetben lesz egy 30 perces loss rossz esetben elmegy AFKolni vagy feedel, vagy áll kezdõn és folytatja a flamet.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Mi a fasz?