League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
#26745 Szerintem teljesen korrekt, nekem bejön <#eljen>#eljen>
#26744 Duo partner, vagy add meg az accod kipróbálnám milyen 900 elon játszani 😄
mellesleg válaszoltál magadnak, keress csapatot, vagy minimum duo partnert
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Abból, ami eddig megjelent, nem nagyon érzem, hogy lényegi változás lenne.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
No.
Do I have to duo queue with summoners from my League?
No."
ennyit errõl az új rendszerrõl...
matchmaking ugyan az marad...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Why so serious?
...
Meg azt is jó lenne tudni hogyan vehetnék minél több championt amikkel játszani nem tudok ugyan de nem is akarok mert ami free az úgyis szar minek játszak azokkal nekem fizetõsök kellenek lehetõleg Twitcchel szeretnék lelõdözni mindenkit stealthbõl a map másik végérõl mint ahogy Karthus csinálja õt már meg is vettem (anyukám adott pénzt) de használni nem tudtam mert hiába kattingattam akár jobb akár bal egérgombbal az ellenségre nem csinált semmit demikor viszont az ultira rányomtam mindig egyhelybe megálltam és megöltek de nemtörtént semmi más és Dariusba is csalódtam mer az ultiját hiába nyomogattam a baronra semmi hatása nem volt pedig itt a fórumon is mondták hogy azzal 2mp alatt lehet leölni de teemo jött be nekem eddig legjobban mert vele legalább el tudok szaladni csak a csapattársaim mindig anyáznak szóval kellene vmit mondani ami után már nem csinálnák. Ja és mi az az AOE?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Köszönjük. <#wave>#wave>
BTW a szarkazmushoz annyit, hogy elengedhetetlen az egészséges létforma fenntartásához,
és én például sokkal szívesebben olvasok szarkazmust a topicban, mint olyan kérdéseket, hogy milyen championt érdemes megvenni, mik lesznek a jövõheti free-k, vagy csak simán tárgyhoz nem köthetõ haszontalan hozzászólásokat (kivétel: Különc)
Kumiho #2179
A csapatom a lehetõ legrosszabb volt amit csak el lehet képzelni:
1. Le se szarták hol tartok, hogy áll az ultim, megvan-e a kék buff, mentek elõre nélkülem. Bevállalták a 4 vs 5-öt is simán mert hát miért ne?
2. Nem tudták mikor hova kell menni mit kell csinálni, mikor kell támadni mikor védekezni.
3. Mikor beálltam az ultimmal, rám se bagóztak, visszavonultak hagytak meghalni.
4. Jobbik eset volt ha beultiztam és utána meg tudták ölni legalább azokat akiket lesebeztem.
5. LeKSeltek MINDENT, a meccs elsõ felében EGYETLEN killt se szereztem.
6. Ezért aztán többet kellett a jungelben szarakodnom ahelyett hogy a közelükben kolbászoltam volna, próbálva kitalálni mikor mit készülnek éppen tenni (szvsz õk se nagyon tudták 😊 )
Ennek ellenére mégis én nyertem meg nekik.
Ebbõl a videóból meglátszik hogy:
1. Mennyivel rosszabb carry az agyonhypeolt "OP" Darius mint egy AOEs kari pl. Fiddle.
2. Semmit nem ér az olyan "carry" akinek van ugyan 10 killje de ehhez 10 death is társul.
3. A mejai mennyire fontos még ilyenkor is, mikor a csapatom bénázása miatt sokszor leölnek (végig megvolt a 7-10 stacks)
Bármennyire high ELOsok ellen játszanék is, NORMÁLIS csapatban ennyire rossz sose lenne a helyzet. Mégis, itt is megnyertem ezeknek a barmoknak, igaz most elõször és utoljára. Csak azért kínlódtam velük hogy meglássam képes vagyok-e rá. Élveztem-e? Kb. mint a foghúzást 😛
Kontrasztnak itt van egy olyan meccs ahol nem KSelnek le és nem olyanokhoz kell megpróbálnom alkalmazkodni akik nem tudnak játszani.
Nem sokkal gyorsabb és egyszerûbb? 😛
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Aki nem tudná hogy miért, annak elárulom: mert ha nem fix csapattal mész, SOHA nem leszel egy hét játéknál tovább az alap ELO felett. Vagyis afelett amit az elsõ 5 rankeded során megkapsz.
Mert a játékosok bénák. 5-bõl jó esetben csak egy, azt még mondjuk kompenzálhatja egy nagyon jó játékos. De ha már kettõ ... vagy van egy leaver, egy telefonáló, egy pöcsvakaró és kész, annyi az ELOnak amit itt Szent Grálként emlegetnek.
Ha pedig találsz 4 másik olyan embert akik
1. general gameplaybe jók vagyis tudják mikor mit kell csinálni, hova kell menni, stb.
2. olyan championokkal tudnak jól játszani amik elég erõsek de azért nem annyira hogy bannolják õket rankedrõl.
3. nagyjából egyforma a szabadidejük vagyis ugyanakkor érnek rá hogy együtt játszhassanak
Akkor vagy csak igazán meglõve mert hozzájuk vagy kötve. Ha egyikük nem ér rá vagy nincs kedve akkor esetleg bevesztek mást aki persze nem volt ott veletek addig, nincs hozzátok csiszolódva eléggé.
Vagy egyikük kitalálja hogy õ unja már az 1-2 championt amivel a legjobb, hoz olyat amivel béna. ELOnak fuccs.
Jah és ha jól emlékszem te mondtad hogy nem csak ranked játékban van ELO.
Hát nekem brazilon volt olyan mikor 52 nyert meccsemre 14 vesztett jutott. Mégis ugyanolyan fos szar noob feeder társakat kaptam mint mikor 10-6 volt az arányom. Meg mikor már újra 150-130 lett. Szal ennyit az ELOról.
Ha most egyszer összejön rankeden 20-0 akkor soha többet nem játszol mert "JAJJ AZ ELOm"?
Vagy 100-10? Vagy hány nyert meccs után kerülsz be a TOP10-be?
Az AOE mindig mûködik. Noobok ellen noob társakkal, vagy pro-k ellen pro társakkal is. A CC is mindig mûködik. High ELOnál ugye jobbak (elvileg) a játékosok vagyis kevesebb a kill, ritkábban van teamfight, több a wardozás. De legalább 1-2 teamfight kell hogy legyen és ha ügyes a csapat MEG az AOEs akkor ott arat.
Mindjárt feltöltök egy videót bizonyításként ...
Szerintem azért az ilyen dolgokat érdemes megosztani a communityvel. ^^
Why so serious?
Ide postolva ez a veszély nem fenyeget, összesen egy ember írta be hogy milyen jól tudja így carryzni a csapatát.
Ja, amúgy gyakorolni fogom, de olvastam az egyik guideban, hogy Oriannára mondják, hogy nehéz, de ehhez képest gyerekjáték..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
jazz: phantomlord játszik vele sokat
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Különben is: "Any publicity is good publicity." Igaz ez a bölcs mondás ugyanott fordult elõ ahol az alábbi találós kérdés is:
"Why did the chicken cross the road?" "To get to the other side."
De ennek azóta már saját wiki oldala oldala van szal ...