League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Szerintem meg 95%-át a dmg-nek én vittem be. Én vonultam elõször vissza hogy ne lássa az ellen hogy ott vagyok aztán én álltam be a megfelelõ helyre és én ultiztam a megfelelõ idõben pont ahova kellett. A csapatom ahogy látszik a videón vissza is vonult. Cait lõtt egy skillt illetve egy másik beugrott de nélkülük is meglett volna a penta. Nem is sebeztek sokat. A többiek semmit nem tettek. Mutass még egy ilyen pentát, utube tele van pentás videókkal 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

cataflam02
1. SS baromság ott a TS és a Map Ping.
2. Baromság az egész.. ez max 14 éves szinten lehet.
3. Arra ott a blind pick + z coop
4. Az egész KS baromság az is tard aki ezzel jön, hogy noob KS etc.
5. Ez tény, csak a probléma ott kezdõdik, hogy a legtöbb azt se tudja mi az a ward.
6. Ott a pont. A gyõzelem és a csapatmunka a lényeg.. nem az hogy matyizol a pentakill-re ami 99% nem a te érdemed csak hátulról lefragelted.

One more story

egyébként, most már tényleg csupán azt nem értem, hogy ha nem érdekel mások véleménye, vagy hogy mások mit gondolnak róla te hogy játszol (játssz úgy ahogy akarsz, senkit nem érdekel addig, amíg nem akarod megváltani a világot az okoskodásoddal), akkor mi a fenét keresel már megint itt?

igazán köszönjük szépen, amiért bemutattad megint, hogy milyen emberek miatt olyan ez a játék amilyen 😊

<#wow2>
zippofcy
Én nekem nem áll szándékomban rankeden játszani ... - ismerõs szöveg? 😛

De ÉN nem vagyok csirke, lesz majd ranked videóm. Persze majd akkor az itteni menõmanók jól megmondják hogy "de bazdmeg nem te hoztad le a meccset hanem a csapatod". Ezért szeretem a kiskarizást mert ott igenis egyedül le lehet hozni a meccset és az én szememben nagyobb dolog ha
1. Kiegyenlített csapatoknál (mindkettõ noob vagy pro mind1) én vagyok a "mérleg nyelve"
2. Noobok ellen olyan pentát csinálok ahol a bevitt sebzés 90%-át én okoztam.

Mint egy kiegyensúlyozott csapatban egy lenni az öt jó közül. 12-1-x, 24-2-x score mindig látványosabb mint pl. 7-3-14, nem is szólva a 36-0-x-ról 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

jazzy
BoneDragon
Én nekem nem áll szándékomban videót készíteni. Rólad volt szó, mert állandóan linkeled a low lvl videókat és már nagyon kíváncsi lennék, hogyan is játszol rankedon... Vajon meddig jutsz el a tudományoddal, de van pár tippem. 😊

UltraZord
nyomjunk rád pluszt még?

zippofcy
Mert lett két új szerver és imádom az egzotikus országokat 😉

zippofcy
"Egy-két ward a te jungeladbe és szét roamingol szinte bárki." Jah a csapatom meg addig marad a line-jába ... 😛
Counterjungle mindig nagyon kétesélyes, ha mûködik azt jelenti akkora a csapatok között a játékbeli tudáskülönbség hogy mindenképp egyesélyes a meccs 😛
OP MF, EZ rõl csak annyit hogy nem kell hogy rájuk ultizzak, elég ha megkapják már a 3-as fearem és a csapatom szétszedi õket mielõtt kijönnének belõle. Ha meg el vannak feedelve akkor a másik csapat már rég elvesztette a meccset a saját feedelése miatt, csak mivel noobok ezért még nem vették észre. 5mp-es fearbõl meg tank se jön ki ha jó a csapat.

De nincs idõm ilyen "harmincháromezerkétszáz vs harmincháromezernégyszáz harci egység" típusú emberekkel vitatkozni, mindenki menjen játszani és nézze meg maga mi mûködik meg mi nem.

ToCsEk
hát veled meg mi történt fél év alatt? miért nem easten tolod mint régen amikor együtt toltuk?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

zippofcy
Te csináltál már ranked videót? Vagy bárki más akit itt "menõnek" tartanak?

Ha Riot nem indít új szervert akkor hamarosan rankedet fogok tolni az összesen, vagyis lesz majd ranked videóm is. De ha vki randomokkal megy rankedezni az hamarosan olyan low ELOs társak mellett találja magát hogy max "hogyan haltam meg 1x míg a társaim 10x" típusú videót csinálhat az meg nem sok mindenkit érdekel szvsz.

Olyan társakat meg elég nehéz találni akik:
1. nem állandóan az SS (mia) miatt sírnak hanem képesek egyszerre nézni a mapot meg játszani.
2. nem kell nekik TS hogy azon aztán baromságokról dumáljanak ahelyett hogy a játékra figyelnének hanem képesek egymásra de fõleg a csapat irányítója pingjeire figyelni.
3. tudomásul veszik hogy ha pl. tankkal jók akkor nem trollkodnak ADCvel vagy supporttal ("mer úgyis jó a csapat nem?")
4. felfogják ésszel hogy ha le KSelik a carryt akkor lehet hogy 1-2 killel több lesz nekik a végén de a meccset valszeg bebukja a csapat.
5. tisztában vannak vele hogy nem csak a support dolga a wardozás, van amelyik csapat ellen elég minimális ward de van ahol a döntõ 2-3 teamfight megnyeréséhez az kell hogy 5-bõl 3-4 ember pakolgassa a wardokat ÉS TUDJÁK AZT IS HOGY HOVA.
6. de legfõképp tudják hogy nem az számít hányat ölsz hanem hogy hányszor halsz. Vagyis nem rohannak ész nélkül az ellenfélre mint a szagot fogott véreb hanem addig "terelgetik" õket míg nekik nem áll a zászló.

Az 5 szerverbõl max 1-2 ilyen embert találtam mindegyiken, majd ha nem azzal töltöm az idõm hogy tesztelem milyen hõsökkel és rúnákkal lehet leggyorsabban / legkönnyebben elérni a 30as szintet akkor rámegyek arra hogy találjak mindegyiken még 3-4-et.

Addig viszont aki nem a saját kárán akar tanulni nyugodtan hallgathat rám, attól még ahogy az itteni "köménymag" fúj rám nem beszélek hülyeséget 😛 Amúgy meg akit el akarnak hallgattatni arra mindig érdemes odafigyelni 😉

böröczk
Egy szóval se mondtam, hogy én akarok, én azt mondtam, a többiek had beszélgessenek vele, mert rájuk szóltál, és nem értem, miért bántja a lelked, ha a többiek törõdnek és foglalkoznak vele, hiszen megérdemli.

Kumiho #2179

jazzy
Akkor beszélgess vele.
SzirmosSzisza
Pedig zippy már nagyon pro a lvl 1-20-30 úton a sok smurf miatt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Miért?
Ha szeretnének, had beszélgessenek vele,
a humanoid életformák vágynak a társaságra,
én teljesen megértem Zippo-t, szerintem helyes, hogy kiadja magából, amire gondol, és megosztja ezt egy közösségi fórumon.

Kumiho #2179

Akkor megnyugtatlak hogy én kicsit sem értek a játékhoz. 😊

Azt szerintem te sem hiszed el, hogyha egy vadi új játék elé leültetlek, akkor egybõl a "mellékággal" kezdesz el foglalkozni, nem azzal hogy minnél színesebb karaktereid legyenek, ahogy a meccseken látod õket teljesíteni.

Nekem egyelõre nem az a célom hogy vérbe forgó szemekkel, két ököllel ütve a klaviatúrát, kiabáljak otthon hogy quadra kill,meg pentakill, hanem hogy lekössem magam, és ezért kell a "sokszínûség".

Mikor milyen a kedvem, olyan a karakterválasztásom,és ha ezt 3 karakter közül kéne megtennem, akkor eléggé elmenne a kedvem a játéktól. Persze már megvannak a jelöltek akikkel a késöbbiekben komolyabban is foglalkoznék, esetleg rankedre mennék.

Azt viszont nem értem hogy miért élvezed azt hogy a kezdõket "ütöd".

Az alattam levõ pedig már feltette a kérdést a ranked videóval kapcsolatban. Azt még én is megnézném, az elõzõbe csak beletekertem. 😛
jazzy
Ne etessétek már ezt a kurva trollt
BoneDragon
Ranked videót miért nem csinálsz ha ilyen vér profi vagy? Ja, hogy az már nem menne, mert megbukna az op garened meg fiddled...

Olyan jó, hogy újra köreinkben tudhatunk téged.

Why so serious?

Az utolsó bekezdés kivételével, hatalmas hülyeség ahogy van. 20-as szint alatt rúnát venni ip kidobás. Igazából onnan tovább se akartam olvasni, hogy "Garennel, Fiddlével jó vagyok meg elég OPk is" már itt kibukik, hogy nem vagy képben a jelenlegi helyzetével a játéknak. Cait early dominál (ha tud) lategame egyik leggyengébb carryje. Jelenlegi OP-k Mf és még mindig Ez. RP-ért csak skint vegyél mást megint nem éri meg..
jelenlegi helyzetben jungelba vinni Fiddlét=öngyilkosság. Egy-két ward a te jungeladbe és szét roamingol szinte bárki.
zippofcy
Aki kicsit is ért a játékhoz az a 20-as rúnákig max 1350 IPs hõst vesz, maximum kettõt. Rúnák fontosabbak mint hogy megvegyél drágán egy hõst akivel valszeg úgyse fogsz tudni semmivel jobban játszani mint az ingyenesekkel.
Én pl. tudom hogy Garennel, Fiddlével jó vagyok meg elég OPk is, és 1350 IP mindkettõ. De ott van Teemo, hasonló. Na ezekbõl kettõt megveszek rögtön az elején, így van tankom (ja tudom a hülyéknek Garen csak offtank .. 😛 ) meg egy jó carrym (ja tudom, hülyéknek csak ADC létezik 😛 )

10-es rúnákból megveszem a magic-armor pen / armor / MR / 1xAP, 1xHP-t, így lvl 20-ig végig ütõs vagyok mindkét hõsömmel.
20-as rúnákból dettó és mivel NEM veszek másik hõst lvl 30-ig ezért van is rá IPm. Minél több hõse van vkinek annál bénább az összessel.

lvl 30-on van elég IPm a két full rúnaszett mellett hogy megvegyem Caitlynt aki a legjobb ADC (Vayne erõsebb late gameba de odáig el kell jutni, Cait meg a legkönnyebben dominálja a lane-t early gameba)

Akkor RP-ért veszek egy 3. runepage-t így van hõsöm rankeden jungleba, midre (fiddle) solo topra (garen) ADCnek (cait) meg mindháromnak skin-t mert addigra megunom bámulni az alap skinjeiket. RP ára szerverenként eltérõ, BRen a legolcsóbb ott 3100 RP 4600 HUF. Ping még tûrhetõ ott, 150. TRen csak kicsit olcsóbb az RP mint EUba vagy USen, de a ping 33.

Normalon random emberekkel játszva support-ot választani tuti vesztés. Mivel legalább egy feeder vagy csak béna úgyis van, ha nem tudod húzni õket (carryzni vagy tankkal vezetni mikor és hol támadjanak) 90% hogy bukjátok. Kivéve ha az ellenfél totál béna. Még rankeden is ha randomokkal tolod sokkal jobb egy offtank supportnak mint egy healer.
Healer support SEMMIT nem ér ha nincs mellette egy JÓ ADC. Viszont egy jó ADC ugyanolyan jó offtank supporttal is mint healerrel. Mid és late gaméba Sona pl. nagyon jó, de odáig el is kell jutni 😛

Fec papa
Nincs max elo, és nincsenek nagyon eventek, max leárazások.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

És mi van akkor ha a mostani szezont valaki max eloval zárja?

Hát igazából még 2 hõst akarok megvenni, többi már nem igen mozgat, aztán jöhet a rúnázás.

Meg láttam hogy elég sokan skinekkel mászkálnak rankedba, mintha ezeket utánunk hajigálnák. Vannak esetleg valami eventek ahol lehet szerezni, vagy csak szimplám arról van szó hogy többet ér neki a játék? Mert ugye amire 1 forintot is költünk, az már valamivel jobban érdekel az átlagnál.

Kly
Bal alsó sarokban rákattintasz az egyik piktogramra, ott a láthatóságnál bepipálod a chat-et.

Scientia potentia est.

Kellett egy kis idõ, hogy leessen 😄
SzirmosSzisza
😄d

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cataflam02
Spectate közbe a chatet hogyan tudom bekapcsolni ? mert nekem valamiért nem megy.

One more story

SzirmosSzisza
- Ne
- Nem baj, azt mutatja, hogy még képzetlen vagy / béna / kancsó. De sok értelme nincs imho beugrani és egybõl leesni 800-ra 😄
- Lehetett. Aki a 2. "évadot" arany max elo-val zárta, az kapott aranykeretet, illetve a többi elohoz többi keret. De újonnan nem lehet megszerezni.

Szerintem 2-3 lane menjen mindenképp és mindre azért legyen pár hõsöd, hátha banolják épp azt akit tudsz. (pl supportot gyakorolhatod normalon bõven, azért szeretni fognak 😄)

SzirmosSzisza
Westen nincs wriggles Garen?

Gondolom ezek tudják az enemy champ cooldown idejét is stb...

másfél szint és 30. vagyok, ezért is próbálom magam "megvilágosítani" hogy mire is számíthat az ember.

- Rúnák nélkül akkor neki se ugorjak?
- Miért baj ha alacsony az elo? Mit jelez? Játékerõsség?
- Szoktam nézegetni ezeket a ranked meccseket. Szerintem lehet belõle tanulni,és vannak játékosok arany kerettel stb..Ezt Eloval lehet elérni?
Hát mindenki jár rankedre sajnos. Én akkor kezdtem, amikor már minden karaktert ismertem, és minden lane-re volt 2-3 olyan, amivel jól is játszottam.

Ha nem zavar, hogy eleinte veszíteni fogsz, alacsony elo-d lesz és mindenki anyázni fog, akkor lvl 30 -tól mehetsz rankedre inden megkötés nélkül. Én olyat is láttam, akinek rúnái sem voltak.

Christian88
Ezt nem igazán értem. West-en is ugyan ez megy.

http://www.twitch.tv/hegii

Ranked-re azok járnak akik mondjuk 2-3 karaktert totál ismernek, vagy a ranked se olyan komoly azért?
NagyiBMX
Meanwhile at East... de utáltam istenem

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ja tudom elõtte lévõ körbe BC-vel indítottam csak most megnéztem hogy azzal milyen.. hát sokáig nem jutottunk mert idegesített mindenkit a szaros blitz meg vesztésre is álltunk.. gyerek végig nyomatta hogy megbaszom anyátokat meg ilyen szarságok.. meg hogy csaló vagyok mert benyomom Q-t közbe mikor már ugrok fel õ slice-ol és belevágtam a kardot...

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

garennek ne vegyél wrigglest😄
szerintem érdemes neki elsõnek vmi dmg-t venni, brutalizer->yoummi vagy bc, aztán q-val leölöd fél életüket kb😊
mostanában tank teemozok normal gameben😄D
sok ezer élet, armor, mr + egy kis ap, aztán a sok hülye engem focusál, mert hogy ugye teemo...😊
aztán mire megölnek, ha megtudnak egyáltalán többiek végeznek mindel... xD

Szerintetek?...

addig érdemes botok ellen játszani, amíg már folyamatos winek vannak😊

néha még én is beugrok bohóckodni kicsit iylen AD Sona meg Janna stb hülyeség😛, de még itt is akadnak olyanok akik még botok ellen se tudnak játszani
lvl30-on azért ez vicces
Jeffjohnson
Eddig azért játszottam AI ellen mert nem akartam senkinek se elrontani a játékát a noobkodásommal 😊.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Igen, sõt talán folyamatosan csökken és kb 5 win után konkrétan semennyi se jár 😄

Christian88
level 9-tõl érdemesebb normal-t játszani, ha XP-re mész.

http://www.twitch.tv/hegii

Jeffjohnson
AI ellen kevesebb XP jár mint playerek elleni meccsért?

Jól válogatja az embereket a LoL... besorsolja a 30as katarinát ellenünk amikor nálunk a legnagyobb 23-mas és semmi runánk nincs.. Néztem gyerek full rune és röhög hogy 2-en lehozzák az egész csapatunkat -.-

SzirmosSzisza
Itt van mégegy. Mondjuk ez inkább a játékosokra/közönségre központosít.

Fec papa
Tökéletes életcél neked, addig se dobál be téged 30asok közé és legalább nem rankedezel.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-