League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi legértelmesebb patch, kb minden pontjával egyet lehet érteni<#eljen>#eljen>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Warwick lifesteal 100% volt, spirit visage-t számold bele + a többi itemet...elég sokat ütött az. Lux meg szimplán egy haszontalan karakter, amelyet épeszû ember nem pickel, ugyanaz kb mint shaco csak AP-ben. Felesleges.
#10163 Ilyet pedig egy büdös szóval se mondtam. Más az mikor elismerem hogy jobban játszik valaki, mert az LÁTSZIK. De mikor ugyanolyan szinten, null itemmel jön egy "járvány", egy hittel lekapja a 8% hpmat + rámver 200at lvl 5-6-on az azért kicsit bosszantó tud lenni
az is nevetséges h most nerfelik, mikor hirtelen divat lett a lanewick, guardsman bob meg már egy fél éve is lanewickezett és mindenki õt oltotta h milyen faszság
...
Parasite Eve 2, best game EVER!
És igen... Rumble szerintem is OP volt... DE MÁR HETEKKEL EZELÕTT NERFELNI KELLETT VOLNA... csak ugye, akkor nem sokan veszik meg.
pénz>minden más>balance
TF-rõl pedig nem is beszélve, épphogy az ulti lényegét veszik el, dobható az a karakter is a kukába.
Ez a "nerfeljünk szarrá mindenkit, mert a noobok OPt kiáltanak" dolog nem balancolás.
Ashehez baszki egy év óta most nyúlnak elõször... hirtelen õ i OP lett.
Alistart meg össze vissza patchelik, mert állandóan sírnak miatta, fogaduk nagy részük nem is játszott vele, csak rámondják OP.
OP ez, OP az...
A rúnavásárlós, többkiválasztós rendszer tetszik, nem kell egyesével venni. A bokrok javításának már eljött az ideje..minimapen meg fog látszódni a "messzi" spellek hatósugara (ashe hawkshot, noct ulti, gondolom lux ulti is..)
Patch notes:
Itt.
Akit érdekel a videó:
Amúgy néztétek patch previewt? RIOTnak fogalma sincs a saját játékáról... azt sem tudja, mi az a balance.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Their team was winning by far, then Mao left and they lost it."
Kicsit durva mikor a nyertes csapat látja be, hogy kikaptak volna 5v5ben..ezt hiányolom pár emberbõl :<
...
Az 5v5 teamfightos dologhoz nem tudok sok dolgot hozzáfûzni, egyedül sose menj nekik, fõleg akkor nem ha elõtte nem pingeltél, vagy õk nem pingeltek..sajnos még nem tud gondolatot olvasni senki se, attól hogy te azt a szitut látod elõnyösnek, 4 ember még gondolhat mást rajtad kívül.
A feeder teemo meg beszopta, mert akárki meglátja tribunalon tuti bannolják :>, kitartás, elõbb utóbb mindennek meglesz az eredménye.
másik szituácio, 5v5 teamfightra kerül a sor, ashe és anivia (enemy) a bokorban áll, a többi enemy kint velünk szarakszik, egyértelmû ha megöljük ashet/aniviat megnyerjük a teamfightot, fõleg h csapatomban veigar,malphite,katarina na mivel harcra állt beultiztam aniviát ashet az enemy felém jött, az én csapatom pedig elkezdett backelni, a másik nekiugrott, én meg közbe tankoltam mert ugye engem ütöttek, na most senkit nem öltünk meg, ugyanis a jo focus miatt valamelyikünk meghalt én kifutottam és minden társam addig már elfutott, gg
most meg 2/10 alistar és saját állítása szerint szándékosan feedelõ 1/12 teemo- hoz volt szerencsém, rankedon, és már a meccs felénél arról beszélt hogy hiába reportoljuk, õ elbaszta a játékunkat, mi meg hiába reportoljuk a riot szart se fog csinálni, gg
...
Szóval : backdoor+2v4 szituk = morálrombolás, fõleg egy nyertesnek hitt meccsen. Nincs annál rosszabb mikor fix meccset bukik el a csapat, de lehet ellene tenni, méghozzá úgy hogy nem bízza el magát senki. És ebben a németek kiválóak, akármilyen szar focicsapat ellen mennek VB-n pl, a végsõkig hajtanak (valamelyik vb-n így lõttek 12 gólt).
Ennél többet nem tudsz tenni sajnos, megpróbálod gyengíteni az ellenfelet mentálisan, ha már megölni nem bírod õket 5v5ben. Minden szar szituból van kiút.
következtetés: nem vagy jó tank, mert nem tudtad megvédeni a carryket.
A végkimenetele sose pozitív, meggyõzni nem tudod mert úgyis neki van igaza, ha troll akkor azért, ha béna akkor azért, jó esetben lesz egy 30 perces loss rossz esetben elmegy AFKolni vagy feedel, vagy áll kezdõn és folytatja a flamet.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403