League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Estimated Time Left: 1 hour

Fpocok
Én is néztem.
Menj fel Youtubera, ott meg lehet nézni... nem tudom mi a fenéért private.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Grr1234
Ez egy privát videó. WTF

CharrDen
Ki gondolta volna, hogy a következõ champion egy újabb tanky dps lesz?... Amúgy ez igen OPnak tûnik. Jarvan+Shaco+W3 Dotából a blademaster keverve, egy "érdekes" passiveal(ami vagy op, vagy semmit se ér).

Fpocok
Fél óra.

Különc
Belenéztem, de hihetetlen gagyi, a kommentálás is (mikor RIOT végzi, akkor kivétel nélkül az) meg ez a lvl 1-en középsõ toronynál lõdözgetjük egymást...

Ennyire nem unatkozom azért

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
Alapvetõen nem tetszik az egész streamnek a beállítottsága, kicsit olyan érzést ad, mintha ünnepelnénk a szétválasztást, és azért a riotosok is megragadnak minden alkalmat hogy hangoztassák: "szard le hogy konkrétan a vasfüggöny szintjén kettészedjük Európát, ez neked jó, ez neked KELL"

Egy ezrest teszek rá hogy lószart nem fog megoldani ez a dolog, egy hónap MAXIMUM és mindkét oldalon queue lesz megint. A megoldás egy ázsiai szerver lenne, mert akkor talán a négymillió orosz meg tízmilliónyi kínai játékos nem az eu-s szerveren baszná a rezet a kétszázas pingjével és a jusztsebeszélekangolul hozzáállásával.

Amúgy, ha jól vettem ki Phreak tegnapi nyilatkozatából, be fog kerülni a Summoners Codex-be, hogy játékban csak angolul lehet majd kommunikálni, ez jó is lenne, kérdés hogy hogyan ellenõrzik majd...

De alapvetõen, szép és kedves ötlet riotéktól hogy szórakoztatják a népet a downtime alatt, de a saját véleményem az, hogy megint megy a nagy parasztvakítás, és pszihológiai sulykolás...

SzirmosSzisza
6v6 lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én maradok keleten. Remélem a németek maradnak nyugaton, mert megöl az egójuk.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
Ez jó kérdés...
EU-ban minden országban szerintem nagyon jól beszélik. Szerintem a keleti oldalon többen beszélnek angolul, de ezt csak én mondom.
Szerintem meg inkább menj oda, ahova a legtöbb magyar is megy.

Arnoux
Szerintetek melyik oldal fog jobban angolul beszélni? Én eszerint fogok majd szervert választani. Westen ott vannak a franciák, spanyolok, olaszok akik elv nem szeretik az angolt, bár én ezt nem vettem észre, easten meg egy szláv tengerben leszünk. Mondjuk attól még, hogy egy nyelvcsalád, nem feltétlen értik meg egymást, szóval itt hátha jó lesz az angol.

Fpocok
OP

ronihun
ma este 23.30(UK)-kor kikapcsolják, ami fél órája volt, de nem kapcsolták ki eddig, mondjuk felugrott egy üzenet hogy 90 perc mulva blabla, nem tudom lehet eltolodik pár orával 😊

...

kisfigi
Nem úgy volt hogy ma este 12 óráig nemlesz szerver? Vagy csak rosszul értelmeztem a szöveget? Csak még eléggé online a szerver😄

Destiny. The design is clearly ancient.

SzirmosSzisza
Majd, ha 2000 ELO felett leszek (soha😄) átmegyek, addig el vagyok easten ...

ronihun
ja én is így gondolkoztam, igazából valószínûleg mindkettõn lesz accountom, csak a mainem melyiken legyen azt nem tudom eldönteni egyelõre 😊

...

Fpocok
Mivel nagyon sokan mennek westre, az rendesen befog állni... login sorok stb...
Maradjatok keletin.

tommyknockers
Én se tudom. Szerintem arra megyek, amerre a haverok.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
valaki eldöntötte már melyik platformon fog játszani? vagy én volnék az egyetlen akinek fogalma nincs még? 😄

...

ronihun
persze, egyáltalán nem arról van szó, csak mindig sok ipt akarok, és pont ilyenkor adnak mikor nem tudom kihasználni, na de mindegy 😄

...

FrostBite

Nem állt át , mindent droppolt a játék amit kellett , a fizetõs részt meg ha jól emlékszem a valve mondta mikor bejelentették ,hogy készül a játék...

SzirmosSzisza
TF2 már jóval azelõtt át állt, hogy free lett volna. DOTA2rõl van forrás, hogy fizetõs lesz ?

Dota 2 fizetõs lesz , tf 2 micro paymentre ált át és ezért lett f2p 😊 bár nekem régóta megvan az a pár év azért túlzás mert tf 2 már nem mai játék 😄

szucsy89
egyszerûen nem tudok rankedet nyerni, hihetetlen
Gubberx
talán csak kibírod lol nélkül míg nyaralsz 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
pont most kapunk 14 napos ip boostot mikor jövöhéten megyek nyaralni <#buck>

...

crackyS
sangoyangyee 😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ronihun
Aki ebbe végig bír nézni egy teamfightot annak gratulálok innen is 😄D
(borzasztó ázsiai kiáltozás megy)

...

kisfigi
Jaaa értem, köszi (:

ronihun
amik own3d.tv-n mennek néha, és majd mialatt server split lesz, azalatt is menni fognak, hogy ne unatkozzanak a játékosok.

...

kisfigi
Mik azok a Riot Show Gamek? 😄

ronihun
Érdekes lesz. Egyébként azt tudtátok, hogy ezekért a Riot Show Game-ekért a játékosok RP-t kapnak? Tegnap láttam SYDTKO streamjén írta, hogy egy napért kapott 5000 RP-t, az nem rossz azért 😄

...

SzirmosSzisza
Egyesek pont azt mondják, hogy a TF2 volt a próba, hogy bírják-e a szerverek a terhelést, viszont, ha nem lenne ingyenes, nem kéne mit bírnia :

JSbyMSI8800
Nem hinném hogy ingyen lenne, a steam-en tuti nem max pár év után mint a Team Fortress 2

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Grr1234
Grr1234
Anivia, Ashe, Malphite, Maoki, YI, Morde, Morgana, Poppy, Rumble, TF.

SzirmosSzisza
Nem tudni, de feltehetõleg F2P lesz.

tommyknockers
A DOTA2 nem fizetõs lesz? Mert Valve adja ki, ha jól tudom. Bocsi, ha lámaságot kérdezek.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

CharrDen
Ha kijön a DOTA2, akkor a LoL-nak annyi.

SzirmosSzisza
Majd, ha kijön DOTA2 lesznek új pályák

pluhi
"And finally the anticipated new map Magma Champer is not coming out. Fans will be sad to hear this, new heroes can only keep the fanbase going for a while. They did mention a new map will possibly be released at the end of the year."

Röviden: NEM.
kisfigi
errõl a magma chamberrõl tud valaki valamit ?
Tényleg befog kerülni a játékba?

byzhouse
😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Különc
Ellenünk jött elõbb normalban egy Sona/Soraka/Taric/Twisted Fate/Sion premade, hát sajnos nem tudtuk megállítani õket

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BEAST
Az az Ezreal a vége felé 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ronihun
ez jó😊 Lee sinhez kedvet kaptam

...

SzirmosSzisza
😄DD

ronihun
mondjuk azért, ha nem lett volna náluk egy 0-13-as rammus akkor lehet nehezebb lett volna, de egyébként tényleg érdekes build<#eljen>

...