League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes meccs lehetett😊
eu-t meg még nem választották ketté
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ha megvan az account gyertek a "hun" chat channel-re ott gyülekeznek a magyarok
;-)
1. szar ember vagy, mert mások írását átköltöd hogy bizonyítéként mutass rá, abban bízva, hogy úgyse nézünk utána (arról már nem is beszélve, hogy #10493-ban szemére vetetted, hogy személyeskedik, 2 szóval [!!!] arrébb már te magad is ezt teszed)
2. szar játékos vagy, mert még mindig nem tudod elfogadni, hogy nem te vagy az atyaúristen és nem mindig a csapattársaid a hibásak
u.i:ja, pont olyan vagyok akit annyira érdekelnek az ilyen dolgok<#sniffles>#sniffles> fárasztóak vagytok ti ketten, egyik bunkózni kezd ha valaki azt állítja nincs igaza, a másik meg ragekiddé válik<#puszis>#puszis>
részemrõl lezárva ez a téma, tul "prok" vagytok hozzám képest
...
MÉG KI IS VAN EMELVE, HOGY AZ ILYEN FASZLÁMÁK IS LÁSSÁK, HOGY SZERINTE LEHET HOGY NINCS IS ILYEN, CSAK ÁLTALÁNOS TANÁCSOKAT AD, HOGY JOBB JÁTÉKOS LEHESS, AMIKNEK SEMMI KÖZE SINCS AZ ELO HELLHEZ, MINDENKIRE UGYANÚGY VONTKOZNAK
caps csak azért, hátha így megérted végre, ha a kiemelés nem segített neked
u.i.: ez az ál-leereszkedés nagyon gyenge, mindenki tudja, hogy még napok múlva is sírni fogsz, mert beoltottak csúnyán
Cassioval voltam, 3v3, nem megyek bele, hogy ELO hell (mert még nem vagyok 30-as) és minden béna seggarc az én teamemben van (meg az ellenben is, lehet csak én vagyok király). Szóval Cassioval vagyok laptopon és touchpaddal, 1v2-ben toltam a double killeket (nagyon durva a poison-lassító, poison-gyorsító és nuke-nuke kombó kis ultival fûszerezve). Végül be tudtak tolni, kár volt érte.
Ma volt olyan meccsem ahol az utolsó tornyok mindkettõ oldalon le voltak verve (tehát, aki elsõként kezdi el a bd-t és nem hal meg az fog nyerni), mondtam én, hogy bd-zzünk, de a válasz a "retarded veigar" volt és egy pushnak kezdtek neki... Aztán renekton egyedül bebédézett hozzánk, mialatt pusholtak és elbuktuk.
Szóval kinek mi a véleménye errõl? Ilyen rossz lenne, most komolyan? simán nyertünk vón.
Más: Most, hogy majd szétválnak a szerverek nagyobb lesz a stabilitás és nem lesz ilyen zsúfoltság, vagy a szerver szétválásnak nincs köze a 100 új frankfurti szerverhez?
"te pedig menjél warwickezni, úgy tudom az jól megy"
ja és egyébként több "2000+ ELOs" is úgy tartja van elo hell, pl Dyrus, aki ír is errõl, hogy segítsen, de engem nem érdekel annyira ez a játék, hogy emiatt így felidegesítsem magam, neadjisten személyeskedjek mint te.
szia<#gonosz1>#gonosz1>
u.i: get a life
...
Btw kettõnk közül szerintem nem én vagyok az aki nem tud észérveket felállítani.
A fenti linkem és a 2000+ ELOsok listája pedig továbbra is bizonyítja azt az állításomat, hogy nem létezik ELO hell. De tudod mit, nem érdekel már ez a topik, sírjatok csak hogy rossz embereket kaptok magatok mellé (legalább lesz min röhögni), te pedig menjél warwickezni, úgy tudom az jól megy <#ravasz1>#ravasz1>
GG BB. <#wave>#wave>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
elég gáz, hogy mikor már nem tudsz semmi észérvet felhozni elkezdesz hülyézni meg stb. azt meg már megint ki mondta, hogy mindenkinek szerencséje van aki high elo... hagyjuk az egészet, olyannal nem lehet értelmesen beszélni aki magát a legjobbakhoz hasonlítja<#szomoru2>#szomoru2>
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
#10481 Amit leírtam pont az? Szerintem az hogy 9szer kikapok 10 meccsbõl az azt jelenti hogy 9 meccsen jobb csapat volt ellenünk. De tudjátok mit? Leszarom, éljetek abban a hitben hogy van elohell, nem tud érdekelni. De ha tényleg így gondoljátok, gondolkozzatok el azon hogy õk hogy kerültek oda ahol most vannak. Õnekik is szerencséjük volt mindegyik meccsükön igaz? <#banplz>#banplz> Hagyjuk a hülyeséget...
Westtel kapcsolatban meg vicces amit mondasz, de ne menjünk megint bele.
...