League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értelmes dolgokról azért nem lehet beszélni mert nincs igazán mirõl. Új champról sok infó nincs még, se a következõ patchrõl, verseny épp nincs sehol. És szerintem zippoval vitázni is van annyira értelmes mint a 32. "noob volt a teamem, gyûlölöm a rankedet, leaverek, trollok, feederek jajistenem..." hozzászólás.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Én csak vele rankedeztem és tényleg jó. Q miatt kb free farm van, biztonságos távolságból + jönnek a killek a többi lanebõl 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

én speciel örülök neki😄 múltkor mentem ellene miden katarinával.. simán leöltem mindig de lesebzõdtem annyira, hogy utána megölt ultival...

pixxxel88
Jó kérdés, én régebben sokat játszottam Karthus-al, aztán valahogy feledésbe merült, de valamelyik nap újra elõvettem és még mindig teszi a dolgát: press R to win <#idiota>

Valóban nagyon aktív lett,de már értelmes dologról nem nagyon lehet olvasni,csak zippo elmebeteg hülyeségeit,meg a veszekedést.Enyhén szólva mind kettõ állati unalmas már.Ha látjátok hogy hülye szegény akkor normális ember nem áll le vele vitázni mert belátja hogy fölösleges idõpazarlás.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fejezzétek már be szegény Zippot hát õ tartja életbe a fórumot 😄 20+ oldal óta rajta a reflektorfény volt már itt ilyen aktív az oldal valaha is? 😄 NA ugyeee! :'DD

Bronzból silverbe még sima ügy. De silverbe ha màr 1 nyomorék van a csapatodba akkor nem olyan könnyû azt kompenzàlni... És silverbe is vannak nyomik :$
ezt nem értem

ronihun
ték

...

hát remélem nem annyira szigorú,én láttam egy 14 lose 8 wines tagot aki bronzban mozgott,nem akarom ott kezdeni

Unknow
Ha minden meccset megnyersz akkor goldban talán. Nem vagyok benne biztos. A mostani rendszer szigorúbb. 1250-rõl indult anno azt hiszem. Tehát 10meccsel voltál pont goldban.
hogy ha csinálok egy új accountot és felviszem lv 30 ra akkor milyen divisoban kezd ?

zippofcy
Ja ha van olyan akinek a képrõl nem világos: Fiddléjük support volt. Ezért nem vagyok én SOHA support. (meg mert csak a legalapvetõbb ward helyeket ismerem de ez titok mer a VIPek tuti belekötnének 😉 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Az elején Shaco elszedte Fiddléjük elõl a killeket, teamfightokban meg esélye nem volt, elõbb megvártam hogy õ ultizzon be elsõnek, aztán megvettem a Zhonyát ... az ilyen meccseket szeretem, vmi kis izgalom legalább. Ja és mind 20+ volt, Vayne 29. Igaz õ feketelistán van nálam, remélem látszik miért 😊 Akkora poén volt mikor 20as stackkel 1mp-el hamarabb nyomtam el a Zhonyát mint kellett volna és Karthus ulti leölt 😄 😄 Ace után mi is mind kihaltunk. Karthust miért nem játsszák már rankeden ha egyszer nem is bannolják? :S

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hegi90
szeretem az embereket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
boltonboy316 joined the room.
ƒear xtreme adc joined the room.
nctv joined the room.
TomatoDruid joined the room.
Black91Air joined the room.
TomatoDruid: hey
TomatoDruid: mid top jung
boltonboy316: would like to top or mid please
ƒear xtreme adc: can i go jungler ? smurfing
TomatoDruid: you dont have to lie about smurf to go jungle
Black91Air: same1 shen?
boltonboy316: i dont shen
TomatoDruid: -
ƒear xtreme adc: i never lie
ƒear xtreme adc: dude
TomatoDruid: lol
nctv: i can top with shen if you want
boltonboy316: y would u smurf then unless u got banned
TomatoDruid: srsly
ƒear xtreme adc: if i fail u report
ƒear xtreme adc: easy
TomatoDruid: just ask "can go jungle pls?"
boltonboy316: i mean just getting to no the team
TomatoDruid: 😄
boltonboy316: 5 j4's in a row i have faced
ƒear xtreme adc: lol noob
ƒear xtreme adc: u can check nooby
boltonboy316: tomato wer u goin dude
ƒear xtreme adc: double jungler?
ƒear xtreme adc: then k
boltonboy316: fear dont troll man
TomatoDruid: come on man
boltonboy316: i think this is y his main is banned guys
TomatoDruid: its my last promo game
ƒear xtreme adc: idc
TomatoDruid: let me do my favorit
ƒear xtreme adc: gg
boltonboy316: its true aswell
TomatoDruid: ...
boltonboy316: fear plz dont troll
ƒear xtreme adc: wp
boltonboy316: thank you
ƒear xtreme adc: i go report u
TomatoDruid: thx man
ƒear xtreme adc: fkingg bronze player
boltonboy316: its silver actualy 😛
ƒear xtreme adc: i hope we los
ƒear xtreme adc: tomato
ƒear xtreme adc: is bronze 1
boltonboy316: really
TomatoDruid: yes
ƒear xtreme adc: i hope he fail
TomatoDruid: i am
boltonboy316: wow
boltonboy316: cool
boltonboy316: lets get him promoted then
ƒear xtreme adc: bronze scrub jungler
ƒear xtreme adc: i hope we lost
boltonboy316: n then welcome to silver 5 wer if u go up u meet the trolls comin down
ƒear xtreme adc: with my hard troll
ƒear xtreme adc: 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
30k-s tékért nyomatjátok a spamot mi? Tudtam én

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zippofcy
Hogy jössz te ahhoz hogy VIPet bírálj?? 😛 😄
Itt a hivatalos álláspont az hogy én semmit nem tudok errõl a játékról és ezt be kell bizonyítani mindenáron. És mivel a demokrácia itt is pont akkora mint kis hazánkban (meg a nagyvilágban) mindenhol ezért ez lesz a téma míg csak el nem tûnök innen. Punktum.

ronihun
Szóval ne jöjjek be a topikba, mert nem érdekel, hogy te zippoval milyen kapcsolatba vagy, és mikor akarsz vele játszani, és hogy Andrét nem carryzte le, mer' õ jobb nála. Rendben, így is keveset járok be egyébként, szóval nem tudom igazából miért tereled folyton arra az egészet, hogy én figyelemre vágyom stb. Általában nem írok semmit ezzel a témával kapcsolatban, mert ahogy mondtad, átlapozom, de néha már tényleg unalmas, és oké, hogy nekem minden az, de amikor utánam mások is egyetértõen nyilatkoznak, nem tudom mi olyan érthetetlen számodra. De mindegy, én egyáltalán nem akarom rombolni a topikot offal, szóval abbahagytam, további jó szórakozást.

...

zippofcy
Nincs és én megértem az ultis dolgot is, én se fogalmaztam pontosan mert így kellett volna mondanom: ha már elindult akkor megszakíthatatlan.

Más kérdés hogy mindenbe rögtön belekötöttök 😛

zippofcy
Jah silver az olyan, legalábbis a IV amiben vagyok. Ezért lennék kíváncsi a Goldra.

Mai silver tapasztalatok:
1. ellenfél full tankos, 1 AD carry a másik 4bõl Morde a legkevésbé tankos. Jungle-t elvitte Noc szal maradt a mid. Morde ellen. Lesebzem kétszer is 1/3-ad HP-ra egyedül, fél óráig pingelek de Noc b@szik rá. Nagy nehezen segítséggel megöl 2x, beveri a tornyom kb 16. percben. Nézem többiek mit csinálnak: bot is beverve, állás kb 3-12. Mondom errõl ennyit.

2. Junglerként épp megvan az ulti kb 8:30-kor (segíteni kellett miden azért csak ekkor) Mennék le gankelni: bot már elkezdte nélkülem. Mire odaérek ADCnk már hulla mert persze az ellenfél junglere is bekapcsolódott. Beultizok a háromra, szétspriccelnek a bokorba. Supportunk szalad visszafele, bushba világér be se nézne hogy vmi skillemnek legyen célpontja - megölnek minket is. 1-5. Ezután mid kijelenti hogy bénák vagyunk és AFKra megy.

3. Kariválasztó képernyõn igazi "okostóni" majd-én-mindent-elrendezek hülyegyerek. Mondja csak midre megy. Mondom okés akkor én jungle. Mondja de tankos junglert akar. Mondom: and what about a blowjob? Erre kiakad hogy Fiddle ultijának a 0.8x-osát tudja harmad CDvel (Kat-el). Mondom neki a karija egy fos, CCje semmi de ha õ kap CCt az ultija megszakad õ meg meghal. KSre mondjuk ideális. Erre még jobban befordul. Elkezdi mondani hogy lépjek ki mert a 2. perctõl AFKra megy. Mondom neki anyjának parancsolgasson az talán eltûri 😄 Mivel a support Ali-t hozza a bot rendben van. Elsõ ultimmal szerzek is náluk killt, aztán topon is egyet. Eddigre Syndra ellen miden az okostojás 4x hal. Igaz szerez egy killt is, nemtom hogyan. Elkezd sírni hogy õ solo topra akart menni csak én behoztam Fiddlét ezért kellett midre mennie. Kérdem tõle azért is én vagyok e a hibás hogy ekkora nagy faszkalapnak született. Erre megsértõdik és kilép a kb 18. percben mikor az állás kb. 4-8 a javunkra úgy hogy az ellenfél csak õt ölte meg, nekem meg megvan a 3 killem a carryhez. Garen lejön topról (a többi killt õ szerezte kivéve 1et amit az ADCnk) az ellenfél bepushol középen (mind az 5) erre mit tesz Garen? Lemegy ölni a sárkányt. Beultizok mind az ötre, 1 meghal, a többiek 1/3-ad HPval leszedik az ADCt meg Taricot aztán lemennek a sárkányhoz és megölik Garent. Erre beírom a surrendert és feladjuk.

Csak ezt az utóbbi játékot élveztem, 3-1 score meg egy hülyét is olthattam. De többet tuti nem megyek Katarinával, most is csak azért mentem hogy megnézzem annyira béna-e amekkora a pofája de megint igazam lett 😄

Hegi90
nem tudom hogy neked hogy vannak ezek a dolgok beálítva, de nekem pl az sg automatikusan elrejti zippo üzijeit, így kb észre se veszem õket.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Unknow
Akkor ne gyere a topicba?😄 Mert valjuk meg, te csak azért jársz ide,hogy elmond,hogy semmi nem érdekel 😛 Ne olvasd...

Vagy mit szeretnél? Foglalkozzunk veled? Mert nekem nagyon úgy tûnik... Hm, és eddig legalább topicnál voltunk, de mióta te írkálsz, semmi köze hozzá.

Megkaptad az attentiont 😄
ronihun
engem ez legkevésbé sem érdekel

...

Unknow
Btw, teszem hozzá, attól függetlenül, hogy "vitatkozunk" valamin és néha cseszegetjük egymást, azért még nem jutottunk el a gyûlölködésig szerintem.

Ezután is invelni fogom Zippot, és ha elfogadja maximum röhögünk egymáson, mi rajta, õ rajtunk... Az,hogy ez pl Roninak miért fáj nem vágom.

Mert azért nincs harag, nem de Zippo?😛
Jah, oké. Mi is ugyanezt gondoltuk...

Why so serious?

zippofcy
Játszani mentem nem hülyékkel vitatkozni ... 😛

Azért amikor feljöttél TSre játszani az itteni "paprikajancsikkal" akkor erõsen visszafogtad magad, mivel pontosan tudtad, hogy ha ott hordanál össze ennyi baromságot akkor dõlnénk a röhögéstõl. Nem mellesleg nem nagyon emlékszem hogy carryztél volna minket...

Why so serious?

SzirmosSzisza
Na mindegy, majd megunjátok. LoLról lehet továbbra is beszélni, de ilyen macskás képeket (nem tudom ki volt) törölni fogom továbbra is 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Ja és a közös meccs közben is direkt beszólok (mert mindig állították hogy mejai-t nem lehet használni) mikor meghaltam mejaival hogy: "Vesztettem egy stacket" Kérdik mennyibõl. Mondom egybõl. De még ez se jött le nekik ... 😄 😄

Szal szvsz nagyon nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik.
Ugye "scorém"? 😉

Iszonyat dühös lettem, szóval alább whine olvasható...
Én sosem rankedoztam igazán, mindig normal blind pickeztem. De ami silverben rankedon megy az valami nevetséges, ha csak nem vagy részese, akkor már inkább kiábrándító. Zsinórban kapom a feeder és leaver embereket, akik körülbelül elõször játszanak lolt és esélyem nincsen feljebb kerülni. Mit össze kell makkolni, hogy 2 meccs erejéig ne nálam legyen az összes retardált, aztán hiába kapom a promotiont, mert újra kapom õket és visszadob lentebbi divisionbe. Nem tudok visszaemlékezni mikor voltak ilyen meccseim normalba, mint amiket egyesek lemûvelnek rankedon. Olvasgattam másoktól, hogy mik vannak, de amíg nem tapasztaltam nem hittem el, hogy létezik mindez ilyen szinten, hogy egyszerûen lehetetlen carryzni egy teamet. És mindezt állandóan kifogni.
Ma már vagy 5. alkalommal látok olyanokat rankedon, akiknél még a botok is jobban játszanak. És eddigi tapasztalataim alapján nem igaz, hogy fele-fele arányban az ellenél is vannak.

zippofcy
Mikor a gettósrác szívatni akart és megkérdezte hogy kell kiejteni a "scorém" én meg belinkeltem neki ezt
itt volt két haverom és dõltünk a röhögéstõl.

Ne félj amennyire én röhejes vagyok nekik, legalább annyira röhejesek Unknowék nekem. Hogy õk ezt nem érik fel ésszel az az õ bajuk nem az enyém.

A fórumozók meg eldönthetik kinek van igaza: nekem (ha a silver IV után a gold league is összejön 10 játékból Fiddlével) vagy az itt-ott hallott infókat szent tehénként szajkózó, mindenki mást lenézõ, kiröhögõ, csak trollkodni tudó paprikajancsiknak. 😉

Unknow
Pedig...

cat02 | ma 23:52 | privát | galéria | válasz | #29979

Nekem meg a 62. score screen unalmas mert szerintem meg annak nincs értelme. Meg a hasonló theorycraftok arról,hogy mindenki noob és stb...még se panaszkodok. Aki akarja átugorja. Nem de?😛

roni | ma 23:28 | privát | galéria | válasz | #29975

Ha így is van, akkor is..a topicban a lolról beszélünk. Te meg még mindig mérges vagy, hogy nem jön az a csont 😛
SzirmosSzisza
Válaszoljon, de a 62. taníts minket mester üzenet kezd unalmas lenni 😊

Hegi90
vitatkozni*

Hegi90
<#eljen> ha már hergelik meg leállnak vele vitatkoznak, legalább ne panaszkodjanak.

pixxxel88
Hát ha ez yordle akkor én meg battle bunny riven vagyok <#idiota>

ronihun
nem tudom, speciel én valahogy úgy undorítónak találtam mindig amikor valaki csak azért beszélget a másikkal, hogy közbe a barátainak megmutassa felsõbbrendûségét, mert ha zippo számára nem is, mindenki más számára egyértelmû, hogy lenézed/lenézitek és vicc tárgyát képezi számotokra, így meg igazából a lolhoz semmi köze, csak ahhoz, hogy fasz vagy

...

Unknow
Állítólag yordle <#idiota> Legalábbis nagyon szépen levezették,hogy miért az.
pixxxel88
Nem tudom volt e már ez: Zaun

Csak szerintem néz ki úgy mint egy mutáns sperma szörny? <#hehe>

Unknow
Miért baj,hogy válaszol? Szerintem ez teljesen belefér a lol topicba. Jobb mint arról beszélni,hogy SG átok, meg hasonló hülyeségek. Szerintem az is kb ez a szint mint ez a Zippos cucc.

Javíts ki, de szerintem ilyen erõvel fölöslegesek a stat linkelgetõs postok, theory és conspiracycraftok és hasonlók is 😛
ronihun
még jó, hogy csak ennyire érdekel az egész dolog, hogy néha benyögök valami orbitális baromságot és nem azon izgulok egy napon át, hogy elmagyarázzak valamit egy értetlen embernek. WP
you can be proud of yourself

...

SzirmosSzisza
Pedig sajnos igaza van, adjátok alá a lovat aztán csodálkoztok, hogy válaszol 😊

Unknow
Még jó,hogy te itt vagy, és mindig betudsz nyogni valamit aminek semmi haszna, és mindig csak azon tudsz panaszkodni,hogy te nem tudod kivenni a részed a dolgokból.

Tudom én,hogy néha postolni kell valamit,hogy tudjuk ,hogy itt vagy...és elkaptad a pillanatot. WP
---------

Btw, veled ellentétben legalább mi a lolról beszélünk a lol topicba, még akkor is ha Zippoval tesszük. Te viszont mindig csak benyögöd,hogy mindenki hülye, és milyen unalmas , és mindenki inkább kussoljon!
ronihun
Szóval a (még mindig nem) vicces "támadjuklezippot" politika képviselõi belátták, hogy MÁR nem vicces a zippofcy nevû felhasználó, de azért még egy napon és két oldalon át vitázni kell arról, hogy a fiddle ulti megszakítható-e vagy se.

Komolyan, ti mind kurva hülyék vagytok.

...

FrostBite
Ennyit arról, hogy nem lehet megszakítani az ultit.<#vigyor>

zippofcy
Annie itt szakítja

Nem az ultiját szakítják meg, hanem a channelinget, az ultija megszakíthatatlan. Figyelj arra amit zippo mond. 😊

Why so serious?

böröczk
Oooo...oooo...
Asszem azert szoktak a Fiddlek bokorbol, illetve az enemy szamara nem belathato helyrol channelingelni, hogy ne tudjak megszakitani az ultijat. 😛

Kumiho #2179

Hegi90
Igen en koztudottan gettos vagyok.