League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Mi bajod vele? mintha egy macskát simogatnál ha megfogod a karját 😄😄😄:

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Különc
De még csak nem is bányarém a csaj, de teljesen elrontja az összképet az a yeti kar

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Unknow
Bocs de, a kockáknak inkább az lenne a véleménye,hogy "mindegy mekkora bozont van a karján", mert már bármit megdugnának nem? Te se lehetsz semmi, hogy szívesen simogatnál egy sündisznót magad mellett.
Különc
LÓ ELÓ

jazzy
Nem köszönöm, nem kérek egy katarinát aki olyan szõrös mint 1 nunu.
Különc
Választanék én, ha megengeded

SzirmosSzisza
Nunut azért nem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

haha, megszólaltak a kockák. szeretnétek ti ilyen csajt az ágyatokba. 😊
Gubberx
lux meg mint egy kiélt elhasznált ribanc 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Különc
Katarinának szõrösebb a keze, mint az enyém

Skypack
Megszûnt a várakozás legalábbis engem mostanába mindig egybõl beenged

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

SzirmosSzisza
Szombat délután, 0 sor ? \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az a Nunu priceless! 😄

SzirmosSzisza

Mondjuk Kat szõrös keze nem kéne 😄

SzirmosSzisza

Anthrax
Második reworkje Kayle-nak, egyszer csak használható lesz

ronihun
azért azt nem mondanám

...

ronihun
általában a rework ez szokott lenni igen

...

Jól látod , gyakorlatilag semmit se ér😊

SzirmosSzisza
Nerfelik a championt aztán meg rework ami kb annyi, hogy más a passzív és nagyobbak a CD-k de erõsebbek a skillek ? lol

Fpocok
KAYLE REMAKE!

Parasite Eve 2, best game EVER!

pluhi
Még mindig jobb, mint akik olvasni se. popi30-nak kliens install problémája van...
Fec papa
Mondasz valamit. <#eplus2>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ha te azt szeretnéd, hogy olyan emberek is játszák ezt a játékot, akik nem csak hogy angolul nem tudnak, de még egy kurva regisztrációt sem tudnak megcsinálni, akkor hajrá

Fec papa
Írj privbe adatokat, regisztrálok neked bazz, azt megváltoztatod a jelszót, elhiheted hogy nem fog érdekelni a lvl1es acc. 😄 Rossz nézni már ahogy egyesek szenvednek a legyegyszerûbb dolgokkal.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Akkor mi lehet a problémám?
Megbolondulok istenem 3 napja ezzel szarakszom de lassan feladom...!
pluhi
A születési idõt hónap/nap/év formában kell megadni. Legalábbis ezt irják azon a forumon.
csak az a baj hogy nem tok angolul😄
FrostBite
ITT találsz rá megoldást, remélem segít.

Minden böngészõvel megpróbáltam és és mindeggyiknél ezt írta ki<#schmoll2>
SzirmosSzisza
Próbáld másik böngészõvel.

Hello. Az lenne a problémám hogy mikor accot akarok csinálni a hivatalos oldalon nem tudok regisztrálni. Minden mezõt helyesen kitöltök és ki is pipál mindent de mikor reggelni akarok ezt írja ki: There was a problem submitting the form.
FrostBite
Nekem se Pando Media Boosterem, se Adobe Air nincs telepítve a gépre és mégis megy a LoL. Mellesleg a Pando Media Booster csak addig van fenn a gépen, ameddig letöltök valamilyen klienst, szóval popi30 nem valószínû, hogy köze van a problémádnak ahhoz.

Na ittvagyok!
Egy szóval ugyan olyan rosz mint volt ugyan azt írja ki.
Pando Media Booster hol töltsem le?
Mert nem találok olyat ami hozzá kellene.
Amikor újra szoktam rakni, akkor a következõk a lépések:

-adobe air telepítése
-pando telepítése
-direct x frissítés
-legújabb cliens letöltése és telepítése

=mükszik.
Telepítsd külön a boostert 😊 Amúgy nem tudom.
Hellosztok!
Van egy Asus laptopom és nem tudom rá felrakni a LoL t mert mindig azt írja ki hogy "Starting Pando Media Booster" és amikor ezt a csíkot betölti akkor connection errort kapok!
Mit tegyek hogy fel tudjam rakni aválsaszokat elõre is köszönöm!
SzirmosSzisza
Ez nagyjából megegyezik a tegnapi TF teljesítményemmel 😄

CharrDen
gondolom finales funkeln 😄

SzirmosSzisza
Lux ~.~

Hozzányúltak a drágámhoz, remélem pozitívan

Grr1234
wat

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Hm, vagy mégse

"Lee Sin should be fine just countering the short-duration stealth abilities. 'E' after all, is excellent for sweeping for Vayne's and Akalis."

Fabio Capello
áhüm. dánke.

Grr1234
E skille.

Lee Sin smashes the ground sending out a shockwave that deals magic damage and reveals enemy units hit for 4 seconds.

SzirmosSzisza
Hát felfedi 😄 De ha x távolságon belül auto látható lesz, sok haszna nincs ~.~

Fabio Capello
leenek mi köze a stealth-hez? 😄

SzirmosSzisza
Most 99 %, hogy lesz valami reworkje új stealth miatt.

ronihun
sosem volt rossz, csak nem egyszerû használni, ezért kezdetben azt hitték up

...