League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Destiny. The design is clearly ancient.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
köszönöm az infókat asszem kipróbálom akkor 😄
Amúgy jó patch. Minden, ami közelebb visz a változatosabb csapatfelállásokhoz, üdvözlendõ.
Hm?
mer nem is az. Swain AP offtank, aki ignite nélkül ölhetetlen és kitol rengeteg területi dmg-t.
95 Classick 324 243 2135
250 Statikk 113 77 2021
Kérdés, hogy azzal meg lenne oldva, ha csak azt lassítaná? Lehet. A többi 4 el tudna menekülni, az az 1 akkor is meghal.
"bár szerintem ez még így is op, de legalább elindultak a jó irányba"
nem állítom, hogy minden problémát meg tudnék oldani ezzel a skillel kapcsolatban (talán lehet, hogy a skillnek a koncepciója alapból szar, és mást kéne neki adni), de hogy valamit csinálni kell vele, az biztos
tudod, minden szentnek maga felé hajlik a keze
Ok, lowelo, ok, op, de ezzel a nerffel nem vették el az initiatet, jó ok, kevesebb a slow, de az arrow megmarad ugyanannak, ami, szerintem.
Csak a te szóhasználatoddal élve, félközelrõl ellövöd, kb 1,5-2s stun, sebzés, lassít mindenki kevés ideig, de addigra odaértek és kapjátok a volleyt, vagy akármi mást.
de persze lehet játszani a számokkal is: kevesebb idõtartamú stun és slow, kisebb mértékû slow, lehetne kisebb az arrow, vagyis nehezebb lenne találni, ilyesmik
24/9 a ranked statja swainnel, és tornákon is szokta játszani (bár DHn tényleg nem tolta)
szerinted miért sírnak a nerf miatt?
Még egy kérdés...melyik az a hõs ami területsebzésbõl healeli magát + manát kap minden döglött unitért???
Mielõtt átmennénk a vitába, megkérhetem, hogy civilizált emberként komolyan adjuk a másik tudtára a véleményünket?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
2. tankynak építve trinityvel szétkap akármit/akárkit
3. trololol, most kapták vissza, csak látszik a ward 2 másodpercig mikor ráugranak
4. mert elultizta magát és körülötte mindenki megdöglött, õ meg a hpjának max a felét vesztette
5. Igazad van, nem használnak ap carryket!
ez a lényeg, mostmár kevésbbé van az, hogy eltalalták a teamedet, és fél évig be van slowolva a team mint a fos (bár szerintem ez még így is op, de legalább elindultak a jó irányba)
2. Ireliánál se fog túl nagy változást okozni.
3. Igazatok van, én hibám.
4. Swain ulti az amúgy is szívja a manát rendesen, ez a nerf felesleges (csak számold meg, dreamhacken hány swaint láttál?)
5. Az AP carryk össz sebzése így is jóval kisebb, mint egy AD carryé. Van néhány, aminek hatalmas burstje van, azoknál meg is érteném, de a gyengébb, supportosabb ap-sek szívják meg. Ezt így értem: Egy Annie, akinek a Tibbers azonnal sebez vagy 1300at, ott érthetõ ez, de nem hoz változást, helyette 1285öt fog sebezni. Viszont a DOT-os ap carryk jóval kevesebbet fognak összbe sebezni.
2. irelia még mindig az egyik legjobb offtank a játékban
3. pont hogy most adják azokat vissza (angolul tanulj meg)
4. swain kurva op volt, csak kevesen tudtak róla (sleeper opoknak is mondják az ilyeneket, és most próbálják megelõzni, hogy durván ki is legyen használva, ami elõbb-utóbb bekövetkezett volna)
5. te mirõl beszélsz, 2 AP carry a mostani meta, ha esetleg nem tudnál róla
2. Irelia ultija után még mindig a legjobb laner, kb fele HPról visszanyomja magát fullra, swain ugyanez.
3. Jax/Kata ugrá egyáltalán nem nerf hanem buff.
5. Elég AP caster van, nincs azzal gond és a -15 AP nem fog sokat jelenteni. És amúgyis tényleg uncsi hogy a casterek 90%-a deathcappel kezd, talán így lesz egy kis változás, bár kétlem, mivel ígyis legjobb item.
szerinted kinek van még olyan skillje, ami alkalmas egy teamfight számodra való ideális elkezdésére könnyedén 1-2 képernyõ távolságra (ez a legfontosabb, malph meg amumu mehetnek a picsába a félképernyõs rangeükkel), anélkül hogy magadat azzal veszélybe sodornád vagy hogy az amúgy könnyen látható lenne? igen, kurvára senkinek
lehet emlékezni például a nagyobb tornákon való dragonokra, ahol az ashes csapat csinálta dragont, a masikbol paran jottek zavarni/nézelõdni mid felõl, és már kapták is az arrowot az arcba, aztán jött a followup ali vagy mumu vagy akármi rendes cc és vége is a fightnak
tehát összegezve: olyan teamfight kezdõ skillje van, ami még a tankokat is lealázza a gecibe, akiknek ez amúgy a feladata lenne, továbbá a legkisebb diszpozíciót az ellenfél részérõl kurva keményen megbünteti, ami óriási elõnyt ad fõként a profi színvonalú (dreamhack meg ilyesmirõl van most szó) játékban annak a csapatnak, ahol ashe van