League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Do you always fight so poorly?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
A másodiknál viszont csodák csodájára normális csapattársakat fogtam ki akik nem feedeltek. Valahogy így néz ki a normális játék szvsz, 15 percnél még alig volt néhány kill, 24 percnél meg már vége is volt az egész meccsnek.
Azóta lement egy olyan meccs is amiben a csapatom szart a fejemre nagy ívben, lehet megcsinálom azt is videónak.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
"Muting a player will now mute that player's emote sounds"
Ezért örökké hálás maradok azt hiszem : D
Kumiho #2179
Btw milyen graf reworkre gondolsz? Mármint ami a mostani patch-csel jött.
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És honnan tudnám letölteni?
Nem olyan rossz az a Corki ;D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt pedig akció közben a kicsi lány nagy tûzerõvel:
Scientia potentia est.
A jeges olyan, mintha Volibeart idézne 😄
Kumiho #2179
9-2et ahrival😄
(19-17)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
De ez csak nekünk kis embereknek vicces. A pro-k igy csinálják hogy ezzel is másodperceket spóroljanak.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(cuccok sorrendje cipo > sorci cipo > unholy grail > rabadons )
mindjuk hogyha jol kijon a dolog iszonyat burst dmg lehet vele nyomni csa erdeklodnek hogy van-e nala 1x-ubb caster esetleg
Kumiho #2179
ez nekem bonyolult