League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy fogják megcsinálni a stealthet, hogy nem fogják ezentúl összevissza kerülgetni ellent. Ha túl közel megy az enemyhez... látni fogják. A stealthes karinak jelezni fogja egy rendszer, mikor van biztonságos távolságban, mikor van veszélyesen közel, de még nem látják, és mikor van olyan közel, hogy lássák.
Ezzel így ezentúl hiába fog elstealthelni, miközben ütik... ha rangeben van, látni fogják.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
egyébként ezeket a milestoneokat így tudom elképzelni : ...-1200-1500-1800, mondjuk szerintem nem sok minden fog változni a rankeden sajnos, de majd meglátjuk
egyébként úgyis kayle rework is lesz, szal megveszem 😄
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Leaving the Game/AFK
😄SADS én most kezdem ezt a tribunalt de már fáj a hasam a nevetéstõl milyen hülyék az emberek 😄
ronesz:azért mer valaki leavel egy gamerõl, valószínûleg low level meccsen, ráadásul amibõl látszólag nem sok hátránya lett a csapatának, én nem gondolom, hogy banolni kéne vagy bárhogy megbüntetni. a feed azért nem volt õszinte, mert a chatlog alapján inkább ragequit v dc, meg nekem egy halál nem feed. és egy áramszünet, vagy bármi ami dc-t okoz elõfordulhat, szóval amíg valaki egy darab gamerõl leavel és azzal kerül a tribunalba én nem fogom büntetni, de ha én rosszul gondolom és mindenki más punisht nyom akkor majd riot eldönti mit csinál.
...
én azt látom, hogy lvl 1, 0 minion kill, egy halála mégis van
kurva valószínûnek túnik, hogy elindult a game, elfutott egyet feedelni rögtön, és kilépett
az, pedig hogy a csapata pro és 4v5be is nyert (vagy esetleg másik teambe is volt egy feeder vagy leaver, ki tudja), õt kurvára nem menti fel az alól, hogy leavelt
tehát mi ebbe ami nem õszinte vagy mivan?
Archangel staff + rabadon taricokat mindenhova!! Futok a creepek felé ad carryvel, odafut és az összeset megöli a kibaszott robbanásával 😄
Healelni nem tud, mert 1 mp alatt megölik, de legalább a creepjeimet lefarmolta ezért én is gyenge voltam, ap taric forever!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
aXe13 (Tryndamere)
Egyrészrõl sajnálom az ilyeneket, másrészt rohadjon meg aki elindít egy játékot és otthagyja a szarban a csapatot. Na de négy ember...
000gabe000 (Renekton) <00:11:02>00:11:02>: mi a faszt feed elsz bazdmeg
kenöcs (Master Yi) <00:11:09>00:11:09>: mirõl beszélsz ?
000gabe000 (Renekton) <00:11:17>00:11:17>: nem mindegy az neked
megyez (Kassadin) <00:11:28>00:11:28>: minek vagy gyökér?
000gabe000 (Renekton) <00:11:38>00:11:38>: ha tudod mi az a vizipáp akkor beszélhetünk
megyez (Kassadin) <00:11:50>00:11:50>: bocsi ilyen faszságokkal nem foglalkozok😄
Pandemony (Soraka) <00:20:22>00:20:22>: по английски говори
Pandemony (Soraka) <00:20:39>00:20:39>: no
Pandemony (Soraka) <00:24:17>00:24:17>: mda
Pandemony (Soraka) <00:24:29>00:24:29>: thx feeding eve
kenöcs (Jax) <00:24:40>00:24:40>: ..I.. nyád 😄
<#whatever>#whatever>
Egyébként ha unskilled playerként reportolok valakit az milyen büntit kap és ki dönti el hogy mi legyen vele?
egy rakás olyan van, amikor a meccs vége fele lép le valaki, aztán a csapata meg is nyeri, de azért olyan reportokat írnak h azt rossz nézni, pl egy lvl 18-as játékos aki végig chatelt és játszott kapott reportot "Leaving the Game" címszóval, mert az elején reconnectelt és nyertek is
és amiket most kaptam nagy része olyan hogy ez az egyetlen meccs amin reportolták, és ráadásul itt is 2-3 ember maximum.
pl itt lehet látni mennyire õszinték a reportok😄 ezt pardonoltam természetesen, egyékbént ez volt az egyetlen reportolt game neki.
szóval azt hiszem 1 kivételével(amibe mellényomtam véletlen) mindegyikre pardont nyomtam, régebben nem ilyen ügyeket kaptam :S
...
...
...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem tudom mennyire valid, megrendezett-e vagy se (megelõlegezve az ilyen postokat) de ha mégis, akkor is számomra vicces
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."