League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Versenyen pedig volt mikor engedélyezett volt és volt, hogy nem.
Odáig értem, hogy kiteszem területre és a sebzés 20% elnyeli. De hogy robban be? Mi váltja ki?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a ragnaroszon az ali v a horda az erösebb pvpben?
...
Sárkány Lovagrend
Parasite Eve 2, best game EVER!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...
Kihagytam az afkolást a sorból😊 Volt olyan nem egyszer, hogy beírja az emberke meccs elején, hogy bocsi dolga van és végigafkolja..
Sárkány Lovagrend
Bár lolban mindenkit, mindenért képesek noobozni, ez néha kissé idegesítõ játék közben.
Én káromkodásért és egész meccs alatt tartó "inzultálásért" szoktam reportolni, na meg feedelésért.
Sárkány Lovagrend
De én még sose láttam, hogy valakit emiatt nooboznak. Inkább õk a noobok, hogy figyelmetlenek😊
Kogmaw ultiját és más képességeit is buffolták igen😊
Sárkány Lovagrend
Egyébként Jax-szel pl. nagyon jó split pusholni, több meccset megnyertem azzal, hogy a game nagy részében split pusholtam, még csodálkozott is a csapattársam, hogy h van ilyen kevés assistom 😄
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
...
2."(ha meg valaki marad védekezni akkor nem tudjuk megtolni a lanet szóval az se let volna megoldás, meg ugye ált minden inhibi)"
egy meccsen mi a jobb nektek, ha inkább marad valaki védekezni>gp nem tud befutni, esetleg nem juttok annyira elõre vagy ha öten pusholtok, leveritek inhibitort tök jó minden, csak közbe szétverik a nexusotokat és defeat.
szoval ha ilyen szar helyzetbe vagytok akkor már mindegy, hogy lassan juttok-e el az enemy nexusáig, mert ha gyorsan akartok akkor kikaptok
3.BD ellen lehet védekezni, már akár early gameben is
...
TF PANT NEM ZAVAR? De az igen, ha valaki elgyalogol oda??? NC
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
50 perce megy a meccs az utolsó két teamfightba veszteség nélkül tolunk ace-t de rendesen megtólni csak a második után tudjuk az enemy bázisát mert nekkünk csak a nexus maradt toronynok nélkül (csak midlanet tolták be) végsõ pushra készülünk mindenki az enemy bázisán amikor észreveszed, hogy GP halad nexus felé ketten rögtön elkezdenek recallalni és mi történik? akali az ultiját a recall megszakítására használja nem üt tovább semmi csak ugrál mondanom sem kell gp 20 sec alatt beverte a nexust....senki nem tudott visszamenni...ez olyan szinten pofátlanság, hogy nem igaz