League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banane15
Ez most komoly ? Igaz nem rankedozok, de eddigi pályafutásom alatt egyetlen jó Karthust nem láttam ( beleértve magam). Streamen Phantoml0rd, de neki elég egyedi stílusa van. : )

Hegi90
miért mi benne olyan nehéz?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fabio Capello
Zhonya, természetesen! 😄

böröczk
Karthus legbarátibb champion kezdõknek?
Legszívesebben erre nem is reagálnék, akkora ostobaság üvölt ebbõl a rövidke mondatból.

Ok, Pogesz, akit én ajánlok kezdõnek, az a következõ: Annie.
Játssz vele, aranyos, egyszerû, jópofa, és KEZDÕBARÁT, ha már itt annyira szeretik használni ezt a szót, valamint olcsó is.

Kumiho #2179

cataflam02
Darius 😄

One more story

Hegi90
akárhogy magyarázod akkor is az egyik legbarátibb champ kezdõknek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

cataflam02
<#taps><#idiota>
Tény, hogy nem egy HARD champ.. de annyira azért nem is faceroll.

One more story

SzirmosSzisza
Kell hozzá tudni farmolni, nem meghalni, helyezkedni, cc-t idõben elnyomni, de melyik hõssel nem ? 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Mondjuk azt megnézem, mit szólnak a csapattársai, ha egy Karhtus beFLASHEL egy teamfight közepébe <#idiota>.
És arra is kíváncsi vagyok, mit csinál Karthus, mikor ultija cd-n, beflashel egy teamfight közepébe, és meghal, utána mi van? Elíziumi mezõk.

Kumiho #2179

Azért el is kell jutni addig, hogy damage-d legyen a skilljeidbõl amihez minimum farmolni kell ügyesen, de ölni sem árt. Másrészt meg ha Karthus "nem nagy cucc", akkor miért van annyira kevés Karthus és azoknak miért béna a 90 százaléka?

Why so serious?

böröczk
Mert Karthus errõl szól, igaz?

Elég sok jó Karthus player lenne, ha így lenne.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Beflashelsz a teamfight közepébe és mikor megölnek nyomsz egy R-t, nem valami nagy cucc <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
"Karthus az meg poén,nem kell hozzá semmi tehetség" <#wow3><#ejnye1>

Ha valamihez nem értesz, legalább ekkora hülyeségeket ne írj már légyszi, inkább ne írj semmit.

Kumiho #2179

Én kezdõként vettem Ezrealt és szerettem.Karthus az meg poén,nem kell hozzá semmi tehetség,Ziggs az például iszonyat fun,Zyra már nehezebb tényleg de akkor is szeretem.

Ha én jó vagyok vele akkor szerintem õ is,én csak szórakozásból játszom,nem azért mert jó vagyok vagy ilyesmi.

SzirmosSzisza
Kezdõknek nem tudom miért ajánlotok csak skillshotos hõst :/

Lux...Lux,skandálom én.Mostanában nagyon megszerettem Lux-ot,most is mentem vele egy igazán jó csatát,igaz hogy közben akkor a lag volt mint állat és a csapatban volt két leaver,de nyertünk.És csak akkor tudtak megölni több mint 1 órás meccs alatt ha nagy lagg volt és három négyen jöttek.Öszvissz az is három volt,Vi Pantheaon Nami Darius malphite volt ellenünk.Rohadt hosszú meccs volt,több mint 1 óra,de hihetetlenül élvezetes.Azt hittem veszteni fogunk,2 leaver és 2 feeder mellett elég korán leverték a tornyokat.De aztán fordítottunk,nagy poén volt mikor baronnál kinyírtuk õket,láttuk hogy odamennek és elkezdték ölni,Twitch Lee sin odamentek,én meg bevágtam ultit,ketten egybõl kidõltek és az enyém lett baron.

Nem baj,tök klassz a térkép.

vele* .. Félre írtam bocsi 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

TBTPumpa
Ahri, LeBlanc, Orianna, Annie, Brand, Akali, Kassadin, Katarina, Cassio, Diana, Elise, AP Ezreal, Karthus, Fizz, Kennen, Malzahar, Mordekaiser, Morgana, Twisted Fate, Teemo, Viktor, Vladimir, Veigar, Xerath, Ziggs, Zyra és végül Fiddle, aki a legjobb champion a játékban! <#hawaii>

Van itt választék ne igzulj! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Szerintem nézzél sok streamet. Itt lehet válogatni. Tényleg sokat segít ha nézed a profibbakat.

cataflam02
Katarina, Ahri, Veigar.

One more story

Morgana..Morgana..😄 Teemo teemo.

*Skandálja a tömeg*

Mást nem lehet ott megtûrni 😄
Hegi90
velem? :$

Köszi, este kigyûjtöm Ryze-t aztán akkor betanulok veled midre mert ahogy 5en vagyunk haverokkal senki nem akar midre menni szóval bevállaltam 😄

SzirmosSzisza
Én mindig a másik oldal wraithjeihez rakom, tök mindegy melyik oldalon vagyok 😄

Hegi90
upsz, sry nem láttam hogy ilyen nagy a kép :S

Hegi90
Bármelyik AP castert (így ryze), assassint, ad bruisert viszed, jó lesz.
mid-re pedig így kell wardozni:

ryze elég erõs, talána z elején nem annyira xD
SzirmosSzisza
Eléggé. Nem véletlen van benne a tutorialban. (bár hallottam, hogy ki akarják cserélni Fiddlere)

Ok.. Miden még sosem voltam szóval majd utána nézek hova kell wardolni meg ilyenek.. Ryze midre mennyire jó döntés?

Hegi90
+1

Különc
Mindegy, csak vegyél magadnak wardot, könyörgöm

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

alap, hogy FIDDLE😄
Midre mit ajánlanátok?

Most keltem, sry a kettõért..Nem a nevem, a Napom.. 😄
Már feldobtad a nevem..😄 1. Komment amit olvastam...😄
UltraZord
szóval? amit írsz nem tudom, hogy kapcsolódik

Eddig én is tévúton jártam. A ketrecharcban állandóan tönkrevertek, aztán meg állandóan a sok gyógyulás. De most, hogy megvilágosodtam, tegnap összevertem pár gyereket. Látnod kellett volna a noobokat, ahogy repkedtek szerteszét vérzõ szájjal. Tök jó, hogy itt vagy zippó.

SzirmosSzisza
Loch Ness Chogath leárazva \o/

mert garennel meghal, meg amúgy is AP Garen op 😊
böröczk
Tehát amióta van mejai, azóta van használható item azok számára, akik nem halnak meg a játékban, milyen jó, hogy gondoltak rájuk is!
Bár azt még mindig nem értem, Garennek miért nem szoktál venni.

Kumiho #2179

zippofcy
5ös stackkel már megéri ár / teljesítmény viszonlatában. De IGEN, Riot azért tette bele a játékba hogy annak is legyen használható iteme aki sose hal meg. Okoska 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Najó, de nem feedelsz és carryzel. Ebbõl következik, hogy fel is lesz!

cataflam02
A messze a legerõsebbtõl kicsit távol áll.. De tény, hogy jó item.
Mondjuk azt be kellene kalkulálni, hogy azt fel is kell ám 20-ig stackelni.

One more story

böröczk
Látom, nálad nagy kedvenc a mejai, néztem a match history-d, és szinte mindenhol azt az itemet látom.
Viszont valami nem hagy nyugodni, többször átgörgettem az oldalt, sajnos csak 10 meccset mutat egyszerre, de Garen championnál nem láttam például, miért nem veszel neki?
Miért éri meg a mejai egyébként? Rákerestem fórumon, és azt írják, nem attól függ, mennyit feedelsz, hanem, ha biztos vagy abban, hogy abszolút nem halsz a játék alatt, kizárólag akkor éri meg. Ez igaz?
Szeretném hallani a Te véleményed is, mint no1 EUW/EUENE mejai-használó.

Kumiho #2179

az, mert nem egyforma szintûek játszanak
kapsz lvl 15-ös ellenfeleket, ami kb olyan mint egy bot game^^
zippofcy
26 elég low? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

vissza akarok menni én is low levere (rájöttem)
zippofcy
Jah búcsúzóuk még a Winstreak náciknak:

Ha randomban azt akarod hogy minden meccset megnyerj vagyis a Historyd tökéletes legyen, csak annyit kell tenned hogy ha a champion választó képernyõn vki az ingyenes hõsök közül választ, KILÉPSZ.

Ha nem free champos emberekkel tolod, 10-bõl 9x nyertek.

Ez nagyon jól mûködik US, EUN, EUW, TR szervereken, de BRen NEM.
BRen 90%-ban feeder vagy leaver dönti el melyik csapat nyer. Nem ritka az egyik oldalon 1 leaver egy feeder, másikon két feeder felállás sem.
Ha ez idegesít ne játssz brazilon, amúgy is 150es ping az "okosok" szerint túl nagy, számomra az US beli 200as volt a határeset, last hit már nehéz volt úgy.

Jah és elsõ kilépés után 5 percig kell várnod, második után 15-ig. Ekkor mindig átloggoltam másik szerverre, toltam ott. De ezért hagytam fel ezzel a gyakorlattal mert túl macerás. De ha tudom hogy ennyi a winstreak náci akkor nem hagyom abba 😛