League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek szerint te még nem vesztettél el olyan meccset ahol végig jobb volt a teamed,de az ellenfélnél volt egy yi/gp/egyébfalbontó karekter aki trollfacet bevágva ledarálja 1-2 sec alatt a nexust és az odavezetõ utat...ez kérlek undorító nem kicsit, és ne jöjjön nekem senki se azzal, hogy nem tiltott meg semmi oké nem az ,de attól függetlenül nem egy szép húzás
ronihun
hát nem igazán

...

Czdano
Minden új hõs 6,3k.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hmm 6300 as lesz amúgy?

Unknow
Vagy csak szimplán a patchel volt gond és ezért a hõst is delayelték? Elképzelhetetlen mi? Fõleg ,hogy ki is volt írva XD
Fabio Capello
Most komolyan, miért reportolnak valakit az ellenfelek BACKDOOROZÁSÉRT?????

Ma három olyan esetem volt ahol "gay backdoor" "stupid bd" és hasonló okokkal reportolták.

Czdano
Ez a leona a szar spotlight ellenére jónak tûnik. Stunstun, shield, dmg, és egy lux passzív :>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CharrDen
Na ja, ennyi erõvel a mana igényét is le lehetne csökkenteni 50%ra...

Fabio Capello
766 downvote, ezt is jól kiosztották <#idiota>

Mindenesetre a nerfek/buffok élnek, tegnap láttam egy embert Swainnel játszani, hát az ultiját gyakorlatilag lehet kidobni a kukába, annyira keveset healel vissza... :|

Fpocok
patch van... hõs is volt egy ideig.
US:
Leona Disabled Until Next Week
itt

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
tehát valójában csak fel vannak pöcsölve, a champ maga meg nem használható?

Fpocok
De nincs... le van kapcsolva.

Fabio Capello
Jöhetne már Leona, amcsi szervereknek már megvan, két patchhel elõrébb járnak, ott már .39 van, nem .37... :/

Fpocok
Biztos annyira OP vagy UP volt, hogy már õk is szégyelték... vagy csak valami akkora bug volt benne, hogy crashelt mindent.

naaaaaaa : o

Czdano
Letiltották? 😄DD Akkor jóféle kari lehetett

Fpocok
Leona patchet elhalasztották. Amcsin meg letiltották a karaktert. RIOT megint megmutatta, hogy mennyire ért hozzá.

Czdano
Durván 2 hónap után ismét elõvettem tryndát és rájöttem hogy a 2 hónap alatt szerzett tapasztalatok miatt ez a karakter brutálissá válhat. Annyira, hogy külön rúnaoldalon gondolkozok, amivel talán még rankedezni is lehetne.

Igen, tudom, csak slow van, de az ultija olyan szinten brutális hogy az valami hihetetlen. Gyengébbnek hittem ezt a karaktert, de most hogy elõvettem, be kell látnom hogy igenis félni kell tõle :< 1v2ben picsáztam el egy mordét meg egy maokait..o.o

Rúnaügyben szeretném kérdezni a társaságot. Szerintetek miket érdemes pakolni? Van aki crit chancere esküszik mikor tryndáról van szó, de az armor pen lategamebe többet ér. Most van 9db piros arm penem, 9 db piros crit chance, és 3 db lila arm pen.

Czdano
Igen ilyennel én is találkoztam..akkor kezdtem el folyamatosan kattintgatni játék közben, ide-oda járkálni és úgy csökkent annak az esélye hogy betalál vmi szirszar. Ez ugyanolyan mint csben az egy helyre koncentrálás, egy pontba tartok, de aprókat mozdítok az egérrel, hogy megmaradjon a folyamatos koncentráció, figyelem, reflex.

jazzy
Az a baj, hogy egy olyannak aki nem teljesen segghülye nem tudom kikerülni a szarjait, mert akkora range van, hogy cipõ nélkül nem érek ki belõle. Ha meg rangen kívül állok nem érem el a creepeket.
Czdano
Ha kikerülöd a szarjait earlyben akkor hamar elég a manája, onnantól kezdve pedig kibírod zónázni, és hamar belátja hogy haza kell mennie. Ha meg végképp nem bírsz vele akkor doran's ringbõl 2-3 és máris jobban bírod a kiképzést.

ronihun
a catalyst szinte minden ap carrynek jó korai itemnek, ugye a passiveja miatt is, meg a mana+hp miatt is, így sokkal tovább tudsz maradni lanen, szóval elõször inkább azt vedd és max utána NLR

...

jazzy
Igazából ezt a buildet próbálgattam neki (sárgában manareg/lvl rúnákkal, pirosban magic pen, kékben ap/lvl, quintben pure ap): regeneration pendant + poti, hazafele cipõ + philosopher, utána attól függ hogy megy vagy needlessly large rod vagy catalyst. Ezen gondolkozok, hogy meg kéne változtatnom valami hp-s itemre a kezdõt, mert néha megbasznak, pl a brandek. Nem tudom brandet hogy kell megölni early game. Cipõ nélkül nem tudok kifutni a körébõl, kurva nagy a range, csak azt pakolgatja és rohangálhatok haza.

Mid gametõl viszont már nincs baj egyik karakterrel sem.

A végsõ build nagyjából így szokott lenni: Eleisa's miracle, cd reduction cipõ + golembuff lehetõleg, rabadon, void staff, banshee, és last itemet változtatom, pl zhonya, vagy ha még kell akkor magic res, v armor, attól függ. Akár lich bane.
sapphire crystal + 2 potival kezdj, elsõ hazaúton pedig vedd meg a tear of the goddest, és szerintem onnantól már tûrhetõ (késõbb pedig archangel staffot lehet belõle csinálni, szal sztem kurva jó neki)

jazzy
Ez az Orianna tetszik, elég jó burstje van, fasza shieldet ad, gyorsít, lassít, harrassol, csak rohadt manaigényes.
okok köszi😊

CharrDen
Amerikába tegnap jött, nálunk van 1-2 nap elcsúszás.

jó runa szettel most is nagyon jó a yorick, de mikor jön az update?

most olvastam patch notest, ez a minor up használhatóvá teszi yorrickot?😊 mert nekem kevésnek tûnik

Czdano
Jó kiskutya :>

Btw kellett egy funkarakter kikapcsolódásra, megvettem teemot és tökéletesen megfelel :> vicc vele játszani 😄D

Grr1234
A vége epic 😄

ronihun
jónak tûnik ez a leona, egyébként az amumu,kass,sion skinek is jók lesznek, a zenith bladeje meg csak engem emlékeztet amumu Q-jára? 😄

Urgot sztem nehéz

...

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SzirmosSzisza
Nem is rossz ez az új champ bár maga a spotlight megint vicc kategória 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Nem te tehetsz róla, csak engem idegesít fel mikor leírom a véleményemet, fikázzák, csipkelõdnek, de jobbat nem bírnak mondani :> Nyugodtan kérdezz még, legalább feléled a topik 😄DD

#10241 Az ugy epic 😄DDDD

jazzy
Hm, végülis ilyen alapon melyik nehéz? Szerintem cass nehéz, szerintem karthus sem a legkönnyebb, urgotról nem tudok nyilatkozni.
Fpocok
lol

karthus nem nehéz, urgot nem nehéz, így cass sem nehéz

Grr1234
Ne parázz, mindig ezt csinálják.

Czdano
Még nem is olvastuk a te véleményedet, h szerinted hogy kell használni, ha nem így

kisfigi
Én csak egy szimpla véleményt kértem hogy eltudjam dönteni melyik karit veszem meg, nem akartam flémet inditani... Szóval Písz, van akinek nehéz az a kari és van akinek könnyû, relativ végülis, ki hogy tud jáccani vele ^^

Destiny. The design is clearly ancient.

jazzy
Jó látni ezt a bimbódzó barátságot ami közöttetek van.
Vagy tényleg mindenrõl más a véleményem?
CharrDen
Ez lehet, de az igazi pro cassio futkározik körbe-körbe, és közbe használja ezeket a skilleket. Vagy menekül, közbe folyamatosan "lõ" hátrafele.

az egész kari nehézsége, hogy az E-t nehéz nyomogatni gyorsan, de ha hozzászokik az ember a smartcasthez (ami nem olyan nehéz), akkor abszolút nem nehezebb mint akármelyik ap carry

jazzy
2x írtad el. De, amúgy fel tudnék hozni, de nem akarok. Annyi imba cassiot látok mindenfele, hogy csak úgy spammelik az E-t, hogy nincs értelme bármi érvet felhozni.
CharrDen
De abban igaza van, hogy nem olyan egyszerû játszani vele. Kell rendesen skill hozzá hogy jól helyezkedj és csinálj is valami értelmeset

Czdano
Nem ez volt a kérdés, hanem az hogy te hogy csinálnád :/ Látod, leírok valamit, belekötsz, de jobbat nem bírsz felhozni. A hõs nevét pedig szimplán elírtam, ahogy az E betûs spellre vonatkozó dologra is rosszul emlékeztem, de az hogy 0,5 secre csökkenti a cd-t az még inkább az én elméletemet igazolja...

jazzy
Rosszul írtad le a champion nevét, az E nem 0,5 seccel hanem 0,5 secRE csökkenti a cd-t. (Mondjuk, mert igazából refresheli a spellt).

Czdano
Te most kajak ennyire hülyének nézel? Szerinted úgy mondok róla véleményt hogy nem próbáltam ki? Látod most se én kezdem a csipkelõdést, de bebizonyítom neked mi a francért gondolom így amit írtam, aztán írd le a te személyes tapasztalataidat.

Cassao passzív :
-Spellcast után 5 mpig 10%al kevesebb manába kerül a következõ spell, ez 5 másodpercig érvényes (ez már utal arra hogy sokat fogsz használni valamit)
-Q : méreg, gyorsít téged ha betalál
-W : méreg, lassítja az ellenfelet
-E : ütõs spell, ha az ellenfél sebzést kap méregbõl a cooldown-t csökkenti 0,5 seccel
-R : ha szemben van az ellen akkor stunnol egy bizonyos területen, ha háttal/oldallal vannak akkor csak lassít.

Szerintem így elsõ ránézésre a 2 méreg csak support feladatot lát el, meg hogy lehessen az E-t minél többet használni, de javíts ki kérlek ha azóta kapott valami überuj spellt amirõl nem tudok 😞

Grr1234
<#gonosz1>