League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Duoban szarabb, mert allandoan az utolso ket poziciot kapjatok meg (300 meccsbol 295-ben ez volt kb.), ezert mi allandoan junger/support vagy top/support poziciokat jatszottunk, ami akar jo is lenne, de katasztrofalis embereket lehet kapni a tobbi szerepre. Sikerult 1300 korulrol 1000-ig lekuzdeni magunkat. En nem erzem, hogy ide tartoznek, de a profik megmondtak, hogy mindenki ott van, ahova tartozik, szoval ez van. Inkabb nem jatszom lol-t, igy nyugisabb.

Together we'll fly someday...

jazzy
Még 2 óráig játszhatsz aztán szünetelj hétfõig szerintem, hétvége tabu.
Tegnap 6 ranked win egyhuzamba, ma nem merek majd jatszani mert ilyenkor jon a folyamatos loss!!!😊
jazzy
Az azért valami, hogy eléred a goldot pl és örülsz, majd jelenleg kb nem mersz játszani, mert Murphy, hogy trollt kapsz és visszabukod. Az új rendszerben ha elértél 1 milestonet akkor nem bukod vissza rögtön 1 meccsel ha veszítesz, van 1 tûréshatár, csak akkor rak lentebb, ha nagy losing streaked van 0 ponton, ez azért haladás.

#26745 Szerintem teljesen korrekt, nekem bejön <#eljen>

#26744 Duo partner, vagy add meg az accod kipróbálnám milyen 900 elon játszani 😄

j0nNyKa
pl. nem a k-d-a ratio számít elsõsorban, hanem hogy a role-odnak megfelelõen mit mûvelsz

mellesleg válaszoltál magadnak, keress csapatot, vagy minimum duo partnert

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Rajta viszonylag jól néz ki, de pl mikor Luxra akartál erõltetni, az gáz volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok, van itt valaki aki West szerveren szeretne 900 körüli elo-ról elmozdulni és ügyesen játszik? Én egyszerûen nem tudok haladni, 15+ kill 5-6 halál 10+ assist és bukom a meccseket, mert 2-3 figurának több a halála a csapatomban mint kill+assist együtt... Talán duóban jobban menne. Persze nem játszom mindig egyedül, akkor jobb is a helyzet, de még 1-2 játékos jó lenne..
SzirmosSzisza
Azért mert hosszú távon jól bevált. Tehát pl ha játszol 1000 meccset, akkor valószínûleg beáll az ELO-d, de pl 10 meccs alatt tényleg sok minden történhet.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ugyanerre*

Én azt nem értem, hogy az ELO rendszer hogyan gondolták egyáltalán erre a játékra bevezetni. (eredetileg sakkmeccsekre találta ki Élõ) Évek óta megy ez, ráadásul más játékokban tök jól kidolgozott rendszerek vannak ugyan erre. Szerintem ez a marhaság valahogy az üzletpolitikájukat szolgálja, másra nem tudok gondolni. (ja meg így van, túl nagy változás nem várható)
Abból, ami eddig megjelent, nem nagyon érzem, hogy lényegi változás lenne.

SzirmosSzisza
Ja, épp ez volt a lényeg 😄 Ugye 250 fõs listán látod, hogy ér valamit, ha nyersz, nem csak nõ 1 szám aztán yay.

Fec papa
Konkrétan semmin nem változtattak csak más színû öntetet öntenek rá és ennyi, hogy a sok elégedetlenkedõk 3/5e befogja a száját.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

nyilván, csak mivel ezeken az alap dolgokon nem változtatnak, ezért én nem hinném hogy összességében sokat változna a rendszer, lesz egy ranglista amin nézegetheted hogy állsz, ennyi.

ez az új Kayle skin kurvajól néz ki képen 😊
SzirmosSzisza
Elég gáz lenne, ha 250 ember közül keresne meccset éjjel nappal 😄

"Will I only be matched against opponents in my league?

No.

Do I have to duo queue with summoners from my League?

No."

ennyit errõl az új rendszerrõl...

matchmaking ugyan az marad...

jazzy
most akkor ha jön az új champ megváltozik 1-2 bajnok ára?
zippofcy
Úgy látom Riot szerint is úgy baromság a mostani ELO rendszer ahogy van 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

jazzy
AoE: Age of Empires, nagyon fasza kis stratégiai játék, fõleg a 2. rész. A legerõsebb champion meg Karma, top solon triforce-al, múltkor egyik társunk azt buildelt és simán nyertük volna ha ki nem fagy.

Why so serious?

j0nNyKa
<#eljen>

ronihun
én speciel nem gondoltam volna, hogy visszasírom a heti free-s hozzászólásokat, de ízlések és pofonok

...

zippofcy
Pedig én nagyon szeretném tudni milyen OP championok lesznek jövõ héten ingyenesek és olyan buildot is hozzájuk amikkel fel tudok menni 6666 ELOra mert az a kedvenc számom és különben is Pistike azt mondta az õ barátja az már 1666-os és akkor milyen jó lenne már ha én 5 ezerrel hagynám le.
Meg azt is jó lenne tudni hogyan vehetnék minél több championt amikkel játszani nem tudok ugyan de nem is akarok mert ami free az úgyis szar minek játszak azokkal nekem fizetõsök kellenek lehetõleg Twitcchel szeretnék lelõdözni mindenkit stealthbõl a map másik végérõl mint ahogy Karthus csinálja õt már meg is vettem (anyukám adott pénzt) de használni nem tudtam mert hiába kattingattam akár jobb akár bal egérgombbal az ellenségre nem csinált semmit demikor viszont az ultira rányomtam mindig egyhelybe megálltam és megöltek de nemtörtént semmi más és Dariusba is csalódtam mer az ultiját hiába nyomogattam a baronra semmi hatása nem volt pedig itt a fórumon is mondták hogy azzal 2mp alatt lehet leölni de teemo jött be nekem eddig legjobban mert vele legalább el tudok szaladni csak a csapattársaim mindig anyáznak szóval kellene vmit mondani ami után már nem csinálnák. Ja és mi az az AOE?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

böröczk
És igen, Zippo tudja, mikor kell egy ilyen kommentet közbetûzni!

Köszönjük. <#wave>

BTW a szarkazmushoz annyit, hogy elengedhetetlen az egészséges létforma fenntartásához,
és én például sokkal szívesebben olvasok szarkazmust a topicban, mint olyan kérdéseket, hogy milyen championt érdemes megvenni, mik lesznek a jövõheti free-k, vagy csak simán tárgyhoz nem köthetõ haszontalan hozzászólásokat (kivétel: Különc)

Kumiho #2179

zippofcy
Szóval itt a videó a meccsrõl amit csak ezért játszottam végig, hogy feltöltsem ide. Amúgy az elsõ 10 perc (de legkésõbb 20) után átmentem volna másik szerverre. Felraktam volna akkor is ha veszítünk, végül is csak annyin múlott hogy az utolsó teamfightnál nem nyíratta ki magát a csapatom mielõtt még odaértem volna. Vagy mondjuk nem szaladt haza a bázisra miután beultiztam. Elõtte volt már mindkettõre példa 😄

A csapatom a lehetõ legrosszabb volt amit csak el lehet képzelni:
1. Le se szarták hol tartok, hogy áll az ultim, megvan-e a kék buff, mentek elõre nélkülem. Bevállalták a 4 vs 5-öt is simán mert hát miért ne?
2. Nem tudták mikor hova kell menni mit kell csinálni, mikor kell támadni mikor védekezni.
3. Mikor beálltam az ultimmal, rám se bagóztak, visszavonultak hagytak meghalni.
4. Jobbik eset volt ha beultiztam és utána meg tudták ölni legalább azokat akiket lesebeztem.
5. LeKSeltek MINDENT, a meccs elsõ felében EGYETLEN killt se szereztem.
6. Ezért aztán többet kellett a jungelben szarakodnom ahelyett hogy a közelükben kolbászoltam volna, próbálva kitalálni mikor mit készülnek éppen tenni (szvsz õk se nagyon tudták 😊 )

Ennek ellenére mégis én nyertem meg nekik.

Ebbõl a videóból meglátszik hogy:
1. Mennyivel rosszabb carry az agyonhypeolt "OP" Darius mint egy AOEs kari pl. Fiddle.
2. Semmit nem ér az olyan "carry" akinek van ugyan 10 killje de ehhez 10 death is társul.
3. A mejai mennyire fontos még ilyenkor is, mikor a csapatom bénázása miatt sokszor leölnek (végig megvolt a 7-10 stacks)

Bármennyire high ELOsok ellen játszanék is, NORMÁLIS csapatban ennyire rossz sose lenne a helyzet. Mégis, itt is megnyertem ezeknek a barmoknak, igaz most elõször és utoljára. Csak azért kínlódtam velük hogy meglássam képes vagyok-e rá. Élveztem-e? Kb. mint a foghúzást 😛

Kontrasztnak itt van egy olyan meccs ahol nem KSelnek le és nem olyanokhoz kell megpróbálnom alkalmazkodni akik nem tudnak játszani.
Nem sokkal gyorsabb és egyszerûbb? 😛

SzirmosSzisza
Van egy ilyen privát linkecske itt az emberek neve mellett, ottan lehet ám passzív agresszívan kötekedni :3

jazzy
nem nehéz ha az enyémre válaszolsz smile
j0nNyKa
menjetek már szobára, ez nem az orál szex topik.

Unknow
Ezek szerint ezt is <#idiota>
jazzy
magára vette valaki látom
Unknow
Legalább annyit mint arról ,hogy eljátszák egyesek a helyi badass arcot.
zippofcy
Ennek az 1200 - 1500 - 2000-es ELOzásnak SEMMI értelme.
Aki nem tudná hogy miért, annak elárulom: mert ha nem fix csapattal mész, SOHA nem leszel egy hét játéknál tovább az alap ELO felett. Vagyis afelett amit az elsõ 5 rankeded során megkapsz.
Mert a játékosok bénák. 5-bõl jó esetben csak egy, azt még mondjuk kompenzálhatja egy nagyon jó játékos. De ha már kettõ ... vagy van egy leaver, egy telefonáló, egy pöcsvakaró és kész, annyi az ELOnak amit itt Szent Grálként emlegetnek.

Ha pedig találsz 4 másik olyan embert akik
1. general gameplaybe jók vagyis tudják mikor mit kell csinálni, hova kell menni, stb.
2. olyan championokkal tudnak jól játszani amik elég erõsek de azért nem annyira hogy bannolják õket rankedrõl.
3. nagyjából egyforma a szabadidejük vagyis ugyanakkor érnek rá hogy együtt játszhassanak

Akkor vagy csak igazán meglõve mert hozzájuk vagy kötve. Ha egyikük nem ér rá vagy nincs kedve akkor esetleg bevesztek mást aki persze nem volt ott veletek addig, nincs hozzátok csiszolódva eléggé.
Vagy egyikük kitalálja hogy õ unja már az 1-2 championt amivel a legjobb, hoz olyat amivel béna. ELOnak fuccs.

Jah és ha jól emlékszem te mondtad hogy nem csak ranked játékban van ELO.
Hát nekem brazilon volt olyan mikor 52 nyert meccsemre 14 vesztett jutott. Mégis ugyanolyan fos szar noob feeder társakat kaptam mint mikor 10-6 volt az arányom. Meg mikor már újra 150-130 lett. Szal ennyit az ELOról.
Ha most egyszer összejön rankeden 20-0 akkor soha többet nem játszol mert "JAJJ AZ ELOm"?
Vagy 100-10? Vagy hány nyert meccs után kerülsz be a TOP10-be?

Az AOE mindig mûködik. Noobok ellen noob társakkal, vagy pro-k ellen pro társakkal is. A CC is mindig mûködik. High ELOnál ugye jobbak (elvileg) a játékosok vagyis kevesebb a kill, ritkábban van teamfight, több a wardozás. De legalább 1-2 teamfight kell hogy legyen és ha ügyes a csapat MEG az AOEs akkor ott arat.

Mindjárt feltöltök egy videót bizonyításként ...

jazzy
Kíváncsi vagyok hány bõrt lehet még lehúzni a "vicces" szarkazmusról
böröczk
minecraft szerszám a szobája falán

remélem, nunu látta ezt a videót 😄

Kumiho #2179

Unknow
Nem is értem,hogy miért nem tûnt fel még ez eddig az embereknek. Igazából annyira egyértelmû,hogy ha így játszod OP. Még is...szerintem a játékosok egy kis töredéke van ezzel csak tisztában. Bár nem érzem fairnek, hogy direkt nem mennek 1200 elo felé, nehogy valaki észrevegye, és lemásolja. Utána meg jöhetne a nerf...

Szerintem azért az ilyen dolgokat érdemes megosztani a communityvel. ^^
zippofcy
A vicc az hogy ha az ultiját nem szakítaná meg a flash, simán csinálnék vele alig rosszabb scorékat mint fiddlével 😛

SzirmosSzisza
Én is hiszek benne. Valahogy meg kell oldania, hogy az adc ne ks-eljen elõle és meg tudja csinálni!

Neked Nunuval is menne, én hiszek benned.

Why so serious?

zippofcy
Csak mobafire-re reggeltem oda is csak azért hogy ne csak az itteni noobok pontozzák a utubeos videóimat. Nem lenne jó ha sok jó játékos másolná le a fiddlézésem mert még nerfelnék azt pedig beláthatod mennyivel nehezebb dolgom lenne mondjuk Nunuval összehozni a pentákat / quadrákat 😄
Ide postolva ez a veszély nem fenyeget, összesen egy ember írta be hogy milyen jól tudja így carryzni a csapatát.

jazzy
Az ilyen játékos egy pöcs, pont semmit nem jelentett volna a játék kimenetélre nézve ha odaadja a pentát.. de legalább így lett ez a videó 😄

Ja, amúgy gyakorolni fogom, de olvastam az egyik guideban, hogy Oriannára mondják, hogy nehéz, de ehhez képest gyerekjáték..
BoneDragon
Nunu tényleg g*ci volt. <#vigyor> Én ilyenkor át szoktam engedni a pentát, mint ahogy ma is...

Hegi90
ebbõl is látszik, mire megtanulsz vele játszani agyfaszt kapsz

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BoneDragon
Tanuld meg mert szerintem nagyon jó cucc. Ráadásul megint buffolták. Én is csak phantomlordot tudom ajánlani, azzal carryzte fel magát 2300-ra.

Különc
Ebbõl tanulhatsz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Belenézek majd a streamjébe de mire ezt megtanulom megtanulok 3 másikat amivel lehet többre megyek :/
Különc
Redditen lehetne egy AMA tõled please?

jazz: phantomlord játszik vele sokat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Na megvettem ezt a Syndrát, majd én jól megtanulom, 1 játék után már azért elgondolkodok megér-e ennyi energiát ráfordítani, mert rohadt nehéz játszani..
zippofcy
Az õ hozzá nem értésüket minõsíti, nem pedig engem.
Különben is: "Any publicity is good publicity." Igaz ez a bölcs mondás ugyanott fordult elõ ahol az alábbi találós kérdés is:
"Why did the chicken cross the road?" "To get to the other side."
De ennek azóta már saját wiki oldala oldala van szal ...

Unknow
Ha egy ember iránti tisztelet, és egy jó játékos elismerése szarkazmus...akkor szarkasztikus voltam ^^ Respect!

Plusz engem nem zavar ,hogy amit ide prezentálsz olyan cucc amibõl tanulni lehet! Nem minuszolok féltékenységbõl mint mindenki más.