League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ezt most komolyan gondolja a játék?
Egy olyan 20as win streak után fogok eljutni arra pontra amikor majd a GoldV-ért játszhatok?
Persze gondolom egy loss-ért majd levon vagy 15 pontot <#idiota>#idiota>
Ez most normális vagy csak bug?
Hallottam már róla, hogy Silver I végefelé kevés LP jön, na, de az elején?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ez a videó meg, kész... a wukongos is kurvajo 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Eléggé paradoxon a dolog, de evvan <#idiota>#idiota>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Évek óta nem használtam az sgt eszmecserére, csak nézegettem távolról, fõleg a humiarit, meg mostanában a lol topicot. Igazából csak Zippytõl akartam kérdezni, hogy ember Te ezt komolyan gondolod? A logoutos cikk egy dolog (nem is minõsíteném, mert az lett megkérve), de ne essünk már hasra egy 16 killes fidlitõl azz. Egyrészt szinte bárkivel meg lehet csinálni ugyanezt -minden csak a körülményektõl függ- másrészt meg lehet örülni neki, de ne menjünk már át vérpistikébe, habzó szájjal követelni a teljesítményedet megkérdõjelezõktõl a sebzésgrafikont meg a screenshotot. Érted szép dolog meg minden, Te is biztos örültél hogy lecarryzted nekik a gamet, de azért ne boruljunk már le a nemzet nagysága elõtt, hogy most itt kéremszépen teljesítmény történt.
ha már erõs midek közt akarsz válogatni akkor:
-galio (nem annyira nehéz, sokan nem is ismerik)
-karthus (egyszerû, turret alatt farmolsz és néha ultizol)
-anivia (lvl 6 elõtt nehéz a stunjával betalálni, de ez is tanulható)
és még lehetne sorolni bár nem tudom mi van meg eddig 😊
twisted nagyon olcsó de silverben még nem találkoztam olyannal akitõl nagyon tartottam volna. idegesítõ ulty de csak ennyi?
leblacnon megakadt a szemem mert csak 3k ip. viszont félek, hogy nehéz vele játszani.
orianna szimpatikusnak tûnik még a shield miatt.
dianától szoktam félni ha ellenem van, kár hogy drága.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Shaconak 10 percnél volt 8 killje, vhogy nyomtam egy pentát, nyerésre álltunk, ADC + Gragas elkezdett izélni egymással, hogy tryhard, végül Gragas volt a leglazább, eladta mindenét és adc-nek ment 😄
üdv a rinyapina klubpban <#idiota>#idiota>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A német társa ennyit mondott csak nekem: welcome to ranked, son.
...
[O_O] (.)(.)
baszodjálmeg: hi
Dairagaitis: mid
Dairagaitis: mid
baszodjálmeg: top/jungle
Domeniks: JUNGLE
Domeniks: JUNGLEEEEEEEEEEEE
baszodjálmeg: ok
Domeniks: bra
One more story
De akkor próbáljam itemekkel kompenzálni a hülyeségeiket, hogy még visszahozható legyen a meccs..
De egy fecske nem csinál nyarat alapon, nem lehet 5 felé buildolni, hogy mindenkit levédjek..(AP,AD,Magic res) stb..
2-3 hülye,és csúszol... Nem egyszer lehozom midet, megyek gankelni, de semmi.. Szépen újra és újra darálják õket, aztán jövök én 20-30 perc múlva.
"Hogyan vagy egyáltalán maszturbálsz-e?"
Istenem, reddit...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A szituáció adott, top lane X vs Y
X 2-0-0, Y 0-2-0
Te vagy Y mit teszel ?
A: Visszamész a laned közepére farmolni és ha úgy érzed fightot kezdeményezel.
B: Visszamész a laned közepére farmolni nem kezdeményezel fightot, ha az enemy megpróbál pokeolni és kicsit is megsérülsz, akkor hátrálsz és feltöltõdsz.
C: Visszamész a lanedre és próbálsz torony alatt farmolni a köztes idõt meg a golemek farmolásával töltöd.
One more story
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Battletag: Muhee#2716

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz