League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Fene esne belé! 😄

a nyertes aki pár ipt kap majd :
jazzy refer 2013. 01. 16. 19:15

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

westen Skill84 néven leszek ha valaki nem akarja egyedül tolni.

tárgytalan ipt kapna nem rpt. :/
ha valaki szeretne egy kis ipt írja rám a westes nevét pmben.

valaki meg hív west szerveren ? akkor kap majd rpt. (szívességért cserébe!)
http://eune.leagueoflegends.com/rewards/?rid=sidebar
ha jól értem 750 ip üti majd a markát + Recruiter Forum Title and Badge !

jazzy
Westen ilyen 1 hét alatt sincs amit leírtál nemhogy 1 nap.
mért jobb a west szerver?

Különc
Nem vagyok közelébe se annak, hogy olyan jó legyek, hogy 4v5 ill. troll gameket nyerni tudjak, ha pedig jó kedvem van, akkor is próbálok farmolni, de 4-1 arányban feladják

Úgy várom ezt az új rendszert mint a messiást, ennél rosszabb tuti nem lehet

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Mikor regisztrálsz akkor is EUW van kiválasztva? (alapból nekünk EUNE szokott)
(a login nevek én úgy vettem észre globálisak vagy legalábbis a 2 EU szervernél közös)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mazarex
Üdv! A kliensemet átváltottam eu westre, próbáltam accot csinálni, rögtön meg is jött az email, de ahogy próbálok belépni az oldalon, vagy kliense, azt írja ki, hogy hibás illetve nem létezõ account. Viszont ha új accot próbálok csinálni, akkor a felhasználónév már foglalt. Ezt eljátszottam 2x, valami ötlet? vagy csak várjak?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

SzirmosSzisza
Mióta kapott (fél?)legendary skint azóta elég sok Varust látok én is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szevasztok! 😄 steames sg-t követtem eddig, és ma írták h van lol-os topic is.. eddig csak játszottam,rá se kerestemde ha már elém tolták jó lenne pár magyarral diskurálni, szóval mostantól itt is többet láttok 😄

én régen is játszottam vele sokat, akkor mindig puffogták már lobbyban minek pickelem,aztán jött ez az új skin és azóta látom sokat,amúgy meg high elon bannoln is szokták ...

BoneDragon
Ennyire jó most Varus? Sokat látok belõle.

van benne valami, de én adc vagyok varussal,és nagyon pro, akkor is hiába minden ha miden elbassza ... sajnos ez van,de mondjuk egy top és mid duo már jó 😊) vagy adc,top duo !!

Szerintem se dodgeolj, ha elég jó vagy akkor meg tudod nyerni egyedül a gemet. S2-ben sikeresen levittem elomal 1k-alá, azt hittem, hogy onnan nicns kiút. De elkezdtem jungle alistarozni, többieket leszartam, aztán azt vettem észre, hogy nem vesztek. A végén a legtöbb gamet 0 halállal fejeztem be. Ha rankedozol, akkor célszerû egy championt megtanulni jól játszani, a trollokat meg szart le.
Különc
Jungle Vladimir, jungle Kayle illetve a triple mid vagy triple bot csapatokkal is mentél?

Hegi90
westen ja, 1 hete jöttem át kb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Ha már folyamatosan dodgeolsz ott baj van, én leszoktam róla, 2 hetente 1et dodgeolok és olyan szar teamcompokkal olyan emberekkel tudtunk már nyerni, hogy 1 forintot se adtam volna rá.

Hegi te westen vagy?
Különc
Asszem áveszem a szokásod, sorozatban 5. meccsben leaver vagy feeder, ráadásul folyamatosan dodgeolnom kell, nagyon megelégeltem már, megint lebuktam 90 ELO-t

Hegi90
ugyanaz lesz mint eddig csak most nem egy számot bámulsz hanem egy listát.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Remelem jobb lesz ez a ranked redszer ... Bar a gyokereket nem fogjuk tudni meg igy se kikerulni😊
Hegi90
fuck yeee

TBTPumpa
Classic, de szerintem ez már a Visual Rework-ös Annie. Idén sok régi karakter kapi fog ilyen "felújítást".

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hegi90
ez miféle annie skin? :o

SzirmosSzisza
Amúgy megcsinálták, hogy akinek ilyen háromszögben volt a skillshotja az végre nem odasétál, hanem hozzá lesz "ragasztva". (pl Annie, Mord, Cho, Riven)

Hegi90

SzirmosSzisza
soonTM. Amúgy gondolom S3 indul majd vele.

De jó hogy mindig azokat gyengítik akivel már valamilyen szinten tudok játszani.
te tudod mikor ?

BoneDragon
" majd valamikor,ugye?"

facepalm

értem,nekem ez a "rendszer" még most jobbnak tûnik aztán kitudja ...

és ez(ek) mikor lesznek bevezetve ? majd valamikor,ugye?

Ahhoz hogy feljebb lépj egy divíziót, best of 3-at kell nyerned, ahhoz hogy feljebb lépj egy tier-t best of 5-öt.
SzirmosSzisza
Elsõ olvasásra annyi, hogy nem lesz publikus ELO-d, cserébe, ha gyûjtesz 100 League pontot, akkor feljebb mész egy divisiont, és 1 tier-ben 5 division van. De azt a bo3 meg bo5-ös division meccset én se értem :o

SzirmosSzisza
ARAM-on nem az, de 5v5-ben se 😊

#26612: nálam jó, less rá megint.

szerintem most jobb, mint elõtte😄
jazzy
Jelenleg az egyik legjobb mid-game tanky bruiser item és ezt a riot is kijelentette, nerfelni fogják.
Szvsz nerf óta warmog useless item eléggé vagyis szerintem egy sunfire cape jobban megéri
jazzy
Valaki kitörölte a játékos listát, vissza tudod állítani?
SzirmosSzisza
Olyan nincs, vegyél Warmogsot azt csá. Anno még update elõtt én mindig Evet kaptam, vettem rá aztán álltam és engem ütöttek a társaim helyett 😄

jazzy
Nyersz felmész vesztesz lemész dióhéjban, ugyanaz mint most, nem kell érteni nyerni kell én erre jutottam, a többi csak sallang. Starcraft 2 ladder systemhez hasonló rendszer. Nem elot ír hanem divízióban leszel, de semmi extra.
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/January_2013/New_League_System/LofL_IG_ENG.png

valaki röviden fordítsa le nekem ezt az egészet mert nem értem

Maak
tessek <#miaz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

+1

meg értem én, hogy szûkség van a minél elõbbi Darius reworkra és karma vagy heimer még ráér.....ja NEM
BoneDragon
Még senki se linkelte az új ranked rendszert? Ejj...

Fabio Capello
Felesleges, egyszerûen csak váltsd át a klienst.

mert van sokkal jobb mides hõs.

Karthust szeretném megvenni.

A kérdésem az, hogy miért nem látni olyan sokat belõle meccseken?