League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
végén enemy galio beírja noobs...
Why so serious?
Nekterk aztán kõbõl van a szívetek, még 2013-ban is (*fetreng*)
Szerintem nincs csodálatosabb ajándék Zippotól az újévre, mint egy új videó!
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Imádom az egzotikus országokat ...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van egy problémám. A játékban nem tudom a kamerát mozgatni az egér segítségével nem tudok oda nézni a pályán ahova akarok csak ha lenyomva tartom a bal egér gombot de az elég pontatlan. Nagyon zavaró így játszani, szerintem elállíthattam valamit de már mindenütt kerestem és nem találtam hasonló beállítási lehetõséget. Aki tudja mi a gond kérem segítsen. Elõre is köszi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.twitch.tv/hegii
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
Rengetegszer van, hogy már rég vége a meccsnek, de nem surrendelnek. Felesleges 10 percek mennek el ilyenkor.
Kumiho #2179
nem ilyen gyökereket akik szaladnak éledés után torony alá
de hát ez van, túl nagyok az igények<#idiota>#idiota>
meg nem tolok rankedet még , 2009es az acc, de nincs 16hero még 😄 rúnák sem ártanának stb
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Minket a 14 perces nexus killért reportoltak, videó alább látható róla <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Amúgy ott van Olaf, neki is hasonló az ultija, csak vele tényleg nem tudsz ilyenkor mit kezdeni 😄
stun és meghal
ami engem jobban idegesít az AP yi és az élet töltése, 1sec alatt full hp rohadt idegesítõ
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ismerkedek a játékkal, de még sehol sem találtam vmi magyar leírást a championok-ról. Az érdekelne, hogy milyen fõbb tuladjonságokkal rendelkeznek az egyes kasztok /pusher, jungler.../, legyen vmi rálátásom. Ha tudok, kérnék egy linket! 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként Boldog új évet kívánok mindenkinek!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy sok-sok Gyõzelemben gazdag League of "Leavers" mérkõzést kívánok minden egyes fórumtársnak!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."