League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a levegõbe beszéltél, elnézésedet kérem.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
#10772 munka bizony, a sorry for my bad englisht azért írtam mert gyakran elírok szavakat pl then/than ha gyorsan gépelek.
#10774 Szövegértés 4ever. Nem a hülyékkel van baj hanem
-a kommunikáció hiányával (kevesebb angol beszéd). Az oroszok egymást megértik, de mi nem értjük meg õket. Szerinted ha összekerül egy csapatba skilltõl függetlenül 5 orosz, a másik csapatba meg egy svéd magyar lengyel orosz lengyel ötös akkor melyik van elõnybe? Ha az orosz és a lengyel nem hajlandó megszólalni angolul akkor bizony az azonos nyelvûek fognak nyerni.
Egyébként igen, a nyugatiak "carryzték a seggem". Az oroszok és lengyelek közt pedig vannak kibaszottul jó játékosok akik solo lanen szarba vernek, de mivel nem tudok velük együttmûködni egy csapatjátékban, ezért lófaszt se ér se õ, se én.
Egyik ranked meccsen nidale-el voltam és kaptam egy orosztól egy udyr countert, 10 percnél a 106ból megvolt neki a 90 last hit. Szóval rohadt jól játszott de nem beszélt a csapattársaival állításuk szerint. Ér így valamit? Jah, feleannyit mintha beszélne.
Btw gratulálok, elkezdted a jól bevált személyeskedést amit ti állítólag kerültök folyamatosan. Igen szar játékos vagyok, sose állítottam az ellenkezõjét, csak tudod minden rendszernek megvannak az alapvetõ követelményei. Emberek közt normális dolog ha visszaköszönsz akárki rádköszön, lolban pedig írod az ss-t ha ss van és mész ha kell. Na jó ez igazán szar példa volt, de remélem így megérted a mondanivalómat.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Vagy túl sok a pro azért nem tudsz nyerni, akkor viszont nem hülyék a keletiek.
....(sorry for my bad english :>😉"
Ez munka.<#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igaz, akkor az ellenfélbõl lép le valaki és ismét egy értelmetlen meccset toltam.
Ráadásul duplán hazudott riot, amiért persze nem felelõsek...
Akinek nem tetszik, az miért szop? Hagyjátok abba, õk csak abból értenek, ha kevesebb pénz jön be.
Aki szerint csak én vagyok ilyen nyugati beállítottságú az nézze meg az aktuális fórumtémák hány százaléka szól errõl.
Szóval kezdeném a sírást (ami nem jellemzõ rám):
Tudtam, éreztem hogy a kelet európai szerver szar lesz. Azt is tudtam hogy nem lesz sok angolul beszélõ ember. De azt nem gondoltam egyszer se, képtelenek kommunikálni, autoattackkal creepelnek, pusholják a laneket mint az ökör, és csodálkoznak ha egy lvl 2 fiddlesticks legankeli õket junglebõl. Nem gondoltam volna, hogy még az alap 1-1-2 jungler felálással sincsenek tisztába és nincsenek tisztában a ward fogalmával. Azt se gondoltam, hogy annyira elfajul ez az egész, hogy az official fórumba fogok emiatt bejegyzést írni.
Aki továbbra is kiáll kelet mellett, az olvassa vissza a korábbi hozzászólásaimat, és játsszon egy rankedet/normalt. Utána jöjjön vissza és írja le a véleményét.
Aki egyet ért velem az Olvassa el az itteni irományomat, nyomjon egy thumbs upot, és legalább egy agree-t írjon be. Ha sokan olvassák nagyobb esélye lesz annak hogy foglalkoznak velünk.
További szép napot!
ui.:Ha netalántán valaki személyeskedni kezdene, beoltana, szidna mert visszajöttem, azt nagyon sajnálom hogy ilyen retardált értetlen troll.
22v224óránként csak 4 coop-ra ad xp-t ha ezek kifogynak utána nem kaptok xp/ip-t, ez csak coop-l van így és lvl 11 után...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lassan már egy hete, hogy megtörtént a split, és az elsõ napokban nekem úgy tûnt a saját tapasztalataim alapján, hogy jó megoldás volt. Abból a szempontból igen, hogy sor lagg easten nincs. De mostanára már megtapasztaltam, hogy olyan borzasztóan leromlott a játékosok minõsége, és szellemi szintjük, hogy az valami félelmetes. Semmi mást nem tudnak csak a másik vérét szívni, REPORT REPORT REPORT ez megy nulla 24... Bármiért egy suck my dickért egy lol gg lucker noob-ért egyszerûen ezt már nem lehet bírni szerintem. Az hogy cirill betûkkel anyáznak már rég nem fontos. Valaki mondta, hogy nem mûködik most a tribunal ez igaz? Örülnék neki ha tényleg nem mûködne, mert rossz rendszer szar, ahogy van 😊
valami büntetés van rajtam és nem kapok se ip-t se xp-t, és valamit kiírt, hogy lvl1re csökkent afk-ért...
ez mi afasz? összesen 2 leavem van 51 játékból, meddig tart ez?
Az meg mér milyen, hogy mondja, hogy lanerõl lanere tud gankelni, közben a videóban kurvára nem azt látjuk.
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
...
érdekes a hasonlóság
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Swain sajnos szinte használhatatlanná lett nerfelve 😞
megtudná vki adni<#fogmosas>#fogmosas>
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
De ezzel a hsz el az offolást be is lehetne fejezni😊
bár te úgy látszik nagyon szeretnéd, biztos taricot játszod non-stop :/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne