League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Destiny. The design is clearly ancient.
hát lee sin most nekem is megtetszett eléggé, szóval gyûjtök, össze akarok szedni egy 10k ipt 😄 most járok 2.8k-nál
...
1. 4v5
2. 4v4
3. 5v5, xin: as cipö + 3 phantom, szóltam neki hogy kéne ad item, 4en reportoltam mert premadek voltak (állítólag én leszóltam õket)
4. 3v4
5. 5v5, saját premade, ellenség a 4edik perctõl afkolt poolnál mert mienk volt a first blood
Amúgy a split óta nyerõszériában vagyok, 20 meccsbõl kettõt vesztettem csak 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
azt hitte pro😞 komolyan nem nevettem még ennyit egy game alatt, nocturne és jax ellen voltam, megöltem õket folyamatosan és elfutottam 1-5% hp-val, õ meg ragelt, aztán kiderült magyar 😄
...
Parasite Eve 2, best game EVER!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A szerverek meg ahogy olvastam, csak a nyugati oldalon szarok. Ott még mindig US szerveren laggolnak.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
4v5(enemy javára) és olyan csapatom volt hogy le a kalappal, egy premade team volt, a 4. játékosuk dc-zett, na de a Garen és a Galio az úgy játszott, hogy egyszerûen nem bírtak velünk, 4v5 teamfightokat nyertünk, tegyük hozzá az enemy nem volt a legjobb, de ott is volt 1-2 amelyik jól játszott, de sokáig úgy tûnt megnyerjük, és elég hosszú is volt, viszont 4 fullos champion, 5 fullos ellen nem bírja sokáig, szóval eljutottunk inhibitor turretükig, de utána csak védekezni tudtunk, azt viszont nagyon sokáig és kikaptunk, de annyira jó volt, hogy nem bánom igazából 😊
az meg nem tudom mitõl van, hogy split elõtt 10-bõl 8 normalt nyertem, most meg 5-bõl 5-öt vesztettem, ebbõl kettõn leaver, egyikbe meg én kaptam áramszünetet<#gonosz1>#gonosz1>
...
A kettéválasztott játékosbázis által keletkezett ûrt megtöltötték az emberek. Ezért van ez a hirtelen szintbeli mélyrepülés. Valószínûleg napok/hetek kérdése és megint beáll a ranked olyanra amilyen volt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
...
hTTp://ror.hu/

most pl játszok 😄 4v5 van (nekünk persze)malphite feedel és probálja beirni a surrendert
"-/sureender
-/sureender"
egymás után irogatja, de nem akar neki valamiért sikerülni 😄
...
#10637 És kaptunk IP boostot, ne felejtsd el! 😄
legalább 1 hétig full játszhatatlan az egész, normalba mindenki trollkodik az oroszokkal, lengyelekkel meg minden szarral (fõként azok, akik majd úgyis átmennek, köztük én is), rankedbe meg hihetetlen lámák kerültek elõ, ugyanazon az elon durva szintkülönbséget vettem észre a split elõtthöz képest (tovább bizonyítva, hogy a keleti játékosok szarok)
...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez pedig részedrõl egy fail, de oda se neki!
Különben én ott vagyok ahova alapból berak, van 15 nap boostom és sor nélkül beengedett nappal.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?