League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
nagyobb kép nincs?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RedDevilsza
Trynd rageblade is teljesen használható volt, spinning slash 1-es Ap ratio, bloodlust 1.5-ös. Az attack speed stack meg egyértelmû. Jó lehet hogy nem a legjobb item neki, de egyáltalán nem rossz.

Ryze-nak jó item a frozen heart. Persze nem start itemnek.
Muszáj valahol kiönteni a dühöt. Elképesztõ, hogy 4-5 napja nem tudok egy normális meccset menni. Olyan elmondhatatlanul noobokkal rak össze a rendszer, hogy tényleg szavak nincsenek rá. Az hogy normálban, még csak-csak hagyja ám. De mikor rateden is. Én beírom nekik hogy bármit pickelek csak legyen normális setup-unk. Senki nem válaszol pickelik amit gondolnak. Ryze forzen heart, Jana 17 halál, Trynd elsõ item Rageblade és még végtelenségig sorolhatnám. Ennek a játéknak olyan borzalmas community-je van hogy legjobb lenne ha leállítanák... Jó éjt mindenkinek!

Czdano
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre rábasztam!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

crackyS
<#banplz>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

jazzy
😄D
Czdano
Akkor miért van az hogy lategamebe egy minion wavet a yi kiüt egy Q-val? Most van én vagyok rohadt hülye és szarul emlékszem, vagy ti tévedtek, de megyek egy yit....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RedDevilsza
Nem tudom ezen mit nem ért <#idiota>

BEAST
Hiába üt 400-at, ha így is úgy is maximum 4 target-re sebez. (ha meg nem változtatták mióta utoljára néztem)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Czdano
Minionokra 60% esély van hogy 400at üt..szerintem az mindegyikre vonatkozik

RedDevilsza
Yi Q spellje max 4 targetre megy. Ezért nem értem miért lenne az húdejó annyi sok minion ellen.

Czdano
Milyen 4 minion? Én a #11005. hszben szereplõ videóról beszélek, amiben igencsak több creep van.

Egyébként meg nem kell mindent komolyan venni <#miaz>

RedDevilsza
4 minion mióta instant infinity?

ahaha, ha nem megy a játék olykor jól esik flamelni 😄 de szar vagyok.

Czdano
Lehet megyek én is egy AD annie-t mindjárt, kezdem megszokni õket 😄D

kisfigi
Ja igen, ez a kép nem a mi meccsünkbõl van, meccs után linkelte az egyik emberke tõlük h ez volt az elõzõ meccsük, meg hogy hivatalos fórumra is nyitott valaki egy témát még mikor gragassal voltak, mert csak a 4 support volt a premade😄 és igazából nemtudom hogy.. de ment nekik😄

Destiny. The design is clearly ancient.

Czdano
Yi Q spellt bevetném szívesen

Instant infinity edge <#idiota>

Vagy bármelyik champ you aoe-vel... abban a minion wave-ben harcolj MORDE ellen 😊
SzirmosSzisza
Karthus álma ... (mondjuk nem tudom ilyenkor volt-e már Karthus)

Különc
19. Do you believe in an ELO Hell?

Quoted
If you're not very good. Elo hell exists for you.

Bigfatjijitõl, neked <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano

Czdano
És ebbõl melyik volt a yi? És hogy öltek ezzel a builddel? 😄DD

Gubberx
Hát én akárhányszor találkoztam eddig vele megdöglött mindegy mivel voltam 😄 Bár lehet csak noobokat fogtam ki eddig vele

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kisfigi
és ilyen builddal mentek ^^ érdekes😄

kisfigi
A meccs elején õk vittek, aztán mid gameben kb balance volt, end gameben is, és vagy 5 percig se nekik se nekünk nemvolt nexus turret, aztán végül bd-al nyertünk 😄

kisfigi
Kayle, Janna, Sona, Soraka + Yi felállás ellenünk... hát szép meccsnek indul ^^

ronihun
megvettem Lee Sint is, mindkettõ nagyon tetszik,erõsek és fun velük játszani 😊

...

Különc
Á, én nem vagyok ilyen jó, akkor Nocturne 8)
Most ráálltam az only dzsungelre, ha nem tudok az lenni, akkor Brand

Különc
?

Lehet csak engem irritál annyira hogy elugrik, azt vissza ugrik dupla annyi élettel.

mondom ok

Fabio Capello
W, decoy.

Egyébként wukong imba szar, ott áll azt közbe már elugrott, az mi

ronihun
nyílván, de egyébként junglebe voltam.

...

jazzy
Miért nem ?
Különc
Viszont mikor olyan championokkal vagyok együtt, akiknek alig van CCje és exhaustja sincs, akkor egy fejet vágok

Czdano
Kb 1-2 hete vettem meg én is..Nem tudom hogy hol voltál vele, ha teheted junglebe vidd vagy SOLO lanere..máshol nem túl hatásos.

jazzy
Jaja ott, Irelia meg solo. Múltkor mideztem is vele, az is jó 😄
Különc
Nekem is +fav Udyr, de inkább jungelbe

jazzy
Most kb a 2 fav championom Udyr és Irelia.. Eszetlen erõs mint a kettõ.. nerfgyanús.

Mondjuk ma ahogy lanewick ellen mentem, én azon a healen valami átdolgozást várnék, nerf nem kell, nem OP a warwick, de az az undorító lanestaying.. ugyanilyen volt a vlad, azt helyrerakták, ráférne a ww-re is. Persze úgy, hogy a dzsungelezésbe (szép magyarul leírva) ne szóljon nagyon bele.
ronihun
megvettem Udyrt, elsõ meccsen kicsit elrontottam az elején, aztán végére elég erõs lettem, de már nem tudtunk nyerni, viszont másodikba jókat gankeltem, aztán elég rossz helyzetbe kerültünk, de meglett a trinitym és olyan imba lett, hogy meg se tudtak szinte ölni

...

jazzy
Nem baj vadkan kicsit el volt keseredve de majd helyrejön 😄😄
ronihun
bocs a dc-ért, valami vezetéket szétkurt a vihar szerintem<#szomoru1>

...

meg egyébként is lekapcsolták pár hete....
Fabio Capello
nem mûködik, mert azt még nem sikerült kettészedniük a szerver szétválasztással.

sziasztok nem tudja valaki hogy a Tribunal miért nem mûködik vagy csak nekem nem mûködik?

És több 4v5.