League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
35-el több win mint lost az nem sok. Az meg,hogy lvl30on minuszba vagy, vagy csak éppen pluszban... Nem errõl beszéltem? A normal elo-d kb arra elég, hogy bohóckodj. Amivel nincs is probléma, csak ezzel legyél te is tisztában.
jazzy
Te már láthattuk, hogy aktív vagy a hivatalos fórumon is. Szoktam én is bõven olvasgatni és nagyon látszik ott is, hogy a nagy megmondó emberek, mindent tudó emberek, mindenkit kioktató, játékmechanikát 100%-osan átlátó emberek 90%-ban bronz-silverben játszanak.

Egyszerûen Silver tier amirõl én személyes tapasztalataim szerint ezt veszem észre leginkább, hogy túl sokat próbálnak olvasni, streamet nézni, abból tanulni, a játékot kívülrõl belülrõl megismerni stb. Meg vannak gyõzõdve róla, hogy mindent tudnak.

Így végülis zippon se vagyok meglepõdve.

Gondolok itt ezalatt ilyen topicokra, hogy "ez a champion miért op", "ez az item miért op, miért nem", "mit buildeljek", stb.
zippofcy
Bronze liga?? Nem is toltam még rankedet mióta ez a rendszer van, mirõl beszélsz?

Sokkal több win mint lost: lvl20as vagyok törökön, 95 win 60 lost. Ott is mindig randomokkal tolom, csak 99%-ban Fiddlével. Akkor most ez sokkal több vagy nem?

Westen az elsõ karim van, kb 730 win 750 lost úgy hogy azzal tanultam meg játszani meg állandóan próbálgatom a championokat.

Easten 569 win 563 lost úgy hogy csomószor premadeztem noobokkal + championpróbálgatás.

Érdekes, ha Fiddlével megyek akkor 10 meccsbõl 9et nyerek. 5-0, 14-1, ilyen statokkal. Ha más championnal megyek akkor is max 3-6x halok (és ölni is szoktam 😛 ) mégis 10 meccsbõl 9 bukó. Akkor most én szoktam megnyerni vagy nem? 😛

Szólóban az összes meccs legalább 50%-ban lutri. Ha szereztem egy jó tankot partnernek (mint Maokai a videón) majd megyek ranked DUOzni. De persze ha felmennék arany / gyémánt stb akkor is csak a szátok húznátok hogy csak szerencsém volt 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Ignoráljátok már könyörgöm 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pixxxel88
Szerintem meg csak mindannyian irigyek vagytok rá <#eplus2>

Más: megmondom én mi az OP, a Koreaiak az IEM-en 😄 Öröm látni olyan championokat és játékot ami az LCS-en fel se bukkan. Bár van egy olyan sejtésem, hogy hamarosan az LCS-t elárasztják a Singed playerek <#nevetes1>

Unknow
Csak az a gond kedves Zippo,hogy abba nem gondolsz bele,hogy a Kennen ulti stunnol, az Mf ultira hat a penetration és stb... Maradjunk annyiban, hogy egy karakter ultija nem feltétlen attól lesz erõs ,hogy hatalmas ap rate van rajta... Komolyan nem cseszegetni akarlak, de azért mostmár eljuthatnál arra a pontra, amikor megfordulsz az autópályán, mert bizony te mész szembe.
Unknow
Szerintem félreérted a helyzetet...az a gond,hogy képtelen vagy elfogadni azt,hogy elmagyarázták neked,hogy bizony az amit te látsz..az egyszerûen butaság.

Azt meg azért ne hidd már ,hogy azért alakul így a meta mert mindenki csak a sorba szeretne beállni. Egyszerûen azért alakul így, mert ez a legeffektívebb. Te még akkor nem is játszottál mikor a Fiddlesticks TÉNYLEGESEN op volt, és szívtuk a fogunkat mert a madár milliószor pattant, az ultin a ráta nagyobb volt és még a fear is kemény volt..és stb...

Egyszerûen azt kéne elfogadnod,hogy ahol te tartasz az a "haladó" szint. Te még azt hiszed ebben a játékban te formálhatod a dolgokat és mutathatsz újat...holott nem.

A videód se bizonyít semmit, maximum azt, hogy büszke vagy arra, hogy olyan playereket megversz akik:
1,Nálad kisebb szintûek.
2,Akik lvl30asok, de nem megy nekik a játék. (Low normal elo.)

Mert ha tetszik, ha nem...ha TE jól játszanál akkor:
-Sokkal több wined lenne mint lostod (normalban.)
-Nem bronze ligában szenvednél.

Ja és nem, nem a szerencsén múlik CSAK a solo elo. Aki megérdemli, elõbb - utóbb úgyis feljebb jut. Persze egyedül nem könnyû, de attól még így van. ^^

j0nNyKa | ma 16:55 | privát | galéria | válasz | #29594

Elõbb szólal meg Phreak hangján a Teemo szobrom, mint Zippo belátja végre,hogy nincs igaza 😄
Sehol se látom Darius-t akkor az nem is volt soha op. 😞 Törlöm is az accom.
BoneDragon
Ezen az emberen már nevetni se tudok, csak a fejemet fogom...

j0nNyKa
I see what you did there <#hehe>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem jó, karma kimaradt.

Why so serious?

pixxxel88
Végre megtudtam melyek az OP championok, köszi <#eljen>

zippofcy
Angolul tudsz?

"Fiddle's got a grand total of 6.75 damage per AP, but only 5.85 is single target.

The actual winner of Full Kit Capped is Katarina, with a whopping 10.35. Her ult is 2.5x3 targets and Bouncing Blade gets 0.35 x6 hits. Since her spells actually have a cap of targets, you can crown her as she can't just say "+1".

Uncapped, Fiddle remains king because his ult is +2.25 per target on top of his other two damaging spell's 2.25 and 2.25. Nunu can *try* to beat him, though... While Nunu starts at a 3.5 AP Scaling deficit, his ult scales at 2.5 (.25 higher), so if there's 15 or more targets, Nunu's AP scaling is higher. 11 if we give Consume's heal credit as scaling."

Kennenét guglizd ki magad, BÁRKI aki játszott már mindkét champpel látja hogy mennyivel gyengébb Kennen ultija. Jó ha MFével felér.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Ezt nem a "pro" megmondóembereknek írom. Õk úgyis jobban ismerik ezt a gamát mint én, nekik nincs rá szükségük. Azoknak írom akik még nem tartják magukat "pro" nak de szeretnének EREDMÉNYESEN játszani.

Igenis van minden posztra olyan champ ami "OP" vagyis erõsebb a többinél.
Ha vki meg akarja nyerni a meccseket a csapatnak amiben játszik (akár random akár premade) jobban teszi ha ezekkel tanul meg profi módon játszani, mintha megvesz minden szirszar champet és velük bénázik.

Ezek:
Solo topra: Garen / Chogat (tank build) / Teemo / talán Nasus / Singed / Renek
Mid: Fiddle / Zyra / Lux / talán Cassa / Orianna
Bot: Vayne / MF / talán Ez
Support: Ali / Blitz / Nida / talán Lux
Jungle: Khazix / Fiddle / Diana / talán Maokai / Amu

Az összes burst only champ nagyon jó noobok ellen akik nem képesek focusolni, wardozni, csapdát állítani. De jó csapat ellen játszva elvesztik a meccset a csapatuknak mert mellettük a csapattársaiknak alig jut kill így ha õket megölik: gg. Ilyenek pl: Akali / Malhazar / LeBlanc. Vagyis a burst kerülendõ, viszont AOE és CC mindig legyen ! Minél több annál jobb.

Vannak még OP champek pl. Fiora / Vi / Talon, õket inkább berakni nehéz vhova, én pl. botra jobban szeretem a rangedeket. (és ezek ugye ADsek)

Kb 1500 meccs után én így látom a játékot. Persze tudjuk én csak egy hülye vagyok aki nem áll be a sorba, az okosak azok már rég nem is LoLoznak annyira prok. Azok csak azér járnak ide vissza hogy engem oltsanak. De sok idejük van 😛 Az azért furcsa hogy annyira nagyon hiteltelenné akarják tenni amit mondok de hát biztos megvan rá az okuk 😄

jazzy
Kennen 40% ap ratio ultin, Fiddle 45% ap ratio ultin.
Te mindezek tetejében funkcionális analfabéta is vagy úgy látom.

Ha azt írom, hogy már olvasni is kellemetlen az okfejtéseid, akkor azzal nem arra gondolok, hogy röhögök rajtuk.

Továbbá ha azt mondom, hogy az okfejtéseid ezer sebbõl véreznek és egyenként megcáfolom õket, azzal nem arra gondolok, hogy a low lvl videóidat, bárki, bárhol, bármikor meg akarja vagy meg tudja csinálni.

Jah rosszul írtam, bocs.

Why so serious?

j0nNyKa
na most ha erre kapnál egy olyan választ, hogy "értem, igazad van", boldogabban feküdnék le este aludni

lottó 5ös is hamarabb, mi? 😞

azaz aoe stun mi is lenne?😄
merthogy az ultija csak a first targetet stunnolja a körülötte lévõket splash dmg be slowolja de stunnolni csak 1 embert tudsz vele😊

zippofcy
Ezekkel együtt ha az ellenfél ADCje MF vagy Vayne (és tud is vele játszani), Ashe csapata meg van lõve.

Kennennek is van CCje és AOEja mint Fiddlének, ezek mellé még jó kis speed buffja is. Mégis lófasz kari Fiddléhez képest mert a sebzése kaki (ultiján az AP szorzó alacsony)

De gondolom ez a gondolatmenet teljesen eretnek 😛

+1, kár hogy zippo kolléga nem fogja érteni. Bár pont ezért szeretjük. 😊

Why so serious?

Menekülõ skillje nincs de van slowja, aoe stunja és egy fasza extra goldot adó passzívja amivel felderíteni is lehet.

Why so serious?

ashe megvan de valahogy csak assistolni tudok vele. =(
nincs menekülõ skillje és olyan sem ami rövid idõre növeli a sebzést.
ezért gondolkodom gravesben és mfben . talán ez a + attack speedes skill hiányzik eztõl is meg caitól is.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Unknow
Ugye azt tudod,hogy normal elo is van? Tehát most itt nem csak arról van szó,hogy lvl30 -on ezt megbírod csinálni, hanem ott milyen emberek ellen. Példának okáért, mondjuk van 10-20al több wined mint lostod normalban, ott akkor azért ne számíts nagy kihívásra.

Ismered a mondást nem? Vakok között a félszemû a király. Csupán csak ezért csinálnak belõled viccet az emberek. Az meg hülyeség,hogy szerinted ezt bárhol meg lehet és stb... na és? Azt hiszed,hogy ha fogom egy kezdõnek az accountját nem fogom megcsinálni ugyan azt amit te? Dehogy nem..akár Karmával is.

Viszont ha te beszabadulsz egy olyan accountra ahol már a normal elo is magasabb, rankedbe se mondjuk bronze v, garantálom neked: nem jutsz semmire.

Egyszerûen azért mert ha azt hiszed,hogy ez amit csinálsz mûködik és így jó, téged max itt elcarryznek és azt hiszed hozzátettél valamit a dologhoz, de csak az egód miatt. Még akkor se vennéd magad észre ha négyen mondanák meg neked a csapatodból,hogy nem csináltad jól.

Csupán ezért van az,hogy nem tudunk komolyan venni. Ahogy te is mondtad, mikor velünk játszottál se tudtál hozzátenni se a losthoz, se a winhez. Egyszerûen azért, mert nem is igazán tudtad mi az istent kéne csinálnod.
zippofcy
ADCbõl burstre Vayne, AOEra MF. Utóbbi early gameba erõsebb, elõbbi lateba. A többi ADC annyival gyengébb náluk hogy nem érdemes velük foglalkozni. Esetleg az új champ, de õt még nem próbáltam.

Mindjárt jönnek a megmondóemberek és megmondják jól hogy ez nem így van, AP Tris visz mindent meg crit Ashe 😛

Graves is alap, persze. Meg szerintem még ashe is, bot laneen egy jól ellõtt ulti garantált kill.

Why so serious?

ja ja nekem is azért maradt ki a listából. olyan szép szép de én jobban örülök ha más adcnk van. graves hogy nem került bele a felsorolásba ?
caitem volt már de annyira nem jött be . valahogy mindig szétkentek teamfigtban. mf chanelinges ultyjátol kicsit félek.

Hegi90
szerintem is ezeket érdemes most. esetleg ezreal, de az meg nem az igazi adc feeling

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mf elég jó most. Caitlyn szintén. Vagy draven

Why so serious?

megvan de nem szeretem . vayne után olyan gyengécske szerintem =(.
nem jön be az E passívja, hogy low range van elején .
majd még próbálkozom vele mert még vagy 1500 kéne 6300ig.
az vagy 2-3 nap legalább .

zippofcy
Ostoba dolog olyanon röhögni amit mi magunk nem tudunk megcsinálni.
Az egyetlen értelmes ellenérv amit ki tudtatok nyögni eddig az az volt hogy magas szinten ez a fajta játék nem mûködik.
Igaz linkeltem videót amin 30as szintûek ellen is mûködött de vegyük úgy hogy ranked aranyra és felette értettétek.
Ott EGYEDÜL persze hogy nem mûködik de együttmûködõ csapattal szvsz igen.
Talán kipróbáltátok?
Ám szívesen veszem az ilyen videókat, Fiddle jó csapatban high leagueban, lássuk.
Na persze akinek csak a pofája nagy ... 😛

Igen, ha nincs meg tristana akkor kapod õt is. Alistarnal szintén.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Ja, igy kaptam ingyen Jannat 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
nem csak a skin ingyenes? kapod mellé a hõst is? az mégjobb

böröczk
Ingyenes ^^

Amúgy aláírom, Tristana-val a midgame-t kell túlélni, earlyje erõsebb, mint Vayne-é, lategame-je pedig van annyira erõs. Skill függvénye, meg az adc-ket körülvevõ csapaté.

Kumiho #2179

j0nNyKa
vicc mert _nagyon_ nyertünk, de a magyar srác az állatok egy új alfaját mutatta be:
HONOR ME
HONOR ME HONOR ME HONOR ME
ezt 20 perc alatt úgy... 50szer... sigh.

j0nNyKa
tristana gecijó adc, és olcsó is

Különc
Te nem is nyersz sose, hülye kérdés

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ma jó napom van. ellenfélhez került eddig majdnem az összes afk =)
nagyon kéne már még egy adc mert gyakran kiszedik vaynet elõlem =(

j0nNyKa
mai "szerintetek nyerek?"

Fekszik: mid
hecttor: me mid..
hecttor: omg
Fekszik: i pick first
hecttor: lux supp
Fekszik: omg
hecttor: please.
Fekszik: : )

ha westen valaki duozna vegyen fel : skill84
vaynel szoktam menni de nem vagyok válogatós .
most asszem gravesre gyûjtök.

j0nNyKa
ezzel így 100%-ban egyet kell értenem :\
annyi, hogy a végét kiegészítem: általában csak megnézik gyorsan championselect.net-en, aztán onnan pickelnek

cataflam02
Froggen Anivia LOL

One more story

Szerintem csakis duo-ban és a két solo lanet elcipelve lehet ellensúlyozni a random emberek átlagnál esetleg rosszabb teljesítményét. Soloban én fõleg junglerként próbálkoztam, de azzal sem lehet ott lenni "mindenhol" egyszerre, meg keveset lehet tenni, mikor pl. a ganket jelzõ több pingelés ellenére nem indul meg idõben vagy egyáltalán nem indul meg a lane, pedig jó volna az idõzítés.

Nem mellesleg úgy gondolom, hogy alacsony szinten, mondjuk pont silver környékén, a counter-pick dolog erõltetése a legkárosabb dolog, ami csak lehet. Emiatt olyan championokba kényszerítik bele magukat az emberek, amikkel baromira nem szoktak és nem tudnak játszani, csak mert ezt hallják/látják a streameken, meg xy oldal azt írja, hogy az bizony counter.

Azért ez nem teljesen igaz, aki jó és játszik is sokat az idõvel azért feljebb kerül. De tény, hogy soloban nehezebb elõrejutni (fõleg ha duo partnered sincs), mint mondjuk egy teammel amiben van 5 értelmes ember.

Why so serious?

lehet tudni mikor jön ki? szóval meddig kellene megvenni?

cataflam02
EAST csak nálam szar ?

One more story

Én már úgy vagyok vele hogy az egész ranked rendszer random,és a társaid határozzák meg te hol vagy. 😄
cataflam02
KB platinumig tart
Az elõtt 99% ha valaki elbasz valamit elindul a flame.
Bezzeg Diamondba olyan jókat szórakoznak 3 ADC-vel stb.. Nem sírnak, hogy OMG NOOB

One more story

j0nNyKa
én úgy vettem észre, hogy solo queue-ban silverbõl nem lehet kikeveredni (vagyis de, bronzba <#idiota>), és ennek kb. egy oka van:
az elsõ csapatban, ahol elõkerül némi hiba, azonnal a flame lesz a fõ irányvonal a játék helyett :\