League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az álláspontom a splittel meg ugyanaz még mindig, megyek westre a jobb színvonal miatt. Max csinálok egy alreget eastre amivel tudok funolni haverokkal (ha maradnak keleten)
Azzal meg nem tudok kezdeni semmit, hogy neked volt x leavered az elsõ meccseken (talán emiatt tényleg tudlak sajnálni), a feeder viszont egy normális jelenség ebben a játékban. Arra nem gondoltál hogy esetleg te is elrontottál pár játékot másoknak? Te mindig +ban voltál? Gondolom nem. Szóval a feedereket kiveheted az "ELO hell"-bõl, mert az a játék része hogy valaki minuszban van.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
De amit a loloshoz írtál, az teljesen kijátszható.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
2.kb leszaroztad reddevilt csak azért írtam
3.elo hell amirõl én beszélek nem amiatt van, hogy esetleg bénákkal rak össze, hanem amikor 5 perc játék után, azért mert esetleg a mi teamünkböl valaki meghalt, elkezd pofázni mindenki, aztán lelépnek, stb. ráadásul mivel nem nagyon érdekel már a ranked, ezért én vagyok a legnyugodtabb mikor õk ugatnak, ha esetleg nem lépnek le, de ahogy elkezdõdik az, hogy xy noob, ezt buktuk, és sajnos lowelo-n ez néha már a meccs kezdetén elkezdõdik, ott vége van kb, és nem fogsz nyerni
4.most azt mondod nem érdekel annyira, korábban azt mondtad hogy komolyabban gondolod és ezért te átmész inkább Westre, mer az az NB1
5.A szerencsét azért mondom, mert az elsõ X meccseden, szerencséd volt, hogy nem kaptál a csapatodba leavert, feedert stb. így már több esélyed van nyerni mint pl nekem, amikor elkezdtem rankedozni eleinte szinte csak ilyeneket kaptam, aztán jobbakat és én is eljutottam 1400 körülre, aztán visszabuktam, nem csak a rossz teamek miatt, és ezt nem is mondtam soha, hogy én csak azért vok low elo mert mindenki szar rajtam kívül.
a lényeg, hogy én arra mondtam, hogy szerencse, amikor elsõ ranked meccseiden jobb csapatokat kaptál.
...
Ez nem jelenti azt hogy van ELO hell. Fszkivan már hogy mindenki panaszkodik hogy õ mekkora ász lenne HA xy nem feedelt volna. Persze aki panaszkodik az mindig +ba van, és sose feedelt. Hát a francokat. Mindenkinek van rossz napja. Olyan meg nincs hogy "én de jó vagyok, a többi 4 elbukta nekem a meccset, pedig majdnem lehoztam mert blabla"
...
Bevallom õszintén, 1450re felhuztam 8 meccsbõl az ELOmat, most 1350 alatt van, de leszarom. Miért? Mert ha 2000 ELO-n lennék akkor se érne ez a játék többet. Multkor néztem highelo streamet asszem hotshotgg cassiozott, és ugyanúgy szarban hagyták 1v3 szitukban, 2000+ ELO-n. Ha értelmeset akarsz játszani csinálj premadet, van pár ember rajtad kívül ezen a fórumon aki szenved az "ELO hell"-ben (AMI NEM LÉTEZIK.). Majd együtt jók lesztek. Ha meg nem akkor az ellen volt jobb nálatok. Igen, ilyen is van. Veszíteni tudni kell...
Másrészt tegyük fel hogy eléred a 2000 ELO-t. Mi történne? Semmi. Esetleg külföldön szponzorálná valaki a streamed, de itthon az Esport még a föld alatt van (vagy annál is mélyebben).
Szóval fel a fejjel, ez egy játék, amit azért "mûvelsz" hogy szórakozz. Ha versenyszerûen akarod tolni, akkor itthon tudsz jelentkezni csapattal nightcupokra vagy lemész most augusztusban becupra. Ha többet akarsz, költözz el ebbõl az országból gyorsan, játssz külföldiekkel, húzd fel magad highelora, csinálj streamet és élj abból hogy egy karaktert irányítasz 24/7 ^^
Én már egy idõponthoz ugrásnak és nagyobb skipnek is örülnék, de nem pörög rajta túlzottan a srác mostanában.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
...
Ne haragudj de ez nekem nagyon furcsa 😄😄😄😄
(Pl. most van tier3-as armor és armor pen rúnám, azokat beáldozom)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...