League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nice <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Meddig tart az elohell?😊 silverig meg eler ahogy latom 😉
pixxxel88
Ezt is csak azért mondod mert irigy vagy rá.

Jó a párhuzam, de a legelképesztõbb az egészben, hogy a számtalan hozzá intézett mindenféle stílusú komment ellenére sem képes ráébredni, hogy közröhej tárgyát képzi és ennek ellenére nyomja a "ti csak irigyek vagytok" mantrát.

Ez igaz. A korral nem jön automatikusan a bölcsesség, de tapasztalat nélkül nincs bölcsesség, ahhoz meg idõ kell.

Nem a kor számít hanem a bölcsesség.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Még egy BC és meglett volna az összes OP item <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zippo te hány éves vagy? Minden bunkóság, hátsó szándék nélkül.
tigeroo
végre megvolt elsõ pentám, acem :>

(jótudom newb meg mittom de nekem ezek apró örömök😄)

Ez a relaunch pontosan mit takar, következõ patch vagy valami másra gondolnak? 😊
cataflam02
Fec papa
Még mindig nem értem hogy lehetsz itt a topikban, bár szerintem csak hsz gyártásra tart Cat.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

de szép *-*

zippofcy
"én továbbléptem, konkrétan annyira hogy már nem lolozom"
Ez kb. olyan mint mikor a bölcs fõbe lövi magát 😛 (gyk. már mindent láttam ideje továbbállni)
Errõl a látásmódról, viselkedésrõl is tanulmányt lehetne írni.

Arról nem szólva hogy akkor most melyikünknek adott többet a LoL?
Nekem aki egyaránt örül ha noobok ellen huszonvalahány killt szerez halál nélkül vagy ha mégis megnyeri a csapatának a meccset annak ellenére ha a társai a noobok / feederek, aki csinál egy-két meccsérõl videót is (ha másért nem hát azért hogy akinek van agya lemásolhassa a játékstílust), vagy neked aki "továbblépett" és már nem is LoLozik?

Ezzel a felfogással remélem befektetési tanácsadó lettél 😛 Vagy politikus 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

a lol játékosok nagy része átéli ezeket a dolgokat, amikre te büszke vagy, csak õk tovább lépnek, te nem tetted, megálltál egy szinten, és nem akarsz továbbfejlõdni, nincs is ezzel semmi baj, csak attól ez még nem lesz menõ, ez olyan mint amikor a kisgyerek megtanul biciklizni, örül neki, büszke magára, mindenkinek el akarja mondani örömében, azt hiszi valami csodát vitt véghez, pedig ugye nyilván nem, csak ezt õ a tapasztalatlansága miatt nem tudhatja, nem láthatja át a dolgokat akkor még. na, te megragadtál ezen a szinten, mindig felülsz egy újabb biciklire, és azt hiszed megváltottad a világot 😊 lehet hogy a saját világodat igen, bár ennyire talán te sem vagy egyszerû 😊 lehet azért nem akarsz tovább lépni, mert anyuci büszke rá hogy megtanultál biciklizni ? 😊

(én továbbléptem, konkrétan annyira hogy már nem lolozom 😊 mielõtt jönnél vele hogy én hogy játszom 😛 csak kizárólag miattad járok vissza még a fórumra, komolyan, a viselkedésedrõl, a látásmódodról tanulmányt lehetne írni 😊 )

Kly
Karma VU

tl;dr

Visual Upgrade (modell és splash art)
Hamarosan skillkit rework PBE-n
Free skint kap, akinek megvan Karma a relaunch elõtt

Scientia potentia est.

böröczk
Kezdek megbarátkozni vele, igen 😄
Predator Nidalee

Kumiho #2179

NagyiBMX
Asszem briginek most vége 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa
The PBE has been updated! New Draven / Nid skins and more! WIP
lol olyan gyorsan linkeltem hogy még feltöltés alatt van a cikk, egyelõre 2 splash art látszik csak

j0nNyKa
sajnos a butaság is

zippofcy
Meghagyom neked, én nem hajtom a népszerûséget úgyse, a ratyiság meg most divatba jött 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Szerintem ha csinálnál metroszex táncos videót abból is tanulnánk annyit mint a lol videóidból.

Why so serious?

zippofcy
Metroszex tánc helyett én inkább 4 vs 5-öt tolok. 😛
De mindenki arról tesz fel videót amit csinál 😄

East szerveren állati nagy lagg van,még a menüben is percekig tölt ha megnézem a rúnáim vagy benézek a store-ba.

böröczk

Kumiho #2179

pixxxel88

j0nNyKa
NOPE

jazzy
Az utolsó mekkora 😊

SzirmosSzisza
Mi másra? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

vajon arra gondoltak, hogy a spinje nem hitelt normálisan az utóbbi néhány patch óta?

zippofcy
Arra gondolsz mikor vki olyasmit kritizál amire õ nem képes? 😛

pixxxel88
nRated hihetetlenül szarul játszik ma...

tigeroo
Mid King pentakill 😄
j0nNyKa
Ever wonder what it would be like to waltz around, passively collecting gold from you Philosopher Stone in real life?
PHILOSOPHER'S STONE NECKLACE GIVEAWAY

itt vannak a készítõnek további cukiságai

pixxxel88
Fnatic nagyon gyenge ma...

j0nNyKa
jaja, lekapkodtam õket soundcloud downloaderrel (majd feldolgoztam hegi hsz-ét, és rájöttem hogy már megvoltak nekem ezek a zenék <#idiota>), meló közben kifejezetten jó õket hallgatni
játék elõtt / játékhoz nekem nem annyira

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
upsz 😊

na már csak egy vi.swf kellene 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#eljen>
tényleg kár, hogy nem lehet változtatni a logint

Fabio Capello
Tristana és Alistar, ennyi. Régen járt egy Panth skin azoknak akik sokáig nem játszottak, és visszatértek, de én másról nem tudok.

Jah és még egy. Most van esetleg valamilyen lehetõség arra, hogy ingyen skineket szerezzen az ember? Anno volt ilyen feliratkozásos okosság..Ilyesmire gondolok.
Valaki most esetleg játék Eu nord-on?
Atyaúristen... van a cikiségnek egy olyan fokozata, amikor már nem csak az elkövetõjének vállalhatatlan, de már annak is elképesztõen égõ, aki csak olvassa. Gratulálok, te meglépted ezt a szintet! 😄

SzirmosSzisza
Uh oh, ingyen HD 😄

pixxxel88
SzirmosSzisza
Pedig általában kiváló zenék vannak!

#29515: https://www.facebook.com/NickiTaylormusic itt a Facebookja, YouTubeon van pár videója 😊

Vi zenéje kegyetlen jó volt... kár, hogy nem lehet login képet választani... azt hiszem még mindig riszálhatná a derekát :3

Fec papa
Ez szerintem nem kérdés, bizonyítható a tesztalanyon.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

pixxxel88
Ja, nálam is ki volt kapcsolva mert régebben idegesített, most próbaképp bekapcsoltam és amikor meghallottam Quinn epic zenéjét akkor rágugliztam 😊

j0nNyKa
mindig is ki volt kapcsolva a menü music, úgyhogy nem trollkodok, tényleg nem tudtam
na de így már vili <#eljen>