League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
szerintem xint ne sima dpsnek builded, mert akkor elkapnak és megrapelnek, legjobb ha tanky dpsnek buildeled.
én valahogy ugy szoktam hogy dorans blade->merc/berserker cipõ->Heart of Gold->Black cleaver->Atmas impaler->Frozen mallet
vagy valami ilyesmi, így sokkal jobb mert a nagy sebzés mellet meg se birnak sebezni szinte

...

Azthittem hogy lehet rpért venni...még jo hogy nemvettem meg kösz a válaszokat
CharrDen
Az lehet, de a sebzése igen kicsi lesz.

Fabio Capello
Az csak egy extra oldal, rúnákat nem tartalmaz...

Hali

Valaki megtudná mondani mit tartalmaz az a runatábla amit rpbol lehet venni? T3mas runák vagy teállitod össze
crackyS
passzívja miatt AS-t vinném elõbb, úgy pd kb. helyettesíti bloothrister life stealjét

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

CharrDen
Én korábban raknék valami AD itemet. Inkább így:

Doran's Blade->Berserker Boots (AS cipõ)->Zeal->Infinity Edge->Phantom Dancer

crackyS
doran's blade->attack speed cipõ-> phantom dancer-> bloodthrister-> infinity edge

én ezt javaslom

Czdano
Egyébként bevallom õszintén, nem saját tapasztalat, de multkor egy xinzaoval laneltem, ilyen buildje volt, és szarbakapott mindenkit aki felé ment.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Attack speed rúnák, attack speed cipõ, black cleaver

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

tommyknockers
Azon gondolkozom, hogy megveszem Xint. Néztem buildeket, de nem tudom melyik lenne hatásos. Mit ajánlotok, milyen itemeket vegyek neki, melyik skillt erõsítsem, mi a francot csináljak vele, etc?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

SzirmosSzisza
Új Yorick spotlight 😄DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
A f@szomat egyék meg! Most mindenki azzal a szarral fog menni hogy kipróbálja, énnekem pedig véget ér az IP farm 😞 összvissz 2 meccset vesztettem mordéval...nyalják meg..

-nem mert még nincs én új infokról csak surrenderat20-on olvastam azért kérdem énis
Czdano
Tudsz dobni patch notes-ot?

új patchrõl surrenderat20 olvastatok csak?
Karthussal a lényeg, hogy minél gyorsabban elfeedelõdj, és bárkit leölhess fal 3 q és fél hp-s ultival 😄 Bár ez bármelyik mage-re igaz. Le-blanc rules 😊
CharrDen
Olvastam az új patchrõl... Lehet hogy jobban járnék, ha még most szépen letörölném, valószínûleg megúsznám a bosszankodást... Ashe/Corki nerf... :/

SzirmosSzisza
Ott mindenki kapott annyit, hogy legyen skin ^.^

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
de gáz, nézzétek meg Mordet kicserélték Yorickra... op>>>up

...

daemonervosa
"cuz we can" 😛

Trolling is a art.

nonicks
lategame-ba már az ultija nem sok vizet zavar

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

szucsy89
"karthus noob champ, noskill champ, push the win button..." ehhez hasonlókat kapod majd 😄
nonicks
valószínû...(hát honnan tudjam?<#nemtudom>)
de oda is minek annyi?

daemonervosa
GOndolom a riot os stream serveren levo accra gondolsz

Trolling is a art.

nonicks
HotshotGG -nek 10.000.000 RP-je van?
hát minek annyi?<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#nemtudom>

ez persze karthusról szólt ! : DDD
semmi köze hozzád : D

omg retard, qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq, only kill R !
bye

Fpocok
Rendben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
accountot árusítani/cserélni meg tilos a LoLba

nagyon erõs, jól lehet vele farmolni, ultija meg hasznos, szal megéri megvenni

...

crackyS
karthus vélemények? ha csak egy "omfg karthus f**k your ulti" üzenetet kapok már megéri megvenni 😄 <#ravasz1>

daemonervosa
btw reklámozni tilos SGn

Trolling is a art.

Fpocok
Amúgy két óra különbséggel írtam be, szóval még csak nem is spameltem.

Grr1234
<#wow3><#wow3>

Fpocok
Ha neked van jogod reklámozni, hogy hülye vagy, akkor nekem is azt, amit akarok.

Ne reklámozz.

Fabio Capello
jajnemár 😞

Fpocok
Ne szólj be.

Ne csináld már, egyszer nem volt elég reklámozni?

on

Azért gépigénye a játéknak az van, itt most 3 gépbõl csak az egyiken fut el, de ott simán (és minden maxon van).

MrStokes
Errol van szo, csak akarniuk kene es siman megoldhato lenne a dolog. Ezert is olyan duhito.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fpocok
Akit érdekel egy ILYEN , az írjon rám egy ajánlattal.

Fpocok
WOWban jól megcsinálták: Ha dczel, akkor 5 percig még vissza tudsz menni sor nélkül.

MrStokes
Ez a legnagyobb szemetseg a vilagon, dc utan nem visszaengedni az embert. Nalam az ilyen az epic fail kategoria... vagy ugy is mondhatnam hogy No comment...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

szucsy89
Huhh, Caitlynt ne is mond, Alistar 3 lövés volt nekem tegnap :// (persze feedelve voltam már mint állat)
ronihun
Caitlyn még mindig nagyon erõs és jó, kár h ilyen lassan gyûlik az ip, egy rakás hõst meg akarok venni 😄

...

RedDevilsza
Rumble, Morde, Swain, Irelia, Malzahar. De Ashenél kb a hõsök 60% jobb solora mint õ. És nem, nem flame amit írtam, hanem egyszerûen olyasmit írtál ami nem állja meg a helyét. Ez most hogy lvl 20ig 3v3ban te hogyan nyertél, az szerintem nem alapja egy kezdõket segítõ blog megírásában. Kis szinten inkább az számít hogy kinek mennyi tapasztalata van ilyen játékokban, nem a hõsök és a buildek, szóval a lvl 30ban érdemes szerintem csak gondolkozni.

Fpocok
Már párszor, sok helyen kifejtettem, hogy miért... nem fogom többször. <#puszi>

Czdano
A szerverek/játékosok miatt, vagy mi?

Fpocok
Csak a játszást.

Czdano
Abbahagyod? o_0