League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ez tényleg tragédia.. Van önkritika és tudom hogy nem rajtam mennek el a meccsek...Néha igen, de 10-bõl 1x ha feedelek, az is max 1-4 kezdés..Ami bõven elég h megalapozza a defeat-et.

Akkor tudom hogy f@sz voltam, és mindig elnézést is kérek érte. De nem futkosok esztelenül ellen után, nem focusolom a tankot, és a kedvencem, mikor tankot kergetik low hp-val.. Imádom.

Az eredeti ötletrõl meg annyit, hogy szerintem nincs olyan sok lehetõség amit ki lehet aknázni. Lekorlátolnak az itemek.
NagyiBMX
Mindenki azt mondja, hogy ahol most játszik az nem az õ szintje. Én is mindig így gondolkodom, hogy hát nem hiszem el, hogy nekem itt kell játszanom. Ilyenkor csinálok olyanokat, hogy menekülök Rivennel és véletlenül az E-vel az enemy felé ugrok vissza, aztán meg neki flashelek a falnak. Meg is érdemlem a Silvert...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

cataflam02
Valaki Duo EAST-en ? Silver 5
Silver 3-ból estem vissza. Egyedül kicsit uncsi rankedezni 😄

One more story

Szeretnék énis szintemen játszani.. Nem azt mondom hogy hú de jó vagyok, de bronzban olyanokat kapok hogy eszméletlen. Tegnap is mondtam premade társnak, figyeld meg, bedive-ol,és meghal.. Úgy is lett. Futnak a 3 v 1-be és nem sorolom.
NagyiBMX
Lehet, bronzból nehéz az tény. Silver III-ból solo-ban ellehet jutni Platinum V-be. (Élõ példa, ismerõsõm)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa
vagy ahhoz tényleg iszonyat eredeti ötlet + durva skill kell, franc tudja

lehet ha valami 90 60 90-es csaj lennél, és nekiállnál bronz ligában csak nõi karakterekkel, 1 szál bugyiban streamelni, megélnél egyedül is

.. például

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Azt gondoltam, nem is célom.

Egyedül amúgy sem lehet feltornászni magad, én így gondolom.
NagyiBMX
Megélni talán akkor lehet belõle, ha diamond-challenger tierben nyomod. De az biztos, hogy kell valami újat mutatni ahhoz, hogy legyen nézettséged. PhantomL0rd egy állat, ragel és ordibál, SivHD meg minden baromsgáot kitalál, mindegyik streamernek megvan a maga sajátossága. Hogy õszinte legyek, magyarként Te, streamelésbõl sosem fogsz megélni.

Jaj ugyan már, de hogy ezt akartam megtudni hogy lenne-e esélyem..😄

Tudom hogy nem, én funból játszom, nem "hivatásból".😄

Az érdekelt hogy a Riot megkeresi az "ismeretlen arcokat Platinába, vagy ott vannak csak és annyi.

Mivel kaptam választ arra, hogy megkeresi, ezért a kövi az volt, hogy kiszúrják-e a szemem 2 fröccsel meg egy zacskó szotyival, hogy Streameljek, vagy azért meglehetne belõle élni.
NagyiBMX
Jaa értelek, de ezen mit akartál megtudni? Hogy szabad-e megkérdõjelezni azt, hogy te mit keresel, például Platinum V-ben 50 Ranked Victory-val? Annyi köze van hozzá, hogy semennyi. Valakinek hamarabb összejön hát most na 😄

😄DD Most komolyan ezt boncolgatjuk?😄

Miattatok beléptem Lolba.

akkor tessék..Beléptek..Aztán jobb fent van az "i" betû..
Dász íz Summoner profile. bal katt.

És megnyílik amirõl beszélek, és ott a league..
Arra is katt akár..De ne én tartsak már ismertetõ órát.

Így már érthetõ? 😄
j0nNyKa
dehát azt írta hogy nem a championra kattint, meg ebben nincs semmiféle "beállítás"

weird shit

Medix segíts rajtunk

NagyiBMX
Szerintem arra gondol, hogy Ranked stats-nál a champion-re rákattint és az mutatja olyankor a statok azzal a championnal. (?)

j0nNyKa
öh, mostmár én sem értem, mit akartál (eddig azt hittem, igen 😄)
szóval akkor ki is állít be mikor és mit?

ronihun
Múltkor Snoopeh amikor stream maratont tartott, arra gyûjtött, hogy a családját kivigye Kínába X idõre, azt mondta elég költséges ezért kell neki most a pénz. Ez alapján nem hiszem, hogy olyan kevés amit összeszed egy-egy streamer.

...

Jó leesett hogy 3x visszaolvastam magam...😄 Nefárassz légyszíves. 😄

Úgy beállítja hogy nem a championokra kattint, hanem a statra..😄
tetszik érteni?
j0nNyKa
"csomó "streamer" ha épp játékra vár, akkor ligát állítja be, vagy a statjait"
ez tényleg elég félreérthetõ 😊

Te mirõl beszélsz?
NagyiBMX
The fuck did i just read? Állítgatja a statját és így variálja a divisont, meg tiert, hogy hol játszik? Ezt így mikor gondoltad ki?😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
hjaaaaaaaa vágom vágom

1-2 elejtett számot lehet találni a neten, azokból én arra következtettem, hogy nem fizet olyan jól, mint ahogy gondolhatnánk

érdekes, mert pl. az sc2 játékosok bevételei kb. publikus adatok, addig a lolosoké nem

Részegen két karton sörrel..

Amúgy én sehogy..csak feltételeztem egy szituációt, mert látom hogy csomó "streamer" ha épp játékra vár, akkor ligát állítja be, vagy a statjait, és akk láttam a neveket, ezért is érdekelt hogy ez hogy megy.

És mélyebben boncolgatva mennyit fizet? 😄 Ezt nem tudja senki? Gondolom errõl Xy nem is beszélhet.
ronihun
Általában ez úgy megy, hogy miután beestél platinába, várnak egy hónapot, utána küldenek levelet, hogy szeretnék ha fizethetnének neked, mivel platina vagy, és ugye goldon felül pénzt kapsz. Aztán ha megfelelsz, meg esetleg sokan nézik a streamet, bedobnak diamondba, és így tovább, ha diamond elejére jutsz akkor megkérnek, hogy találj ki egy csapatnevet. Melléd ejtenek pár hasonló karrierû embert, aztán össze kell szoknotok.

...

j0nNyKa
hogyan is szeretnél beesni platinába?

Ez amugy hogy megy? Most teszem azt beesek platina div-be,és mondjuk beékelõdök 2 pro közé...Akkor engem megkeres a Riot hogy te mégis ki a f@sz vagy? 😄 Vagy ott vagyok és annyi? 😄

S3-nak pedig mikor van vége?
Unknow
Armor pen + Ad és magic pen. A többibe armor és magic resist és tadamm...ezzel elég sok ideig el leszel 😛

Junglehez majd késõbb lehet aspd meg ilyen hülyeségek, de nem feltétlen kell és azért ennek elégnek kell lennie. Ennek pedig meg kell lennie abból az IP-bõl ami összejön lvl30ig + a szükséges champion mennyiségnek is.
SzirmosSzisza
Azert gp10 runa oldal supporton kivul masra nem jo. adc + mid-nek meg azert illik kulon.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
2 rúna oldal elég mindenre...esetleg supporthoz must have egy külön...de ott is max a quinteket kell cserélni. Ennyibõl már lehet rankedezni. Aki tud játszani, ezzel is megoldja.

(Mondom ezt úgy,hogy 20 rúna oldalam van, és mindegyik más rúnákkal tele + egy csomó be sincs rakva. A legtöbb rúna oldalam karakter specifikus...)
TBTPumpa
3-4 üres Runapage? <#idiota>

Amúgy egyetértek ezzel a kijelentéssel, csak kár, hogy ezt kevesen tartják be.
Az illetõ épphogy eléri a 30-as szintet és megy is azonnal Rankedezni. Ott pedig elkenik a száját párszor és megy a sírás tõle, hogy Noob Team, Report és hasonló kijelentések.

Én anno 2 Ranked meccset játszottam még Season 2-ben.
Egyszer Dravennel ADC-ztem, a másik meccsen pedig Katarinával mideztem.
ADC-ként ügyes suppportot kaptam magam mellé, aki valóban sokat segített. Bár farm-ban lenyomtam az ellenfél Caitlyn-t, szóval talán annyira nem is vagyok noob.

Katarinával pedig jó volt a junglerünk. Mindkét rankedet nyertük anno.
Ez még tavaly õsszel volt, azóta sem mentem Ranked meccset...
A Stream-eket elnézegetve talán jobb is. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
ez.. egy ranked meccs: (sajnos elég kevés az ap championunk, amúgy nyernénk)
stream megy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SzirmosSzisza
Annyibol igaza volt zipponak, hogy egybol ne rankedezzetek. 3-4 runepage + legalabb 3 role ismerete az alap.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
egyébként belegondolva viccen kívül sokkal jobb az esetek 90%-ánál, ha elõre bejelenti, hogy afkolni fog
hirtelen vagy 10 ezerszer rosszabb dolog jut eszembe, mondjuk úgy az elmúlt... nemtom, 3 meccsembõl

pl.: képzelj el egy adct, épp nagyon benne van a kurvaanyázásban, áll toronytól pár lépés távolságra
enemy adc + support kiszúrják hogy áll mint a fasz a lakodalomban, és teljes nyugalommal megölik, amíg õ megfogalmazza, hogy éppen melyikünk kurva anyjával volt
.. inkább lenne afk .. 😄

tigeroo
persze, költõi 😄
j0nNyKa
"menetelve a ranked felé"
anyway tigeroo mivel feltételezem hogy költõi volt a kérdésed, költõien válaszolok: csakrosszabbleszbazmeg 😄

zeli
Sztem jobban jársz, ha nem kezdesz el rögtön rankedezni, amint eléred a 30-at.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tigeroo
lvl 28on menetelve a ranked élet felé, mai gyöngyszem:

yi beírja roomban hogy afk lesz, kajázik.

ennél lesz lejjebb srácok? komolyan, én már nem lepõdök meg semmin 😄
SzirmosSzisza
Én hajnali 2-kor nyertem 2 rankedet egymás után! Kész csoda volt 😄

j0nNyKa

Tegnap este bronze 5bõl 4be feljutásért a napokban egyet nyertünk egy zakó úgyhogy ez döntött volt némi vita választásnál hogy melyik menjen midre végül LeBlanc meg Lux is oda akart menni. Sebaj elkezdõdik Leblan azonnal quit! Még így is lett volna esélyünk csak Yi beõrült elkezdett one man showzni ami nem igazán jött össze neki. Valaki írta, hogy hétvégén rankedezni nagyon lutri hát este megint ugyan az annyi idióta gyökér van, hogy az fájdalom...
IJIazz
Senkit nem érdekel mennyit sebzel! Utilityvel számolsz egyáltalán? Nem csak a dmg nyeri meg a teamfightot.
A logout cikkhez itt hozzá se merek szólni...

zippofcy
Hol a sebzés?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
amúgy te vagy a hülye, mert azt vártad, hogy nem fogja megmagyarázni, neadjisten elismeri, hogy hozzád képest egy telibevert tolószékes retard láma.
ez azért a te hülyeséged, mert nála csak okosabb lehet valaki, vagy vele egy szinten. úgyhogy <#puszi>
tessék szépen átgondolni, hogy ha 2-17nél te 2-0-0-ban állsz, akkor valamit elbasztál (pl. kseltél)
ennyi, nekem logikus, neki is logikus, tehát csak így lehet.

j0nNyKa
epic

oke..ezek utan el leleptem 😄 zippo zippo 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SzirmosSzisza
Szegény Volitól 😞

NagyiBMX
Too...way too much fuck for me. I can't handle this much zippo.

jazzy
És kitõl kseltem
zippofcy
Hol a sebzés? Karthust ismerve ez a 2 kill KS 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

omg .. no comment..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

zippofcy
Nem tudsz ilyet csinálni botok ellen. Mert nem tudsz beállítani feeder botokat csapattársnak, jókat meg ellenfélnek. Azért megpróbálhatod.