League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Figyelj töki, nem megelõzi az ultid, hanem az az ultid eleje. Érted? A spellednek a mechanikája, ne legyél már hülye. Amíg nem mondtam neked,hogy channelinges az ultid, azt se tudtad mi az.

zippofcy | ma 19:00 | privát | válasz | #29911

Te figyelj, komolyan hülye vagy... nézzél már utána kicsit a neten,hogy milyen spell mechanikák vannak. A Fiddle ulti egy CHANNELINGES ulti nem instant castos, tehát szakítható. Tudod, tipikusan az a hülye gyerek vagy, aki azért is szajkózza az igazát, csak ,hogy ne kelljen belátnia ,hogy herp-derp.
zippofcy
Unknown szerint az ultinak "fázisai" vannak. Akkor írja le pl. Akali ultijának fázisait. Vagy Dariusét.

Szerintem meg van ulti. Van olyan ulti amihez elõtte channeling kell, vagyis idõ kell hozzá míg elkezdi a kari.
De az még NEM az ulti. Az ulti onnantól van hogy elkezdõdik. Addig nincs ulti csak channeling.

A bebaszás se onnantól bebaszás hogy elindulsz a kocsmába. Pedig azzal kezdõdik. 😛

Szánalmas hogy egyesek mennyire nem tudják beismerni hogy hülyeségeket beszélnek 😞

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

LaliK
Te beteg vagy.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

zippofcy
A channeling MEGELÕZI az ultit. Vagyis NEM az ulti.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Az a jó, hogy mindenki érti mirõl van szó, mégis lehet rajta vitázni 😊 Szándék kérdése az egész.

Unknow
Na figyelj...te nagyon okostalan... nem lehetsz ilyen buta.

Az ultijához tartozik...és NINCS KÜLÖN neve... komolyan Zippo. Ne legyél már ennyire buta. Nem beszéled az angolt? Vagy mi a tököm? Hát komolyan már engem idegesít,hogy ennyire tudatlan vagy, pedig én eddig próbáltam ezt viccre venni. Ne mond már nekem,hogy nem vagy azzal tisztába,hogy a channeling, az az ultidhoz tartozik, mert azzal KEZDÕDIK az ultid.

Vezessük már le logikusan -> Channelingelsz, már épp ugranál be-> Silencet kapsz -> Ulti cd-re kerül, mert beszakították -> Ergo az ultid nem jutott a 2. fázisba át.

Ugyan ez van rengeteg helyen. (Mondjuk a WoW-ban.) Példának okáért képzeld, a bossok channelingelni szoktak, és ilyenkor INTERRUPTOLNI kell a spellt amit éppen csinál. Ezek szakítható spellek.

Van viszont olyan mikor a channelinget NEM LEHET beszakítani, ergo a spellt nem megtörhetõ. Csupán azért van ott a channeling,hogy legyen idõd reagálni és óvintézkedéseket tenni.

NINCS KÜLÖN NEVE, a CHANNELING az nem egy része a dolognak. A channeling az egy spellhez tartozó MECHANIKA. Érted? Olyan mint az INSTANT CAST.
zippofcy
Ultiján vagy ultijához?
Ha az ulti része lenne akkor nem lenne külön neve.
A channelinggel aktivizálod az ultit. Vagyis NEM a része.
Az indítja el. De ha már elindult, az ulti megszakíthatatlan.

Unknow
Nincs külön neve, ne legyél már buta. A channelinget fordíts már le magyarra. Azért van külön neve, mert így hívják a folyamatot amit látsz.

Btw, írj a Riotnak akkor, mert õk is írták anno mikor csökkentették Fiddle ULTIJÁN a channeling timeot (mert ugye ez hosszabb volt), hogy azért van, hogy nehezebben lehessen szakítani.

Komolyan, ne húgyozzál már széllel szemben csak azért, hogy nehogy el kelljen ismerned ,hogy butaságot mondasz. 😛
zippofcy
Azért van külön neve. Világos 😛 Értem én. Amit a megmondóemberek megmondanak az megvan mondva jól 😛

pixxxel88
Igen, pl karthus ultit is ha megszakítják channelling közben attól még cd-on lesz.

Unknow
Én azt olvastam valahol, hogy a castolás az bizony a spellnek a része. Ergo a channeling az a Fiddle ulti része. Tehát ez olyan lenne mintha Vi Q-ja nem lenne megszakítható (mert ugye mikor elcastolod már ütni fog, vagy a levegõbe, vagy másba), de ahogy az megszakítható úgy a Fiddle ult is. Nem megszakítható ulti/spell az ami végigmegy akkor is ha CC-t vagy bármi egyebet kapsz. (Leszámítva a halált.)

Tehát, értsd...a castolás,channeling az az ulti része. Egyszerûen azért, mert ez így mûködik 😛
Egyértelmû, hogy a channeling-re gondoltam, de szerintem mindenki más is^^
Egyébként a channeling az ulti része, majd szólj ha tudtál egyszer is ultizni a channeling nélkül^^
És ha nem változott 3 hónap alatt, akkor ja, CDre vágja az ultit a szakítás is.

@Cat02 nem egybõl rankedezni kezdtem, de azért köszi..asszem

Olvasd el amit írtam létszi, onnantól ulti valami hogy lenyomtad az 'R'-t, ha ez neked 2 sec channel kezdõdik, az attól még ugyanúgy az ultid, ha megszakítanak közben akkor meg bukod a CD-t és nem tudod castolni egy jó darabig...

zippofcy
Érdekes, én így értelmeztem ezt a mondatot:

Régebben többet játszott, esetleg rankedezett is de aztán pár hónapig csak normalt tolt aztán újra rankedezni kezdett.

Aki írta majd kijavít ha nem így értette de szvsz ez a fórum tele van funkcionális analfabétákkal sajnos. Mondjuk a megasztár meg SMS nemzedéktõl nem lehet mást várni, életükben nem olvastak el egyetlen könyvet se 😄
Ez nem is lenne baj de így belekötnek mindenbe amit az ember ír, miközbe az nem is azt írta. Ez is ugyanolyan trollkodás mint mikor a "-" jel hiányába kötnek bele, csak az direkt ez meg indirekt. Már ha ismerik ezt a szót 😛

SzirmosSzisza
"Régebben rendszeresen LoL-oztam, pár hónap kihagyás után elkezdtem rankedezni."

Lehet normalozni kellett volna elõször 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nem kell, launcherben kiválasztod és kész. Most is van már vagy 5 ott.

Hát, ha IP alapján akkor proxy 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Fiddle ultija a Crowstorm. Körbe keringenek körülötte a varjak. MEGSZAKÍTHATATLAN. Ennyi hülyét már .. :S

Asszem bukod a CD-t ha megszakítanak channeling közben, bár mérget nem vennék rá. Illetve onnantól ulti valami ha elnyomtad a 'R'-t, az hogy neked az elején van egy 2 sec-es channel, attól az még az ulti.

zippofcy
"mikor channeling van" - vagyis a chaneling megszakítható, az ULTI AZ NEM.
Szal ez a baj az itteniekkel, mikor zöldségeket beszélnek akkor sose ismerik be. Mint a "leultiztam a baront Dariussal", stb.

épp mint karth ultit

gyak bármilyen stunnal, roottal

Unknow
Az ultinak az elejére gondolnak mikor channeling van...gondolom én. Arról azt hallottam,hogy szinte bármivel szakítható.
zippofcy
Akkor világosíts már fel engem mint kezdõt hogy mivel tudod megszakítani Fiddle ultiját 😛

pixxxel88
Ok már ki is töröltem, sõt írtam a Riotnak hogy bannolják az accountom 1000 évre.

Még ha uninstallálnak is, de nekik van igazuk <#wink>

zippofcy
Nekem elég hozzá CRTL+F aztán 4 betût lenyomni és enter.
De mint tudjuk én még bronzba se vagyok való 😛 😄 😄

zippofcy
Mondod TE.
Én meg azt mondom hogy aki szerint Fiddle ultija megszakítható az jobb ha uninstallt nyom 😛

Easten játszom, ott ha jól tudom sokkal kisebb a játékos-létszám, mint Westen.
Emellett ha már csak egy-két kellemetlen játéktól megkímél az az 5 másodperc amíg felírok egy ilyen nevet...nekem már megérte.

elhiszed vagy sem. többször is találkozok ugyanazokkal az emberekkel.
van 1 srác elég érdekes a neve és nagyon megjegyeztem havonta 1-2 alkalommal találkozok vele rankeden tehát totálisan lehetséged😄
csak mire vévig keresed a neveket a listába az se 1 rossz idõ😄

tigeroo
végül mf + kennen premade ment topra, én meg midre gangplankkal. ezlett belõle:

nagyon geci champion, az elején ashe szopatott, inkább védekeztem a turret alatt, de az ultival jól tudtam támogatni a többi lanet, ward sem kellett úgy igazán mert nunu is elbalfaszkodta.

elõtte egy 18-2-15-öt hoztam össze top lanen garennel vele nagyon jók voltunk.
zippofcy
Fiddle ultija megszakíthatatlan 😛

j0nNyKa
kíváncsi vagyok, hányszor kapod vissza ugyanazt az embert ennyi játékossal 😊

As of July 2012, League of Legends had over 32 million registrations and averages 12 million players worldwide per day, with the number of concurrent users online at any given time peaking over 3 million.

napi 12 millából legyen csak 2 millió a te realmeden, abból rankedezzen csak 500k aktívan
csúcsidõben ebbõl legyen fent 200k
... 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Régebben rendszeresen LoL-oztam, pár hónap kihagyás után elkezdtem rankedezni.
Bár nem vagy itt nagyon népszerû, mert néha marha nagy blõdségeket beszélsz, de ez a "feeder/troll/retard-név" felírós dolog jó ötlet, így a 9 ranked meccsem távlatában.
Kösz <#eljen>

j0nNyKa
ja elég viable tud lenni, mi is hasonló felállásban toltuk, csak volt velünk egy blitz is, hogy még poénból berángassa szegény midest championt
.. bár sokáig nem úgy tûnt, de végül kikaptunk <#idiota>

nem hiszed el egyszer bejátszották ellenem 1 matchen full early ad aa champek amikkel jól lehet szedni a towert meghaltak rengetegszer de megnyerték a matchet. a sok push miadt. a match végére ami 15 perces volt egész csapatuknak nem volt 100 cs je.

tigeroo
champ selectnél:

"we could all go on one lain and just push the whole thing"
de le kell tolteni akk olyan nyelven a klienst 😄.. szal megéri? csak azert letolteni egy olasz klienst?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ha jól tudom ip alapján szokták osztani a skineket.

cataflam02
De majd lesz, de nem tudni készül-e
Tavaly már kerestek fordítót stb.

One more story

SzirmosSzisza
Keresnek magyar community managert 😊

Amugy elvileg eleg lesz olasz nyelven elinditani a klienst.

böröczk
Akkor az, tök mindegy, lényeg, hogy minket nem érint.
Ahogy szerintem egyik ilyen event se fog. 😛
Szóval nem lesz semmilyen kalocsai mintás ruhás Gragas. 😛

Kumiho #2179

Magyar nem lesz? Aztán kaphatnának matyóhímzésbe öltöztetett gragast.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Nem lesz olasz szerver, csak olasz nyelv.

pixxxel88
Öööö, akkor Cat olasz és azért várja ennyire? <#idiota>

böröczk
Ja, képzeld el, amikor lomtalanítás van.
El kell zárni arra az idõszakra, nem mehet utcára, amíg véget nem ér.

Kumiho #2179

böröczk
Az olaszoknak free lesz a skinnel együtt, az olasz szerver indulása alkalmából ugyebár.

Kumiho #2179

pixxxel88
Free Draven? <#wow1>

SzirmosSzisza
Jajj jo hogy mondod. Lesz majd free Draven csak el ne felejtsem 😄

j0nNyKa
íjjj tényleg õt kihagytam, mehet draven helyett 😄

wombo combo, karthus ulti kéne még