League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
1. hülyeségeket állít
2. önmagának is ellentmondva
Amúgy eddig is ezt csináltátok 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zippofcy | ma 20:47 | privát | válasz | #30409
Ennyire nem lehetsz hülye, hogy neked mindenhez példát kell írni. Ez a rendszeredre volt példa. Most írhatnám a carryt aki feedel, a junglert aki smite nélkül megy be, vagy a toppost aki nem hoz flasht és feedel.
Ezek is vannak goldban igen. Persze tudom, hihetetlen... komolyan. Nem is értem miért beszélek egy agyhalottal. Muszáj neki leírni mindent és a szájába rágni, mert képtelen felfogni az alap dolgokat. Idióta...
tudod jól hogy 2 hülye = 1 okos valamiért, úgyis nekik lesz igazuk
most õszintén, mennyi esélyt látsz arra, hogy bármelyik ebben az életben azt írja, hogy "igazad van"? szélmalomharc.
"Már leírtam, hogy amit te tapasztalsz silverben, azok vannak itt is" (goldban)
De a következõ mondatoddal megcáfoltad ezt az állításod.
Mert ezt írtad goldra: "a 0/10-es supportok és 3/8-as bruiserek/tankok is ott vannak"
De Silverben NEM ezek vannak !
Akkor most:
1. Goldban sem ezek vannak és hazudtál
2. Nem ugyanaz van goldban mint silverben és hazudtál.
3. A két állításod közül az egyik téves.
Az 1, 2 vagy 3 közül melyik? Felfogod amit írok? :S
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Egyébként komolyan, tudjátok mit, nem a ti hibátok, a rendszerrel van a gond. Csatlakozzatok a hivatalos fórumon is a témához. Nyissatok topicokat. Ne felejtsétek el,hogy ha netán leminuszolnak titeket a francba, az nem a ti hibátok! Mindenki hülye!
Ez van..majd te is kinövöd egyszer, meg a haverod is. Addig meg rinyáljatok a rossz rendszer miatt, abban van a hiba, nem bennetek. Ha a nõknek nem kellettek, azok meg mind kurvák és stb..vágom én ezt 😄
Mégegyszer akkor, hátha most felfogod:
"Goldban is zsír ugyanaz van mint silverben volt... Semmi különbség nincsen"
"a 0/10-es supportok és 3/8-as bruiserek/tankok is ott vannak" (mármint a Goldban)
Ezeket írtad te.
Én meg ezt:
Silverben nem 0-10-es supportok vannak. Hanem 2-15-ös carryk. Meg ugyanilyen supportok. 6-12es tankok. Mindez az elsõ 20 percben.
Szal akkor melyik állításod nem igaz? a "Goldban is zsír ugyanaz van mint silverben volt... Semmi különbség nincsen" vagy a "mert a 0/10-es supportok és 3/8-as bruiserek/tankok is ott vannak" ???
Alien , te meg ne ragelj, a rendszer hibája,hogy a másik 3 accountod nem diamond.
Komolyan, ha nektek ez ennyire fáj, akkor a rendszer a hibás. Mindjárt átharapjátok az ember torkát, annyira nem bírja elviselni az egótok ,hogy oda valóak vagytok , ahol vagytok.
ˆ alienenemy | ma 20:34 | privát | válasz | #30400
Képzeld, mindenki ezt hiszi magáról... <#idiota>#idiota>
zippofcy | ma 20:33 | privát | válasz | #30399
Már pedig aki eszik, annak ne nõjön az eloja. Te meg mejait veszel a fiddlenek és nõ az elod. Az én szememben ez se jobb. Te is megérdemelnéd szerintem, hogy bronzeba maradj...még se ott vagy.
Ha ezt nézzük, a te rendszered egy személyes preferencia alapján mûködõ Zippo System.
De ha a rendszer nem a nyerésbõl számolja az ELOt hanem az okozott sebzésbõl, stb akkor aki percekig AFK az ezekbõl a béka segge alatt lesz ... teccikérteni?
Amúgy is mit vársz egy hüllõtõl? 😛 😄
Megaszonta hogy a gold is ugyanolyan mint a silver, ott is 0-10-es supportok és 3/8-as bruiserek/tankok vannak.
Na ki az aki azt meri állítani hogy silverbe NEM ezek vannak? 😛 Mer az mind HÜLYE akinek fogalma nincs errõl a játékról 😛
"Goldban is zsír ugyanaz van mint silverben volt... Semmi különbség nincsen"
Silverben nem 0-10-es supportok vannak. Hanem 2-15-ös carryk. Meg ugyanilyen supportok. 6-12es tankok. Mindez az elsõ 20 percben.
Szal akkor melyik állításod nem igaz? a "Goldban is zsír ugyanaz van mint silverben volt... Semmi különbség nincsen" vagy a "mert a 0/10-es supportok és 3/8-as bruiserek/tankok is ott vannak" ???
Olyat is olvastam, hogy lenin elvtárs a legjobb ember, aztán mégse. Ne legyél már ilyen korlátolt.
Ha egyszer azt olvasod, hogy halott vagy, akkor megölöd magad?
Máshová az van írva, olyan helyekre, ahol a tények számítanak, hogy ez a rendszer erre amire használják, alkalmatlan. Ez mondják idióta játékelmélettel foglalkozó matematikusok. Nos persze ez nincs a fórumon, mert amikor néhanapján felteszi valaki, akkor kitörlik, az illetõt meg bannolják egy idõre. (én ezzel 2x is próbálkoztam, azonos eredménnyel)
Nos és egy adalék: amíg itt írtatok 50+ hozzászólást, nyomtam egy gold 3 gold 2 sorozatot. az elsõ meccsemen 2 afk volt a másodikon 1. Az utobbit majdnem megnyertük, de végül lett még1 afk, mert vacsorázni hívta az anyukája. Érzem én legbelül, hogy az én hibám. Ha megtekerem az anyját meccs elõtt, talán nem hívja vacsorázni, de sajna olyan rosszul "viselkedtem" (ahogy te írod) hogy nem tettem meg, az meg elhívta.
Na mind1. Oda van írva, akkor oda van írva. Te csak olvasgasd azt. (bár most meg ezek ide vannak írva, félek, hogy összezavarodsz)
nem nagyon találok frissebb infót, pedig érdekes lenne
Az a gond,hogy nem fogadtad még fel, hogy ebben a játékban ha 15× meghalsz se probléma, ha hasznos vagy és teszed a dolgod. Igen...a support ha teheti áldozza fel magát a fontosabb karakterekért. Igen, a tank haljon meg minden team fightban ha kell, és ne a carry.
Ezek az emberek nem feederek, csak képesek azt nézni,hogy mi a jó a csapatnak, és nem arra verik,hogy milyen a score.
Gratulálok Zippo, most már tudod miért vagy ott ahol 😊
Talán csak nem NEKEM VAN IGAZAM és ROSSZ A RENDSZER ? 😛
Gold ugyanolyan mint alatta, csak arany a badge...
hol van errõl hivatalos adat?
Why so serious?
1. Goldban már nincsenek feederek és noobok se nagyon vagyis nincs miért
2. mert örül hogy van vmi amiben többre tarthatja magát a többieknél és nem akarja ezt "elveszíteni" azzal hogy másik rendszer legyen ahol 3% helyett 33% lenne gold? 😛
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
😄
A kommunizmus is jó volt. Az emberekkel volt baj és a mentalitásukkal. Az önzésükkel. Azért nem mûködött. DE A RENDSZER AZ JÓ VOLT.
A mostani, kamatalapú bankrendszer is jó. Az emberekkel van a baj. Felveszik a hitelt. Önzõek még mindig. DE A RENDSZER AZ JÓ.
MINDEN RENDSZER JÓ, A BAJ AZ EMBEREKKEL VAN.
Kérdésem ha:
1. a rendszer jó
2. az emberek miatt nem mûködik a rendszer
AKKOR KI A FRANCNAK CSINÁLTÁK A RENDSZERT?? Tevéknek? 😛
Hogy TE mit tapasztalsz az nem számít. MÁSOK már megmondták a tutit. Az összes igazságot.
Mindegyikben el van mondva,hogy a rendszer jó, az emberekkel van a baj és a mentalitásukkal.
A bajom az hogy milyen áron? 3-ból két meccsrõl leave mielõtt elkezdõdne és csomó elpocsékolt idõ a feederek / noobok miatt.
A rendszer meg nem LEHET olyan hogy senki nincs bronzeban mert az a legalsó szint. Max azt mondhattad volna hogy a logikámat követve a rendszer akkor lenne jó ha mindenki ott lenne ... ami persze hülyeség (egyik csapatnak mindenképp gyõznie kell és szerencse is létezik ugye) de szvsz te se gondoltad át mit írsz.
És nem rage-elek. A gold persze hogy nem nagy cucc, ha:
1. csak azokat a meccseket kezded el ahol szerinted nagyobb esélye van a csapatodnak, és értesz is hozzá vagyis helyes a döntésed többnyire.
2. Van egy vagy több champion amikkel tudod carryzni a csapatodat (ez akár support is lehet akivel jó helyre teszed a wardokat, nem a killek számára értettem a carryzést) vagyis inkább carry helyett a MEG TUDOD NYERNI NEKIK kifejezés a helyes.
3. Ezek mellé még SZERENCSÉD is van és többnyire nem kapsz noobokat / feedereket csapattársnak.
Vagy pedig mindezek HELYETT:
Csak simán van akkora szerencséd hogy MINDIG legyen az ellenfél között legalább egy feeder vagy leaver vagy 1-2-3 noob, a te csapatodban pedig NE legyen SOHA.
Most már érted mi a baj az ELO rendszerrel? 😛
Btw, én sehol nem írtam, hogy én jó lennék, én mindenhol azt írtam,hogy a rendszer jó. Pont ez a problémád,hogy szerintem a gold se nagy cucc , és itt ragelsz, mert neked nem sikerült. Pedig nincs ebben semmi kivetni való. Ez van... Attól ,hogy valaki nem gold,platina,diamond, nem dõl össze a világ ^^
ˆ alienenemy | ma 19:44 | privát | válasz | #30373
Hát, én nem nagyon ismerek olyat akinek a smurfje ott ragadt anélkül, hogy azt akarta volna,hogy ott ragadjon ^^ De biztos igazad van. Tudom, 4 accountból egy goldod van...csodálatos 😄 A rendszer mûködik..látod? 3 × jó helyre rakott 😄 Egyszer elszúrta...
Szerencséje senkinek nincs és nem is lehet, ezért az hogy nincs mindenki bronzban azt jelenti hogy a rendszer JÓ.
El kell fogadni,hogy nem lehet ebbe a játékba mindenki jó. Nem kell rögtön a rendszert blamelni. Ha nem mûködne, ezek a játékosok is ott ragadnának bronzeban.
zippofcy | ma 19:39 | privát | válasz | #30369
Gyorsan magyarázd meg ,hogy a szótár és az internet miért téved.<#idiota>#idiota>
De amikor egy sima player próbálja meg ezt már nem olyan könnyû.
One more story
Ahogy az is,hogy ti azért sírtok mert nem oda rakott be titeket a rendszer ahova szeretnétek? 😄
Ezt nevezem 😄 Hát..rinyálhattok amennyit akartok, de akkor is ott maradtok, ahová tartoztok...
Azok meg pont leszarják ha próbálsz segíteni kit focus stb..
Silver 2-bõl estem vissza.. de voltam már bronze 1-ben is.. Eskü, hogy ott élvezetesebb a játék mint silverben.
Nem ragelnek nem nyomorékoskodnak stb.. Silverben ez valami betegség.
One more story