League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
valszeg malzahar akkor

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Hát ja, eléggé el tud durvulni ;/ Mondjuk ha AD carryrõl van szó akkor nálam még mindig ashe a #1

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
Corki meg jelenleg talán a legjobb AD carry, én igazából õt venném, de persze azért mert elfogult vok AD-AP ügyben, amugy Malza tényleg nagyon jó miden, ha az a kérdésed cracky hogy melyiket vedd, akkor attól függ milyen championt szeretnél játszani éppen AD/AP, amúgy mindkettõ jó vétel, Corki mondjuk erõsebb

...

Czdano
Ha választani lehetne malzát vennék, legirritálóbb mides hõs tud lenni ha jól használják.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

crackyS
malzahar, corki vélemények?

Ha esetleg valakivel egy csatába tenne küldjön majd egy invet friendlistara warbar néven tolom nasus-al
Czdano
Magyar LoL verseny/nightcup szervezõ oldal.

Akit érdekli annak tömören :
-nightcup = este 8 körül kezdõdõ, egyenes kieséses verseny, éjfélre lemegy.
-színvonalas ellenfelek (jó, az elsõre behívtak beugrónak és lóf@sz volt az ellen, cassioval voltam karthus ellen és lazán kiszopattam) De wardolnak, nem pofáznak ingame, és a végén kulturáltan beírják a GG-t majd kilépnek. Akik hívtak elmondták hogy a döntõben már ilyen 1600-1700 ELO-sakat kaptak, szóval lehet belõle tanulni rendesen.
-az egész ugyebár custom gamebe van szóval az ELO-ja senkinek sincs veszélyben

Szóval aki egy kis kompetitív játékra vágyik az regeljen, csináljon csapatot és hajrá :>

Grr1234
Hopp, beengedett queue nélkül. 😊

Gubberx
<#taps><#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ma sikerült kifognom megint 2 random magyar srácot ellenfélnek, nem játszottak rosszul, de hozták a tipikus magyar értelmi szintet XD
isten óvjon az ilyenektõl mindenkit...XD

Grr1234
Indításkor jobb felül katt a fogaskerékre és repair.

tommyknockers
NVIDIA GeForce 7100 GS videókártya, nVIDIA ForceWare 275.33 driver, DirectX v9.0c

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Cobra.
Milyen videÓkártya, melyik driver, DirectX legfrissebb?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

tommyknockers
Ez lenne a problémám
És mindig akkor jön elõ, ha PVP-zek, botok ellen normális minden. Miután mindenki Summoning-ban van a betöltõ képernyõn, hirtelen kivilágosodik, és ez a probléma jön elõ.

Fpocok
"Spreadin' the love;

Hey all,

We've got a pretty exciting update coming in for Tryndamere in the next patch. There's some fun content surprises related to it, but I wanted to talk about the mechanics side of this update;

Rage

Ever since Renekton, we've been thinking about the potential of a rage-related system to Tryndamere's Bloodlust. We've utilized the resource system to manage Bloodlust stacks;

* The bar maxes out at 100 Rage

* Each normal hit Tryndamere does to any minion or champion grants 5 Rage

* Crits grant 10 rage

* Killing blows on anything grant double the rage (10 for hits, 20 for crits).

* Bloodlust's bonus is now based on the rage you have (for both the bonus stats and the heal).

Why change this, you may be asking? A few reasons drove this:

* Tryndamere is great in mid and low elo, but really falls off in more competitive play. This is largely due to an early game that's really binary, and how hard it is to do anything if you can't dominate your lane. The rage system evens this out a little bit.

* Bloodlust is hard to understand as the opponent, and watching the buff bar is not as optimal for the user experience. By moving the same mechanics into the resource bar, it's easier to see and communicate, plus generally "cooler"

* It makes sense! Tryndamere is a barbarian that uses rage-themed skills. A Fury meter would be what we would had done if the tech were in the same state when we launched.

We think this is going to be a nice update for Tryndamere, both for players who use him and players who fight him."

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommyknockers
Többségében én nem szexuális aktusra asszociálok, hanem a mellék helységben eltöltött kemény idõkre 😄

Czdano
Mostantól 18+ a játék <#hehe> Amúgy ez akkor poén ha valakikkel felvették ezeket a hangokat, és nem programmal "generálták" 😄DDD Képzeld már el mit gondoltak a stúdióban ha tényleg így volt :>

Különc

Ez sírva röhögõs, fõleg a bonus része. Part 2 inc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano
Akkor hamarosan nerf? :/

Cobra.
Elég durva lett az új hõs, volt mellette egy Sona és semmit nem sebeztem Vayne-nel. Õk bezzeg lvl6-on szétkentek, hiába volt mellettem egy Cho'Gath.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

szucsy89
Sajnos nekem az ellenfél csapatban volt. Sima loss. 😄
Fabio Capello
Kijött a Sugárzó Hajnal.

szucsy89
3 óra 38 p 😮
"tehát mintha csak wardok lennének ott állnak és visiont adnak"

crackyS
ezért idegesítõ

Czdano
Szokott lenni, de a fog of war megmarad, csak nem látszik. Szóval nem wardolnak semmit, csak úgy tûnik 😊 (legalábbis nekem nem mutatta a bejövö creepeket)

crackyS
nekem volt már olyan, elég idegesítõ

Az nektek is szokott lenni, hogy disconnectel a játék, de mikor visszaenged akkor a szakadáskor még élõ creepek, egy helyben maradnak és nem lehet õket ütni (tehát mintha csak wardok lennének ott állnak és visiont adnak). Mikor pedig kétszer szakadok egy játék alatt, akkor már majdnem wardolva van mind a három lane.

De lesz.. valamikor 😊
Engem negyed óra után beengedett. Most reménykedem, hogy nem dob ki játék közben.

Sárkány Lovagrend

Skypack
nem úgy volt hogy lesz eu west meg east...stb ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Czdano
Nekem 25 perces sor volt és beengedett :o

crackyS
2 óra alatt letelt a 20 perces queue és beenge....oh wait, server currently busy<#taps>

crackyS
a sor megszûnt, mindenkit kidobál server currently busy-val<#banplz>

Ja de csak mert pass beírás után egybõl be is záródik server is busyvel így négyszer egymás után.

Fpocok
Na... megszûnt a nagy sor loginnál! <#eljen>

Azt gyanítom a vége úgyis server is busy lesz, mert "normál" esetben nincs ekkora várakozási idõ.

crackyS
1hr 7min<#idiota>

Itt szintén, most meg ki is vágott.. 😞 Majd késõbb megint próbálkozom, most úgyis sokan akarnak belépni.

Sárkány Lovagrend

crackyS
ez meghazudtolja a fizika törvényeit

Nekem 15 perc volt 1 órája, utána átment calculatingbe, újrajelentkezés után 25 perc majd megint calculating majd 50 perc mondom kivárom erre most 2 óra 50 perc...

szucsy89
welcome to Riot's world
crackyS
elõbb 20 perc queue volt most meg 30, folyamatosan megy fel
wtf?

Fpocok
Még nincs semmi konkrét.

SzirmosSzisza
Szintfüggõ, de még tesztelik

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Grr1234
És az a bizonyos távolság mekkora? :/

Czdano
Folyamatosan láthatatlanok, de ha beérsz egy bizonyos távolságba akkor látni fognak. Eve pedig visszakapja a stunt..

SzirmosSzisza
http://clgaming.net/redtracker/topic/8921/?p=1 itt érdemes nézni, mert mutatja többi Riotost is meg, hogy más inv / counter inv championökkel mi lesz

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
Valami olyasmit olvastam, hogy ha több skillpont van rajta, netán majdnem maxos, akkor igen. Valami ilyesmit...

SzirmosSzisza
Illetve, ha jól olvastam, kb folyamatosan láthatatlanok lesznek (talán passzív?)

Sziasztok! Ebben a játékban van klanos szervezodesre lehetõség vagy csak baráti társaságok vannak közös ts-el?