League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Ezt most jol megkaptam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nasus, fizz, amumu, mf és taric
és kikaptak :o
pedig már lategamig épp eljutottunk

zippofcy
A "street smarts" tudtommal a gettóstílus:

"Mizu tesó, respect ezerrel mer aki nem azt lelõjük aztán ülünk a sitten 10 évet de az mind1 mert kinn se tudnánk micsinálni úgyse, toljuk az anyagot az arcunkba ezerrel mer agyunk már úgysincs nincs mit félteni, gondolkozni nemhogy nem tudunk csak nem akarunk, a média minket állít követendõ példának mer elhülyült ostobákon könnyebb uralkodni"

Na én meg ezt nézem le de nagyon 😉 De ízlések és pofonok ugye 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
heginél? no way, ebben is tévedsz
hegi has street smarts, i don't :C

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zippofcy
Jah akkor bocs ebben tévedtem (én elismerem 😉 ) de te is hasonló kötekedõ vagy, legfeljebb akkor nála intelligensebb 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
a lentebb linkelt interjúban érdemes elolvasni a kommenteket, elise pókjai hatalmas standup-ot nyomnak <#idiota>

j0nNyKa
báj dö véj az hegi volt, de nyugodtan kend rám, ha ezzel sikerül védekezned a saját butaságod ellen
és ja, a minusz jeledbe se én kötöttem bele - bár azt nem értem, hogy miért az a buta, aki tud írni, és miért az a király, aki nem
dehát nem is kell ezt értenem, az értelem a kisebbség, úgyhogy nekünk a kurva anyánkat <#eljen>

zippofcy
Én azt mondom te egy ostoba troll vagy aki beleköt mindenbe amibe csak tud a saját fennsõbbsége tudatában , legyen az "scorém" vagy BÁRMI ami SZERINTED helytelen. Hogy a leírt szöveg értelmében releváns-e az neked mind1.

zippofcy
Ki fog akkor kin nevetni ha az általatok rankeden nem mûködõnek mondott Fiddle játékstílussal egybõl Gold league-ba kerülök? 😛

Én rajtatok röhögök, a mindent tudó, mindenkin röhögõ, mindenkit lenézõ VIP megmondóembereken. Akik ha másba nem tudnak, a "-" jel hiányába kötnek bele. A "nincs rajtad sapka" gondolom csak azért nem jön elõ mert ez egy fórum 😛

j0nNyKa
nekem ne magyarázd meg, hogy mindenki hülye, te meg helikopter vagy - attól, hogy csak most "csatalkoztam" a vitába, ugyanúgy felfogom, hogy az ulti az az egész ulti, ami igenis kurvára megszakítható

attól hogy én feladtam (bele se kezdtem inkább), hogy a te pici buksidba is beleverjem ezt, még nem fogok veled egyetérteni távolról sem

igen, felfogás kérdése ez - csak rossz ajtón kopogtatsz, mert a többiek felfogják

zippofcy
Ez nem nemértés hanem felfogás kérdése.

Vki itt kérdezte hogy mivel lehet megszakítani Fiddle ultiját. Erre írtam neki hogy SEMMIVEL. HA elindult már megszakíthatatlan.

Vagy szerintetek arra gondolt hogy látja Fiddle-t channelezni ? Ha egy olyan Fiddle ellen vesztettek aki nem az ultijával (!) ment be közéjük hanem elõttük kezdett channelezni MIKOR MÉG MEGSZAKÍTHATÓ akkor szvsz egy AP Yi ellen is ugyanúgy vesztettek volna 😛

Vagyis én a kérdésére válaszoltam, ti meg elkezdtetek azon problémázni hogy a channeling az ulti része-e 😛

j0nNyKa
fejlesztõi internyú - tribunal, chat restriction, call vs pick, stb.

ezen kívül:
"On 3/13/13, starting at 00:30 PST, ranked queues will be disabled in preparation for patch 3.04. At 2:00 PST, the servers will be shut down and all games currently in progress will end in a draw and stats will not be recorded. We estimate the battlegrounds will be unavailable for 6 hours.

While we can't be for sure, this patch will likely contain the current round of PBE balance changes and the latest PBE skins, Gladiator Draven and Headhunter Nidalee, to be released at a later time. Scorched Earth Renekton doesn't yet have splash art or finished particles on the PBE, so I'm doubtful he will be shipping with patch. Since I know it will come up, this patch will not contain ZAC or Karma rework."

Akkor õk biztos követik a koreai metát.
http://www.youtube.com/watch?v=nRAoZJolrYI
Unknow
Ááá teljesen megértettem mirõl van szó. Ha elnyomod az ultit, és nem kezdõdik el, akkor igazából nem az ultid kerül Cd-re, hanem késõbb nyomhatsz channelinget megint. (Ami nem az ultid része.)

Oké, a Fiddle ulti szakíthatatlan, bocs.
j0nNyKa
ja hát azt tudjuk, hogy õ nem ért ahhoz, amit beszél, és csak a barátaitól tud 1-2 dolgot, de fõként a te videóidból

... volt ez a hozzáállás, amíg csak nevetni akartunk rajtad, mostmár nem megy

... amit egyébként sajnálok, nevetni jobb volt, mint a fejünket fogni

zippofcy
Jóhogy, mivel a channellel hozod elõ az ultit. Vagyis ha az megszakad az ultid CDje elindul ANÉLKÜL hogy az ultidra sor került volna.
Vagy látsz te olyankor animációt? Sebzést? ELÕZETESEN szakad meg.

j0nNyKa
ha értené, nem lenne hatodik a topic <#idiota>

pixxxel88
De nem érted hogy az ultiját szakítod meg vele? Nincs olyan h megszakítod a channelt de az ultit nem.

El sem hiszem h ezt valakinek magyarázni kell.

zippofcy
Megjött a megmondóember n.2. a slepp része 😛 Unknown logikáját (ami belõle hiányzik) trollkodással (pl. "-" jel hiányába belekötés) pótolja, ettõl érzi fasza csávónak magát.
Aki elég hülye hozzá az el is hiszi hogy télleg az 😛

Unknow
"A channeling UTÁN kezdõdik el az ulti. Ha a channelinget megszakítják akkor az ulti EL SE KEZDÕDIK."

Ha a channelinget megszakítják VÉGE az ultidnak. Surpise... ugyanis megkapod rá a CD-t és végeztél vele. Mivel addig tartott az ultid amíg be nem szakították. Ezért kerül CD-re. Gratulálok, akkor mostmár megértetted? Vagy azért rakja CD-re mert a játék hülye és nem fogja fel,hogy ezzel csak a channeling szakadt?
zippofcy
A kerék is az autó része mégis külön neve van pont azért hogy ha autót mondanak senki ne a kerékre gondoljon.

A channeling UTÁN kezdõdik el az ulti. Ha a channelinget megszakítják akkor az ulti EL SE KEZDÕDIK.

Vagyis Fiddle ultija megszakíthatatlan mert MIUTÁN ELKEZDÕDÖTT már nem lehet megszakítani.
Az elindítását meg lehet akadályozni a channeling megszakításával.

Unknow
Ahogy megnyomod az R-t , az már az ultihoz kezdõdik. Nehéz felfogni,hogy pl a channeling az egy spell mechanika mint mondjuk az instant cast vagy a delayed animation?

Hiszed vagy sem, az Ezreal Ult és Lux ult is channelinges. Csak...azt nem lehet szakítani ezért nem látod a csíkot, mert fölösleges.

A Caitlyn ult is channelinges + szakítható, és az is az ulti része.

-> Channeling , instant cast -> SPELL MECHANIKA, ezt értsd meg. Nem egy különálló folyamat, aminek semmi köze az ultihoz. Azért van egy ultinak channelinges mechanikája, hogy: Szakítható legyen, kikerülhetõ legyen és stb.

Ha nem lehet megszakítani egy ultit, akkor nem ilyen spell mechanikát választanak neki, vagy ha igen, akkor kiveszik azt, hogy channeling közben silence, knock up és egyebek megszakítsák.

Lásd: Ezreal ult -> Nem szakítható (pedig channeling) Fiddle ult -> Szakítható (ugyanúgy channeling.)

Igen, a channeling jelentésével kéne tisztába lenned.

ˆ Lokker | ma 19:43 | privát | válasz | #29938

Persze, hogy ha azt mondják,hogy nem szakítható, simán 😄
j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bazdmeg már athem is lebutáz ahelyett hogy szanaszét oltson, akkor valamit gyökeresen elbaszol 😄DDDDDDDDDD

pixxxel88
Channel

A channeling nem külön mechanizmus hanem a channelled ability része.

Végre, már hiányzott zippo butasága, olyan jókat nevetek, feldobja az estét. 😊

Unknown: Ha felteszem a kérdést az említett fórumokon akkor én megkapom az 50ojrós RP packot? 😄
zippofcy
Igen, van olyan ulti ami rögtön elkezdõdik.
De van amihez célozni kell vagyis rányomni a célpontra. Az csak azután kezdõdik el.
És van ami nem indul el rögtön csak pár másodperc késleltetés után amit channelingnek neveznek.
Problem? 😛

Annyira szeretem, hogy visszanézek ide 1-2 óra múlva, és általában egy újabb mesét olvashatok. 😄
pixxxel88
Azért mert megmondó ember vagy és ez a dolgod <#idiota> Egyébként: megnyomod az R-t, tehát benyomod az ultit. Mi történik amikor megnyomod az R-t? Channeling. Ebbõl következik: mi történik ha benyomod az ultit? Channeling. Nincs külön gomb az "ulti elkezdésére", tehát channeling=ulti része.

Unknow
Az lehet,hogy neked akkor kezdõdik, de a Riot, a wikipedia, és az összes többi ember azt fogja mondani,hogy az ulti akkor kezdõdik, mikor MEGNYOMOD az R-t betût.

Ugyanis ahogy lenyomod, onnantól kezdve arról beszélünk ,hogy elnyomtad a spellt. Problem officer?
zippofcy
Nem csinálsz magadból hülyét egy ilyen kérdéssel = félsz hogy hülyét csinálnál magadból egy ilyen kérdés feltevésével.

Aki számára ez a két dolog nem egyenlõ annál nagy gondok vannak szvsz 😛

zippofcy
"Tényekrõl vitatkozni olyan mint indulni a paralimpián - még ha gyõzöl is csak azt jelenti retardált vagy."

Csak azért folytattam le ezt a vitát itt hogy akinek agya van az lássa mi megy itt: a megmondóembereknek van igaza akkor is ha nincs.

Számomra az ulti akkor kezdõdik mikor elkezd sebezni és elkezdõdik az animációja (effektje, hívjuk bárminek). Ami elõtte van az lehet channeling, pozicionálás, célzás, akármi. De az még nem az ulti.

Unknow
Látod, ez a gond,hogy nem tudsz értelmezni. Azt írtam,hogy nem csinálok magamból hülyét egy ilyen kérdéssel 😄 Mert aki még ezzel sincs tisztába...

Nem is tudom minek eröltetem a dolgot valakinél akinél még az alapvetõ dolgok sincsenek meg...
zippofcy
A te problémád a funkcionális analfabétizmus.

Mert nem tudod értelmezni hogy a két idézet tõled mit jelent.

Segítek: Engem vádolsz azzal hogy félnék, aztán meg beismered hogy te félsz hülyét csinálni magadból a fórumon ezzel a kérdéssel.
ÉN itt is kiállok a véleményem mellett, a megmondó VIPek ellenében is.
Akkor ki fél? 😛

adjátok a downvote-kat a hozzászólásokra és akkor majd legalább nem foglalják a helyet

Unknow
Jobb mintha semmirõl nem lenne szó a topicban. Örülj neki,hogy pörög. Ha meg nem, akkor skippeld a postokat. Ezek a lolhoz tartoznak, tehát semmi gáz nincs velük. Ha én éppen akkora idióta vagyok,hogy próbálom õt meggyõzni, az az én bajom 😄
Banane15
Muszáj tovább etetni? Ki nem sz@rja le hogy mit gondol arról a szerencsétlen karakterrõl.

Unknow
Tehát..az a problémád,hogy te is úgy érzed,hogy hülyét csinálsz magadból egy ilyen kérdéssel a fórumon? 😛 Na látod...csak eljutottunk oda,hogy látod te, hogy hülyeséget beszélsz 😄
zippofcy
"Egyszerûen arról van szó, hogy félsz" "miért én csináljak magamból hülyét a fórumon" 😛

Unknow
Nem ezt fogják írni, hanem annyit: Yes, you can interrupt Fiddlesticks ult.

Btw miért én csináljak magamból hülyét a fórumon,hogy még ennyit se tudok? 😄 Na? Nem kell az 50Euros RP csomag? Nem viccelek...

Legyünk õszinték, ha annyira bíznál az állításodba, már rég megtetted volna ezt a dolgot. Egyszerûen arról van szó, hogy félsz,hogy az emberek többsége is közli majd,hogy interruptolható a Fiddle ulti. Akkor meg aztán kikéne fejtened,hogy mindenki hülye a fórumokon is, és ott is mindenki megy a másik után, csak te vagy helikopter.
zippofcy
Nyissál te, de megmondom mit fog beírni rá aki pontosan fogalmaz:

"Miután elindult már nem lehet megszakítani, csak elõtte a channelinget."

Unknow
Figyelj, játszunk olyat, hogy nyissál egy topicot a hivatalos fórumon ezzel a kérdéssel, hogy szakítható -e a fiddle ulti, aztán redditen is. Ha azt mondják nem az, és neked adnak igazat, fizetek neked egy 50Euros RP packot.

Na ehhez mit szólsz? Ha igazad van, semmi dolgod, csak bezsebelni az 50Rp-t. Most milyen kifogással jössz?😛
zippofcy
Már megint a "-" jel hiányába belekötés.
Mondd ehhez születni kell vagy vmi traumatikus élmény hatására válik az ember ekkora trollá?

zeli
Jah bocs, nem fidlét, hanem fiddlét. 😄 A keresõ hármasával dobja ki a kommentjeidet. 😄D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zippofcy
"az ultihoz tartozik.. " - ha hozzá tartozik akkor nem az ulti 😛
Teccikérteni?
Mert ha egy és ugyan az lenne akkor nem lenne külön neve és fel se merülne hogy mihez tartozik 😛

srácok egy nagyon egyszerû észrevétel... fiddlevel játszó játékos lenyomja a gombot ami az ultihoz tartozik (szándékosan írtam így, hogy ne tudjon belekötni senki, hogy pl.: channelingel csak), utána kap egy szakítást -legyen ez stun-root-silence akármi- cooldownra dobja az ultit, ergo az ultihoz tartozik..

zippofcy
Csak nekem tûnik úgy hogy ebben a topicban van 2-3 "megmondó" VIP ember akik bármekkora baromságot mondanak is a sleppjük nyalizik nekik ezerrel ezért nekik ellentmondani nem lehet?

Tényleg ilyennek kell lennie egy fórumnak? :S

zippofcy
Az egész oldalon csak te írtad le így hogy "fidlét".
Troll vagy vagy hülye? 😛

zeli
Kedvencem mikor azt írja, hogy "fidlét" 😄D
Még a nevét se tudja leírni a championnak.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Unknow
Már alátámasztottam azzal, hogy amíg nem mondtam,hogy milyen az ultid, fogalmad se volt arról,hogy azt channelingnek hívják. Nézd vissza...
zippofcy
"Amíg nem mondtam neked,hogy channelinges az ultid, azt se tudtad mi az." - Ezt megint jól megaszontad.
Alátámasztani vmivel? Ugyan már minek az. Arra ott a VIP 😛