League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a tök jó, hogy az ilyen agyhalottak, mint te mindenben holtbiztosak. Gyakorlatilag az egyetlen érved, hogy te mit gondolsz 😊 Nevetséges...

zippofcy
A hiba BENNED van Unknown is megmondta. Õ pedig tudja mert õ Gold. A neve mellett is van korona meg csillag.
Ha tudsz angolul elolvashatod a kommenteket itt.

Leglogikusabb ellenérvük az hogy Zyra meg Fiddle milyen jó supportok. A többi fõleg trollkodás.

Ha a majmok is ilyenek lettek volna anno, sose mászunk le a fáról mert a banán milyen finom 😛 😄 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

BoneDragon
Ezeket legalább raknád spoilerba, senki se kíváncsi az agymenésedre.

cataflam02
GG - 200 ELO
Nem tudom felfogni épp ésszel, hogy miért játszanak szellemileg alulfejlett egyedek ezzel a játékkal ranked meccseket.
Komolyan mondom elviselhetetlen ami rankeden folyik, hiába próbálok higgadt maradni lehetetlen.. Mást se tudnak csak ugatni a szarháziak, meg a másikra fogni, pedig 1500 alatt a játékosok 90% egy analfabéta szar 8 általánost végzet nyomorék.. Sír, hogy miért nem gankel a jungeles, JA HOGY 1V1-BE HALSZ MEG ?? Akkor mirõl beszélünk ?? ha noob vagy és bemész TOP-ra 1v1 nem tudsz nyerni ez nem a te játékod.. Meg a tankot focusálni GG
Ahhoz is csak gratulálok, hogy a low hps supportot chaselik közben meg hátulról romra basszák õket GG
GG még azoknak a játékosoknak is akik ADC-t pickelnek de 60 cs-s van nekik 30 perc után.
Különdíjat érdemelnek azok a nyomoroncok, akik nem tudják felfogni hogy nem arról szól a játék hogy rohangálunk össze vissza a jungelbe meg hasonló faszságok hanem, hogy minél hamarabb beverjük a towereket és az inhibet.
BEST OF NYOMORÉK díjat pedig azoknak akik inkább pusholnak ott ahol már super minionok jönnek ahelyett, hogy egy másik lanen pusholnánk mert Hát akkor lehetne 4v5 mivel deffelni is kéne valakinek.

Kösz hogy elolvastátok!

One more story

zippofcy
Aha télleg ... az egyik egy FPS a másik egy Dota klón. Az egyik egy manager (pl. Sims) a másik egy RTS. Az egyik egy RPG a másik egy point'n'click. 😄

Hagyjukmá'. Játékmenetben a legnagyobb különbség kb. annyi hogy csak lassítani tudod-e a saját creepeket vagy meg is tudod õket ölni 😛 Meg hogy hány épületed van a bázison belül. Meg hogy egy shop van-e vagy 2. Totál más játék, télleg.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Zickler
Én is LoL párti vagyok... de azért valljuk be hogy a LoL és a Dota között csak annyi a hasonlóság hogy vannak creepek, meg tornyok.

Battletag: Muhee#2716

zippofcy
Ha felkerülök Goldba (aztán fél év múlva esetleg Diamondba) akkor mit fogsz majd mondani? 😛

zippofcy
Én azért játszok vele mert szeretek 10-20 killeket csinálni egy meccsen.
Dota2-õt megnéztem de LoL grafikája jobban tetszik.
Mivel a Dota-HoN-LoL-Dota2 játékmenete 100%-ban megegyezik, különbség csak a championök skilljeiben, az itemekben meg a grafikában van amibõl ez utóbbi az ami állandóan a szemem elõtt van, a többi nem tud eléggé lekötni.
(aki a rúnákkal meg a masteriesekkel jön: 3-3 rúnaszett (amibõl a sárga és a kék mindháromban ugyanaz) doszt elég a tank-carry-supportnak, masteries meg kb 9-21-0x2, 21-9-0, 9-0-21x2 (aki nem érti miért a x2 az ne kérdezze úgyse mondom meg 😛 ) )

j0nNyKa
ugyanoda mint lolban 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sztem lassan elkezdhetnétek 1 másik forumra járni ezekkel a hozzászólásokkal mert az ilyen stílusú veszekedések nem sok embert érdekelnek.

Nem tudom megérteni, ha ennyire sírtok, hogy ez így szar, az úgy szar, akkor minek játszotok még ezzel a játékkal?

Ennyire nem tetszik van még másik 10 moba játék.

Zippot igazából dota2-ben nézném meg hova jut ezzel a hozzáállással. 😄
zippofcy
Önsajnálat?? 10 játékkal kerültem Silver IVbe EUN. EUWn ennél is fentebb kerülök majd. Ez rossz??

MINDENKI vádolja a feedereket / noobokat / leavereket MERT a RENDSZER az Õ ELOjukat is ezek teljesítménye alapján számolja !

Akkor most jó a rendszer vagy rossz?

"Egyéni teljesítményt nem lehet mérni egy CSAPAT játékban. Aki ezt nem fogja fel az bizony..." - Aki ekkora zöldséget mond az mi alapján bírálja mások mondanivalóját???

Unknow
Helyesbítek, inkább kiszállok a vitából, mert a mondanivalótok lényege úgyis az,hogy minden rossz, hiszen ellenkezõ esetben nem itt tartanátok 😄 Legyen igazatok, a rendszer szar, ti királyak vagytok 😄
zippofcy
Mi, akik tudunk szöveget értelmezni az alapján bíráljuk el amit írt a másik hogy mi a mondanivalója.

Akik nem tudnak szöveget értelmezni azoknak marad az hogy aki írta az kicsoda (kinek a kije, hol áll a hierarchiában, mekkora a hatalma, a sleppje, mennyi a pénze, stb)

Unknow
Ha felkerülsz diamondba, akkor automatikusan többet fogok adni a szavadra, mivel akkor valószínû,hogy valamit jobban csinálsz ebben a játékban mint én, nem de?😛
zippofcy
"Mert persze hiába van nálad elõrébb valaki" - szal ha felkerülök Diamondba (sok idõ kérdése de CSAK azé) akkor automatikusan amit te mondasz az hülyeséggé válik mert én leszek feljebb? 😛

Unknow
Az a gond,hogy te azt hiszed ,hogy az életet hozzá lehet viszonyítani egy játékhoz. (Ami azért sok dolgot elmond rólad.)

Nem, a lolban nem lehet mérni az egyéni teljesítményt. Egyszerûen azért mert ez nem így mûködik.

Egyszerûen nem bírod felfogni, hogy ez a játék nem arról szól,hogy a játék végén milyen scoret mutat neked a kliens. Ez igenis arról szól,hogy hogyan vagy képes összedolgozni a többiekkel, ha kell elõre mész és meghalsz és stb...

Persze tudom, miért is magyarázzak neked, hiszen elõbb halnál meg minthogy beismernéd a hülyeséget. Mert persze hiába van nálad elõrébb valaki, te akkor is jobb vagy mert te...te vagy Zippo 😄
zippofcy
"Egyéni teljesítményt nem lehet mérni egy CSAPAT játékban" - "Ha hallgattál
volna, bölcs maradtál volna." 😛 😄 😄

Ezek szerint akkor egyéni teljesítményt nem lehet mérni a munkahelyen sem ugye? 😛
TE néha elgondolkozol azon amit írsz?

Volt egy ismerõsöm, SOSE ismerte el hogy tévedhet. Egyszer ez odáig ment hogy arra a mondatomra hogy egy hónap 30 nap, levezette a februáron keresztül hogy egy hét nem mindig hét nap.
Beteges hazudozó volt, van erre vmi szakszó ... 😄

Unknow
Egyéni teljesítményt nem lehet mérni egy CSAPAT játékban. Aki ezt nem fogja fel az bizony...

Igen, törõdj bele,hogy másik 4 emberrel kell együtt játszanod és velük együtt kell dolgoznod a gyõzelemért. Nagyon helyes... Legalább aki nem képes erre, nem jut feljebb.
1. mi ez a banner? uj champ ez lesz vay wtf? 😄

2. olasz nyelvre hogy is van az igyen draven? mikor jon hogyan mikepp?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

zippofcy
Vagy az ellenféltõl 1-2 játékos áramszünetet kap. Sima ügy a gyõzelem 😛

Nem arról van szó mit lehet nyerni mint nem. Nem is arról hogy ki milyen league-ba van és oda tartozik-e.
Nem is a bankrendszerrõl vagy a politikai rendszerrõl.

Arról van szó hogy a jelenlegi ELO rendszer úgy próbálja az egyén teljesítményét mérni hogy CSAK a csapata gyõzelmét veszi figyelembe.
Aki EZT vitatja az ... 😛

zippofcy
Nekem van itt barátom?? HURRÁÁ már érdemes volt élnem? 😛

persze, minden meccset meg lehet nyerni, ha ...
mint elõzõleg mumu junglerünk 8.perctõl kezdett játszani, az is nyerhetõ, ha...

Unknow
Az ilyen meccseket is meg lehet nyerni. Véletlen csináltok egy killt, az ellenfél olyat ragel rajta,hogy elthrowolja a francba és stb...

Sose muszáj dodgeolni...
Zippo stílus on

Rajtad és az agyhalott barátaidon kívül senki nem hiszi, hogy õk valójában kurva profik akik mindig mindent jól csinálnak és az afk/leaver/noob teamjük miatt tartanak silver/bronzban miközben õk a képességeik szerint valójában mind diamondba valók. Ezt te persze videókkal is próbálod igazolni amit szerintem, ha valaha lesz ilyen, akkor a nemzetközi LOL akadémián fognak oktatni ilyen címmel, hogy "how no to play fiddle"

Zippo stílus off

Why so serious?

muszáj volt dodgeolni: 2 gyerek összeveszett, mentek volna duo midre és a 3. meg azt mondta, hogy afk lesz és reportolja õket. Egyiket sem érdekelte, hogy milyen lesz az eredmény vagy mi kéne a csapatnak...

ronihun
Az a baj, hogy te olyan scenariokról beszélsz, ami mindenkivel megesik alacsonyabb/magasabb tierekben is. Csak amikor nem errõl van szó, akkor is ezzel vigasztalod magad. Ha lejátszol mondjuk 100 rankedet és alig mozdultál 1-2 divisiont fel vagy le, akkor valószínûleg nem vagy sokkal magasabbra való jelenlegi képességeid szerint. Hidd el, ha elkezdesz fejlõdni, az meg fog látszani a rankingodon is.

...

Unknow
Helyesbítek, senki nem elégedett vele, aki ne abba a tierbe került be, ahova õ magát sorolná, mert azt hiszi õ olyan marha jó. Így helyes.
Christian88
" tegnap kétszer jutottam el a kariválasztó képernyõig de ott mindkétszer kiléptem"

?ost nem keresem vissza a többi hozzászólásod, amikor inkább kiléptél mert láttad, hogy bukta.
Nekem is van amikor látom, hogy elég rossz a csapat összeállítás és valószínûleg kikapunk, DE olyan is van, hogy valamit simán nyerhetnénk és mégis bebukjuk. Egyszerûen itt silverben fölösleges ezeket nézni.
A counterpickek se mûkõdnek 100%-ban. Én in nyertem már counterpick ellen és engem is vertek meg már úgy, hogy counterpickeltem.
Tegnap pl elise ellen volt egy last pick shenünk, aki flask-kal kezdett mégis megnyertük.

http://www.twitch.tv/hegii

zippofcy
Rajtad és a sleppeden kívül szvsz SENKI nem elégedett a jelenlegi ELO rendszerrel, ami a sakkból átvett, ezért CSAK a gyõzelmeket nézi.
A fõ probléma ezzel az hogy a sakk NEM csapatjáték, a LoL viszont AZ.
Így az egész csapat teljesítményébõl próbál következtetni a te szerepedre, úgy hogy SEMMIT nem vesz figyelembe csak az egybites (0 vagy 1) végeredményt.

Ha leavert, feedert, noobot kapsz csapattársnak: ELOd csökken, a TE teljesítményedtõl függetlenül.

Ha "pro" játékosokat: ELOd nõ, tõled függetlenül.

Ha az ellenfél csapatában van leaver / feeder / noob: lásd elõzõ mondat.

j0nNyKa
szerintem azért te vagy a hibás, mert én silverben vagyok, és be is tudom bizonyítani!

Unknow
A probléma az,hogy nem én panaszkodok azért,hogy "csak goldban vagyok", majd feljebb kerülök ,hogy ha úgy alakul. Egy biztos, én nem hiszem azt, hogy a hülyék miatt vagyok itt...

De érdekes, hogy mindig azok flamelnek akik képtelenek megbékélni azzal, hogy talán õk a hibásak.
zippofcy
"Zippo dodgeok"?

Unknow
"nekem van a legtöbb killem meg a legkevesebb halálom és simán zakózunk.."

->"Ezúton is üdvözlöm azokat akik szerint a score = skillel meg hasonló embereket."

Tudod, ha minden a score-on múlna akkor nagyon érdekes játék lenne ez. Ez a játék a csapatról szól. Igen, néha muszáj rossz stattal végezned, azért, hogy a csapatodnak jobb legyen. Errõl beszélek, nem a rendszerrel van a gond, hanem azzal, hogy egyesek ilyen mentalitással akarnak feljebb jutni.
zippofcy
Unknown sokkal jobb nálad, lásd be. Ott vannak a neve mellett azok a koronák meg csillag(ok).
Diamondba van LoLba is. Vagy ha nem hát bármikor bekerülhet.

Mi akik nem ott vagyunk meg sem kérdõjelezhetjük mert bénák vagyunk. A RENDSZER az MINDIG TÖKÉLETES.

Helyesírást nem kell nézni, majd' 10 éve nyelvvizsgáztam és csak középfokban:
question

Christian88
Nekem 2 accom van. Egyik EUW másik EUNE. Legtöbbet support vagy jungle-t játszok és eléggé hasonló a két acc. Úgyhogy én inkább azt mondanám szerencséd volt a Gold-os accal.

Silver I 55 Wins 43 Losses 3.9/5.6/11.4 EUW
Silver II 135 Wins 119 Losses 4.3/6.2/12.9 EUNE

Silverbe egyáltalán nem nehéz bekerülni. 6W-4L placementtel is silver V-be tett. Utána feljebb kerülni nehezebb egy kicsit. Például ilyen Zippo dodgeok BO3-ban nem mûködnek, mert azonnal ledob 90LP-re vagy mennyire.

http://www.twitch.tv/hegii

j0nNyKa
válasz gombbal <#idiota>

Unknow
Azért van csak 1 accountod goldba, mert a többinél képtelen voltál valszeg normálisan viselkedni, és nem igazán törõdtél a csapatoddal.

Tehát értsd, ha neked 4bõl 1× sikerült goldba menned, az nem azt jelenti, hogy 3× elrontott valamit a rendszer, hanem,hogy 1× elrontott valamit és véletlen feljutottál. Ez a szomorú igazság... deal with it.

Btw, ismétlem, ha bronzeba ugyanolyan emberek lennének mint diamondba, akkor mindenki diamondba lenne. Egyszerûen azért mert akkor a diamondosok se tudnák a smurföket felhúzni ugyanoda, hanem bronzeban ragadnának velük.

Persze vágom én ,hogy egyszerûbb összeesküvés elméletet gyártani mint beismerni azt, hogy "nem vagyok elég jó".
Totálisan nem értek egyet, egyrészt vak szerencse másrészt pedig attól függ, hogy bizonyos hõsök egy magukban képesek megfordítani a meccset mások meg totális csapatjátékosok. Én Teemoval nyomom már bronze 4-re sikerül visszaesnem az elején itt nyertem párat, de mostanra itt is alig van már 50 elom amikor leaver van, vagy csak egész egyszerûen totál idióták nekem van a legtöbb killem meg a legkevesebb halálom és simán zakózunk... na akkor a hiba nem ebben a béna elo rendszerben van?
Nem mindenki a hülye. Az mondjuk az, aki nem is értelmezi a mondatokat, ami re válaszol, mint ahogy pl. te is. Logikailag inkább az a kérdés, hogy, ha a rendszer jó, akkor kb. azonos mennyiségû játékkal hogy lehetséges 3 féle eredményt elérni?

Soha nem mondtam, hogy én diamond vagyok, vagy oda tenném magam. Alapvetõen azt gondolom, hogy akik ott játszanak, nem jobbak azoknál akik mondjuk bronze-ban. A különbség az, hogy nekik jobban jött össze a team select.

Az egész sztori onnan indult, hogy 4 afk volt a csapatomban. Erre kérnék egy profi tippet tõled, aki láthatólag mindent a legjobban tud. Esetleg a sablonos arrogancián kívül tudsz még valamivel szolgálni?

Unknow
A gold nem egy nagy cucc... Ha azt hiszed olyan nehéz elérni tévedsz. Goldba lenni nem kiváltság, csak jól neveltség kérdése. Bármelyik átlagos player eléri. Az,hogy neked csak egy accounton sikerült...ez nem a rendszer hibája valszeg.

Persze tudom...mindenki hülye, hogy ha téged nem sorol be minimum diamondba. Hiszen saját megítélésed szerint a helyed minimum diamondban van, de inkább felette. (Ahogy itt mindenkinek.) Na..de az a hülye rendszer, meg a sok noob , feeder szemét a csapatban, azok mind visszafognak titeket. True story...
Ez úgy hülyeség ahogy van. Már régebben is írtam, 4 accom van, (1 bronze, 2 silver, 1 gold) Minddel én játszom, mégis más az elo-m. Egyik ismerõsöm meg megette a holdat, de késõbb kiderült mégse.
Imádom azokat, akik azt hiszik, senki nincs goldban, és mindenki hülye, és nyilatkoznak itt, mintha értenék amit beszélnek. Közben meg nem. Hosszú ideje az egyetlen értelmes beszélgetés ami jungler itemekrõl folyt.

SzirmosSzisza
Béta elég régóta kint volt elõtte + SC1/BW tapasztalat elég sokat segít. + van aki hamar rákap az ilyen dolgokra (általában fiatalabb nemzedék) meg van akinek tovább tart belejönni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Btw...csak halkan megjegyzem én soloban csináltam. Sõt, 2× megcsináltam s2-ben is soloban.

Nincs benne semmi extra. Ha nem flameled szét a teamedet és nem akarod megváltani a világot, azért nem olyan hû de nagy dolog.

Egyébként jöhetnek a minuszok és stb, de aki azt hiszi mások miatt, vagy a rendszer miatt nem ér el valamit, az magának köszönheti. Így van, ha valahol ott ragadsz az általában nem a teamnek köszönhetõ. Mert ha rossz lenne a rendszer, senki nem jutna el addig, nem csak ti. Valami oka lehet annak, hogy "néhány" embernek sikerül.

Annak is lehet oka,hogy ezeknek az embereknek valami miatt mindig sikerül kikerülni onnan.... Nem a rendszerrel van a baj, hanem az olyan emberekkel akik azt hiszik, hogy õk nem követnek el hibákat, és biztos a csapatban volt a hiba. (Btw, az ilyen emberek miatt tényleg lehet veszíteni. Mert õk azt hiszik marha jók, és mindenki hülye. Igen, ezek aztán képtelenek a csapatjátékra.)

Ezúton is üdvözlöm azokat akik szerint a score = skillel meg hasonló embereket <#idiota>
Ééééééééééééééééééééés jön az ominózus kérdéés..😄

Mitõl pro a pro?! 😄 Ott van pl a Starcraft 2
Akkoriban mikor kijött, rá pár napra már voltak "pro"-k.. 😄 Lehetetlen ennyi idõ alatt kitapasztalni a játéko/kokat..😄
zippofcy
Egyébként te Goldban vagy? Ha igen, solo-ba kerültél oda?

zippofcy
Meg iszonyat mákja lehetett mert ahogy mondtam, 3 csapatból 2-õnél rögtön látszik hogy esélytelen. Vagy legalábbis 40-60 az ellenfélnek. Nekem nincs arra idõm hogy egy órát várjak míg elindul egy játék.

SzirmosSzisza
Nem megy ez neked. Sokat kell játszani és szerencsésnek lenni. Ismerõs Silver 1-bõl 1 nap alatt átkerült Gold 1-be pl, mondjuk egész nap játszott 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Az nem, csak az hogy nem tetszik a rendszer. Sírsz itt mikor pedig a PRO-k a jelenlegi ELO rendszerben is simán elérik a 2000+et. Ha te erre nem vagy képes akkor nem vagy PRO. Sõt, senki se vagy, jobb is ha felkötöd magad de minimum csendbe maradsz mer jancsika megmondta. Teccikérteni? 😛
Jancsika nagyra nõtt õ már katona. Õ nyilatkozhat a LoLról te meg nem.

zippofcy
Egyáltalán minek ELOról beszélni? Miért nem lehet win/loss arányról? Ha más nevet adunk is neki, attól még ugyanaz marad.
De azért még reménykedek a 9-1-es arányban.
Neked se jönne össze szólóban 😛