League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
1. annyi killed van mint az utánad következõ két csapattársadnak együttvéve
2. egynegyeddel több sebzést okoztál az ellenfélnek mint az utánad következõ (csapattárs vagy ellenfél mindegy)
3. akkora feederek voltak a csapattársaid mint itt az enyémek <#eplus2>#eplus2>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
baszik wardolni, semmit nem csinált. többször figyelmeztettem eme hiányosságára, amire rakott egyet a bushba midrõl (!) hiába pingeltem hogy a dragon felõl rakja. ks-elt is párszor, folyamatosan mondtam neki hogy wardoljon, persze a végén én voltam a low meg low farm, meg facechecking bush noob meg mittudomén a többi csapattag szemében is. komolyan, mondhat az ember itt akármit, biztos szelektív a látásuk...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"One, two, Zippo's coming for you;
Three, four, better lock your door;
Five, six, grab your Fiddlesticks;
Seven, eight, gonna stay up late;
Nine, ten, never CS again!"
Amúgy zippo van kedved egy normálhoz EAST serveren ? 😊
One more story
Ez a VIPek önmagasztalása topic 😛
Amúgy meg minek is olvasnák el, aki ide jár az már mindent tud a LoLról 😄
Kedvcsinálónak idézek pár komit amik nekem a legjobban tetszettek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Silver4-es játék tudással, elég bátran osztod az észt. Azt hogy mi "op" és mi nem, meg hogy mikor dodge-olj részeket jobb ha kitörlöd a cikkbõl, mert totál baromság." - õ olvasni nem tud csak a képeket nézte meg.
"Gyakran olvasgatok cikkeket itt a logout - on, de ilyen sem volt még soha: ebbõl egy qrv@ árva szót sem értek...érdekes egy világ ez a LoL."
"Ami még nem világos, hogy Blitz mióta support? Én AD-AP-Tankot gyúrtam belõle minden játszmám alatt és jól elkentem a velem szembekerülõk száját. 😄 Meg amúgy sem találkoztam még support Blitz-el, pedig megjártam már pár meccset. (még ha rankedet nem is)
Egyébként hasznos kis cikk. Kár, hogy én az életben nem fogok rankedezni. 😄"
- talán jobb is 😛
"A LoL közösség egy abszolsút szenny, életembe nem találkoztam annyi buta trollal, életem egyik legjobb döntésének tartom hogy magam mögött hagytam az egészet. Kár, mert maga a game jó, de az egymásra utaltság, hosszú meccs idõtartam, és a 13éves szociopaták kombinációja nem teremt egy jó környezetet."
- inkább egy 13 éves szociopata LoLban mint egy 22 éves az utcán 😄
már picknél feltûnt az egyik tagunk: RocknRollHU
.. nincs supportom, ellenben van 2 anyázó mid laner
.. ki lehet találni, ki az egyikük
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
a játékát nem nagyon néztem de nem rossz bõr.
😄“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szerintem még mindig a világ legjobb ADC-je <#eljen>#eljen>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Battletag: Muhee#2716
HimmelsRitter joined the room.
Reiron joined the room.
DonMarino joined the room.
Reiron: hi
Reiron: mid or adc
Eloryn: hai team
HimmelsRitter: adc
HimmelsRitter: and thnx
Eloryn: stahp thx
Kindergarden: hey
DonMarino: SUPPORT
Kindergarden: topsies
DonMarino: caps
Reiron: i wont take mid if i cant counter
Eloryn: fuck they will start with diana
Eloryn: :C
HimmelsRitter: supp blitz pls
Eloryn: i can jungle too
HimmelsRitter: bltz pls pls pls
HimmelsRitter: me adc
HimmelsRitter: cait no cait i adc
HimmelsRitter: i adc
HimmelsRitter: pff nob pls
Reiron: dude what's your problem...
Eloryn: SHUTUP
Eloryn: thank you
HimmelsRitter: ok i go feed
Eloryn: and also i wanna smoke what u do
Eloryn: and yes, i'm streaming this
HimmelsRitter: and i well hacked you account and i fucking your mother and i play adc ;à
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Philo>sightstone>cipõ1>(emblem of valor>😉 glacial shield>iceborn g
Scientia potentia est.
Nidalee
Rammus
Dr. Mundo
Miss Fortune
Veigar
Shen
Xin Zhao
Twitch
Zed
Thresh
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
kéne valami mém a magyarokra is, mint az 'murica fuck ye' sassal a háttérben.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S