League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. veszel egy 435g-s APs tome-t meg egy HP potit ha lvl 20 alatt vagy, a felett nem kell a gólemhez poti szal mana potit.
2. Ha lvl 20 alatt vagy a második gólem leölése elõtt vissza kell menned, ekkor veszel egy Mejait. Már ugye ha nem szándékozol feedelni.
Ha lvl 20 felett vagy nem mész vissza amíg le nem ölted a gólemet 2xjára, akkor gank, ha sikerült ölnöd veszel egy needlessly large rod-ot mejai helyett.
3. Ha mejait vettél akkor megveszed a large rod-ot, ha meg rod-ot akkor megveszed a mejait.
(Mejai SZÜKSÉGES mert e nélkül ha gyakran leKSel a csapatod szart se érsz. Amúgy is a messze a legerõsebb APs item, ha nem tudsz játszani és feedelsz akkor úgyis mind1 mit veszel.)
4. Ezután vagy a 350gs csizmát veszed meg, vagy ha megvan a pénz rá akkor Rabadont. Eddigre már 5-8-10 stacked kell legyen a Mejaiban, a Rabadon meg +25% plusz APt ad még rá.
5. Megveszed a csizmára a +750gs magic penetrationt és kész az alap builded.
Mana, CD nem kell a gólem buff miatt. Armor meg MR se kell, eddig még NINCS 4-es 5-ös teamfight De ha van akkor oda NEM fiddle megy elõször, mire bemegy már ellõtte a skilleket az ellenség.
Zhonya csak late gaméba kell fiddlének. Akkor is csak abban a speciális esetben ha az ellenfél csapata van annyira erõs hogy az ADCjüket fiddlére tartogassák. Vagyis ha fiddle a csapatának carryje és így nem teheti meg hogy csak a teamfight befejezésekor ultizik be, hanem neki kell a sebzés nagy részét bevinni. Ilyenkor a zhonya aktívja szükséges. De ez már az 5-ös teamfightok ideje. Vagy ilyenkor az ellenséges csapat megteheti hogy az ADCjüket tartogatják fiddle feltûnésére, ekkor az armor is jól jön a zhonyából.
De ilyen eset 10bõl max 1x van, mert ha fiddle csapata béna akkor nem jut el idáig a játék, illetve ha jók akkor meg nem kell ennyire korán beultiznia. Ez olyankor eshet meg ha fiddle csapata béna, de az ellenfél is az volt az 5-ös teamfightokig ott viszont elkezdik fiddlét fókuszálni. Mondjuk a 20as stackje miatt 😄
Amúgy meg ha 20as stackkel beultizok és leölnek, 14 stackem marad. De ha ACEzik a csapatom utána akkor kapok 5öt vagyis 19 lesz a halálom után rögtön 😛
Na ennél belemagyarázósabban nem tudtam elmondani 😛 Zhonya elsõ itemnek, jóhogynem már Rod of Ages. Vegyél neki Warmogot, a HP mindig jól jön. Tod beultizol és nem tudnak agyonverni 😛 Ezt az eszet ...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Item sorrend sose ugyanaz, de pl. hogy az armort adó +100 APy vagy a nukoló +100 APs tárgyat veszem az abszolút az ellenséges csapattól függ.
(neveiket nemtom mert portugálul meg törökül is totál más, angolul meg már elfelejettem vagy sose tudtam 😄 )
Amúgy meg aki nem a következõ 4 itemet veszi elsõnek Fiddlének az nem ért hozzá: mejai, rabadon, AP pen csizma, needlessy large rod. Utána a legjobb a koponyás ward aztán meg bármi mert ekkorra vagy el van feedelve és úgyis hozza a meccset vagy el se jut ide 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Na persze ha van egy feedelt Darius meg mondjuk egy feedelt Akali akkor ott már csak a csoda segíthet 😛 😄 😄
"Írd meg, hogy melyik pozícióban vagy a legjobb:
- Solotop
- Mid
- AD Carry
- Support
- Jungler
- Darius"
És ez nem vicc... <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Az elsõ két eset mikor nem tudom eldönteni a meccset a noob team esete,
1. Elfeedelik az ellent az elsõ 10 percben.
2. Nem mernek támadni.
A harmadik eset az amikor mindkét csapat high skilles és a csapatom leszarja a fejem. Vagyis mennek elõre, rám se bagózva.
Ezt ha egy játékos csinálja (pushol egyedül, betámad túlerõt egyedül stb) úgy hívják feedelés.
Ha csapat csinálja, nincs rá szó.
A videómon is látszik hogy fiddlével úgy lehet carryzni ha lehetõleg mindig ölünk az ultival mikor fenn van. Aztán az ulti 110-90mp-ig CDn van. Ez idõ alatt kell XPzni (jungle vagy minionok), bevásárolni, felszedni a kéket (egyharmadát leszedi az ulti CDjének + mana) azután beállni elõre a megfelelõ helyre a teamfighthoz.
Ha a csapatom erre nincs tekintettel (nem várnak rám, nem ott támadnak ahova ultizni tudok, stb) akkor sajnos nem tudok segíteni rajtuk.
Nyilván ha már összeszokott 3-4-5 ember nekik megvan a maguk ritmusa, ahogy támadnak, védekeznek, XPznek, vásárolnak. Megvan a vezérük aki irányítja õket. Ilyen csapatba beleszokni eleve nehezebb mint ha véletlenszerûen összeállt 4 másikkal játszik az ember akik kénytelenek figyelni egymásra (ugye skilles csapatról van szó, mert ha noobok akkor elfeedelik a meccset lásd 1. pont).
De akkor ha a másik négy embernek nem is az a célja hogy segítsen az 5.nek, akkor egyenesen LEHETETLEN. Mikor múltkor toltunk két meccset látszott hogy ti elõre eldöntöttétek hogy a fiddle stratégia nem mûködik. Ennek megfelelõen játszottatok. Akkor pedig nem is fog 😉
De erre számítottam is, mondtam TSen hogy azért mentem mert meggyanúsítottak hogy 12 éves vagyok 😊 Amúgy szeretnék annyi lenni, persze csak a mostani tapasztalatommal de hát úgy ki nem 😄
Mondjuk már surge nincs (pedig a pentás videómon is látszik hogy azon a meccsen 1x1, meg 1x2 killt adott volna nekem) szal az már nem zavarna titeket. De engem a TS kifejezetten zavar. Vhogy szívesebben hallgatok Therion-t vagy Avantasia-t játék közbe. Ha nem kell TS akkor még meggondolom. (nincs sok kedvem hozzá hogy counterjungel esetén nem adtok segítséget aztán mondjátok: "ugye mig megmondtuk Fiddlével nem lehet jungelezni" stb.)
Kumiho #2179
A holnapi nap folyamán szeretnénk téged meghívni a reddawn ts-re ,hogy játsz velünk egy meccset. Mostanság nem igazán megy a játék, de tanulni sose késõ. S3-ban próbálunk fejlõdni, de azt hiszem elérkeztünk arra a pontra amikor segítség nélkül nem vagyunk erre képesek.
Szépen kérünk, hogy vegyél fel minket friendlistre, vagy adj egy nevet amin elérhetünk, és csatlakozz egy - két játék erejéig.
Summoner nevek , EUW: Kumïho ; Ændree ; Anaestheticz és szerény személyem: Athem.
Elõre is köszönjük a segítséget!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha igen megkeresem van három régi képem, három szerveren ugyanazon az idõben 10-10-10 win 😛
ez fáj😄D
Szal pl. ha olyan bénák ellen játszom amilyen az ucsó linkelt videóban az én csapatom volt akkor még úgy is ha a társaim feedelnek.
Nem sok másik champion van amivel ez lehetséges. Pl. Akalit felfeedelik, egyedül akkor se tudja hozni a meccset.
Legalább most megtudta itt mindenki, hogy low lvl-en õ a jani.
Én nem értek a játékhoz ^^
Kivéve a 6-os. Ott valszeg te lennél szidva.
Az elsõre már mutattam pár példát de mivel hiányoltad a másodikat, tessék itt van. Friss meleg 1 órája toltam BRen.
Ez a videó tökéletesen bemutatja miért frusztráló a sok noobnak a LoL.
A csapatom olyan benne mint az állatorvosi ló:
1. Nincs tank ami a meccsek 90%-ban pedig szükséges.
2. Van support ami a random meccsek 90%-ban NEM szükséges.
3. Van két free champ akikkel láthatóan nem tud játszani a noob aki választotta õket.
4. Solo top nem csak olyan hõst vitt ami oda nem való de még feedel is vele.
5. ADC nem csak feedel de ki is lépeget, többet van afk mint amennyit játszik.
6. Mid nem csak fail de még KSel is.
7. Mapot nem nézi egyik se, fogalmuk sincs róla az ellenfél vagy én hol vagyunk mit csinálunk, stb.
8. Wardról nem is hallottak. Na persze EBBEN a csapatban tényleg kidobott pénz a ward, mivel ennyire feeder team csak egyféleképp nyerhet: ha az ellenféltõl minimum 3 játékos egyszerre kilép 😊
9. Egyetlen egy teamfightot se bírtak összehozni !
Na az ilyen játékosok miatt "olyan ez a játék amilyen".
Én pedig azért tartom Fiddlét A legjobb champnak mert még ilyen totál noob semmirevaló noskilles csapatban is lehet élvezni vele a játékot. Mint látható 😛
Az ilyen feeder csapatnál csak egy rosszabb van Fiddle szempontjából: az olyan csapat ami nem mer támadni. Mert ugye az olyan nem feedeli el a meccset az elsõ 10 percben, vagyis gankkel összeszedek 2-3-x killt és azt hiszem van esélyünk nyerni. Aztán meg kiderül hogy nekem kell kezdenem a teamfightot aminek persze az a vége hogy jó esetben a csapatom összeszed 1 max 2 killt mielõtt kihal, vagyis választhatok hogy feedelek és hamarabb vége a meccsnek vagy nem csinálok semmit és akkor elhúzzák 40 percig.