53877
-
wat
-
Másnál vannak gondok a keleti szerverrel? kezdjük ott h a login szerver egy rakás sz@r... emellett nekem a játék is, elméletileg a pingem normális, de még is olyan lag van h teljesen játszhatatlan az egész 1 napja. -
:D
-
Ha support akkor kérdés nélkül Tresh
-igazi playmaker support, aki meccseket tud megnyerni.
-talán igazi counterpickje sincs
-viszont nem egy egyszerű hős, tapasztalat nem árt hozzá
Tahm vicces hős, meg lehet solo lanen is játszani, de messze nem olyan jó support mint Tresh. Persze meg tudod menteni a társaid, de supportnak talán túl van cifrázva pl. elég a stun-ra gondolni
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.09. 20:51:04 -
EnxTheOne #52259 Ezeknek a hősöknek mi az előnyük/hátrányuk? Melyiket érdemes megvenni?
Tresh, Tahm -
Mail?:P -
Softcore44 #52257 Sziasztok!
Mail Support keresne csapatot / adc társat.
S4 be vagyok sajnos , a melos haverokkal abszolut nem tudunk játszani max heti 1x ami semmire nem elég.
Braum, Leona, Tresh , Blitz.
Szerver: EUNE
Név:mässacre
Akinek van kedve tolni vegyen fel nyugodtan :) -
Plata #52256 Na én is kaptam egy ládát.
Ez az első amit kaptam meccsért,egyet valamiért csak úgy kaptam,egyet vettem.
De most egy mókás random meccsen S lettem Ziggs-el és kaptam egyet.És egy legendary hős kinézet darabja van benne.
Pedig az egyik csapattárs szerint noob voltam.
10/3/13 stattal zártam és 6 tornyot bontottam.
-
Mennyire távol? Amúgy meg lehet, ezért marha idegesítő ellene játszani. -
EnxTheOne #52254 Tahm kench-el szövetséges hőst távolról meglehet enni? Vagy csak minionon működik? -
mate23 #52253 ok kosz
-
persze, mindent a neten ment el az accodhoz nem a gépen. -
mate23 #52251 Üdv!
Ha ujra teszem a gépet és ujra felteszem játékot akkor meg maradnak karaktereim stb? -
gratula! :) -
végre
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.05.06. 20:06:56 -
ez előfordulhat :d -
megint 2 évre használhatatlanságig fogják nerfelni
called it -
Nagyon tetszik amit Zyra-val csináltak. :) -
bejövős, talán lesz annyira hasznos supportnak is, mint a többi ap caster -
6.9 patch notes -
Taliyah the stoneweaver, az új hős -
közben :(
írtad amúgy, hogy kell neki pár item, nem egyszer first bloodoltunk már jhinnel 1-es szinten :) nem kell annak semmi, beteg szar op hős, nyomkodni kell vele a gombokat, és win
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.05.03. 08:00:10 -
helyesírási hibákért elnézést kérek :D közbe másra is figyeltem :D -
-Q-t játék elején ritkán használd már elég sok manába kerül, ahogy írták is lehet használni újratöltés közben. mindig próbáld úgy használni, h legalább az első célpontot megölje a + sebzés miatt.
-W van egy minimális cast ideje, csak meg kell szokni
-E játék elején nem sok hasznát veszed, én sokszor ki se "rakom" 3.jára inkább a Q-t növelem. Viszont ha az ellenfélnek sok képessége van amivel rád tud ugrani akkor érdemes kirakni. Mivel rád ugrik és feltéve nem egy hitel akkor csapda és W és van időd menekülni, esetleg megölni.
-R szerintem egy pofon egyszerű képesség, a lényeg h figyelj arra mikor használod, pl. ne egy harc közepén kezd el mert egyből meghalhatsz. na meg persze nem szabad belemozogni.
2-3 item után lesz igazán brutális a hős.. addig ált. csak túl élni kell. viszont ha jó support van melletted és te is betalálsz a W-kel akkor már a lanet is nevetve lehet nyerni- -
EnxTheOne #52239 Nem vagyok valami jó adc de:
A 4. lövéssel lehetőség szerint mindig az ellenséges championt lődd. Újratöltés közben tudod használni a képességeket. -
Udv!
Megvettem Jhin-t, hat felettebb erdekes kari. Ha jol latom fix az AS rajta, orulnek par tippnek vele kapcsolatban. Az ultijat eleg nehez hasznalni, bazi nagy damage, lassan mozog, lassan lo, erdekes az egesz. -
+1, egyedül hexakill módba kapok, többiben nem -
HugeJackedman #52236 Üdv mindenkinek,
Érdekes problémával találkoztam, 2-3 napja nem kapok mastery pontokat, minden game után csak töltöget a mastery pont mérős cucc a score boardon és nem törénik semmi akármennyit várok, ha megnézem a karaktereket ott sincsen mastery pont változás, szóval nemis adja meg "titokban", esetleg volt/van valakinek hasonló problémája? -
új mage hős jön -
Lucian életre kelt -
Darkest Dungeonben van olyan karakter, mint a jobb oldali -
A bal meg noc nem? Jobban meg az AC dokiját fedezem fel. Talán singed. -
új kayle skin -
lol -
Flecsy #52229 Minden hős jó ha nem volt még meg. Most gondolj abba bele ha valakinek megvan mindenki....mindegy mit nyitok semmire nem megyek vele :D -
Így mindjárt más. :) -
EnxTheOne #52227 Nem úgy értem hogy gyenge lenne, hanem maga a champion nem tetszik. :D -
Pedig most elég jó adcnek meg miden is. -
EnxTheOne #52225 Újra sorsoltam 3 hőstöredéket, gondoltam kapok egy jó hőst.
Megkaptam corki-t, aki szerintem az egyik legbénább champion :( -
erre a kérdésre ahány ember, annyi választ okoskodást fogsz kapni
recept nincs, általánosságokat meg mindenki tud írni
esports gearre anno írtam pár cikket ezzel kapcsolatban, de ezt se vedd kézpénznek, ezek is csak egy ember szemszögét mutatják, ráadásul egy "elmúlt" metára
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.04.21. 15:23:24