League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wriggle meg az a +1 ingyen ward nagyon jó dolog meg a lifesteel.
én pl azt a wardot általában odateszem enemy red/blue és tudom mikor spawnol addigra ottvagyok lesmite-olom. így a csapatomat elõnyhöz juttatom.
amúgy meg minden build mûködõképes ez mind csak játékstílus kérdése.
harmadrészt nem szokásom a "prokat" másolni.
nem tartom õket pronak...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Attól mert azt látod,hogy buildelik a prok, még nem feltétlen kell neked is mindig azt. Attól függ, hogy mit veszel, hogy éppen, hogyan haladsz. (Egyébként Wriggle-ig elmenni szvsz most nem éri meg.) A madredet megveszed belõle és az gyorsít elég sokat a jungleben rajtad,hogy felzárkózz + tudsz vele dragont solozni pár karakterrel. (Vagy support behelpel a többinél.)
Why so serious?
#30297 -Trundle jungle
ami soloban már nem biztos

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hecarimra nem gondoltam az AD jungler alatt, pedig az egyébként.
Ahogy Dr.Mundora és Garenre sem <#idiota>#idiota>
Azért ezek eléggé speciális junglerek.
Mea Culpa.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://hu.twitch.tv/fredfrost
Köszi azért.
ha csak dmg-re építesz, akkor körülbelül tényleg csak annyit tud, amit mondtál
"de én egyedül az AD junglernél (amit játszottál) követek fix buildet:
-Wriggle's Lantern
-Tier 1 boots
-Phage"
by Jadis
heca AD, ugye?
xin és heca közt ég és föld a különbség teljesen más beállítottságú jungler.
míg xin kitudja használni a wriggle adta proc lehetõséget heca nem annyira illetve hecának jobb a másik jungler item a true dmg aoe sebzés miadt.
Egyébként heca másik ad junglr, neki senki nem épít wrigglet és phaget.
Egyébként most rágugliztam, hogy tévedek-e:
- http://www.youtube.com/watch?v=vkHtIOjutaU
- http://www.youtube.com/watch?v=lg8QDhkCcAw
Stvicious is Wriggle-vel kezd neki, egyedül õ az akit mostanában láttam Xin-nel többször is játszani a prok között, szóval a többieket nem tudom, de gugli alapján elég populáris rajta a Wriggle.
shurelyat még nem láttam
Jónak tûnik az a build is.
#30273 Az "E" össz-sebzése annyi, 2 másodperc alatt. Tehát nem 8*0,8AP; hanem 1*0,8AP.
#30274 Xin pont rossz ellenpélda, mert neki is szoktak kezdeni Wriggle+Phage-el (amibõl aztán vagy Mallet vagy Trinity lesz) és nagyon is mûködik rajta mindkettõ.
Igen, szoktak neki venni Iron Solarit is, de pl. Shurelyat is...akkor most ratyi az Iron Solari,mert Shurelyat is vesznek neki? Nem értem a logikát <#nemtudom>#nemtudom>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
http://hu.twitch.tv/delovely
Ez nem a pláza kicsike. 😄D
Megneztem gyorsan hogy mi is amin AP ratio van, az E-n (make it rain) vany 80% a többin vagy nincs vagy minimális. De ha jol ertem a skill leírást akkor az E 8*80% AP-t üt 2 sec alatt... nem tudom hogy van-e bármi máson ekkora AP ratio?
Korábban egy olyat csináltam, hogy cloth+5xpoti -> 2xkard -> ninja tabi-> brutalizer-> warmog -> BC -> maw
Ezzel is nagyon sokat nyertem. Azért váltottam, mert néha sok ideig nem volt elég damagem ahhoz, hogy egy elfeedelt carryt hamar kitudjak szedni, fõleg ha sok life steal volt rajta.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A Wriggle elõnyeit már leírtam, de add hozzá, hogy 2300 gold helyett csak 1600ba kerül..nagyon hamar megvan. A Wriggle-vel ráadásul manát se kell költened a campeknél, a kis mobokat hamar lecsapod úgyis, a nagyokat meg elintézi a procc.
Az a kis life steal pedig többet healel rajtad egy teamfightban, mint a 14hp/5sec az Elder Lizardon.
A true dmg meg kb. 6-9 dmg/sec, champek ellen jól jöhet (néha), de mobok ellen lufi.
Jó item az igaz, az 50 ad + cdr elég komoly, de az ára miatt (is) szerintem jobb a Wriggle.
#30270 Elhiszem, csak szerintem a Wriggle+Phage jobban mûködik AD jungleren.
de egyébként a te builded se segített volna a "9. percnél bebasszuk top tornyot" 5-0 garen ellen. vagy hogy enemynél mindenki vett wardot, nálunk csak én. vagy hogy a társaid ne facecheckeljenek mindent allmissnél. stb.
valami pro biztosan ezt is lehozta volna, én sajnos kevés voltam
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a passzívja 4-es szinttõl teljesen fölöslegessé válik, mivel úgyis alig pár másodperc kitakarítani egy campet - max egy kicsit manásabb, dehát erre van a kavics.
Apropó kavics, a manaregen nagyon jól jön ha rendesen akarsz roamolni, hacsak midnek nem kell a kék.
A life steallel kötörölhetem a seggem, egy teamfightban max 5 sima ütés történik, azok se egybõl egymás után. 1v1-be nem állok le senkivel, az attack speed bónusz meg úgyis 18-ason lesz maxos.
Az extra ward jó dolog, de a fentiek fényében sajnos nem éri meg.
Helyette pl. elder lizard
Nem véletlenül nerfelték mostanság, de még most is nagyon jó rá. Cd csökkentés, dmg, regen, true damage, mindezt olcsóért. Brutalizerrel és lockettel kifejezetten jól szinergizál, a csúszáson kb 3 másodperc lehet a CD ezek után, az E-rõl pedig... nos el lehet képzelni.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Vagy te kiállsz tank nélküli csapattal tankos ellen?
Két ADC-s csapattal bárki ellen?
Szal minden 3. meccs akkor lejátszható, igaz?
Hát NEM. Mert az ellenfénél is ez a helyzet. Ott is lehet vki aki ért hozzá.
Vagyis jó ha minden 5.-6. meccs elindul. Legalábbis Silveren.
Ez kb. fél óra. Aztán a meccs még átlag kb 45 perc.
Ez összesen mennyi is?
KINEK VAN ERRE IDEJE ???
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
de én egyedül az AD junglernél (amit játszottál) követek fix buildet:
-Wriggle's Lantern
-Tier 1 boots
-Phage
Ezt veszem minden AD junglernek, mert a Wriggle sokkal jobb sustaint ad + armor + free ward + a proccja aranyat ér drake killeknél vagy counterjunglenél; a phage pedig a legjobb ad bruiser item mid-gamere, tankosabbá tesz és a passzívja biztosíthatja a killeket mikor gankelsz vagy éppen a carryd életét mentheti meg.
Szerintem ezekkel az itemekkel jobban jártál volna és goldban sem lettek volna drágábbak.