League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem mondtam hogy nem tudja kihasználni csak simplán effectívebb hecán.
wriggle meg az a +1 ingyen ward nagyon jó dolog meg a lifesteel.
én pl azt a wardot általában odateszem enemy red/blue és tudom mikor spawnol addigra ottvagyok lesmite-olom. így a csapatomat elõnyhöz juttatom.

amúgy meg minden build mûködõképes ez mind csak játékstílus kérdése.
harmadrészt nem szokásom a "prokat" másolni.
nem tartom õket pronak...

Na de a 4 afk az csak nem az én hibám? Vagy az is?

Unknow
j0nNyKa
ezt így neked

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zippofcy
Én nem is merek EUWn most rankedet tolni (még 3 meccs lenne a besorolásig) tegnap kétszer jutottam el a kariválasztó képernyõig de ott mindkétszer kiléptem, egyszer tankunk nem volt, másodjára meg xin-teemo-cait-sona felállásban mentünk volna voli-vayne ellen. (többieket meg se néztem ennyi is elég volt 😄 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
Xin is kitudja használni a true dmg-t aoe-be. Problem officer? 😄 Elárulom neked,hogy a Wriggle jó Hecanak és Xinnek is.

Attól mert azt látod,hogy buildelik a prok, még nem feltétlen kell neked is mindig azt. Attól függ, hogy mit veszel, hogy éppen, hogyan haladsz. (Egyébként Wriggle-ig elmenni szvsz most nem éri meg.) A madredet megveszed belõle és az gyorsít elég sokat a jungleben rajtad,hogy felzárkózz + tudsz vele dragont solozni pár karakterrel. (Vagy support behelpel a többinél.)

Tudjuk, a rendszer szar, velünk mindig noobok vannak akik afkolnak vagy leavelnek, direkt trollkodnak és valószínûleg még a szemetet se viszik ki soha. Enemyben meg mindenki diamond, akik csukott szemmel nyomnak skillshottal pentakillt.

Why so serious?

Nem tudom, én nem szívesen költök 1500 goldot 25% esélyni slow-ért, mert Xin-nel úgyis az E-t maxolom, ami magában lassít. A 10% CDR a Locket-bõl (sõt, már a Kindlegem is adja) meg elég hasznos dolog lehet.
Egész hétvégén elmebetegekkel játszom. Volt, hogy 71 halálunk volt, abbõl 3 én, 11 killünk, ebbõl 9 én. De a legjobb most volt. 4 AFK volt a csapatban. Elõször csak 2, de késõbb 4 lett. Egyedül tartottam 17 percig 😊 Ennyit az elo rendszerrõl. Õk is ugyan úgy veszítettek, mint én. Sõt, ha véletlenül megnyerem, õk is megkapják az LP-t.

Hát, teamfightra jobb a Locket, bár attól a midgames 150HPs shieldtõl jobb lehet a slow a Phagebõl (teamfightban is), igazából nagyon szituációfüggõ a dolog..de sikeres gankekre meg tuti jobb a Wriggle+Phage.

#30297 -Trundle jungle

feltéve, hogy van egy normális csapatod
ami soloban már nem biztos

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem az, hogy rossz rajta a Wriggle+Phage, csak ebbõl a pénzbõl maradhatna a Madred és vehetnél egy Locket-et, aminek jóval nagyobb teamfight értéke van, mint egy Wriggle-nek.
+nasus jungl

+1

Hecarimra nem gondoltam az AD jungler alatt, pedig az egyébként.
Ahogy Dr.Mundora és Garenre sem <#idiota>
Azért ezek eléggé speciális junglerek.
Mea Culpa.

pixxxel88
Nem igaz hogy ennyire szerencsétlenek, hogy még mindig nem tudták megcsinálni rendesen.

ronihun
lagol mind a két stream, ráadásul még mindig nem indul el a játék normálisan

...

csak nálam laggol a kép vagy másnál is?😄

ronihun
most indul

...

SzirmosSzisza
Elvileg már mennie kéne EU LCS-nek, fnatic vs EG lesz az elsõ (tegnapról átcsúszott)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nézem ezt a tagot, akit linkeltek múltkor, de amint látom õ se nagyon tud mit kezdeni teamfightban. AZért is gondoltam hátha valakinek van valami tapasztalata-e téren.

http://hu.twitch.tv/fredfrost

Köszi azért.
ha off-tanknak buildeled, akkor ráugorhatsz carryre és szétcspahatod vagy ellennek kell vagy 3-man rád fókuszáljanak, ami szintén megéri vagy adc-rõl is peelelhetsz.

ha csak dmg-re építesz, akkor körülbelül tényleg csak annyit tud, amit mondtál

Shaco-t hogy tudnám hasznosítani a teamfightban? Menekülési útvonalakra dobozolok,és "ennyi"? Low hp-sokra meg ráugrom?
örülök, hogy visszaolvastál
"de én egyedül az AD junglernél (amit játszottál) követek fix buildet:
-Wriggle's Lantern
-Tier 1 boots
-Phage"
by Jadis

heca AD, ugye?

talán azért mert neki nem kell😊

xin és heca közt ég és föld a különbség teljesen más beállítottságú jungler.
míg xin kitudja használni a wriggle adta proc lehetõséget heca nem annyira illetve hecának jobb a másik jungler item a true dmg aoe sebzés miadt.

nem rossz, csak szerintem madred, kindlegem, vampiric jobb aztán ahogyan alakul giants vagy nega cloak vagy botrk
Egyébként heca másik ad junglr, neki senki nem épít wrigglet és phaget.

Valamit mondhatnál, hogy miért rossz is neki a Wriggle+Phage.
Egyébként most rágugliztam, hogy tévedek-e:
- http://www.youtube.com/watch?v=vkHtIOjutaU
- http://www.youtube.com/watch?v=lg8QDhkCcAw
Stvicious is Wriggle-vel kezd neki, egyedül õ az akit mostanában láttam Xin-nel többször is játszani a prok között, szóval a többieket nem tudom, de gugli alapján elég populáris rajta a Wriggle.

az ilyen komoly tömör and információdús hozzászólásokat igazán megtarthatod vagy csak kiabáld ki az éterbe mert sztem itt nem sok midenkit érdekel^^

cataflam02
KOMOLYAN BAZDMEG AGYVÉRZÉST KAPOK EZEKEN A SZARHÁZIAKON

One more story

SzirmosSzisza
Régi barát, bárki lehetett. YouTubeon is vannak vicces videók róla, mikor Rivingtonnal beszívva limonádét csinál 😄

igen és innen tudni, h aki wrigglel és phagel kezd az tuti hogy nem játsza gyakran xint.
shurelyat még nem láttam

<#eljen>
Jónak tûnik az a build is.

#30273 Az "E" össz-sebzése annyi, 2 másodperc alatt. Tehát nem 8*0,8AP; hanem 1*0,8AP.

#30274 Xin pont rossz ellenpélda, mert neki is szoktak kezdeni Wriggle+Phage-el (amibõl aztán vagy Mallet vagy Trinity lesz) és nagyon is mûködik rajta mindkettõ.
Igen, szoktak neki venni Iron Solarit is, de pl. Shurelyat is...akkor most ratyi az Iron Solari,mert Shurelyat is vesznek neki? Nem értem a logikát <#nemtudom>

Különc
De ezt hogy, õ tette ki ezeket FBre, vagy valami rosszakaró? ESportba is olyan szempontok alapján válogatnak, mint a Való Világba? (Hülye kérdés mondjuk)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nem is. Ja de.

Why so serious?

Fabio Capello
Kis esti LoL

(André ivott, nem vállalunk felelõsséget)

Az igen.. 😄D

http://hu.twitch.tv/delovely

Ez nem a pláza kicsike. 😄D
azért vesznek iron solarit xinnek

Most volt egy elég érdekes rankedem. Elég trollnak tûnõ csapat (MF AP midet akart, panth AD midre szinten, no smite jungle, egy meg afkval fenyegetett), en Sona supp. MF végül lejött botra de AP mastery/rune és build. Ami a meglepõ viszont hogy vagy 20 killel végzett és nyertünk és valame baromi komoly damage volt.
Megneztem gyorsan hogy mi is amin AP ratio van, az E-n (make it rain) vany 80% a többin vagy nincs vagy minimális. De ha jol ertem a skill leírást akkor az E 8*80% AP-t üt 2 sec alatt... nem tudom hogy van-e bármi máson ekkora AP ratio?

Hegi90
A build alapját egyébként Brokenshardtól lestem.
Korábban egy olyat csináltam, hogy cloth+5xpoti -> 2xkard -> ninja tabi-> brutalizer-> warmog -> BC -> maw

Ezzel is nagyon sokat nyertem. Azért váltottam, mert néha sok ideig nem volt elég damagem ahhoz, hogy egy elfeedelt carryt hamar kitudjak szedni, fõleg ha sok life steal volt rajta.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hmm, másféleképpen közelítjük meg a dolgot.
A Wriggle elõnyeit már leírtam, de add hozzá, hogy 2300 gold helyett csak 1600ba kerül..nagyon hamar megvan. A Wriggle-vel ráadásul manát se kell költened a campeknél, a kis mobokat hamar lecsapod úgyis, a nagyokat meg elintézi a procc.
Az a kis life steal pedig többet healel rajtad egy teamfightban, mint a 14hp/5sec az Elder Lizardon.
A true dmg meg kb. 6-9 dmg/sec, champek ellen jól jöhet (néha), de mobok ellen lufi.
Jó item az igaz, az 50 ad + cdr elég komoly, de az ára miatt (is) szerintem jobb a Wriggle.

#30270 Elhiszem, csak szerintem a Wriggle+Phage jobban mûködik AD jungleren.

Hegi90
Persze ez csak én vagyok, sokféleképpen lehet játszani Vi-t, sok buildet ki is próbáltam rajta, a phage pl tényleg jó lehet.

de egyébként a te builded se segített volna a "9. percnél bebasszuk top tornyot" 5-0 garen ellen. vagy hogy enemynél mindenki vett wardot, nálunk csak én. vagy hogy a társaid ne facecheckeljenek mindent allmissnél. stb.
valami pro biztosan ezt is lehozta volna, én sajnos kevés voltam

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
mert ha nagyon armorra lenne szükségem, akkor raknék egy ninja tabit.
a passzívja 4-es szinttõl teljesen fölöslegessé válik, mivel úgyis alig pár másodperc kitakarítani egy campet - max egy kicsit manásabb, dehát erre van a kavics.
Apropó kavics, a manaregen nagyon jól jön ha rendesen akarsz roamolni, hacsak midnek nem kell a kék.
A life steallel kötörölhetem a seggem, egy teamfightban max 5 sima ütés történik, azok se egybõl egymás után. 1v1-be nem állok le senkivel, az attack speed bónusz meg úgyis 18-ason lesz maxos.

Az extra ward jó dolog, de a fentiek fényében sajnos nem éri meg.

Helyette pl. elder lizard
Nem véletlenül nerfelték mostanság, de még most is nagyon jó rá. Cd csökkentés, dmg, regen, true damage, mindezt olcsóért. Brutalizerrel és lockettel kifejezetten jól szinergizál, a csúszáson kb 3 másodperc lehet a CD ezek után, az E-rõl pedig... nos el lehet képzelni.

Miért?

SzirmosSzisza
Okszi, jól meggimpelem 😄

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hegi90
a wriggle's lantern a lehetõ legszarabb választás Vi-nak, ha jungler itemrõl van szó.

zippofcy
Ezzel csak az a baj hogy csak minden 3.-4. meccsen olyan a felállás hogy egyáltalán érdemes elkezdeni.
Vagy te kiállsz tank nélküli csapattal tankos ellen?
Két ADC-s csapattal bárki ellen?
Szal minden 3. meccs akkor lejátszható, igaz?

Hát NEM. Mert az ellenfénél is ez a helyzet. Ott is lehet vki aki ért hozzá.
Vagyis jó ha minden 5.-6. meccs elindul. Legalábbis Silveren.
Ez kb. fél óra. Aztán a meccs még átlag kb 45 perc.
Ez összesen mennyi is?
KINEK VAN ERRE IDEJE ???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Bár lehet ez is "ilyen" tanács lesz,
de én egyedül az AD junglernél (amit játszottál) követek fix buildet:
-Wriggle's Lantern
-Tier 1 boots
-Phage
Ezt veszem minden AD junglernek, mert a Wriggle sokkal jobb sustaint ad + armor + free ward + a proccja aranyat ér drake killeknél vagy counterjunglenél; a phage pedig a legjobb ad bruiser item mid-gamere, tankosabbá tesz és a passzívja biztosíthatja a killeket mikor gankelsz vagy éppen a carryd életét mentheti meg.

Szerintem ezekkel az itemekkel jobban jártál volna és goldban sem lettek volna drágábbak.