League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öhhmm tegnap feljutottam Silver I-be, ma játszottam kettõt, egyikért kaptam 5LP-t, a másikért 4-et.
Szóval ezt most komolyan gondolja a játék?
Egy olyan 20as win streak után fogok eljutni arra pontra amikor majd a GoldV-ért játszhatok?
Persze gondolom egy loss-ért majd levon vagy 15 pontot <#idiota>
Ez most normális vagy csak bug?
Hallottam már róla, hogy Silver I végefelé kevés LP jön, na, de az elején?

tigeroo
<#eljen> karthust szeretem, nyugis sztem. néha kimész a kékért, ultizol, amúgy csak turret alól farmolgatsz 😄
j0nNyKa
hatalmas fun nyomkodni a Q-t all day 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

eh megvettem karthust már. mind1 funnak tünik

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tigeroo
ez kúrvajó, tegnap rongyoltam yorickkal, tényleg jó csemp amúgy😊

ez a videó meg, kész... a wukongos is kurvajo 😄
Hegi90
hát ha ap assassint akarsz akkor tényleg Fizz 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Nekem is kell valami midre, csak párral vagyok magabiztos, de kéne valami assassin szerû 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
ne gyûjts, én pár hónapja imádtam, de mostanság valahogy egy meccs se jön össze vele.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Én most Fizzre gyûjtök 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
malza, orianna, cassio. Én most ezeket venném.

Czdano
swain, cassio, galio..ezek is picsázzák keményen 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Morde elég jó szerintem. Komplett teamet meg lehet vele ölni, és malzaharon kívül nincs igazi countere szerintem.

dehogy troll, ez egy életérzés!

A dolog kicsit kétoldalú, egyrészt õ egy troll (a hardcore fajtából) másrészt a Fiddle-s dolgait tényleg komolyan gondolja <#idiota>
Eléggé paradoxon a dolog, de evvan <#idiota>

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hali.
Évek óta nem használtam az sgt eszmecserére, csak nézegettem távolról, fõleg a humiarit, meg mostanában a lol topicot. Igazából csak Zippytõl akartam kérdezni, hogy ember Te ezt komolyan gondolod? A logoutos cikk egy dolog (nem is minõsíteném, mert az lett megkérve), de ne essünk már hasra egy 16 killes fidlitõl azz. Egyrészt szinte bárkivel meg lehet csinálni ugyanezt -minden csak a körülményektõl függ- másrészt meg lehet örülni neki, de ne menjünk már át vérpistikébe, habzó szájjal követelni a teljesítményedet megkérdõjelezõktõl a sebzésgrafikont meg a screenshotot. Érted szép dolog meg minden, Te is biztos örültél hogy lecarryzted nekik a gamet, de azért ne boruljunk már le a nemzet nagysága elõtt, hogy most itt kéremszépen teljesítmény történt.
orianna jó de elég nehéz champ. én szeretem morgana-t is. veigar is tud szivatni... igazából ki kellene próbálnod minél többet freeweek-eken mert a te játékstílusodtól függ leginkább h melyikkel leszel jó

Czdano
TF-nek az idegesítõ ultija az ami miatt érdemes megvenni, tudod carryzni a többi lanet. Hidd el hasznos karakter ha egyszer kitanulod 😊 Le blanc early game-ben jó, késõbbi teamfightok során elveszti az erejét.

ha már erõs midek közt akarsz válogatni akkor:
-galio (nem annyira nehéz, sokan nem is ismerik)
-karthus (egyszerû, turret alatt farmolsz és néha ultizol)
-anivia (lvl 6 elõtt nehéz a stunjával betalálni, de ez is tanulható)

és még lehetne sorolni bár nem tudom mi van meg eddig 😊

midre vennék aps championt. luxot kezdem unni. ki mit ajánl és mért?
twisted nagyon olcsó de silverben még nem találkoztam olyannal akitõl nagyon tartottam volna. idegesítõ ulty de csak ennyi?
leblacnon megakadt a szemem mert csak 3k ip. viszont félek, hogy nehéz vele játszani.
orianna szimpatikusnak tûnik még a shield miatt.
dianától szoktam félni ha ellenem van, kár hogy drága.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tigeroo
jaaaj 😄😄D
<#idiota>

Metalmilitiakid
Én is szeretem az ilyen teljesen érthetetlen csapatokat akik azért nyernek mert annyira minden logikát nélkülözõen tesznek mindent, hogy egyszerûen nem tudod õket counterelni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Mai élmény:

Shaconak 10 percnél volt 8 killje, vhogy nyomtam egy pentát, nyerésre álltunk, ADC + Gragas elkezdett izélni egymással, hogy tryhard, végül Gragas volt a leglazább, eladta mindenét és adc-nek ment 😄

tigeroo
de már napok óta nem láttam akalit, mivan az emberekkel?😄
tigeroo
mindig így van, õk csak azt látják hogyha meghalsz, nem pillantanak rá a lanere, velem is sokszor van ez

üdv a rinyapina klubpban <#idiota>
Metalmilitiakid
Na mûködik most hálistennek. Meg is volt az elsõ szépségem megint mára. Tresh el supportkodtam MF nek, az elején egész jól ment, valami 3 assist 1 kill volt nekem mf meg fordítva, kicsit agresszívak voltunk, de belefért. Aztán amikor kezdett MF túl agresszíve lenni, és kezdett lehalni folyton kezdtem furcsálni, majd amikor már elfeedelte az ellent, mi próbáltunk a deffelni meg a jungler segített visszaverni a gank eket, erre MF csak írja attack noobs és rohant bele folyamat a 3-4v1 ekbe mi meg persze nem mentünk utána a halálba, aztán minket noobozott. Surrend után írtam neki, hogy arab e vagy vmi mert annyi öngyilkos támadást indított hogy az már nevetséges, erre végig honorolt az ellen a poénért 😄 (persze a csapatom nagyrésze szerint én voltam a noob).

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
semmi, common bug

ronihun
Épp most tudtam meg egy kedves és mérhetetlenül ügyes premadetõl, hogy a cv pro pick, mivel NA LCS-en látta, hogy használják.
A német társa ennyit mondott csak nekem: welcome to ranked, son.

...

Czdano

vafeN
Próbáld meg kijavítani a fileokat. (Mielõtt rányomsz a playre jobb sarokba menj rá az optionsre és ott repair. Sokáig fog tartani).

[O_O] (.)(.)

Metalmilitiakid
Vki help me. Joinoltam egy játékba és szépen el is kezdett tölteni, majd kidobott net szakadással (szerintem), innentõl kezdve 4 reconnectet próbáltam, 1x nél nem sikerült feladatkezelõvel kellett lelõni a játékot. A maradék 3 nál bejutottam tölteni a játékot akkor egyszerûen csak kidobott asztalra 70 és 99% között valahol. Ilyenkor mivan ?

cataflam02
Keresd a hibát!

baszodjálmeg: hi
Dairagaitis: mid
Dairagaitis: mid
baszodjálmeg: top/jungle
Domeniks: JUNGLE
Domeniks: JUNGLEEEEEEEEEEEE
baszodjálmeg: ok
Domeniks: bra

One more story

Nekem igazából az a bajom, hogyha hülyéket kapok, akkor oké legyen..

De akkor próbáljam itemekkel kompenzálni a hülyeségeiket, hogy még visszahozható legyen a meccs..

De egy fecske nem csinál nyarat alapon, nem lehet 5 felé buildolni, hogy mindenkit levédjek..(AP,AD,Magic res) stb..

2-3 hülye,és csúszol... Nem egyszer lehozom midet, megyek gankelni, de semmi.. Szépen újra és újra darálják õket, aztán jövök én 20-30 perc múlva.
D, freezeled a lanet (a turret elõtt megállítod az enemy creepeket, hogy pon ne tudja lõni õket). lásd:
Különc
Múltkor linkelték a srácot, akinek izomsorvadása vagy valamilyen efféle betegsége van és pentakillezett. Most van egy AMA, mert állítólag kérték tõle, elsõ kérdés:

"Hogyan vagy egyáltalán maszturbálsz-e?"

Istenem, reddit...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

cataflam02
Találós kérdés.

A szituáció adott, top lane X vs Y
X 2-0-0, Y 0-2-0
Te vagy Y mit teszel ?
A: Visszamész a laned közepére farmolni és ha úgy érzed fightot kezdeményezel.
B: Visszamész a laned közepére farmolni nem kezdeményezel fightot, ha az enemy megpróbál pokeolni és kicsit is megsérülsz, akkor hátrálsz és feltöltõdsz.
C: Visszamész a lanedre és próbálsz torony alatt farmolni a köztes idõt meg a golemek farmolásával töltöd.

One more story

jazzy
Kérhetünk esetleg néha jó híreket is? Híradó feelingem van.
Különc
1260-ról indultam anno, most Gold V-ben vagyok, azóta nem toltam, mert féltem, hogy valakit meg fogok ölni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Elõzõ rankedgamem priceless volt. Ellenem lévõ rengar rögtön egy double killel nyitott. Mondjuk elissel így is nyertem a lanet, viszont zed miden nida ellen 0-6 volt ilyenkor. Utólag kiderült enemyben volt egy smurf duo, fvck it. Elismerem eléggé faszán célzott az a nide, de akkor is 25perc alatt 1-10-et menni zeddel?
NagyiBMX
Szintén zenész, Silver III

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Gold V, azóta amikor ügyes voltam felmentem Gold 1-be, de mostanában rosszul játszok és Gold 4. Megpróbálom megemberelni magam és haladni.
SzirmosSzisza
Én valami 1320-as ELO környékére talán, aztán pont az újítás elõtt vesztettem kettõt és Silver III, azóta sikerült Silver IV-be kerülnöm 😄

Zickler
Tényleg... A placement meccsei alapján ki hova került be. Én Silver III. Ti?

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Én már a placement meccseknél elbuktam a dolgot 😄

BoneDragon
Ez a veszély minket nem fenyeget. <#vigyor>

NagyiBMX
De jó is lenne! <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Lejátszod a placement meccseket (10 darab) ez alapján beraknak valahova (ha mindet megnyered, akkor lehetsz talán gold 4, de nem biztos). Ezután szépen felmászol Challengerig, ott pedig van kb 100 ember, szóval ismeritek egymást, majd egyszer csak megkér valami induló csapat, hogy nem szeretnél-e csatlakozni hozzájuk és onnantól nincs megállás a hírnév felé!

Ott a HA..😄 Tárgytalan..😄 Köszönöm az ötletet.
vafeN
Ha felkerülsz platinába akkor csináld azt, hogy hirdeted magad, hogy bronzos accokat felhúzol például goldig. Tudtommal sok platinás, diamondos ezt csinálja és a sok hülye fizet is nekik 😊

[O_O] (.)(.)