League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Akkor másolnál engem ha feltöltenéd a képet.
Amit te csinálsz az nem másolás. Hanem úgy hívják: KÖTEKEDÉS.
Neten csinálni gyávaságra vall. Menj a sarki kocsmába inkább 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
egyátalán nem véleményeztem a képedet, leírom még1x: rohadtul nem érdekel
csak kb. lekopiztam, amit csinálsz, és most meg lebutázol érte
what does that make you?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zippofcy
Olyasmirõl kommentelsz amit meg se néztél? Te aztán valóban okos vagy 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
nem szoktam megnézni a képeidet, rohadtul nem érdekelnek, ezért kérdezem

zippofcy
Mint amit feltöltöttem, olyat 😛 Látod mi van kipipálva, meg a csíkot? Nem lehet nehéz a te tudásoddal ...

j0nNyKa
na, most akkor az lesz a menõ, ahol, akkor tisztázzuk:
összesítve a 10 emberbõl te vagy a damage elsõ (damage vs champions?), és a 10 embrerbõl a másodiknak fele, vagy kevesebb a damage vs champions?
(zárójelben valaki nyugtasson már meg, hogy oltári nagy baromság ebben versenyezni)

zippofcy
Mutass már egy screenshotot ahol rankeden több mint kétszer akkora sebzést csinálsz az ellenfélnek mint az utánad következõ, AZTÁN dumálj 😛

j0nNyKa
euw ranked dianaval, nekem hatalmas a péniszem, mert van jó statos dianas képem, neked meg nincs, úgyhogy te béna vagy, én meg király, és a többiek is bénák mert nekik sincs jó statos dianas képük.
és fiddle amúgyis béna mert diana király és diana azért király mert én szeretem.
(egyébként mire végigfutott rajtam hogy megcsináljam amit csinálsz, már kétszer háromszor röhögtem ki magam, de legalább az egyikünk boldog <#idiota>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zippofcy
EUN ranked Fiddlével:

Még úgy is megvolt a 20as stack a végére hogy nem volt tankunk ezért nekem kellett kezdeni a teamfightokat. Rengarunk noob feeder volt, GP meg Quinn meg csak az ultim után voltak hajlandóak harcolni.
Lux volt csak jó, rajta meg is lepõdtem mert magyar.
Ki is mondta hogy Lux support nem jó? 😛

SzirmosSzisza
Reménykedni szabad, most már úgy tûnik abba marad. De ha megint komolyabban elõjön akkor top10 ide, top10 oda törlés lesz 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Ez elég szomorú.

ronihun
Soha. Látod, hogy szórakoztató ez az egész pár embernek. Ha nem lenne az, akkor nem szólna errõl az egész topik már lassan egy hete megint.

...

pixxxel88

Értem, köszönöm a gyors választ.
Fabio Capello
pont hogy rosszul látod, csak akkor jár, ha a rework elõtt megvan már.

Az ingyen Karma skin akkor is jár ha már megvan a champion vagy csak rework utáni vásárláskor jár?
j0nNyKa
én mondtam elõször <#idiota>

TheGreekGod12: top plz
V0ldem0rt: Top
Eloryn: hai, pref jung / adc
TheGreekGod12: first
TheGreekGod12: please let me top
TheGreekGod12: thats what i do best
V0ldem0rt: I am top
TheGreekGod12: i said first bro

Fabio Capello
Who needs Full Metal, when you have Debonair <#idiota>

j0nNyKa
A new champion and skin sale starts tomorrow! Between March 8th and March 11th, you can pick up Vayne for 440 RP, Skarner for 487 RP, Xin Zhao for 395 RP, Siren Cassiopeia for 487 RP, Viscero Xin Zhao for 487 RP, and Full Metal Jayce for 487 RP.

Ezt ne nekem mond. Én eddig ezt az 1 kérdést tettem fel Zippónak, nem irkáltam neki fennhangon, se semmi..Olvasgatom a Zippo Vs "sg"-t és kb ennyi az aktivitásom az ember felé.

Ha valami agyatlan kérdés eszembe jut,azt meg itt kérdezem hátha tudják a választ.
zippofcy
Én meg az IQdra 😛

BoneDragon
Én meg arra mikor unjátok meg ezt az egész témát.

Zippo én még mindig a korodra vagyok kíváncsi.
j0nNyKa
vagy karma nélkül
bár most azon agyalok, hogy lehet nem is feltétlen supportra reworkölik, hanem mondjuk ilyen lux-szintûre, mid / support akárminek
nyilván theorycraft, meglátjuk

SzirmosSzisza
Írt õ is utánad, az is törölve lett 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pixxxel88
Eh, igaz. Akkor az lesz a menõ aki skin nélkül nyomja <#idiota>

j0nNyKa
biztos felkapott lesz rework után, mindenki vele akar majd supportolni, és mindenki az ingyen skinnel fogja tolni, úgyhogy.. tucattermék <#idiota>

Czdano
250 új hsz, tudtam hogy Te lehetsz az oka <3

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

pixxxel88
Egyébként szerintetek Karma rework mennyire fogja szegényt kihúzni a szarból? Megérné megvenni most az ingyen skin miatt?

pixxxel88
Nem látod hogy semmi értelme? <#idiota> Inkább keress egy rozsdás szöget és annak magyarázd el, elõbb megértené mint zippo <#banplz>

zippofcy
Engem kimoderálsz õt meg nem? Kettõs mérce bejátszik? 😛

SzirmosSzisza
Nem tudnátok ignorálni egymást? Köfi.

A stílusoddal volt mindig is a probléma. És van most is, ahogy ezzel a hozzászólásoddal is megmutattad. Szerintem mondjuk vicces de én mindig is gyûjtöttem a buta embereket. Szórakoztatnak.

Why so serious?

j0nNyKa
igen, sajnos teljesen máshogy mûködik az agyunk, és nem fogod azt látni, amit leírok

most megpróbálom egy más stílusban, még mindig nem bántani akarlak ezzel, csak keresem a.. szintedet:

folyamatosan játszod az eszed, a videóid csak egy részét képzik ennek, nagy a pofád szimplán
senki nem fogja magát kisebbnek érezni nálad, viszont mindenki rajtad fog röhögni, ha nem változtatsz vagy a stílusodon, vagy a játékhoz való hozzáállásodon, vagy leginkább mindkettõn

.. így esetleg átment?

mennyi a kill death ratio...
j0nNyKa
mi rajta a fura?

zippofcy
Én most megpróbálom elmondani mit nem látsz jól:

Sose állítottam be magam istennek. Egyszerûen nektek ez jött le a videókból. Ha tippelnem kéne azt mondanám azért mert ti nem vagytok képesek erre, ezért azt gondoljátok aki képes rá az istennek képzeli magát.
Kisebbrendûségi érzés. Emiatt támadjátok aztán amit mondok vagy teszek, nem számít érvelni tudtok-e ellene vagy sem.

ilyen ember mit keres silverbe??????

http://www.lolking.net/summoner/euw/19431680#history
Unknow
Mindenkinek volt már olyan ranked meccse ahol valami hülyeséggel nyert...meg ilyen apróságok. Majd azt shotold le amikor besorolt.
Tudod ez úgy van hogy filmeket is szoktam kritizálni pedig még soha nem rendeztem semmit. Veled ellentétben nekem nem vágyam hogy videókkal reklámozzam a tudásomat. Van jobb dolgom is.

Why so serious?

j0nNyKa
én most megpróbálom mindenféle támadónak tûnõ szándék nélkül elmondani, hogy itt mit nem látsz jól:
a "megmondó emberek" nem azt mondják, hogy nem mûködik, amit csinálsz
a "megmondó emberek" azt mondják, hogy amekkora istennek próbálod beállítani magad a saját szemedben (+ másokéban, csak nem esett még le, hogy az esélytelen), ahhoz képest az, amit csinálsz kanyarban sincs

másképp fogalmazva: ahhoz, hogy valaki valid módon akkora arc legyen, mint amekkorának te beállítod magad, SOKKAL SOKKAL SOKKAL többet kéne letenni az asztalra, mint pár félszar videó, meg 1-1 okoskodó hozzászólás

tehát 2 irány van, amerre el kéne indulnod:
a) visszaveszel ebbõl az "isten vagyok" stílusból, mert egyrészt nevetségesen távol áll az igazságtól, másrészt ha hiszed, ha nem (gondolom nem), kurvára nem kíváncsi rá a nagyközönség
lehetsz konstruktív, segítõkész tagja az itteni kis társadalomnak, még akár tanulhatunk is tõled tényleg, de azt nem ebben a stílusban kell elõadni
b) elkezdesz letenni valamit az asztalra (és mondjuk ugyanúgy visszaveszel, mert a te jelenlegi stílusod egyszerûen NEM PROFI) - megmutatod, hogy nem egy pálcika-ember-buzi játékos vagy, hanem valaki, aki átlátja az egész lófaszt játékot egy beláthatóan profi szinten, és segítesz a gyengébb képességû, újabb játékosoknak - de NEM azzal, hogy teszed az eszed, mert az, mint említettem rohadtul nem profi, és mellesleg kurvára nem építõ jellegû
viszont ha megmutatnád profi, felnõtt, komoly hozzáállással, hogy neked igenis van mit aprítani a tejbe, mert mondjuk hasznos tanácsokat tudsz adni a játék egyéb területein, ismétlem PROFI stílusban, na akkor másképp néznének rád a többiek

bár a személyes véleményem az, hogy már régen ellõtted, hogy az itteniek úgy tekintsenek rád, mint valami normális entitásra - mindenesetre ha valaha ez bekövetkezhetne, csak úgy lehetne, ha az a) és b) pontok valamelyikét (vagy inkább mindkettõt) erõlteted

érted, amit most leírtam? látod a mondanivalómat, és látsz benne rációt?

vagy, félve kérdezem: ezt tudod magadról, és csak simán élvezet neked trollkodni, és játszani a butát? mert ha igen, akkor feltételezem, nem akarsz változtatni, és akkor csak a billentyûzetet koptatom

zippofcy
Tessék, most toltam egy rankedet EUWn (EUNen nem lehet most)

Mint látható itt is "baromira amatõr módon" toltam.

Azt nem értem egyesek hogy mernek úgy kritizálni hogy SEMMIT nem mutattak a SAJÁT tudásukból 😛

j0nNyKa

Azért én láttam a videókat és baromira amatõr módon játszod a fiddle dzsungelt, sok hibával. Normal blindon mûködhet persze, de ott minden mûködik kb.

Why so serious?

zippofcy
Itt vmi félreértés van. Én sose mondtam azt hogy Fiddle egyedül is tud nyerni. Legalább egy jó tank kell mellé.

Én csak mutattam egy MÛKÖDÕ játékstílust Fiddlével. Videókkal bizonyítva.

Erre jön néhány megmondóember akik itt bizonygatják hogy ez nem mûködik. Bizonyítani nem tudják semmivel, erre azzal jönnek hogy nem én vagyok az ELO lista tetején.
Hát õk sincsenek 😛 Pedig ha ennyire egyetértenek akkor mehetnének együtt. Ha pedig olyan profik ahogy állítják akkor ha nem szólóznak tuti nyerniük kellene.
Szal nekik kéne bizonyítani, nem nekem 😛

zippofcy
Az a 30 pont 30%-a a nyert és 50%-a a vesztett meccseknek. 50% se sok? 😛

én csak annyit szeretnék mondani ami nagyon szúrja a szemem, hogy nincs ilyen hogy "op" mindeggyik champ nagyon jó és mindeggyiket lehet használni úgy hogy a másik azt hiszi húúúúú ez de op.
másrészt ne legyen ekkore nagy szád és ne oszd az észd is hidd hogy te mekkora ûberfasza gyerek vagy amíg nem bizonyítasz.
aki itt nincs gold tetején vagy feljebb az mind low, és nincs elohell meg szar csapattársak ha jól játszol letudod hozni matchek nagy részét.
ha meg ennyire jól megy a fiddle neked akkor menny rankedre és mutasd meg ott alig várom hogy lássam a statisztikádat.

na várj, 99%-ban fiddle vel játszol, de fiddle-vel 10 bõl 9-et nyersz, valami itt nem oké 😄
amúgy a +30 az semmi 😊 nekem volt hogy normal-ban 70-90-el több win-e, volt, rankeden meg nem jutottam fel goldba.... 😄

Visszaolvasgatva a hozzászólásokat, némelyiknél tényleg mosoly szaladt az arcomra. De fõként ez a dolog az amiért mégis csak írok:

"Bot: Vayne / MF / talán Ez
Support: Ali / Blitz / Nida / talán Lux"

Mindkét poszton játszom, bár main a carry.
- Vayne ha nem kap helpet lanen, egy értelmesebb carry simán letolja a
lanerõl, és farm nélkül hiába (lenne) erõs lateben.
- De azért én még idetenném Caitlyn-t és Draven-t is, elõbbi a nagy
range miatt "szinte" elérhetetlen lanen, Dravennel pedig aki tud
játszani rendesen, az már ráébredt mekkora burstje van. Persze õket
is meglehet fogni, mint az összes carryt. Hisz "mindegyik" karinak
van gyenge pontja.
- Support témakörben röviden, lux és nida 2 skill shot karakter, elõbb
vinnék egy leonát vagy lulut.

Ha feljutsz gyémánt ligába én esküszöm csinálok egy videót amin fejenállva eléneklem a "zippo a legnagyobb király" címû saját szerzeményû dalocskát.

Why so serious?